rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ezt így arányosítani hülyeség, mint ahogy összehasonlítani sem érdemes õket.
Ráadásul a verseny szempontjából nem a sebesség a lényeg, hanem az autók közti sebesség különbség.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
WTCC autóból szerintem nem tudnak 300km/h-t kitaposni..Bathurston a hosszú egyenes végén annyival mennek.
Más pályákon is elérik a 260-270 km/h-t
V8 "halála" a sok kanyarral ellátott "gokart" pályák 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
egy versenyautó V8-as meg 200.000 ausztrál dollár ehhez jönnek a többi dolgok, de lényegesen olcsóbb mint egy WTCC <s>daewo</s> izé chevrolet.
Az utcai verzió commodoréból 37.000 ausztrál dollárpersze ez nem is V8-as csak V6-os.
régebben volt a honlapon V8-as utcára szánt modell is úgy látszik már nem gyártják.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Az persze más tészta, hogy minek ennyire eldrágitani
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
F1 - 1:23:919
V8 - 1:57:166
pálya hossza: 5303 méter
differencia: 0:33:247
Valencia Ricardo Tormo 2010:
F1 - 1:11:470
WTCC: 1:44:111
pálya hossza: 4005 méter
differencia: 0:32:641
gyorsabb azért a V8 😊
Korábbi bajnokságunkról letettünk. Suzuki Bio Cup rõl. Sokan indítanak vele bajnokságot így másba kezdtük.
HSRL Túraautó bajnokság ami 3 fajta autót foglal magában : - Ford Focus ST - Alfa Brera - Peugeot 308.
Nevezés Ingyenes...

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
http://iracing.com/sbrs/
amig nem jöttek ki az új Holdenek addig hivatalosan 635 lovas motorok voltak..az újakra azt mondták 50 lóval tudnak többet elõdeiknél..amit lefordítottunk Bathurst kapcsán ott a versenyzõk mondták konkrétan 700 lóerõ.
ehhez kell adni 1350kg tömeget.
A WTCC-ben 2000es kocsik voltak, most 1600-asok, kb 320-330 LE-vel, a V8 Supercars meg asszem 5000-es motorok kb 600 LE-vel, tehát egyértelmû hogy a WTCC sokkal sokkal drágább. Nem mondom hogy ez a jó irány. Sõt, lényegében halál mindegy milyen kocsikkal versenyeznek, csak közel azonosak legyenek, és azért legyen legalább 300 paci.
Virtual SimRacing
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Értem, hogy nem módosítottál semmit és a szerver sem, de ha hdv eltérést jelez akkor valami mégsem egyezik.
Vehicles/Modmappa/Autó (modmappa jelen esetben az F1RFT autó meg mondjuk Mclaren, vagy ilyesmi, nem ismerem pontosan a modot) és ebben vannak mindenféle fájlok. hdv, pm, tbc, gen, ini-k tömkelege és egy MAS. A szerveren elvileg ugyanez megvan. Az ott lévõ hdv-t kell megszerezned és lesz nagy öröm.😊
1) "F1RFT.hdv eltérés"... de nincs is sehol a gépen .hdv fájl. :S
2) Nem módosítottam azóta a játékot, és a szerver sem. Eddig ment, most valamiért mégsem.
3) Ha már van ilyen gondja, hol lehet ezeket a HDV-ket letölteni, vagy valami? Életemben nem láttam ilyet, sem rFactor-os oldalakon, sem GPHungary-n, sem sehol. :S
Sok helyen olvastam errõl a gondról, de mindenhol csak annyit válaszoltak mindenkinek, hogy valami eltérés van a fizikában, vagy valami ilyesmi. Szóval: mi a megoldás a HDV eltérés ellen? Régebben még fel tudtam menni erre a szerverre (1 hónapja kb.), most meg kidobál, pedig nem módosítottam semmit azóta. :S Reinstall segítene?
2, fizetõs és nem engedi oly sokáig nézni 😊.
Vagy ha valakinek lenne esetleg egy jó titkos helye és ott közvetítik ezt a sport csatornát azt megköszönném.
Szóval nem leszólni...
Egyébként! A bal oldali dolog, szerintem ha beülnél az elsõ 1 órába lenne cumi.. Utána menne az 100%
Downhill!!
Merje valaki mondani hogy a WTCC a Világ vezetõ túraautó bajnoksága xDDD. Kikacagom mint a szart! 😄 De még a BTCC is kurva messze van. Amit nem tudnék megszokni az a jobb kormány...ballal váltani vazze...
Amúgy ma is lesz futam magyar idõ szerint 15:35 kor. Úgyhogy remélem találunk normális streamet, tegnap nem sikerült 😞.
Ezután csak 1 hónap 1 hét múlva lesz újra, akkor már Ausztrália, Adelaide! 😊.