rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A másik amit elküldtem abban kettõ és abban megvolt jegyezve az hogy V8 pályavonal.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tequila - Gabor Bernhardt
Circuit: Yas Marina Circuit (V8 Supercar version)
Length: 4.73-kilometres
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Van egy Birkuc féle ami valóban V8 csak nem a supercar nyomvonala.
De nem is a F1 vonalán mentek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Es tenyleg jo igy, mert ha gyors koron elkezdene toltogetni a gem, akkor tuti agyergorcsot kapnek<#idiota>#idiota>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Szerintem jó így ahogy most van.
Amúgy jó kérdések. Szerintem javítanak majd mindenen (csak nem hiába húzódik el a fejlesztés...), de lehet túl optimista vagyok. 😄
Viszont én nagyobb biztonságban érzem magam, abból a szempontból, hogy pl. egy megcsúszásnál stb., ahol durván bele kell kormányozni a kanyarba, mindig tudom hol a váltó és merre van a föl-le váltás.
Sokat forgó kormánynál én nagyon nagy bajban lennék csak a pillangóval.
The Power of Dreams
Az megvan, hogy hogy állítsam be hogy a keverék ugyanaz legyen mint a qualin használt, viszont ebben az esetben a versenyen nem enged keveréket váltani pitelés közben.
Próbálgattam már rfactorban a parcfermetire és a Free settings sornál különbözõ értékeket, de egyik sem jött be.
Megköszönném nagyon ha valaki erre tudna megoldást, bár egyre inkább azt gondolom hogy erre az rf nem képes 😊
Ha tényleg olyan "jó" lesz az AI, és ez a mod-okra is igaz lesz majd, akkor azt se tudom melyikkel nyomassam majd esténként... 😄
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
poén ebben a GP legends mod-ban, hogy ha csak pakolgatom fel a sebességeket, mindig megugrik az autó, szóval ha szépen akarod, akkor mindig gázelvétel (meg hát kuplung ugye), de kuplungolás még szekivel sem megy jelenleg, nem, hogy H váltóval az ilyen, majdnem nuku leszorítóerõs járgányoknál. XD
Ha egy kézzel vezetsz a játékban akkor nincs különbség, de teszteld le egy olyan pályán 8fõleg utcain) ahol többször kell két lézzel fogni a kormányt mint eggyel.
Thank God, I\'m a Lada owner!
A kar mindig ott van a helyén, az odanyúlkáláson nem sok múlik, mert elõre tudod hol kell váltani a 10 kör után kb.
<#buck>#buck>
The Power of Dreams
A pillangó mitõl lenne gyorsabb mint a szeki?
Mikrokapcsoló-mikrokapcsoló. Nem tök nyolc?
Vagy játékon belül is valami más beállítás van?
The Power of Dreams
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
más kérdés, hogy még én sem kuplungolok, majd ha lesz H váltó meg annak valamiféle helye. 😊
historic modnál pedig nagyon jó..
De szóval akkor te hardvert akarsz venni? Más kérdés, hogy lehet nekem is az lesz belõle, amúgy meg, szeretem ha minden igazinak néz ki, tök gagyi ha csak X pilóta látszik elõtted. 😊 Persze lehetnek nagyok az igények, csak akkor áldoznia is kell rá az embernek...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
mondjuk tényleg függ az optimalizáción is... De FULL HD-ban lehet akármit csinálok, kevés lesz már a kártya.