rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
R.Grojean Gp2: 1:36.041
S.Vettel f1 2010: 1:39.394
Most ez micsoda?😄 valtoztattak a palyan vagy a Gp2 auto igy veri az f1-est?😄😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
billnél vagy 100%-ban van gáz és fék vagy 0%
ez így arcade..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
viszont lehet rf-ezni meg il2-zni is bill-el, csak marhára nem éri meg
nekem viszont a kormányt nincs mindig kedvem pakolgatni, meg amíg nem lesz "vinnyogásmentes" kormányom (jelenleg Force Ex van), addig a békesség jegyében inkább csak ritkán használom, de sajna legtöbbször este jön ránk a vezethetnék, akkor meg nejem már nem vevõ a vinnyogó kormányra hangjára.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ha érdekel valakit .. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt szerintem tudomasul kene venni, hogy kepeken nem lehet a fizikat bemutatni, szoval ne is varjuk ezt.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha kész lesz se fog érdekelni
valahogy nem tud lekötni az f1 modok egyike sem, nekem elég ezt csak nézni
inkább valami fílinges zártkasztnis
valamint melyik gomb az állíható hátsó szárny? 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Én meg is lepõdtem, hogy az EC elõkelõbb helyen végzett, mint a C4G.
Az viszont lehervasztó, hogy ennyire "egysíkú" az emberek gondolkodása, hogy csak azefegyazisten.
Szívem szerint én szétszedném ezeket nyitott és zárt kasztnisokra.
Tényleg, 2011-es f1 mod hogy áll? <#banplz>#banplz>
F1 1985 valiante
GP2 SiMCO
EastCars: HKV
Honda Civic: www.civic4g.hu
Akkor inkább 3,1-3,5 <#vigyor5>#vigyor5>
The Power of Dreams