rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ez a mániád 😊))...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
igen, de nem fejtette ki bõvebben, hogy miután megindul, megfelelõ reakcióval mi történik (összehasonlítva a Lupoval)...én elismerem hogy valóban elindul így féknél ha nem adsz gázt ezt tiszta, de ha megyek 80-al, és ABS-el (!!!), akkor kis fékre nehogymá' (videó)...😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ibronk
Az a baj azzal hogy ahogy megcsúszik szinte nyil egyenesen elkezd érintõirányban kifele haladni az autó, és ezért leesik az ember útról, pedig azért ahogy így keresztben csúszik akkor is kéne valamennyire kanyarodni befele a kocsinak. Mint az LFS-ben. Ezért az LFS az legjobban driftelhetõ játék.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Az a baj azzal hogy ahogy megcsúszik szinte nyil egyenesen elkezd érintõirányban kifele haladni az autó, és ezért leesik az ember útról, pedig azért ahogy így keresztben csúszik akkor is kéne valamennyire kanyarodni befele a kocsinak. Mint az LFS-ben. Ezért az LFS az legjobban driftelhetõ játék.

lac coo
Én ki is próbáltam a Matizommal élõben: elég gagyi a hátsó felfüggestése, kicsit döcögõs úton kanyarközben lazán arrébb szögdel , és kipróbáltam mit tesz ha gyorsítás után leugrok a gázról kanyar közben 😊))

Hát amit éreztem az az volt, hogy kapásból elõre ment a súlypont a hátulja meg szinte az út felett ment ki oldalra.... Természetesen én csak 50-él mertem kipróbálni 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Laca is mondta mar, hogy az elsokerekeseknel - pl. Lupo - gazelvetelnel ugyanigy, sot sokszor jobban azonnal elmaszik a segge az autonak😉
vagy az ülést feljebb emelni😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Ez köztudottan gyenge pontja az engine-nek .
Vagy elfogadjuk , hogy ilyen , vagy kreálunk lehetlen fizikát ami ugyan élethübben csúszik viszont marsi fizikája lesz, vagy keresünk másik játékot ! <#idiota>

JuanG
értem...és szted a gumi-csúszás (pl. ha már megindul a segge) is élethû?

JuanG
ezért lehet kikapcsolni a kormányt 😊))

ez az új mod elég gáz belsõ nézetbõl csak a baszott nagy kormányt látom a pályaz meg nem

lac coo
Kérem ezt a hsz-t kirakni a bannerba!!!<#idiota>

ibronk
Jó ez a Leon, ilyenek igazából is. Nyomni kell a gázt, vagy hasraesel könnyen.

lac coo
Én bármivel elmegyek, még azzal is ami nem fekszik az én stílusomnak, az az igazi kihívás 😊)))

az igazi pilóták se nem sírnak, se nem állnak neki átheggyeszteni az autót ha valami nem a legjobb rajta......

Soha nem értem miért akar mindenki egy ilyen "mezei" utcai autótol F1 -es
stabilitást, versenyre termettséget ...Ez biza gagyinak mondható versenypályára ezért csúszkál , nem olyan a kormány nem tapad úgy ahogy egy GT osztályú autó aminek minden egyes alkatrészét versenyzésre tervezték .

Pápai Laci meggyõzõtt a Lupo-val kapcsolatban , mikor rákérdeztem, hogy tényleg ilyen-e egy hasonló autó gázelvételkor: azt mondta még sokkal inkább megcsúszik mint a Lupo .....

Istencsászár
Igaz, bevallom én nemtudok olyan jól, de mindig kérek segítséget akkor segítenek, tanácsokat kiigazításokat és ott vagyok ahol õk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
mindenki tud, csak van, aki jobban

szal ez a kirekesztés nem teljesen megalapozott

Istencsászár
Aki nem tud setupolni az ne is szimezzen😊. A setupolás hozzá tartozik, és mivel mindenkinek más a stílusa ezért lehet, hogy ha valami fix az neki kényelmetlen és igy nemtud 100%on menni. Ha mindenki beállította a jármûvet akkor ugyan ugy lehet csatázni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gilb3rto
Nemtoom ti miért akartok állandóan setupolni???Lupoban épp az a szép hogy csak vezetési tudáson múlik az egész nem azon ki mennyire tud setupolni😊 Több idõ jut az igazi élvezetre ami a pályán kemény harcokra értendõ!És nem kell szarakodni a setuppal<#integet2>

Macbook Air M1 2020

JuanG
pont hétfõn mentünk 2 Lupo futamot, sikerült mindkét versenyen a felvezetõben megpördülnöm <#idiota>...bár biztos én vagyok béna...azért a 12 kör alatt volt egy klassz elõzõs szitu:

Lupo kisvideo

JuanG
meg hátsó szárnyat 😊)...alapból 2-õn van és 12 a MAX...

ja, fõleg kanyarban gázelvételre 😄 vicces volt elõszörre..

de nekemis mindjért a lupo ugrott be az elsõ pár kör után.
bár ezen legalább lehet kerékdõlést/rugókat meg ilyesmit állítani..

JuanG
ez nem jó hír 😞(

Tomo15
Hát lupo fanok elönyben😉. Nagyon szeret kimenni a hátulja.
b-type
hát ööö..nem nagyon tetszett.😊
amikor megcsúszik olyankor elég érdekes szvsz, de nem is akarom tovább elemezgetni hiszen csak belenéztem, majd megnézem alaposabban is vmikor..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a furcsa mit jelent ebben az esetben? 😄

Tomo15
<#taps>
b-type
huh, hát az elsõ méterek után elég ..furcsa.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
hémm kijött a SuperCopa!:hsw

JuanG
a pálya fényviszonyait asszem még az SCN file-ban tudod paraméterezni...

avcom
welcome back <#wave>

Alexease
Sziasztok!
Megjo9ttem, probalok mindenhol viszaolvasni - miutan megszokom az uj SG design-t...😊
Ma meg hasznalhatatlan vagyok, jot vagy 700 level, vagyis majd holnap erdemben tudok ezt-azt😉
ha a rFACTORBAN bajnokságot akarok kezdeni belehet állítan mennyi és melyik páyla legyen benne a bajnokságban?

közel 50% jár a CTDP 1994

lac coo
Hát nem kapkodtad el 😊))))

b-type
ez az. <#eljen>

Boxster
Kiprobaltam 1 kor erejeig a GTR2-bol konvertalt palyakat,
de nekem tul sotetnek tunik nehany palya (pl. Estoril) aszfaltja
es a fenyviszonyok is tul komorak, borusak. Sokkal
jobban bejon a "ragyogo napsuteses" palyak hangulata
(Hermanos Rodrigez pl.)

Probaltam a GDB fileokban atirni a fenyek tulajdonsagait es
az autokon latszik is a nagyobb megvilagitas/arnyaltsag
es ez tetszik is. Es a palya texturai is elenkebbnek tunnek
(bar ez lehet csak illuzio). Viszont az aszfalttexturak
tovabbra is tul sotetek 😞

Letezik valami modszer az aszfalt vilagositasara pusztan
parameterezessel? Tehat lehetoleg photoshop nelkul...

Boxster
Szia Laccoo!
Sajna csak most jutottam el oda hogy van vegre szabadidom (sok volt a melo) hogy kiprobaljam a Saleen-es motorhangot amit a PCC-hez keszitettel. Ma este lesz a proba 😊 Bar idokozben eltelt nemi ido es mar megjelent az 1.2-es PCC aminek javult a hangja szal nemtom melyiket akarjam hasznalni 😊

JuanG
tetszetõs új nordschleife:

rfactorcentral

csak a mother II -vel nem tudom mi van ??

JuanG
<#eljen>

EasyDriver
Az utóbbi napokban tesztelgettünk az ASClub 4H Race Moddal, és meg kell hogy mondjam nehéz leszállni róla..<#eljen> A tegnapi Funrace-ek alapján úgy érzem elég komoly csaták lesznek a 4 órás versenyen! Ehez viszont az kell hogy minél többen legyünk.
Szóval aki él és mozog és úgy érzi képes helytállni egy ilyen maratoni versenyben az jelentkezzen az ASClub fórumán , vagy a HrFL
fórumán.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Kösz!
Istencsászár

Helló! Nem tudja vaki hogy honnan lehet letölteni az Rfactort? Elõre is kössz!
autoszimulator
no ezt nem tudtam hogy nem lehet az alapszint változtatni az uj designnál sem, ha nem vagy vip 😊

.: mobilize.hu :.

b-type
Te..VIPtelen, te <#zavart1>

Istencsászár
Nemvagy VIP és ezért nemtudsz változatani... de ott kell a beállításoknál.

JuanG
köszi, de dögöljek meg ha látom hol van<#idiota>

autoszimulator
ott ahol a kisképedet is betetted, a fórum fõaldalon bal oldalt a beállításoknál.

.: mobilize.hu :.

Istencsászár
ez egyértelmû nem?

buzerálták a fizikát is?
nem arról volt szó, hogy csak bugfixek lesznek 1.1-ben és 1.2-ben is?
mert megnéztem a changelog-ot, és ott is csak ennyit írtak, fizikaváltozásról egy szó nem volt...