rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ámen.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Az a biztos😉 A ferrarinal sosem lehet tudni😉 Talan csak szivatjak a nepet, szandekosan "romlott" el, es holnap kiallas nelkul vegig megy, es megnyer mindent😊 <#idiota><#vigyor3><#zavart1>
Istencsászár
Elõre készülnek Kimire, szegény srác az atom tutkó ferka egymás után bekerepál😊, na sebaj majd õis rak rá egy lapáttal, azt majd kiderül hogy bírja õt a piros paripa.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
várjuk ki a kockás zászlót <#wink>

Alexease
Ha igy folytatja a Ferrari, akkor lassan mindenkinek ki kell esni a versenybol, hogy Sumi nyerjen😉))
avcom
MÉG MINDIG lehetséges, persze az eddigi mutatók is iszonyúan romlottak <#vigyor>

Alexease
En is sajnalom - bar nem igy mukodik a dolog, es nem is szurkolok senkinek - de azert "jo lett volna" igy bucsuzasnak a VB cim😉))
lac coo
Szegény MSC ...?((

Alexease
Most jutott eszembe hogy F1 idomero van😉)
Alexease
En is most mentem olyan 10-20 kort, Civic-kel es BMW-vel, es teljesen jo. A bomost eleg jol lehet csapatni, erezhetoen, de meg hataron belul. A kopasok is valoban jok.
lac coo
Pillanatra megállítottam a flashget-et, lerántottam egy elõadást, erre most meg nem indul újra mert megváltozott a file mérete 😊))) 5 mega volt hátra 😊)))

aesirbaba
Érezni a tömeget, szépen változik a tapadás a felvezetõ kör után, ahogy bekopik a gumi jobb köröket lehet menni, aztán mikor kezd elkopni, akkor meg rosszabbakat. Végigmentem Melbourne-ben 14 kört, tudom mit beszélek😊 A setupra szépen reagál, kicsit meglóbálva a BMW hátulját kanyarban, majd gáz, enyhe erõdrift, de szépen ki is jön belõle. Nagyon finom ez a MOD, felírom a Megane és a Zonda mellé nagyon😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Allitolag odafigyeltek ra, hogy lehetoleg jo legyen, es ne "csak" egy konvert😉 Es Balzan tesztelte, ami lehet hogy nem sokat, de azert megis jelent valamit😉
aesirbaba
A Volvo, meg az Audi is nagyon jó. Szerintem tökolyan mint az F1Ch ETCC MOD volt.

valami kisebb ápdét van hozzá, a gtr2-vel mentem tegnap SPAba egy esti futamot online, elég sokat hibáztam, de nagyon ott volt... meg a gépigényis meg a sok apró bug
aesirbaba
BMW marha jó😊
Most megnézek gyorsan mást is...

Alexease
Az rFX-bol a 0.4-eset probaltam amikor kijott, es erosen NEM ajanlom mert nem az igazi😉 Rengeteg a hianyossag. Nem hiszem, hogy azota valtozott valamit. Akkor mar inkabb GTR2!
az rfx-et honnan lehet letölteni? mert az rftrackerrõl nemjön
a 2002 hivatalos autót próbáltam az szerintem nem, de most próbáltam ki a 2003-as BMW-t az már sokkal jobb
lac coo
Nem jó ?

lac coo
Nekem 80 %-nál megszakadt a letöltés 😞(

nem azért irtam mert kellene , gondolom a menü festés is nyomott valamit a méreten
Fizika az nincs, legalább is szerintem
Alexease
Palya minek, van mar millio😊))
Gondolom, a sok bazinagy festes viszi az egeszet😉 De azert 2003-ban meg tobb autotipus volt, az is plusz. A CTDP is 200 mega felett volt😉
pálya az nincs
lac coo
258 mega ???? Mi az isten van ebben?

aesirbaba
Amit Juantól megkaptam tesztre erõsen beta autót és szintén erõsen beta pályát, azon már látszik hogy jó lesz. Szal nyugodtan elhiheted😊

A NAGT-vel mi a helyzet ? jõvõ karácsonyra kész lesz ?
NFS-en nõtt fel😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Hali!
valaki tudna olyan linket adni, ahol gokart pályákat lehet leszedni?
olyanokat, amiken rendesen mennek az ellenfelek, mert eddig egyet sem sikerült találnom 😞 eddig mindegyik pályán kimennek a pályáról, nekimennek a falnak stb... és ez így nem jó! elõre is kösz

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Ingy
<#vigyor2><#crazya><#idiota><#hehe>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
húúúbazdmeg Ingy <#eljen><#taps><#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
ilyet mond hogy "megint nem tudom hol vagyunk b+!" <#eljen><#vigyor3>
nagy szöveg!😊

autoszimulator
ez nagggyon durvaaaaa <#idiota><#idiota><#vigyor3><#eljen>

.: mobilize.hu :.

SitatiS
#21339,#21340
<#eljen>
ezek se' tiszták...😊))))

Let the good times roll.

Tomo15
Ilyen jót már rég röhögtem😄😄😄
lac coo

lac coo

SitatiS
LooooL<#nyes><#nyes><#nyes>

Let the good times roll.

lac coo

avcom
mondjuk ezt még én sem <#vigyor>

Ninja
Bocsi, de tegnap óta le sem feküdtem, keverem a dolgokat😞

2006.10.21-én Qual (Szombat)
2006.10.28-án Qual (Szomabat)
2006.11.04-én Verseny (Szombat)

Ez már helyes dátumok és napok😄

Ninja
ASC 4H Race 4 órás versenyre mindenkinek le kell adnia a nevezést, még ClubTagoknak is.
Ez azért van, mert a Verseny Nyitott, bárki jelentkezhet!

21-én Pénteken 1 órás Qual lesz, mely idõ alatt annyi kört teljesíthet amennyít csak tud.
Legjobb ideje mentésre kerül!
28-án Pénteken 1 órás Qual lesz, mely idõ alatt annyi kört teljesíthet amennyít csak tud.
Legjobb ideje mentésre kerül!

A két Qual Összesített eredménye adja a Versenynap rajtsorrendjét!

Akik Csapatban indulnak! Természetesen ugyan azzal az autóval mennek Qualon s Box-ban tudnak pilotát váltani. (Tehát csapattagok, nem indulhatnak 2 külön autóval)

A szerverhez tartozó jelszót a Nevezést leadott játékosoknak elküldöm, illetve asclub.hu oldalon fent lesz!

JuanG
én is ezt mondom régóta, mert azt sem hiszi el senki, hogy rallyzni is faszán lehet murván az rFactorban...készüljön el pályám majd meglátjátok <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CodeRed
<#buck><#buck>Ne izgass, mert menten elmegyek!!! <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

avcom
itt viszont már lehet, hogy kell "mögöttes hiányosságokat" keresni <#idiota>

amúgy mindenki figyelmébe: óvatosan, mert Ingy gumifizika téren elég harapós <#vigyor>

most olyan dolog van készülõben, amirõl én sem hittem, hogy meg lehet csinálni <#finom>

autoszimulator
most is tologatom néha, pedig 19 vok <#idiota>

.: mobilize.hu :.

b-type
miért mért..mert. <#idiota>
mert szereti érezni az ember az erõt (és nem kell mögöttes hiányoságokat keresni vagy rossz gyerekkort, sem kis farkat meg ilyesmit..)
amiért télen az ember bohóckodik..stb.
..és hát pl. ember a homokozóban sem 50-es tempónak megfelelõen tologatta a matchbox-t, hanem farolva (esetleg bürrögve és szirénázva..stb)..természetesen kiskorában. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
De mi a jó benne ? <#idiota>