rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
GP2 rovidebb palyat hasznal. F1:5.554 km, GP2:4.730 km

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990

Rövidebb pályán mennek.
Dietrich
GP2 autók is újabbak lettek..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SirAlo
LoL:
R.Grojean Gp2: 1:36.041
S.Vettel f1 2010: 1:39.394

Most ez micsoda?😄 valtoztattak a palyan vagy a Gp2 auto igy veri az f1-est?😄😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

simcompany
Kiminek is

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

simcompany
megkezdõdött az idény

ENBseries-t használok az rFactorhoz, ami elõször mûködött is, de most elkezdett villogni a kép, amikor be van kapcsolva (mármint az ENBseries). Fogalmam sincs mi baja, lehet, de nagyon idegesítõ, mert nemrég még mûködött. Órák óta keresgélek a megoldás után, de nem találok semmit. Tudna valaki segíteni?
igen, ezt tudom, de nekem pl sebességérzetre és hangokra is sokkal több volt az f1 2002. 😊 igaz az AI elég szar volt, meg a grafika is elég más volt a két játékban... Billel elég sokat toltam a GP4-et, aztán ahogy logi kormányom lett, nem is akartam az f1 2002-õt letenni. a frankó telemetriával is, hogy elszórakoztam.... 😊
A GP4 is komoly szimulátor volt, csak kormányt kellett bedugni. A billentyûzetnél volt egy automata kormányrásegítés, amit nem tudtál kikapcsolni, így játszható lett bill.-el is.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

SirAlo
Lehet billel is vezetni csak be kell allitni a jatekba a kormanyzarat es az erzekenyseget , el lehet ugy is vezetni de ugy se viszed vele sokra 😄 teljesen mas kormannyal vezetni, ezt akkor vettem csak eszre amikor kormany utan ujbol kiprobaltam billel😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Dietrich
ezt úgy mondanám..ahogy fejlõdött a számtech ipar és lett egyre több kormány is otthoni usreknél, a játékokat is úgy kezdték optimalizálni..történetesen megjelentek a szimulátoros játékok amiket kormánnyal és pedállal lehet normálisan játszani.
billnél vagy 100%-ban van gáz és fék vagy 0%
ez így arcade..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Ezt megtudom érteni. Eddig még nem volt gond, de bnõmmel most költöztem össze és igyekszem megértetni vele, hogy egy két este szeretnék ezzel foglalkozni, és a békesség jegyében inkább máshol tanuljon 😄. Cserébe persze igyekeznem kell más fronton (takarítás stb..) 😄. Egyelõre mûködik. (és a DFP se egy halk cucc).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mackosajt
ezt nem vitatom, mármint az átadást, az érzést

viszont lehet rf-ezni meg il2-zni is bill-el, csak marhára nem éri meg

nekem viszont a kormányt nincs mindig kedvem pakolgatni, meg amíg nem lesz "vinnyogásmentes" kormányom (jelenleg Force Ex van), addig a békesség jegyében inkább csak ritkán használom, de sajna legtöbbször este jön ránk a vezethetnék, akkor meg nejem már nem vevõ a vinnyogó kormányra hangjára.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ulvar
billel rFni olyan mint IL2ben repülni, szintén billel. Felesleges. Annyira nem adja át azokat a kis alap dolgokat, amit a játék nyújt...mondom még egyszer. Szerintem.

hát billel az ISI játékokat nem lehet játszani. emléxem amikor anno kijött a GP4, azt simán lehetett tolni billel, és az szórakoztató is volt úgy, simán lehetett játszani a tizedekkel, az iveket is simán lehetett pötyögve tartani. más kérdés, hogy az inkább játék volt egy olyan komoly beépített segítséggel, míg az f1 2001 de fõleg a 2002 már elég komoly szimuláció volt a GP4-hez képest. sebességérzet, FFB, és hát billel akármennyi segítséget is kapcsolsz be, egyszerûen nem lehet vezetni.
mackosajt
vagy csak az f1 modokat, bár bill-el is lehet játszani, csak nem szabad mindent a gépre bízni, meg sokkal szopósabb

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ulvar
Hát. Szerintem a legegyszerûbb ha kikapcsolod és megpróbálsz megtanulni lassan lassan hogyan kell fékezni, persze ha van kormányod. Ha billel akarsz játszani akkor felejtsd el az rF-et, legalább is szerintem.

Meg tudná valaki mondani, hogy tudom növelni a braking assistance erejét? Már maxon van, de még így sem fékezi le az autó eléggé a kanyarok elõtt. F1 challenge-ben tökéletesen mûködik, magától fékez de rFactorban ez nem igazán mûködik.
V43 1105

Ha érdekel valakit .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

aláfutásgátló 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SirAlo
az en setupomat nem lehet valahogy a botoknak betolteni ?

Ulvar
CTDP 2005el volt nálunk ilyen módosított gumi fizika. Konkrétan ha elfékezted egyszer magad akkor ott vége volt a futamodnak...tiszta debilség volt 😄.

bardocz
Bebaszna, ha egy féktávon a kerék teljes kerületét így legyalulnád😄
<#taps><#idiota><#idiota><#banplz><#zavart2>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

simcompany
Born = Bond

simcompany
vagy valami James Born kit

V43 1105
Szántás csomag? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
be is szarnék 😄.

simcompany
új meki diffuzor 😊

mcmoha
Nem vilagos hany kor alatt tortent. Mivel magat az efektet akarja bemutatni egyelore nem is fontos, hogy ezen a kepsorozaton mennyi ido alatt kopott el ennyire. Azt irja ha a gumik csak az egyik oldalon fognak szemcsesedni akkor vizualisan is csak azt az oldalit latod majd kopottnak.
Azt szerintem tudomasul kene venni, hogy kepeken nem lehet a fizikat bemutatni, szoval ne is varjuk ezt.

simcompany
ugyanezt akartam kérdezni 😊 elvileg el lehet fékezni egy gumit, ha nagyon betyárul betolod a féktávra, de ez a képsor (remélem) inkább több kör eredménye

Nightt
Egy fektav alatt azert szep igy elfekezni egy kereket... Vagy ez tobb kor eredmenye?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

mcmoha
Talan igy jo?

SimaSuna
az elõbb láttam pedig...
Roger6
+1 <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Toby0501
Valóban, már én se látom..<#fejvakaras>

Ulvar

Toby0501
Hátha valaki nem figyeli az ISI fórumot. 😊

mackosajt
megmondom az õszintét:
ha kész lesz se fog érdekelni
valahogy nem tud lekötni az f1 modok egyike sem, nekem elég ezt csak nézni
inkább valami fílinges zártkasztnis

V43 1105
Az LMT most kezdte el csinálgatni a modelleket ..

lesz-e benne kers, és a gumikeverék színek?
valamint melyik gomb az állíható hátsó szárny? 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

mackosajt
Mások se a jelek szerint.

Én meg is lepõdtem, hogy az EC elõkelõbb helyen végzett, mint a C4G.
Az viszont lehervasztó, hogy ennyire "egysíkú" az emberek gondolkodása, hogy csak azefegyazisten.
Szívem szerint én szétszedném ezeket nyitott és zárt kasztnisokra.

Tényleg, 2011-es f1 mod hogy áll? <#banplz>

mcmoha
A Honda Civic-et nem vettem eszre. <#falbav> OK akkor 3.5.😊

Toby0501
Az -0,4!<#idiota>

hondash3
Így sem stimmel.
F1 1985 valiante
GP2 SiMCO
EastCars: HKV
Honda Civic: www.civic4g.hu

Akkor inkább 3,1-3,5 <#vigyor5>

The Power of Dreams

simcompany
akkor az 2,1 😊

mcmoha
Mert az F1 1985 mod keszitoje, "Valiante" tudomasom szerint magyar vagy magyar szarmazasu, csak most spanyol vagy csak ott el.😊

hondash3
Miért 2,5 csapat?

The Power of Dreams

Ulvar
Pálya készítésben egy magyar sincs, pedig Tommy78 nagyon jó kis pályákat hozott a világnak. Ilyen a Sao Paulo-i indycar versenypálya, vagy a Rio-i ovál pálya.

Ingy
á<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/