rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudna valaki ajánlani egy progit, amivel sisakot tudok szerkeszteni rFactorban? Próbáltam kitömöríteni a ".mas" fájlokat amik a Vehicles-ben vannak a csapatoknál, de csak ".gmt" fájlokat kapok, azokról meg fogalmam sincs hogy mik. Csak átfesteni akarom a sisakokat, nem formázni, de nem tudom kiszedni a képüket.
zolee145
Számolhatunk úgy is, hogy 4km-en 32mp az 5,3km-en 43 mp lenne, és azért egy 5,3km-es pályán 11mp-et begyûjteni az rohadtul sok. Nem egészen 11 körönként kapna egy kört a WTCC autó, ami valljuk be, nem kifejezetten izgalmas versenyt jelentene a két kategória közt.😊
Persze ezt így arányosítani hülyeség, mint ahogy összehasonlítani sem érdemes õket.
Ráadásul a verseny szempontjából nem a sebesség a lényeg, hanem az autók közti sebesség különbség.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
gyorsabb azért a V8 😊

WTCC autóból szerintem nem tudnak 300km/h-t kitaposni..Bathurston a hosszú egyenes végén annyival mennek.
Más pályákon is elérik a 260-270 km/h-t
V8 "halála" a sok kanyarral ellátott "gokart" pályák 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
csak azt nem FIA-nak hívják..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a DTM autó, ha jól tudom 500 ló és 1000kg

Dietrich
azért drága, mert VB-nek hívják..elvileg a gyártók bajnoksága lenne..

egy versenyautó V8-as meg 200.000 ausztrál dollár ehhez jönnek a többi dolgok, de lényegesen olcsóbb mint egy WTCC <s>daewo</s> izé chevrolet.
Az utcai verzió commodoréból 37.000 ausztrál dollárpersze ez nem is V8-as csak V6-os.

régebben volt a honlapon V8-as utcára szánt modell is úgy látszik már nem gyártják.

Nightt
Ja, valahogy csokkenteni kene a koltsegeket, egymashoz hozni az autokat egy normalis szabalyrendszerrel es jobb bajnoksag lenne...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bardocz
Pont ezért, mert kis picsányi motorokat húznak a végletekig.
simcompany
persze, csak arra akartam rávilágitani, hogy miért felfoghatatlanul drága a WTCC. a Seat Leon WTCC egy évre 1 000 000 euro !!!! iszonyat. Az is persze hihetetlen, hogy egy ilyen technikából milyen sebességet hoztak ki, és hogy ezt még fokozni fogják az 1,6osokkal.

Az persze más tészta, hogy minek ennyire eldrágitani

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Alexease
Felolem johetsz, nem zavarsz senkit, foleg ha hasonlo kategoriaju hirrel szolgalsz az rF2-vel kapcsolatban😉
Nightt
Nagyobb a tomeg/le aranyuk. De ha lassabb lenne engem az se zavarna, mert van verseny es nem az iroasztalnal dol el a sorrend...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
Melbourne 2010:
F1 - 1:23:919
V8 - 1:57:166
pálya hossza: 5303 méter
differencia: 0:33:247

Valencia Ricardo Tormo 2010:
F1 - 1:11:470
WTCC: 1:44:111
pálya hossza: 4005 méter
differencia: 0:32:641

gyorsabb azért a V8 😊

Norbi1990
Tavaly 1:57:166
simcompany
Melbourne-ben milyen koridõket mennek? Ki akarom matekozni, hogy kb a dupla teljesitménnyel gyorsabbak-e egyáltalán egy WTCC kocsinál.

kf1rl
Sziasztok!

Korábbi bajnokságunkról letettünk. Suzuki Bio Cup rõl. Sokan indítanak vele bajnokságot így másba kezdtük.

HSRL Túraautó bajnokság ami 3 fajta autót foglal magában : - Ford Focus ST - Alfa Brera - Peugeot 308.

Nevezés Ingyenes...

rég néztem már be az iracing topicba, lehet bemegyek promózni az rF2-õt. természetesen sokak örömére... 😄D de azért persze alexnak kösz, hogy szólt. 😊
zolee145

<#hehe>

Ingy
"valid creditcard" csóró purdé vagyok vazze<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
iRacing "DEMO" (ingyenes).
http://iracing.com/sbrs/
Dietrich
az a 600-at told meg egy 80-al..
amig nem jöttek ki az új Holdenek addig hivatalosan 635 lovas motorok voltak..az újakra azt mondták 50 lóval tudnak többet elõdeiknél..amit lefordítottunk Bathurst kapcsán ott a versenyzõk mondták konkrétan 700 lóerõ.
ehhez kell adni 1350kg tömeget.

simcompany
ez általában igaz az európai sorozatokra, hogy el vannak drágitva mint a picsa.
A WTCC-ben 2000es kocsik voltak, most 1600-asok, kb 320-330 LE-vel, a V8 Supercars meg asszem 5000-es motorok kb 600 LE-vel, tehát egyértelmû hogy a WTCC sokkal sokkal drágább. Nem mondom hogy ez a jó irány. Sõt, lényegében halál mindegy milyen kocsikkal versenyeznek, csak közel azonosak legyenek, és azért legyen legalább 300 paci.

gviski
Na ez az! Nem akarok én NASCAR Star lenni, de azért jó lenne hétvégeként indulni akár csak salakos versenyeken :-) A beton meg már a csúcs lenne :-)

Virtual SimRacing

Ingy
Ha belegondolok hogy Amcsiban a haver aki átlagosan keres van pénze mindig autót építeni, itt meg a legszebb kilátás a jõvõhavi rezsi kifizetése. Ha bolygót nem is de kontinenset tévesztettünk 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ulvar
Valahogy így érzem én is, pláne azok után amit a Wéber mondott errõl a sorozatról. (már az hogy olcsóbb mint a WTCC, sokkal).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ingy
Bolygót tévesztettél mint Kiszel Tünci? <#idiota>

Dietrich
ezek a versenyek...mindig tudtam rossz helyre születtem 😉

Ja... így a mappában megtaláltam. :S Na mindegy! Megpróbálom megszerezni a hosttól. Köszönöm a választ!
Hát a keresõ nem adott ki találatot, de utána nézek...
zolee145
Azért nagy összegben ne fogadj, hogy nincs sehol a gépeden .hdv fájl. Viszont ha tényleg nincs akkor az a baj. A hdv-ben van az autó összes fizikai adata, ami nem annak is a hivatkozása ebben van. pl motor futómû gumi nem itt van, de ebbe van beírva, hogy melyik fájlt használja.
Értem, hogy nem módosítottál semmit és a szerver sem, de ha hdv eltérést jelez akkor valami mégsem egyezik.
Vehicles/Modmappa/Autó (modmappa jelen esetben az F1RFT autó meg mondjuk Mclaren, vagy ilyesmi, nem ismerem pontosan a modot) és ebben vannak mindenféle fájlok. hdv, pm, tbc, gen, ini-k tömkelege és egy MAS. A szerveren elvileg ugyanez megvan. Az ott lévõ hdv-t kell megszerezned és lesz nagy öröm.😊

Azért erre magamtól is rájöttem... de eleve nem is értem, több okból is.

1) "F1RFT.hdv eltérés"... de nincs is sehol a gépen .hdv fájl. :S
2) Nem módosítottam azóta a játékot, és a szerver sem. Eddig ment, most valamiért mégsem.
3) Ha már van ilyen gondja, hol lehet ezeket a HDV-ket letölteni, vagy valami? Életemben nem láttam ilyet, sem rFactor-os oldalakon, sem GPHungary-n, sem sehol. :S
zolee145
Ugyanaz a hdv kell neked mint ami a szerveren van. Más megoldás nincs.

Üdv!
Sok helyen olvastam errõl a gondról, de mindenhol csak annyit válaszoltak mindenkinek, hogy valami eltérés van a fizikában, vagy valami ilyesmi. Szóval: mi a megoldás a HDV eltérés ellen? Régebben még fel tudtam menni erre a szerverre (1 hónapja kb.), most meg kidobál, pedig nem módosítottam semmit azóta. :S Reinstall segítene?
Norbi1990
Ha kevesen nézik akkor nem kell fizetni.
Csak regelni kell.
Ulvar
Ennyire ne nézz sutának Suna 😄.

2, fizetõs és nem engedi oly sokáig nézni 😊.

SimaSuna
justin.tv 😊
Ulvar
Nincs valakinek angol Motors TV + jó nete? Ki kéne streamelni ezt a rohadt V8at mert ott közvetítik, de sehol nem találok streamet a Motors TV-rõl.

Vagy ha valakinek lenne esetleg egy jó titkos helye és ott közvetítik ezt a sport csatornát azt megköszönném.

gordon 24
Én nagyon szeretem a V8 at, de azért egy BTCC i ütös:😄

Szóval nem leszólni...

Egyébként! A bal oldali dolog, szerintem ha beülnél az elsõ 1 órába lenne cumi.. Utána menne az 100%

Downhill!!

Ha lesz stream, jöhet ide a link. <#smile>
Norbi1990
Ha megszokod simán lehet szerintem 😄
Dietrich
ballal váltani most már csak csak, na de 2007-ig a H váltót bal kézzel? <#hehe>

köszöntem szépen. 😊
Ulvar
Ráadásul Frosty belsõ...FPR verda áááá FORD 4 EVER!!!

Merje valaki mondani hogy a WTCC a Világ vezetõ túraautó bajnoksága xDDD. Kikacagom mint a szart! 😄 De még a BTCC is kurva messze van. Amit nem tudnék megszokni az a jobb kormány...ballal váltani vazze...

Amúgy ma is lesz futam magyar idõ szerint 15:35 kor. Úgyhogy remélem találunk normális streamet, tegnap nem sikerült 😞.

Ezután csak 1 hónap 1 hét múlva lesz újra, akkor már Ausztrália, Adelaide! 😊.

pointer4
Dietrich
V8 miatt..annak a betét versenye a GP2

simcompany
bassza meg, ezek hangok..

rfactorban hogy lehet megcsinálni, hogy csak akkor váltson fel/le szekisen ha kuplungot nyomok közben? vagy ez nem kivitelezhetõ? mert fel/le ugyanúgy megy szekivel simán mikor már elindultál, hiába van kikapcsolva az auto-kuplung.
Dietrich
Elkezdték õk is..

simcompany
nagyon pöpec lett az új GP2. lényegében ezzel ment a Hispania tavaly 😊

SirAlo
De jol neznek ki ezek az autok😉

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |