rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
amúgy fasza lesz azért az rFactor2, de asszem szerezhetek be egy négymagos processzort... rajtnál gondok lehetnek már egy 4Ghz-re húzott e8400-asssal is... Sok effekt, részletes pályák, tükrözõdések... Tegyük fel rosszabb esetben 24 kocsit elõtted...
Esetleg párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a melletted haladók figyelmét megpróbálod felhívni magadra hangos sikoltozással, hogy "Úristen, nem tudok megállni, hol a fék?" és közben két kéz a magasban, kormányt meg mondjuk lábbal "rögzíted".
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
mostmár legalább tudom, hogy ez a játékok miatt van 😄
Forza.
Uggyanmár. <#szomoru2>#szomoru2>
The Power of Dreams
ezek a felméréseken meg jókat röhögök..nem kellet ahoz játék, hogy üvöltsek a kocsiban ha valaki balfaszoskodott 100-nál az országúton ha kijött elém egy elõzésnél 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Tequila - Gabor Bernhardt
Rám inkább javító hatással voltak ezek az autós játékok.
"Hogy melyik az erõsebb tulajdonság, annak a megállapítására nemigen alkalmas a statisztika, hisz nyilván egyénenként változik."
HÛÛÛÛÛHAAA ÉS EHHEZ EGY EGYETEMI FELMÉRÉS KELLETT VÉGEZNI? ... jézusom...
Tequila - Gabor Bernhardt
Ha meg lesz igazán újítás az rf2ben, új engine, új fizikai/gumi modell, rendes ffb stb stb...
Akkor a modderek, rf1hez való viszonyulásából következtethetõ lenne, hogy 1 évig nem fog normális mod megjelenni rf2-re.
De ne legyen igazam.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
márciusban várható, igen, ezt mondta a kontaktom, aki azóta ebben már nem olyan biztos. mivel nincs hivatalos nyilatkozat, ezek ilyen urbán legendák.
aki azt nyilatkozza, hogy rf2-re készít valamit, az blöfföl, hátha kompatibilis lesz valamilyen szinten az amit most rf1 alatt fabrikál.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Virtual SimRacing
Ne csak egy részét olvasd el annak amit írok 😊.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nagyon közkedvelt lett ez a duma, és már kezd idegesíteni.
akármilyen fasza kapcsolatuk is van, akármilyen ultrabrutál fizikát is írnak, az rF2 motorjához nem kap senki hozzáférést.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu