61525
  • Ingy
    Ha valaki észérvek helyett az ember helyesírásába köt bele pont megmutatja mennyire lehet komolyan venni.
    Röviden egy faszparittya, ennyi.
  • Roger6
    Ez a KGyuri egy igazi idióta.
  • laller82
    Tessék....használni a keresőket!
  • bosco05 #58262
    Szánalmas barom az a KGyuri. Anno itt is le lett oltva, de aztán mindenki rájött, hogy ehhez az egész szimulátorozáshoz annyira hülye, hogy beszélgetni sem érdemes vele :D
  • Taylor10
    Üdv.Egy rfactor f1 2011 vagy 2010 tv style módot tudnátok adni?Előre is köszönöm.
  • zolee145
    Kb itt a lényeg. Legalábbis nekem is az a véleményem, hogy ami úgy mozog mint egy valódi autó az jó eséllyel úgy is viselkedik. Persze mindezt úgy kell érteni, hogy a számítógép adta kereteken belül.

Hogy milyenek az F1 2010 pályái, mennyire pontosak nem tudom. Egy biztos, amit eddig konvertáltak az nekem tetszik, ha jó ha nem.
  • atiwrc
    Igen engem is kibaszottul zavar az hogy neki az RF=f1es RFmodok.
    Szörnyű volt olvasni az irását, nem vagyok egy heves vérmérsékletü ember, de felénél már pofán vágtam volna, ha értene egy kicsit is a pálya vagy autó szerkesztéshez, meg a lézer-scanneléses módszerhez, akkor nem írna ekkora hülyeséget. A fizika programozásról nem is beszélve, hogy hogyan is épül fel egy game.

Igazi szimulációt sose fogunk kapni, csak hasonlót legfeljebb, nincs olyan gép ami elbírná a számításait.
    Lehet itt hivatkozni köridökre a fizika terén, de hülyeség ezzel érvelni annak megállapításához hogy ez szimulátor e vagy sem, ugy gondolom az a szimulator, amit ha megnézek egy replayt nem áll égnek a hajam a kocsi mozgásátol, ha nem kb ugy mozog mintha egy normál videot néznék.

F1 modok nekem valami miatt nem jönnek be rf alatt, nem tudok velük jól menni, f1ch-ba annyira pedig nem voltam balfasz :) De sose néztem igazán hogy most ki csinálta a modot(rft, fsone, mmg, kitudja még mik vannak RH(olyan van még?)), megnéztem ha nem jött be töröltem, ha jó volt körözgettem vele párszor. Ha emlékeim nem csaltak sose irtam az hogy ej ez milyen szar mod minek ilyet kiadni...

Akartam még irni, de van jobb dolgom is mint ilyen emberekre pazaroljam a karaktereket, békén kell hagyni őket, irja a hülyeségét magának, a trágár hszeket meg kitörölni és kész, majd csak megunja egyszer. Sajnos az a tendencia, hogy egyre több ilyen emberrel találkozom én is, főleg msnen ha megkeresnek RBR ügyekben, akkor már azonnal váltsam meg neki az egész világot, adjak oda neki mindent, már nem érdekel, le se tiltom irjon csak, hagy villogjon alul a tálcán.....

Azért ha megtalálom a képet majd megmutatom milyen a google earth hungaroring összehasonlitva mondjuk egy agyon dícsért codemastereses pályával(amit a f12010ből lett közvetlenül kivéve) Jóval rövidebb a célegyenese, lehet más f1es mod pályaja se jó nemtudom nem néztem még.
  • zolee145
    Megteheti, hiszen van internet, van szgépe és van rá hely a neten. Kit érdekel?
  • pointer4
    Ha még csak egyenlőség jelet tenne :D De konkrétan felmagasztalja azt a f1-nfsárkád játékot :D
  • zolee145
    Nekem mindössze annyi a bajom (túl a stílusán), hogy az rFactor és az F1 közé egyenlőségjelet tesz.
  • Norbi1990
    Hát próbáltam, de meggyőzni sosem lehet. Amit elképzelt a kis fejébe az úgy van és mindenki aki mást gondol az hülye :D
  • pointer4
    Ezen a sután csak sírni vagy röhögni lehet :D Érdemben beszélgetni soha nem lesz esély :D Vallásos elfogultsággal közelíti meg a kérdést, próbáltál már ilyennel értelmesen kommunikálni ?
  • Norbi1990
    Régebben ide is írt, hogy milyen istenkirály játék lesz a F1 2010 és, hogy sokkal jobban szimulátor lesz mint ez az elavult rFactor.

Mi csak röhögtünk rajta XD
  • PacsutaTibi
    És a válasz.
    http://simracing.hu/sim_hirek/morenews/f1rft-vs-f1gh-ujra-all-a-bal

(A hozzászólásaiból kiderül hogy milyen ember is ez a Gyuri....)

Én további kommentárt nem fűznék a dolgokhoz.
  • Fokker
    Ok, köszi!
  • simcompany
    nem tudom, hogy volt-e
    http://f1game.hu/index.php/f1-2011-hirek/601-egy-modder-x-aktaja
  • Fokker
    hali! nem tudjátok, az új 1.1-es DRM modnak van itthon már bajnoksága? nagyon jó mod, az 1991F1-SR után nálam a 2. legjobb.
  • bardocz
    Amúgy kiskoromban én azt értettem, hogy geri dúúú :ASDASD
  • bardocz
    "Thats exactly how I dance after taking a nice crap at a neighbors house." _DDD
  • pointer4
    Valahogy sejtettem, hogy felbukkansz :D
  • Solt
    Na igen... pedig ŐK is megmondták, hogy az dedikúl... :D
  • Roger6
    Áhhááá! Értem. :)
  • pointer4
    Azért örülök, hogy a nyelvész kollégák szeme elől a "dedicalt szervert" kifejezés elbújt, mert lehetne elemezgetni mint nyelv újító szándékú bakit :D
  • Dietrich
    Amit most nem próbálnék meg kitalálni :D

utána az isten se mossa le rólad miféle netező vagy te :D
  • pointer4
    :D
    Belenéztem a varázsgömbömbe ja :D
    [URL=http://lista.sulinet.hu/pipermail/techinfo/2005-June/006164.html]"Minden gép, amely TCP/IP-t használ a kommunikációra a
    külvilággal, ismeri a 127.0.0.1-es ip címet, amely önmaga."[/URL]

ha indítasz egy dedicalt szervert, azt így mindig el tudod érni, meg a hálózati ipvel is akár :D Amit most nem próbálnék meg kitalálni :D
  • Roger6
    Már megvan, azért köszi. Megnéztem a saját IP-met a myip-n. A gond ott volt, hogy nem írtam be a port számot, amit a játék használ (ezt a windows tűzfalnál tudtam megnézni, valami 34297-et kellett forward-olni). Tehát így már okés a dolog. De honnan jött ez az IP cím, amit írtál? Gondoltad fejből kitalálod?
  • pointer4
    Milyen IP-n próbálsz csatlakozni magadra? 127.0.0.1 ?
  • Roger6
    Ja, és a lobby-ban azt írja, hogy nem tud a cset szerverhez kapcsolódni. Nem értem, két héttel ezelőtt még semmi gondja nem volt, pedig akkor is IP-re kerestem, csak az rendes szerver volt.
  • Roger6
    Lenne egy kérdésem. Szóval létrehozok egy dedikált szervert, a többiek látják, tudnak csatlakozni rám IP alapján, és még a listából is ki lehet választani a keresőben. Csak én nem látom, és nekem IP alapján sem csatlakozik a saját dedikált szerveremre. Tegnap is létrehozott egyik versenytársam egyet, azt is 15 perc keresgélés után találta meg, IP-re keresésre meg abszolút nem. Mi lehet a gond? Most váltottam DiGi Net-re, előtte nem volt ilyen. Ez lehet gond?
  • gviski
  • Ulvar
    MaSzim F1 modja szerintem egész jó lett, bár a gumik nem tökéletesek szerintem, mert lehetnének a lágyak kopottabbak de a többi oké. (motor fék stb..).
  • Dietrich
  • Toby0501
    Shift Street mod.
  • GPx8
    Tudsz ajánlani egy jó modot, amiben megfelelő a fizika?
  • zolee145
    Sanszos, hogy nem ugyanarról beszélünk ám. Te ha jól látom egy kijelzőt linkeltél, amiben csak azt tudod beállítani, hogy milyen adatokat jelenítsen meg menet közben.

Itt viszont a fizikáról volt szó, hogy ott miket lehet állítgatni.:)

Fizikára én a jegyzettömböt hazsnálom, mindent be lehet vele állítani.:)

• juve60
    http://www.youtube.com/watch?v=xAnGZwTfJkA&feature=player_embedded

én ezt használom rfactornál,minden adatot be lehet állitani
  • zolee145
    A súlybünti csak egy dolog. Sokat szórakoztam a segítségekkel a Ferrariknál. Ha szarul van beállítva akkor bár megcsúszni nem fogsz, de olyan szinte visszaveszi a motorerőt, hogy baromi szar köröket tudsz majd menni. Ha kicsit "engedékenyebb" az elektronika akkor elég biztonságosan tudsz menni, és gyorsan.
    Szóval nem kell ahhoz súlybünti, hogy szarul menj TC-vel.
  • Ulvar
    Vagy elindulnak 4-5 segítséggel és szarnak megnézni a fontos dolgokat, pedig segítség nélkül is lehet menni jóval gyorsabban, mert a modok általában úgy készülnek, hogy ahol segítséget bekapcsolnak (pl: TC) az bizony súly büntivel jár a rendszeren belül. Pl: TC OFF 0kg, Low= (pl) 20 kg, medium (50kg), high (80kg). Van ahol a kuplung is súlynak számít, (pl: gyári indycar modok általában) pedig az road pályán fontos (oválon csak pitnél).

És még sorolhatnánk apróságokat de ahhoz jó pár év kell. Még néha mindig mutat valami újat az rF, amit mástól tudok meg.
  • zolee145
    Sokan nem tudnak elég sok dolgot az rF-ről, csak kipróbálnak egy összecsapott modot és azt mondják szar az rF.
  • bosco05 #58226
    pedig ez ott is így működik