rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simcompany
én csak arra vagyok kíváncsi, hogy az a mondat, hogy "rF2-re készül" mit is takar.

hogy lehet rF2-re készíteni modot?

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
"Just to clarify all you bickerers - it is 50/50 whether 2011 liveries will be included for the rFactor release. But they will be included for the rF2 release, among numerous other improvements. Seasons 2008-2010 are included, that means 3 models plus the Series II VE also.

Also, there is no post-processing in this video in the slightest, all colours, textures and levels you see are the real in-game look."

Magyarul, csak hogy tisztázzák a dolgokat 50-50% hogy lesz e 2011es skin rajta vagy sem, sima rFen belül, de rF2n belül tuti lesz, egyéb cuccokkal egyetemben. 3 szezon + az új Holden kasztni, valamint minden textúra, szín, magyarul minden amit látsz az így is lesz már a modban.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
nem rF2re készül. rF2re csak a 2011es fog, ha igaz minden pletyka mindenrõl ami az elmúlt idõszakban felmerült.

gviski
Én nem fossok Ulvar 😄 nyugalom 😄

Virtual SimRacing

Dietrich
Tudod jól miért nem néztem..amúgy néztem volna.

"Meg azért nem ártana mégis csak letesztelni a modot különbözõ pályákon."
ezen van a lényeg..

na meg mi van ha ez is rf2-re készül? <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Ne foss majd én megcsinálom. Én vagyok Magyarországon szerintem az egyetlen fan (na jó ha ráveszem Dietrichet meg ráér) akkor megnézzük élõben streamen a valós futamokat reggel fél 6 kezdettel hétvégén 😄.

Tavaly a Bathurst 1000et néztem meg 6,5 órán át 😄. 01:30-kor volt a rajt 😄D. Összes pálya megvan, szabályzat is megvan, csak arra várok hogy kiadják. Meg azért nem ártana mégis csak letesztelni a modot különbözõ pályákon.

gviski
az ausztrál pályák nekem is bejönnek :-)

hm... Toca3? 😄 azzal én is toltam 😄

Virtual SimRacing

Dietrich
de a mod csak egy dolog..viszont ha nincs V8 nem ismerek meg ennyi jó ausztrál pályát mint amennyi van.
addig csak Adelaide, Surfers, Mellbourne volt számomra ismert.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én se tudnám, ha nem foglalkoztam volna már 5. éve a V8-al.
ha nem nézem meg milyen játék is a Toca3 😊

gviski
R.I.P ez nem tudtam :-(

Virtual SimRacing

Dietrich
aki ezt a modot elkezdte 2006-ban (és megvoltak az összeköttetései a valós V8 bajnoksággal)sajna 2 év múlva 2008-ban elhunyt balesetben..azóta ez a mod nem nagyon volt pörgetve általuk érthetõen.

gviski
majd ha kiadják csinálunk vele valami bajnokságot 😄

Virtual SimRacing

Dietrich
tegnap óta csak azon megy a vita..mikor adják ki

Nightt
<#taps><#eljen><#nyes>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

gviski

Virtual SimRacing

gviski
V8Factor

Szerintem ezt a modot is többen várjuk már 😄

Virtual SimRacing

Ulvar
Uncsi szöveg, minden oltás után ez a válasz manapság! Légy egyedibb! 😊)).

Pedig van abban valami amit mond...

www.smart-bus.hu

symbol
Köszi az általánosítást. Ezzel azért magad is minõsíted... Grat!

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

pointer4
A te kommentjeidet se érti senki soha, hogy minek kellenek. Engedj már meg nekem ennyit.
bosco05
Ezt értjük, de mi ebben az újdonság? Ráütöttek kettõt kalapáccsal a tavalyira és ennyi amit látni. (persze ez azért egy eltúlzott hasonlat, de remélem értitek mit akarok vele kifejezni) Lényegében ugyanazok a színek, nyilván 2011-es szabályok alapján van megépítve, de hogy ebben mi a meghökkentõ azt elmondhatnátok <#fejvakaras>
symbol
Amúgy nem értem mire fel kellenek ilyen kommentek, aki F1 buzi, vagy komolyan érdekli a téma, az belátja, hogy kurvajól néz ki, vagy legalábbis állat...

symbol
Szerintem is a legmerészebb járgány eddig... Durva. Mármint a többihez képest, nincs mit rajta vitatkozni...

bosco05
😄 win!
pointer4
Tényleg durva, aztaa, az elmúlt 25 évben nem pont így néztek ki, legalább 2 különbség van, óriási a változás, mintha a kamazt meg a kispolákot hasonlítanánk össze... nem ám mint 2 tojás, neeeem, hanem a tojás meg a dió... <#wilting>
gviski
MP4-26

nagyon durva lett 😄

Virtual SimRacing

Roger6
Egyébként nem komolyan mondtam. Tényleg bocsánat, a másnap ilyen.<#confused>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
Egyébként õ nem Maszimos.

Roger6
Hóhóóó, nem offenzív jelleggel írtam, elnézést. Hát nem úgy jött le, pedig ott az idétlen smáLYli jel a végén. Bocsánat. <#nemtudom><#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
Maszimosnak kell lenni ahhoz, hogy tetszen (és nem teccen) a mod valakinek? <#wilting>

gviski
Nekem rFben most a nagy kedvenc a Suzuki 😄 nagyon jó lett ;-)

Virtual SimRacing

Toby0501
<#fejvakaras>

Roger6
Te vagy má' egy MASZIM-os! <#idiota><#zavart1>

Nightt
Ez a mod az egyik legjobb vezetesi elmenyt nyujtja nekem, amivel valaha is talalkoztam, uh ajanlom mindenkinek<#finom>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
Akkor nem tudom.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

A double sided be van pipálva hiszen csak 1 lap és annak láccani kell mindkét oldalról.

Zoli! De nem tudom mit állitsak, mert simedbe én több lehetõséget nem találtam az átláccóságra. Ott van a képen mindkét verzió, a simple meg a multiply is.<#nemtudom>

Misi az ezredes
Hát akkor hm.. majd átgondolom 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ulvar
Nem, a cikkben le van írva hogy teljesen egyedi mod amit mi csináltunk. Ez 3 hónap alatt sikerült nap mint nap több óra után összehozni. Egyedi az egész, szóval biztosan nem próbáltad ha nem tõlünk szedted 😊.

Misi az ezredes
Ha ugyan az a MOD amelyet már volt alkalmam tesztelni, akkor 100% hogy nem szeretnék részt venni ezen.

A gumik nem melegednek kellõ mértékben, még a lágyon sem. Idõmérõ meg elkopik a 3.-4. körömre vagy korábban 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

hondash3
Double sided bepipálása talán 3D Simedben. De csak tipp. 😊

The Power of Dreams

zolee145
Így se jó. Linkre kattintva 403. Viszont ha a linket bemásolom a böngészõbe akkor bejön a kép.

Nekem ugyanilyenek a fák (vagyis mostmár csak a háttérfák). Utólag kell rajta 3dsimedben alakítgatni, valami átlátszóságot kell állítani. Toby jobban tudja ("jobban" értsd: õ igen én meg nem).

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
mikor már csapat fõnökök azt nylatkozták január elején, hogy nem lenne jó ha sok elõzés lenne a F1-ben..én már nem lepõdök meg semmin 😉

Roger6
Ez akkor ökörség... <#ticking><#boxer>

pointer4
Ezt is a szerencsétlen pilótának kell kapcsolnia majd? De ha megelõztem az elsõt, ki kell kapcsolnom, nem, mert nincs elõttem senki. Ha meg megelõztek, akkor már van elõttem valaki, ott akkor bekapcsolhatom 😄
Ulvar

Hmm érdekes firefoxból nekem se, csak operából meg explorerbõl...

Igy már jónak kellene lennie

simcompany
nem jelenik meg a kép

egyre nagyobb fasságokat alkotnak 😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

pffff....

Emerico! Az #57178-ra te se tudsz megoldást?

simcompany
mintha rájöttek volna, hogy ez nincs igazán kitalálva, most vaktában vagdalkoznak.