61525
  • SimaSuna #58305
    ja meg RaceOn / 07-ben Ő okozza a legtöbb crash-t :)
  • Tommy78
    Kiexportálod a gmt-ket meg a textúrákat, a pálya nevének megfelelő mappába, majd megcsinálod a tdf, scn, gdb, aiw, cam file-okat, a GMT-ket meg textúrákat érdemes MAS file-ba tömöríteni, jóval kisebb helyet foglal, ilyenkor az SCN fileban a hivatkozásoknál a könyvtár név után még beírod a kreált MAS fil nevét, elérési útvonalát.
    Nyilván ha most csinálod először, akkor ebből nem sokat fogsz érteni, érdemes a Bob's track builder oldalán található tutorial videokat megnézni illetve a fórumban is sok segítséget találsz.
  • Dietrich
    GTR2 idejében nem volt steam..nem is tudtak volna skidrowos változattal szerverre lépni :)
    a hamachi csak ideiglenes megoldásra jó.
  • juve60
    a SKIDROW névvel én a torrentoldalakon találkozom ,ő rakja fel a legujabb játékok tört verzióját
  • Rainbow15
    off
    Mostanában elég sokszor látok SKIDROW nevű játékosokat a simbin szervereken, de remélem nem élnek sokáig, stímet nem lehet kijátszani :D
  • Dietrich
    GTR3 vs rf2
  • Dietrich
    Megkell nézni mennyibe kerülnek a konkurensek játékai, mínusz kereskedelmi hálózat = 40-50 euro kb.

36 euro az rfactor most attól biztos többe fog kerülni az rf2
  • Dietrich
    ejnye ejnye..hát most mivel játszol? crackelt rfactorral?

különben tudnád most is van demo..maga a full alapjáték demoként használható bizonyos ideig, majd kéri vedd meg a játékot.
    Vélhetően az rf2 is hasonló elven lesz.

Legjobb ha simbintől "kölcsön vennék" a lobby rendszert akkor nem lehetne tört játékkal játszani online szerveren.
  • nyusz
    Sziasztok! a Bobs builderbe ha csinálok egy pályát, hogyan lehet rfactorba berakni?
  • juve60
    hát 10.000-ig az még elmegy,de a mai gazdasági világban nem mindenki tudja megvenni,vagy vár fél évet és talán eolcsóbb lessz,de remélem legalább demot kiadnak belőle hogy ki lehessen próbálni mer sztem a codemasters f1 2010-el is sokan pofára estek

ui. a liga ahol versenyzem :

100% os versenytáv
    semmi segitség csak automata kuplung
    futamok kéthetente vasárnap este 20.00-tól
    ingyenes részvétel
    non-stop szerver

ha valakit érdekel privátban adok elérhetőséget
  • GPx8
    Autónként 2 ember kell? :D
  • Roger6
    Én kb. 10-12.000-re tippelem.
  • juve60
    szerintetek mennyibe fog kerülni a rf2 ???
  • juve60
    telsejen egyetértek veled, mi is kiváltunk egy ligából még 2008-ban és megalapitottuk a sajátunkat de ettől még nem fikáztuk az előzőt,volt aki mindkét ligában nyomta,sőt a másik liga alapitója is nálunk versenyzett 3 évig
  • M1Procar
    Sziasztok!
    Had reklámozzam itt is egy kis fun csapat BMW M1-es teszt versenyét a hétvégén:

Honlapunkon még több infó: bmwm1.ucoz.hu

Létszámügyileg sem vagyunk még rendben, így akit esetleg érdekel egy ilyen sorozat, azt szeretettel várjuk! :-)

Üdv,
    Neuro
  • gviski
    hát én nem kommentálom KGyurit, fingja nincs az egész szim világhoz. Az F1RFT nekem se jön be, ha már F1 akkor én jelenleg az iRacingben F1ezek, valahogy az jön be a legjobban.

Na ha már itt vagyok, hétvégén a NASCAR bajnokságunk Road pályára keveredik, akinek van kedve jöjjön :-) V8, 750+ Le semmi segítség, izgalmas lesz ;-)

• V43 1105
    ÓÓÓÓÓ ne is mondd alig várom az rF 2-t , az LMT-nél is már tülkön ülve várjuk hogy kiadják, és betehessük majd alá a 2011-es autókat :))
  • Ulvar
    Jött hozzánk nem tudom valami kisebb ligából egy srác, majdnem elverte az egész mezőnyt F1be múltkor Kanadában, úgy meglepődtem, leesett az állam, de a srác elcseszte azzal hogy kis hűtőket tett fel és megsült a motor a vége felé, pedig már kört is adott. Jók a kis ligák, de örülnék ha az ügyes gyerekek "szintet lépve" valamely nagyot választaná, amelyik neki szimpatikus, és ott (is) versenyezne. Sok mindenki tervez, legfőképp rF2vel, mert már nagyon érződik hogy kiadják, és rejtély mikor, viszont maradnak még rFes bajnokságok azoknak akik kevés a gépe az rF2höz vagy épp nincs pénzük a megvételéhez, mert sokan úgy gondolkodnak, ha rendes biztonsági rendszere lesz az rF2vel, magyarul tényleg kötelezi az embereket hogy vegyék meg akkor az a szabály vissza fog jönni ami 4 éve ki lett törölve nálunk, hogy csak és kizárólag eredeti rFactorral lehet jönni versenyezni.

rF2 amint kijön rohadt kevesen lesznek azok akik meg is fogják tudni venni azonnal. Én szerencsére megtudom majd venni, mert félre raktam rá már régóta, ajánlom aki azzal tervezi jövőjét, az kezdjen rá spórolni.
  • Roger6
    Ööö... rFactorosok között is megy a fikázás? Mindenki egyetért ezzel ahogy látom, de én pl. ilyennel nem találkoztam. 2. Mi is kiváltunk egy ligából 5 évvel ezelőtt, és nem utáljuk az "anya-ligát", még véletlenül sem. 3. Mi is kis ligakánt jöttünk létre, és nem is célunk, hogy olyan nagyok legyünk mint a VSR, SIMCO, MASZIM, PSRL stb-stb., de azt elmondhatom, hogy az 5 év alatt valamit letettünk az asztalra, tavaly TV közvetítéssel (reméljük idén is), jelenleg 25 fővel a tarsolyunkban vágunk neki az idénynek.

Sose értettem, megint leírom. Mi a tetves halál faszáért bánt bárkit is, hogy van egy-egy másik liga is a "nagyok" mellett? Leírtam már ezerszer, hogy mivel nem "nagy" a liga, így van esély jó helyezésre (értsd: dobogó - akinek meg jó a 8. hely is, az elégedjen meg azzal egy nagy ligában, az is valami, de annak meg síri csend van ezzel a témával kapcsolatban, mivel a kisebb ligák nem neki szólnak). Ha ezt valaki széthúzásnak nevezi (mert ugye bárki indulhat a nagy ligákban is mindenféle szankció nélkül a kicsik mellett ), ott valami gond van az agya helyén. Nekem kell az, hogy benne legyek az első 5-ben (idén a nevezett emberek ismeretében erre semmi esélyt nem látok), ez ad erőt, kitartást, és reményt. DE! Ha úgy tartja kedvem, elindulok bármilyen nagy liga versenyén, hogy megmérettessem magam, ha úgy van kedvem. De a kettő nem zárja ki egymást, ezt kéne felfogni mindenkinek. Nem mindenkinek az a vágya, hogy olyan versenyeken vegyen részt, ahol 1 mp-n belül van 20 versenyző. Hogyne, persze hogy nagyobb dicsőség ilyen helyen jó helyezést elérni, de nekem pl. a 10. hely nem jó. Nem elég. Ezért indulok a szintemnek megfelelő ligában, és nem keverek be egy SIMCO-nál egy igenszar idővel, amivel nem csak magam, hanem a többi versenyző versenyét is veszélyeztetem a relatív "vezetni nem tudásommal".

Egy szónak is száz a vége: a kisebb ligák nem veszik el a pilótákat a nagyok elől. Sőt, ezek teszik alkalmassá őket arra, hogy valamit elérjenek a nagy ligákban! Természetesen nem az 5 fős ligákra gondolok azért itt elsősorban. Aki meg ilyenekben indul (5 fős), az nem is baj, hogy nem nevez a nagyokhoz.

Ennyi vóóót! Víííge!
  • Ulvar
    Én kiröhögöm és legyintek egyet rajta :). Akinek ilyen miatt van idegeskedni valója, annak jó unalmas élete lehet :D
  • pointer4
    Az az igazság, hogy a rfactorosok az lfs-esek, iracingesek, netkapro-sok, nfs-esek, tdu-sok, rbr-esek között is mehetne ez a fikázás, és egy hangya fasznyit sem hülyébbek vagy gonoszabbak az f12010 rajongók se, csak ez a pöcs uszítja itt a csőcseléket.
    Sajnos a tömeg meg ilyen, ha valamit utálni kell, arra mindig van jelentkező :D
  • Kenny85
    LÁtom nem csak belőlem váltja ki ez a kgyuri, hogy pofánbasznám 3 mondat után. Sokmindent láttam már itt internetországban, de ekkora fanatikus hülyét nem. De hogy valaki 28 éves létére (kb annyi lehet facebook alapján) ennyire gyerekes hülye legyen, hogy majd "jól felnyomlak a sünöknél, dugd el a géped" kártyát húzza elő. Itt látszik, hogy elfogyott minden észérve maradt neki ez a hajdú petis jól feljelentem az egész internetet szindróma. Simán megütném kérdezés nélkül...
  • laller82
    Az több részből áll. Letöltötted őket? Kell egy Basemod kb 600MB anélkül a többbi nem működik, mert azok csak kategóriát hozzá.
  • JimKirk
    Sziasztok!

Kezdo rFactor-os vagyok es erdekelne, hogy mostanaban melyik a legelterjedtebb mod, melyiket toljak a legtobben online? Elsosorban szeria, vagy turaautokkal szeretnek nyomulni!:)

Elore is koszi!
  • Dietrich
    régebben az ilyenekre mondtuk "egy újabb sulinetes" de már évek óta az sincs..
  • Dietrich
    én már várom mikor kezdi éltetni az F1 2011/12/13/14-t stb.
  • Ingy
    Túlképpen egy ember viselkedését fikáztuk és kikérem magamnak borvidéken élek, betett a Juhfark és sörrel öblítem a vesém
  • borjuhh
    hello!
    Olyan problémám lenne hogy letöltöttem a Rally World 3.0 - ás modot felratam és sehogy se jön be a játékban. már vagy 3-szor újra raktam és sehogy se működik ,valaki aki tudna segíteni írja már le hogyan is kell működésre bírni ezt a modot .
    köszönöm előre is .
    Üdv. Juh
  • juve60
    nem tom mért szidják egymást a rfactorosok meg a codi-sok !!
    kinek a pap kinek a papné,egymás fikázása helyett mindenki játszon azzal amivel akar,én rfactorral nyomom már pár éve amikor kijött a f1 2010 akko kipróbáltam de nem jött be-ennyi.Mindkét játéknak vannak jó meg rossz tulajdonságai.Én 3 éve kezdtem játszani akkor még billel kezdtem minden segitség bekapcsolva stb,utánna tescos kormány,aztán logitech ex ,most meg dfgt-vel nyomom kb 5000 körnél tarthatok de ezt egy kis megszállotság nélkül nem lehet csinálni,azt meg ne várja senki hogy megy 2 kört és már profi is vált belőle,én is csak lelkes amatőr vok,el kell ismerni a másik tudását( sompirral is találkoztam már )nem belekötni ,ha te nem tiszteled a másikat téged se fognak

ui-5,ponthoz MAGYAR EMBER BORT ISZIK
  • Ingy
    Meg is lenne a Nobel díj ha a búza táblától berugnék
  • Ulvar
    Akkor mé nem eszed künn a rétön! :D.
  • Ingy
    ja szüretlen búza ízű
  • bardocz
    Fúú, ezek a citromos cuccok borzasztóak, inkább csinálok egy limonádét, az nem kezdi ki a gyomrom :c
  • pointer4
    Vérlázítónak tartom a 5. pontot, innen a melóból

Láttam már citromos meg narancsosat, ez most búza ízű ?
  • Ulvar
    Ahogy Radnóti is írta.

"Tarkó lövés, így végzed hát te is" (K.Gyurcika).
  • laller82
    Az ötödik ponttal 100%ban egyetértek
  • Ingy
    Ész érv alatt azt értem: 1. nem a pénzen múlik kinek mennyi és milyen információja van az adott autóról. 2. CAD ide CAD oda az arányokat 3DSMaxban így is el lehet tolni. 3. Nem egyszer hallja az ember a reklám szövegeket mi mekkora szimuláció pl. gran turismo sajnos a vérlázító valóság az hogy közelébe se. 4. rfactor motorjának szídása mind szép és jó de sajnos az utsó 2 évben kezdtek el igazán jó szimulációk készülni vsz annak köszönhetően hogy egyre több valós adatot sikerült beszerezni 5. egész jó ez a Borsodi Búza
  • bardocz
    iR-ben is egy magyar liga van csak tudtommal.
    Lehet így nincsen heti 10 verseny, különböző autókkal, de ami éppen megy, az színvonalasan van megcsinálva minden esetben.
  • bosco05 #58267
    Kimaradtak az LFS-esek is, tudtommal ott sincs széthúzás, bár azzal nem nagyon vagyok képben azt kell mondjam.
  • bosco05 #58266
    Mondjuk a hazai rFactor "közösség" sem kevésbé az, ha már itt tartunk. Mindenki 600 felé széthúz, napról napra létrejön 1-1 liga, aki kapásból úgy indít, hogy valahonnan kiváltak és ahonnan eljöttek azt már gyűlölik is :) Ha jól néztem már van 4-5 szimulátor tv is, de minőségileg normális és nyugodt háttérrel rendelkező egy sincs. Ahelyett, hogy lenne 1 jó, ahol összegyűlnek a legjobb kommentátorok és egyetértésben minőségi versenyeket közvetítenének, ahelyett 4-5 "adó" nyomja azt, ami tele van segítséggel és az ott versenyzők legnagyobb motivációja, hogy harsogják a nevét a valami.hu-n miközben szimulátorozás helyett kb nfs-eznek, olyan szinten butítva van az egész. Utóbbival se lenne semmi gondom, csak úgy kéne kezelni ezeket a dolgokat, ahogy a valóságban is van. Amatőr és profi szinten. Teszem azt, szimTV1pro - itt csak "profi" segítség nélküli futamokat lehetne nézni, min 15 indulótól, szimTV2amatőr - itt meg menne az "amatőr" helyenként hobbiból segítséggel versenyző emberkék futama. Az amatőrt ne tessék rossz értelemben venni, de így, hogy az ember azt sem tudja mit néz és ki milyen szintet képvisel az egész összemosódik és egy nagy átláthatatlan komolytalan ökörködés lesz, az egyébként komolyan vehető szimulátorozás helyett. Ezért örülök annak hogy például a GTR-Masters a kezdetek óta magas szintet képvisel és aki a SimBin játékok elit mezőnyében szeretne versenyezni az oda megy és megtalál mindent amit csak nyújtanak ezek a játékok. Vagy ott a rallysimfans.hu ami az egyetlen RBR-es oldal itthon, egyetlen plugin van és egy hatalmas mezőny. Ezt kéne elérnie az rFactoros közösségnek is, csak ahhoz fel kéne nőni...