rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Most megnézek gyorsan mást is...
Gondolom, a sok bazinagy festes viszi az egeszet😉 De azert 2003-ban meg tobb autotipus volt, az is plusz. A CTDP is 200 mega felett volt😉
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
valaki tudna olyan linket adni, ahol gokart pályákat lehet leszedni?
olyanokat, amiken rendesen mennek az ellenfelek, mert eddig egyet sem sikerült találnom 😞 eddig mindegyik pályán kimennek a pályáról, nekimennek a falnak stb... és ez így nem jó! elõre is kösz
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nagy szöveg!😊
.: mobilize.hu :.
2006.10.21-én Qual (Szombat)
2006.10.28-án Qual (Szomabat)
2006.11.04-én Verseny (Szombat)
Ez már helyes dátumok és napok😄
Ez azért van, mert a Verseny Nyitott, bárki jelentkezhet!
21-én Pénteken 1 órás Qual lesz, mely idõ alatt annyi kört teljesíthet amennyít csak tud.
Legjobb ideje mentésre kerül!
28-án Pénteken 1 órás Qual lesz, mely idõ alatt annyi kört teljesíthet amennyít csak tud.
Legjobb ideje mentésre kerül!
A két Qual Összesített eredménye adja a Versenynap rajtsorrendjét!
Akik Csapatban indulnak! Természetesen ugyan azzal az autóval mennek Qualon s Box-ban tudnak pilotát váltani. (Tehát csapattagok, nem indulhatnak 2 külön autóval)
A szerverhez tartozó jelszót a Nevezést leadott játékosoknak elküldöm, illetve asclub.hu oldalon fent lesz!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
amúgy mindenki figyelmébe: óvatosan, mert Ingy gumifizika téren elég harapós <#vigyor>#vigyor>
most olyan dolog van készülõben, amirõl én sem hittem, hogy meg lehet csinálni <#finom>#finom>
mert szereti érezni az ember az erõt (és nem kell mögöttes hiányoságokat keresni vagy rossz gyerekkort, sem kis farkat meg ilyesmit..)
amiért télen az ember bohóckodik..stb.
..és hát pl. ember a homokozóban sem 50-es tempónak megfelelõen tologatta a matchbox-t, hanem farolva (esetleg bürrögve és szirénázva..stb)..természetesen kiskorában. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type