rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
(mafia2 nem csak pécére készült)

Forza.

2 óra van lefuttatva a videón 2 perc alatt, még jó hogy durva az átmenet. 😊
Ulvar
Ha jól optimalizálják akkor nem. Lásd GTA4 vs. Maffia 2. Más játék típus persze de akkor is nézd a különbséget. Ezt csak PCre csinálják mint a Maffia 2t, tehát PC re lesz optimalizálva, nem pedig konzol átirat lesz. Ettõl függetlenül elcseszhetik, de reméljük hogy nem. Jó lenne endurance futamokat is nyomni esti átmenettel, átüléses rendszerrel...ami tényleg egyszerûen és jól mûködik. (de lehet neked lesz igazad és nekem is erõsítenem kell).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Áhhh lol, értem ezt sosem figyeltem 😄 kösz 😊

amúgy fasza lesz azért az rFactor2, de asszem szerezhetek be egy négymagos processzort... rajtnál gondok lehetnek már egy 4Ghz-re húzott e8400-asssal is... Sok effekt, részletes pályák, tükrözõdések... Tegyük fel rosszabb esetben 24 kocsit elõtted...
bardocz
Játékban majd remélem picit finomabb lesz az átmenet😄
Ulvar
Az SG adminja a videó beszúráshoz ezt a videó linket adta meg alapnak, ezért sokan azt hiszik hogy bemásolták a linkjüket, közben meg nem. Nem azért linkelik ezt be annyian mert mindenki ezt hallgatja 😊.

nah most ez már vicc, hogy mindig ez a Scooter videót sikerül beilleszteni XD
SimaSuna
rossz link 😊
nem azt akartam, érdekes bemásoltam és nem azt a videot tette be. 😞

mackosajt
Áááá, ettõl sokkal jobb, ha rémült arccal, görcsösen szorítod a kormányt szinte ráharapva, és lassú tempóban nézed a másik oldalt a sofõrök arcát.
Esetleg párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a melletted haladók figyelmét megpróbálod felhívni magadra hangos sikoltozással, hogy "Úristen, nem tudok megállni, hol a fék?" és közben két kéz a magasban, kormányt meg mondjuk lábbal "rögzíted".

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

jólvan, csak a pálya szar... nappal olyan SPA, mintha sötétedne...
én vagyok vak, de inkább tényleg nem értem, hogy miért nem látom, hol kellene állítani mikor legyen mondjuk offline tesztem? most csak azt lehet belõni, hogy sunny vagy overcast... :/
bardocz
Nem tudom miért baj az, ha az ember poénból üvöltözik😄
arty
én szoktam ordítozni, de nem vezetek állatként (B10-ben vagyok...)

mostmár legalább tudom, hogy ez a játékok miatt van 😄

Forza.

Hát csak megy a téma mi a mod-készítés, mi nem. Felesleges igazából. 😛 Szerintem meg ez már rohadtul az, autók festéseit, meg minden mást is megcsinálni mi más, ha nem a módkészítés egyik lépcsõfoka?
bardocz
Most te nem örülsz neki, vagy én, vagy kicsoda?
nemhogy örülnék, hogy már egyre több és jobb tartalom lesz rF2-re, elvileg nem is olyan sokkal a megjelenés után... Mert kötve hiszem hogy fél évnél többet kell majd várni a komolyabb modokra. 😊 Bár tényleg attól függ mennyi lehetõséget kinál a gmotor3, meghát az rf2 maga...
bardocz
Csak ez nem modkészítés.
Miért szted miért nem lehet? Modellezni ugyanúgy kell. Lényegtelen, hogy melyik játékról van szó. Persze vannak dolgok amiket még nem lehet megcsinálni, pl animációk, mert azt még ki tudja hogy fog mûködni rf2-ben. De a modell elkészítéséhez szted miért kellene megvárni a játék kiadását? Az ISI kiadja majd az exportáló plugint max-hoz amiben benne lesznek a shaderek is és kész. Már rakhatod is össze a pályát vagy modot, addig max T1 ben megcsinálod a textúrákat és ráhuzod, aztán ha már tudod milyen shadereket fog használni az rf2 bár túl nagy különbség nem lesz szerintem, akkor megcsinálhatod a többi réteget is.
bardocz
Ilyen erõvel lehet már készíteni modot rF8ra is.
Lehet készíteni elõre is modelleket, pályát vagy modot, csak textúrázni nem kell addig, mert azt még gondolom nem túl sokan tudják, hogy milyen lehetõségek lesznek benne. De attól függetlenül lehet modellezni már most is rf2-re. Szóval nem értem miért blöffölne az aki azt mondja már készít rf2-re modot vagy bármit.
hondash3
Az lenne csak mókás ha magunkra vennénk ilyen semmitmondó 10 soros cikkeket.
Uggyanmár. <#szomoru2>

The Power of Dreams

Dietrich
'89 óta van jogsim (igaz autóm nincs már pár éve)150.000-200.000 km vezetéssel 8munkámhoz kellett az autó is),de ezekbõl az urband legendákból csak egy volt igaz..óvatosan menj a kalapos vezetõk mögött <#vigyor1> õk régen skoda 120-al nyomultak majd átültek a suzukiba :p

ezek a felméréseken meg jókat röhögök..nem kellet ahoz játék, hogy üvöltsek a kocsiban ha valaki balfaszoskodott 100-nál az országúton ha kijött elém egy elõzésnél 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
96 óta van jogsim, azóta egy balesetem volt, a szembejövõ 50 körüli fazon elaludt és tk-ra törte a kocsimat. Gondolom a faszi azt sem tudta mi az a szimulátor. Kellene egy olyan statisztika, hogy a magyar focin szunyókáló 50-es alkeszek milyen százalékban okoznak elalvással balesetet.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Janraki
Aki vezetés közben üvöltözik, meg állat módjára vezet, arra nem a játékok vannak rossz hatással, hanem egyszerûen alapból nincsen vmi rendben a fejében. 11 éve van jogsim, jópár éve versenyzem, és nem hiszem, hogy nagyon sok nálam megfontoltabb vezetõ van az utakon.

Tequila - Gabor Bernhardt

bardocz
Az még úgyis messze van😛
Ulvar
fõleg ha a gyerek hátul alszik te akkor fogsz a leghangosabban k...va anyázni

bardocz
Amint lesz jogsim, meg kocsim, tuti üvöltözni fogok a kocsiba, hogy feldobjam a hangulatot<#idiota> Legjobb móka autóban😄
Norbi1990
Ez hülyeség. Én 4 éve szimezek elõtte Gran Turismostam meg ilyesmikkel jáccottam konzolon és nem üvöltök egyáltalán a kocsiban és 2 éve van jogsim.
Rám inkább javító hatással voltak ezek az autós játékok.
Ulvar
Hogyan szerezz az iskoládnak ismeretséget...találj ki olyat, vagy mondj olyat tudományos nyelven kamu bizonyításokkal...

"Hogy melyik az erõsebb tulajdonság, annak a megállapítására nemigen alkalmas a statisztika, hisz nyilván egyénenként változik."

HÛÛÛÛÛHAAA ÉS EHHEZ EGY EGYETEMI FELMÉRÉS KELLETT VÉGEZNI? ... jézusom...

Ulvar
kössz!

Janraki

Tequila - Gabor Bernhardt

pointer4
Attól tartok, hogy ha csak pár hét kell ehhez, vagy ha úgy készítik hogy "csak csináljátok srácok, jól esz az ide rf2re is" , akkor akkora különbség lesz az rf1-rf2 között, mint az rf1-gtrevo között.
Ha meg lesz igazán újítás az rf2ben, új engine, új fizikai/gumi modell, rendes ffb stb stb...
Akkor a modderek, rf1hez való viszonyulásából következtethetõ lenne, hogy 1 évig nem fog normális mod megjelenni rf2-re.
De ne legyen igazam.
symbol
WSGT is készül rF2-re, régóta dolgoznak rajta, nagyon igényes cucc lesz az is. Gondolom nekik is szorosabb a kontakt az ISI-vel, de persze ezeknek a MOD-oknak is kell gondolom pár hét mire véglegesítik, optimalizálják, belövik és kiaknázzák az rF2-es lehetõségeket.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Ulvar
értettem én, csak nem akarom én se magammal elhitetni hogy jön aztán mégse mint az elmúlt 5-6 alkalommal.

simcompany
félre értesz, én nem veled akarok vitatkozni, csak a saját példámból tudom, hogy nem lehet elõre készíteni semmit rf2-re, ha pontosan nem ismered a környezetet.

márciusban várható, igen, ezt mondta a kontaktom, aki azóta ebben már nem olyan biztos. mivel nincs hivatalos nyilatkozat, ezek ilyen urbán legendák.

aki azt nyilatkozza, hogy rf2-re készít valamit, az blöfföl, hátha kompatibilis lesz valamilyen szinten az amit most rf1 alatt fabrikál.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

gviski
persze hogy 2011 márciusában jön, sõt pontosabban 30.-án :-) levajaztam hogy szülinapomra ezt kapjam 😄😄😄 <#banplz>

Virtual SimRacing

Ulvar
Jah én is ezt hallottam tegnap Tommytól..mondom honnan hallottad?

Ulvar
"vagy csak simán azt jelenti a mondat hogy rFrõl átkonvertálható a mod rF2re és csak oda lesz a 2011es skin elkészítve meg fizika TUTIra."

Ne csak egy részét olvasd el annak amit írok 😊.

Ulvar
Mert ez természetes szépség 😄DD.

Dietrich
mellesleg nem én irogatam itt a topicban korábban (tavaly), hogy 2011 márciusra várható az rf2.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

simcompany
szerintem ezt pontosan úgy hívják hogy bullshit.
nagyon közkedvelt lett ez a duma, és már kezd idegesíteni.

akármilyen fasza kapcsolatuk is van, akármilyen ultrabrutál fizikát is írnak, az rF2 motorjához nem kap senki hozzáférést.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

pointer4
Hát a palánk hátul az igen tré. Ilyen vektorgrafikás 286-386-os korszakot idézõ dolog. Vagy pontosabban az utána jövõ directdraw/glide, rivatnt/3dfx p1 korszak. Fõleg ahogy a sarokban a földes rész véget-ér.
Így néz ki egy háttérkép 😄 Vagy ígye.

Dietrich
hogy tudnak bizonyos modder csapatok megkapni rf2-t?

Ulvar
Új háttérképem 😄.

Ulvar
Valaki nem tud egy nagyon jó minõségû, jó FPSel stb...minden jó tulajdonsággal rendelkezõ Abu Dhabi pályát? (aminek akár több vonalvezetése is van).

Ulvar
talán mert a fejlesztõ csapat ISI által jól ismert. Nem egy szaros brigádról van szó. A V8 supercars mérnökei adtak ezeknek a srácoknak adatokat a korábbi modjukhoz is, és most is úgy készítették el. Így gondolom hogy megkeresték õk vagy õket az ISI hogy beszállnának e, vagy csak simán azt jelenti a mondat hogy rFrõl átkonvertálható a mod rF2re és csak oda lesz a 2011es skin elkészítve meg fizika TUTIra.

gviski
arra én is kíváncsi lennék 😄

Virtual SimRacing