61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Az is, csak óccóbb. (elméletileg). -
Erről a simraceway-ről lehet tudni valamit? Kaptam bétatesztelős levelet. Olyannak tűnik, mintha valami iRacing rendszerű valamit szeretnének összehozni. -
itt nincs warez!
olvashatod a beiró ablakban is. -
Megveszed és akkor nem bonyolult. -
StrikeOfTheFox #58101 Már próbáltam egy barátomnál, megmondta hogy bonyolult módon le lehet tölteni. :D -
letöltöd, 1órán keresztül kipróbálhatod, ha teccik megveheted :) -
StrikeOfTheFox #58099 Itt meg kell venni nem? -
StrikeOfTheFox #58098 Khöszönöm szépen :) -
Itt egy pár dodó és már a tied is :) -
StrikeOfTheFox #58096 Hali, hol lehet letölteni az rfactort? Nagyon megköszönném :)
-
hugoagagyilo #58095 Áhhhh egy kis kutatómunka. :D Több helyen is kint van az oldalon.Illetve chatfalon rákérdezel,ha nem látod.De egyébként: OBHUN -
és a pass-t hol kaphatjuk meg a szerverhez? -
hugoagagyilo #58093 Mától változott a pálya! Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló Minden Lada kedvelőt várunk!Meglesem -
Debilon #58092 megoldódott..
trymedia mappa törlése+dátum előreállítása és reaktiválás...most megy szerencsére :D -
Valaki feltöltené valahova a Shift Street mod-ból az Audi R8 GT3 LMS-t? -
Debilon #58090 lol..alaplapot cseréltem, indítanám rF-t erre ezt kapom:
-
hugoagagyilo #58089 Elindult a Ligainfók plakát verseny szavazása.Gyertek tegyétek le Ti is a voksotokat a nektek legjobban tetsző plakátra.18 liga 38 plakátja közül kellene a legjobbat kiválasztani.Ligainfók -
hülye vagyok, természetesen nem 1:12.21, hanem 12:21 :D -
gratulálok a pályához, nagyon élvezetes lett, pláne, hogy itt van a közelben az "igazi", és többször is voltam már kint rallyt nézni Királdon.
Igaz, nem túl acélosan megyek rajta, egyelőre 1:12:21, Evo IX-essel, ez az első olyan köröm, amiben rendesen végigérek (egy forgás volt benne a kőfalnál) :D
Nagyon szép munka, köszönöm én is! -
Én nem promózok ;-) Csoki!
-
hugoagagyilo #58085 Ladát mindenkinek.
Mától pár hétig free látogatható az egyik NonStop szeronk ahol a Lada 21074 v1.1 mod fut a Királd-Sata pályán.HotLaps üzemel !Gyertek és mutassátok meg mindenkinek a legjobb időtöket.Mindenkit szeretettel várunk.OBHUN -
Te Dzsibi, egy dolgot árulj már el nekem: ha ekkora über szim az iR akkor ugyan miért kell állandóan promóznotok mindenhol? Láttál már Suzuki fórumon Merciseket akik áradoznak a C63 AMG-ről?:)
Amúgy meg:
Mivel jó kedvem van így eltekintek a miben tud többet a GTA4 (igen, a GTA4:D) az iR-nél című felsorolásomtól, sőt, még azt sem említem meg, hogy egy OW szériás rajt felülnézeti videóját látva mekkorát huppantam amikor leestem a székről a nagy röhögésben.:) Pedig azok az autó mozgások megérnének egy közös kacajt.:) -
unrealnoise #58083 iracing rohadt nagy élmény valóban. Én egyszerűen azonban ráuntam a rendszerre, a bajnokságokra. műszakbeosztásom miatt meg hétvégente nem tudnék ott lenni minden egyes "real race"-en, így kicsit gáz.
rF2 szerintem grafikai effektek terén is ott lesz azért a szeren. a belgiumi pályabejáró nekem 10/10 még mindig. sokat dob majd pár dolog a valóságérzeten. és ebben a átékban a jobb Aival végre lehetne real futamokat tolnom, meghatározott bajnokságokban, normális, real időmérőkkel és etc. viszont jöhetne újfent valami infó, rég jelentkeztek már... -
unrealnoise #58082 sajnos ezért a kiadók felelősek nagyrészt. Oké, nem kell benyelni őket, csak aki naív mint én, meg lát még egy szimben (maradjunk annyibban most, hogy reálisan vezethető és kezelhető, populáris autós játék) is pénzt, az benyeli, mert nem, le se szarják, a mennyiség számít, meg a körítés. -
Egy valamiben biztos egyetértünk az F1 2010 és a Shift minden de nem Szim :-) persze rFactor egy nagyon rugalmas program, ami egyrészről előnye is, de úgy épp hátránya is. Tényleg nem akarok vitát, de szerintem a legjobban a vezetési élményt jelen pillanatban az iRacing adja vissza. rFactor2-től én nagyon sokat várok (nem grafikailag!), remélem nem okoz majd csalodást -
pedig mekkora dumák mentek megjelenés elött az F1 2010-ről meg a SHIFT2-ről ezek aztán űber állat gamek lesznek..ja arcad szarok ;) -
unrealnoise #58079 profi az iracing, de mai napig vannak az rfactornak olyan erényei, ami az iracingben lehet jó ideig nem lesz, és akkor az idén megjelenő rF2-ről még nem is beszéltünk.
nem vitát akarok robbantani, mindennek meg lesz és van is a maga előnye. -
mióta dolgozó ember lettem van rá :-) amúgy meg nem sok, havi szinten kevesebbe kerül mint egy jó sikerült szombat este :-) meg hát nem is dohányzok, így azt a pénzt el kell szórni valamire :-) de legalább egészségesebb szenvedély, mint ha két naponta venném a doboz cigit. -
Ha van pénzed rá csak tessék :). -
Nem, de iRacing után már az rFactor is egy fostalicska :D eljárt már felette az idő. Egyszerűen már nincs kedvem leülni és rFactorozni, mióta aktív iRacing felhasználó lettem. -
OFF: Én is Shift 1-et a driftnél hagytam abba. Addig úgy elvoltam vele, aztán jött a drift, mondom hohóó, most lesz igazán kedvemre a játék. Hát baromira nem. Olyan fost...Röhejesen mozgott az autó, a replayből visszanézve amit láttam, az elég volt hogy uninstall legyen előle. Shift 2-t nem is próbáltam ki. -
Miért a Race ON meg az rF az kamu mi? :) -
Az iR meg az RBR na az szimulátor :D
rF2 meg már csak akkor hiszem el, ha már kint lesz -
visa81 #58072 nem is értem, hogy lehet azt mondani a SHIFTre, hogy szimulátor. -
visa81 #58071 jaja, én is a driftnél hagytam abba.
-

Végre! Ez kellett a SHIFT-esek arcába, akik szerint ez aztán kurva nagy szimulátor!
-
Ha lehet valamivel 10000000000000000000000000000000% egyetérteni, az ez.
Tényleg kurva szép a Shift 2ben minden, de semmiféleképpen nem szimulátor (fizikailag). Én jól eljátszottam vele, de felhagytam amikor a Drift rész következett...0 segítséggel nem tudtam elérni hogy a verda kitörjön és ezáltal meg is fogjam és finom gázadással tartsam a csúsztatást...itt elment a kedvem, de addig tényleg órákig nyomtam. Amiket ismerek pályákat már Shiftből is át lettek konvertálva, csak senki nem használja a mérete és gépigénye miatt, ami multiban megölné egy két játékos gépét.
Remélem tényleg valami ilyesmi lesz az rF2. CSAK ADJÁK MÁR KI VAZZE -
visa81 #58068 hali, ezt láttátok már?
Michelisz Norbi teszteli az NFS SHIFT 2-t. Elég kemény...
http://4gamers.postr.hu/shift-2-teszt-michelisz-norbival
-
az szvsz az AVI (fraps féle!) fájlformátum határa lehet -
Összerakod a többször 4 gigát videószerkesztőben. :) Mert nem hagyja abba a felvételt 4 giga után.