rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingy
meg lehet csinálni, és azért teccik mert jó, remélem elégséges a válasz <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
<#idiota><#zavart1><#duma><#banplz>
lac coo
Flémszagot érzek, úgyhogy nem szólok hozzá a témához ! <#banplz>

Egyébként mi francot szeret mindenki a driftben ??? Lassú, megöli a gumit és ISI-enginnel teljes biztonsággal nem lehet megcsinálni, csatt lesz elõbb-utóbb ...<#nemtudom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Inkabb mondjuk ugy, hogy megfelelo mennyisegu turelemmel, idovel, tapasztalattal, jol be lehet parameterezni, es akkor jo lesz😉
Azert mas, ha valami alapbol, fizikabol jol es sokat szamol, mintha valamit addig kell szoszolni, amig olyan nem lesz, mint amilyet szeretne valaki😉

Persze, ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jo, vagy nem lehet jot csinalni, vagy nincs jo (nekem szinte mindegyik megfelel😄), csak hogy egy LFS vagy netKar azert messze komolyabb gumifizikaval rendelkezik mint az ISI (ami ismet nem jelenti azt, hogy torvenyszeruen jobbaknak is kell hogy legyenek😄).

De a gumi osszefugg a kasztni, a felfuggesztes fizikaval is, ami megint "csak" parameterezett alapokon nyugszik az ISI-nel, ami ismetelten anomaliak termofoldje😊 Pl. kepesek az autok, majd' 100 meteren keresztul, hezitalva a jobb- es a baloldal kozott, ket kereken gurulva, ide-oda billegve haladni, aztan hirtelen negy kerekre csapni magukat, mindenfele realis felfuggesztes mozgas nelkul😊)))) de amig a "foldon" van a negy kerek, rendkivul elvezetes😉

Ugyanigy az FFB. Mig az LFS/netKar izombol, fizikabol szamolja az FFB-t, addig az ISI szimulalt, efekt alapu, "fuggetlen" a felfuggesztestol. Ami ismet csak "latvanyos", hangulatos", de ha valami rosszul van beallitva (legyen az autop vagy options) akkor teljesen rossznak tunik az egesz auto "fizikaja", de ha jol van beallitva, akkor a mennyekbe megy😊))

A lenyeg, hogy mind ket megoldasnak meg van az elonye es a hatranya😉
cselt
Köszi szé<#worship>pen
b-type
jóhír.

<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ingy
Az engine képes jó gumifizikára, inkább a paraméterezésen bukik el a téma, nemsoká mutatok valamit amivel megtudlak cáfolni (90%-ban kész utcai gumi drifthez)<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Jó lett volna, de nem igen lett volna idõm ...Nekem csak éjjel lenne jó 😊))

JuanG
jókór kérded, uccsó futam után <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Miért nem jösz Lupo futamra??

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Az a teszt soha nem kerül fel ! 😊)))

Azért én tuti várok vele pár hónapt, egyrészt nem szeretném ha két hónaposan eltörne valami benne, másrészt a mostani a TM RGT PRO plusz pedállal , jól muzsikál ( némi ápdét után 😊).

lac coo

Alexease
A PCDome-on kint lesz majd Toya tesztje, arra lehet alapozni batran! Szerintem a hasznalattal, minoseggel nem lesz gond, az egyeduli zsagba macska, hogy a "publikus teszt" alatt milyen "rejtett" hibak jonnek elo, amit majd a Logitech kesobb javit, modosit, stb. Ez az egy amitol tartani lehet akorai vasarlasnal. De talan, mivel mar egy jo ideje tesztelik, reklamozzak, sok helyen kint van mint "hivatalos" kormany, remelhetoleg nem lesznek vele problemak. 😊
lac coo
És késõbb is tudsz szerezni ? Mert én csak megvárnám mit mondtok róla....

cselt
Valaki tudna adni egy linket a gtr2 konvert pályákhoz?
aesirbaba
Figyelem, akit érdekel!
Ma kaptam mélt a Logitech-kapcsolatomtól, ami a következõ információkat tartalmazza:
- Nem lesz limitált a G25
- Úgy néz ki, november közepe-végétõl lesz kapható
- Az ára náluk cca 50.000.- + Áfa lesz

Akinek 100% biztosan kell, mélben jelezze nekem, ha többen is leszünk, még megpróbálok lejjebb menni az árral.

Ami még fontos, csak oyanok jelentkezzenek, akikkel már versenyeztem online, vagy ismerõs nikk jótáll érte, vagy a hsw-rõl ismerem.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Gondoltam kendõ, mint a régi versenyzõknek volt... 😊)))

Alexease
Szerintem az ovet huzgalja, nezi mert laza lett😉 Eleg "kemeny" az az auto, valszeg kicsit dobalja az embert😉)
lac coo

lac coo
Nem mellékesen, folyamatosan igazgatja a kendõjét a fickó !!!

lac coo
Igen, ebbe így nem szívesen ülnék be ! 😊)))

Alexease
Amit Lacc linkelt, az kememnyebb😉
http://www.need4speed.ws/Radical-SR8.html
b-type
hajhhhh..<#eljen>

Alexease
Ninja
ASClub 4H Race Mod-al 4 órás futam November 4-én!!!

ASC 4 órás futam November 4-én 20 órai kezdéssel lesz megtartva!
Pálya: Spa GTL (NewBus)

rFactorban külön modként használható, melyet ingenyes Regisztráció ellenében az oldalról letölthettek (Letöltések/ASC 4H Race/Game)
Minden egyébb ami a futamhoz szükséges Letöltések/ASC 4h Race alatt megtalálható!

Választható autók: BMW - Porsche - Alfa Romeo

Csak a megrendezésre kerülõ futamra lett összállítva a MOD, mely kizárolag csak az ASClub szerverein futhatnak!

A futamon 22 db Autó indulása lesz egyszerre engedélyezve!
Amennyiben több jelentkezés érkezik, ugy 1 órás Idõmérõ Edzések lesznek s a legjobb idõket elért 22 autó kerül a futamba.

Hivatalos edzési napok:

2006. október 21-e 20 órától - 21 óráig
2006. október 28-án 20 órától - 21 óráig

Jelentkezni lehet "Egyénileg" s természetesen "Csapatban" is.

Nevezés leadásának helye:
- asclub.hu - Forúm - ASC 4H Race topic
- hrfl.uw.hu - Forúm

Jelentkezési Határidõ: 2006. október 28.

Egy Csapatnál több pilota adja le nevezését a Pilota csere a Box-ban lehetséges!

Nevezés esetén kérjük leadni:

Egyéni nevezés esetén:
- "Nick"név
- Választott Autótipusa (mellyel futamon indulni kíván)
- elérhetõsége

Csapat nevezés esetén:
- Csapatnév
- Választott Autótipusa
- Csapattagok "Nick" nevei
- Megjelõlni, melyik csapattag kezdi a futamot
- elérhetõségek

A futamba bejutott versenyzõk Egyéni autófestéseket is készíthetnek, melyek felkerülnek a szerverre is.

Jelentkezési feltételek:

- Részvétel ingyenes
- Eredeti rFactor játék (aktuális Patch)
- Kormány használata
- Magyar Állampolgárság

Díjazás:

- Delux DLK-7005+DLM-323H Wireless Keyboard & Optical Mouse
- Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick

Szerver neve: ASClub "4H Race" (Hozzátartozó kodot nevezést leadott személyeknek biztosítjuk)

Szerver Beállításai:

- Mechanika: Off
- Benzin: Normal
- Gumi: Normal
- Sérülés 50%
- Segítség: Csak kuplung

Minden résztvevõnek jó versenyt kivánunk!

ui:

Pilótacsere leírása a 4H versenyhez:

Aki a futamon kezdeni fog, belép a játékba a szokásos módon ( kiválasztja az autót, amivel indulni fognak).
Csapattársak"Spectator"-ként (nézõként) lép be. Ezt úgy lehet megtenni, hogy belépés elõtt a játékban a multiplayer beállításoknál ''on''-ra állítja a nézõ módot (Connect->Settings->Spectate: ON).
Ezek után tehát Kezdõ játékos az autóban ül, csapattárs pedig autó nélkül figyeli a versenyt. Ahhoz, hogy a váltást el lehessen végezni, egy funkciót gombra kell tenni. Ez a ''Passenger Select'' lesz.

A váltás: Csapattárs, aki nézõként van jelen, ''beül'' a társa mellé a következõ módon: kiválasztja a társát a nevek közül, majd rábök a jobb alsó sarokban a ''Race'' gombra. Ezek után már csak a ''Passenger Select'' funkciót kell kiválasztania, amivel ''beül'' társa mellé. A chatben meg is fog jelenni egy erre vonatkozó üzenet, amennyiben sikerült a dolog. A Kezdõ Játékosnak (aki az autót vezeti) ki kell választania, hogy kinek szeretné átadni az irányítást. Az LCD-t odatekeri a pitmenühöz, ahol pl. a benzint is be lehet állítani, majd a ''Driver'' sornál kiválasztja a Csapattárs nevét. Ha minden sikeres volt, akkor a következõ boxkiállásnál automatikusan átadja a vezetést.

A setup is cserélõdik a versenyzõvel együtt, tehát nem kell egy setupot használnia a két pilótának.

A minap kipróbáltam a Skoda Octavia mod-ot. Meglepõen jó, nem egy lõerõgyár, de nagyon kezes gép, lehet, hogy ez lesz az új kedvencem... már csak egy kis szabadidõ kellene gyakorolni. <#vigyor0>

Boxster
Sziasztok,

Mostanaban gyujtogetem a jobb PCC skineket, letezik egy
Jason Fritz nevu szemely aki iszonyat profi kinezetu
festeseket keszit (Viperpainter neven)

Sajnos a weboldalan (http://fmc.sofakingracing.com/)
ugy tunik az rFactor resz egyelore fel van fuggesztve
es nem tudom elerhetoek lesznek-e egyaltalan mivel
minden mas weboldalrol leszed(et)te a letoltesi
lehetoseget.

Nem tudtok valami helyet ahol megtalalhatok az
o skinjei, vagy egyeb jo festesek?

Istencsászár
Kössz😊 mindenhol kerestem csak ott nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az adott autó könyvtárában az xxx.cam file.

Istencsászár
Melyik fájlban vannak a kamera beállítás adatok? Cockpit, Tv cockpit stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gilb3rto
ASCLUB 4H Moddal ma este FUN RaCe-t szervez!
MOD: ASCLUB 4H MOD (autók😛orche,BMW,ALFA)
Pálya: Estroli GTR2
A pálya és a mod az AS Club ról letölthetõ 1 regisztráció ellenében!
Futam hossza:1 óra
Lehet jelentkezni csapatban és 1énileg is!
Practise:19:00-20:00
Qualy:20:00-20:30
Warm Up:20:30-20:40ig
Race:20:40-21:40

Várunk minden kedves versenyzõt szeretettel!Kedvcsináló képpen az oldalon a legfelsõ hír a tegnap esti Brno Fun-race statisztika látható a szoros csata rendesen😊

Macbook Air M1 2020

Tomo15
Hát ebben tuti elcsöppentem volna.<#idiota>
lac coo
Hát ..ebbe azért be nem ülnék !!!!!!Toyota Supra Turbo 780 HP !!!!!
A végén azért rendesen a torkára lépnek ! 😉

b-type
Nagy élmény volt <#eljen><#eljen>
jó autó, jó pálya, és mindenki nagyon korrekt volt->jó verseny 😊

JuanG
köszi mindenkinek a versenyt , király volt!! remélem a 4 órás is ilyen izgalmas lesz!!! <#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hadd reklámozzam én is kicsit:

szal az ASClub nyílt 4 órás futamot szervez, bárki jöhet, aki szeretné megmérettetni magát!!! Lehet csapatot is alkotni, mivel a futam alatt a pilota csere lehetséges!!! Nem kell mást tenni mint az ASClub oldalán egy ingyenes regisztrációt elvégezni, majd az erre a futamra kialakított modot letölteni-kipróbálni, és ha tetszik nevezni! A modról eddig sok pozitív visszajelzés érkezett. A futam a 2004-es (új buszmegállós) Spa -ban lesz megtartva...info itt:
HSW

JuanG
küldtem...sok idõm nem volt rá, így csak ilyen lett...

JuanG
oksa csinálom 😊

Juan küldj már egy képet is hírhez. Köszi!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
de megoldás azért leledzik benne, mert a készülõ subaru murván eléggé klassz, mintha nem is ISI-s motor lenne 😊))

Alexease
Ez az egyik alap problema a (gumi)fizikaval. A masik meg a felfuggesztes szamitas;( Mig pl. az LFS-ben megcsuszasnal folyamatosan valtozik a tapadas a kormanyzasra, a tapadasoknal valtozik a kasztni sulypontja, erezni ahogy "dolongel, csavarodik", addig az ISI-nel szinte csak linearisan megcsuszik, linearisan megtapad, es kozben semmi, vagy legalabbis nem sok😉 Tobbek kozott ezek miatt nehez - vagy szinte letettlen - csuszas kozben korrigalni az autot.
De hat, az ISI-nek masok az elonyei: modolas, autok, palyak, hangulat, hangok, grafika stb. Ez elsosorban ezekre keszul...
JuanG
amúgy az a bajom a legtöbb rfactoros mod-autó gumijával, hogy oldalirányú csúszás esetén "lineáris" úton tapad meg, vagyis szépen "leszámol 0-ig" és akkor nem csúszik tovább...holott valójában még a 0 érték elõtt meg kéne "akadnia", hogy mikor az persze autótól függ...

az elõbb nyomattam a Leon-t, gyors kanyar bejárátánál lassítva kiment a segge, elkezdett oldalra csúszni, szépen folyamatosan mintha "jégen" csúszna 😞((...nekem ezzel van bajom, mert ez paraméterezhetõ...

Kaszi46
Mikor tetszik rászabadulni az lfs carsound remixer-e?<#ravasz1><#email><#nezze>

*Posse*T.W.D*

JuanG
ne példálózzál szélsõségekkel 😄D...

amúgy sikerült kicsit módosítanom a lupo gumin úgy hogy szinte ugyanaz mint az alap mégis élvezetesebb és emellett nem lett irreális...

Alexease
Nem vezethetetlen, csak ovatosan kell menni vele😉
sanzik
Már mondtuk,hogy ha lemászol az ideális ivrõl és ott cikázol a poros részen (video) akkor persze,hogy megcsúszik...
<#ravasz1><#eplus2>
lac coo
Miért Lupo vezethetetlen???

Valahol szerintem a GTR2 Lotus lehet a csúcs amit bír az engine a megcsúszásoknál .😊))

Alexease
Ez nem mania, csak mindenki, aki modokat babral, ugy probalja az engine hianyossagait "kikuszobolni", ahogy neki tetszik😉 Valakinek az a "real", ha vezethetetlenul csuszkal, valakinek meg az, ha szetgyilkolva az autot, nyilegyenesen lehet atszaguldozni mindenhol problemak nelkul😉
Alexease
Azt nem mondtam, hogy tokeletes, csak hogy igazabol is elmaszik a hatulja (elvileg, hallottak utan, mert nekem igazabol gozom sincs)😊)
Az ISI engine tuti hogy nem jo megcsuszasnal, de eleve a gumi es a felfuggesztes nem stimmel😉 Nem szamolva van, "csak" parameterezve😉 Aztan vagy jol (vagy inkabb elvezetesen, hasznalhatoan) vagy nem jol van beallitva.😊)
lac coo
Ez 😊))))))) Meg neked is 😊))))