rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Multkor is azt a valaszt kaptad, h jatsz online es most is azt fogod kapni, ez a jatek nem offlinera van kitalalva. Szemelyes tapasztalatom az, h az AI max nehezsegre allitva is konnyeden verheto, igy nem sok ertelme van az egesznek. Ha offline akarsz jatszani, akkor valasz SimBin jatekot.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Egyszer már feltettem a kérdést, de nem kaptam rá érdemben választ (ezt nem sértésnek szánom), úgy hogy még egyszer megpróbálom:

Hogyan tudom befolyásolni hogy mennyi benzint tankoljanak az AI-k, és mikor jöjjenek ki tankolni? (olyasmire gondolok hogy valamelyik fájlban át kell írni valamit, ha ez lehetséges)
SimaSuna
jólvan Fater...rágyúrok...
kinyomom Bözsi lelkét is de elõtted leszek úgyis😊
Dietrich
te most arra készülj LeMans-on megeszlek <#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
játékba lépve néztem mik a segítségek.
de nem foglalkoztam vele, célom az volt hogy a "szuperLiszensz" kártyát megszerezzem és hogy ne unalmasan megasztár nézésével töltsem az estém.
akkor a Seat Leonnal volt bajnokság...sajna a meló miatt nem minden futamra tudtam jönni. Késõbb Porsche kupára lehetett jelentkezni...nekem meg nem feküdt a mod.
Rosszat nem tudok mondani a Hopto-ról mert tényleg jól csinálják.
Korrektül tisztáztam is velük. 😊
Talán 1-1 versenyre míg betérek ha idõm és energiám engedi 😊

gviski
Köszi szépen ;-)

Virtual SimRacing

kf1rl
Teljes mértékben igazad van...

Suna mikor neveztél nem láttad mik a segítségek?

Pikador
Nem tudom kinél és mivel próbálkoztál, de néha annyira belemerülünk a stratégiai kérdések megvitatásába, hogy mire eldöntjük mi legyen elfogy az energia a válaszolásra.

Válaszolós email címek esélyességi sorrendben:
cibahopto.hu, pletthopto.hu és pikahopto.hu 😊. Ciba most a fõnök, õt meg lehet keresni mindenféle ügyekkel. Az se baj, ha mindre elküldöd másolatban, akkor tuti hamar kapsz választ.

hy dude!;)

gviski
Mondjuk nektek is hiába ír az ember nem nagyon válaszoltok, de ha adsz egy tuti e-mail címet megkísérlem még egyszer 😄

Virtual SimRacing

Pikador
A hopton elég sok bajnokság van és mindeninek meg lehet találni a magának megfelelõ szintet. Van ahol tényleg sok a segítség, van ahol kevés. Mivel elég sokan vagyunk elég sok embernek kell a képességeit, igényeit figyelembe venni. 7 bajnokság fut jelenleg.

Azt gondolom nem kell ecsetelni, hogy az hogy engedélyezve van a segítség a szerveren egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki használja is. A legtöbb segítség a néhány billentyûzetes játékos miatt van bekapcsolva.

Ha mostanában keveredtél a hoptora, akkor csak a kezdõ bajnokságokban indulhattál. Ott pedig felesleges lenne minden segítséget elvenni, mert nem az a cél, hogy 3 ember körözgessen a pályán, hanem, hogy minél többen el tudjanak indulni és élvezetes csatákat vívni. Ezeken a futamokon 25-30 fõ indul minden héten. Kevesebb segítséggel nyilván kevesebb tudna.

Most azt, hogy milyen erõs az adott liga, így lemérni nem lehet, meg szerintem pont felesleges is. Mindenhol vannak kutyaütõk is és Raikkonenek is. Nálunk is.

Minket nem kell a nagyok közé sorolni. Eddig se voltunk. Ide se kerültünk ki, hiába kértük többször. Biztos megvan az oka. A honlapnak eddig 1 millió 300 látogatója volt.

hy dude!;)

arty
nálam UAC off van, admin vagyok, ergo nem kell 😛

Forza.

Nekem megy Vistán ha simán inditom akkor is. (Ha rendszergazdaként akkor is csak teljesen más profilt hoz fel(replayek, játékvezérlõ beállitások stb))

Viszont nekem a TV Style csak akkor jött be ha rendszergazdaként indítottam.

zolee145
És nem. Jobb klikk, futtatás rendszergizdaként.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

arty
exe-n duplaklikk? 😉 (verzio: 1.255F a legutolso, ez tuti megy, ahogyan win7-en is)

Forza.

Valaki tudna abban segíteni hogy hogyan lehet az Rfactort futtatni Vistán?

Köszönöm elõre is...
Ulvar
<#eljen>

Kedvenc versenyzõm abból az évbõl (+verda mert Ford 😊 ).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

karikusz
Autósjátékokkal foglalkozó oldal hamarosan induló új verziójához adminokat, illetve angolul tudó tanuló(kat) keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
(egy kis bemutatkozást írj magadról)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Smici1985
Egy kis teszt a Jim Beam Racing-nél. <#zavart1>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

na, az elõbb nem jött össze...
arty
<#eljen>

Forza.

PsyPeti
Psytrance kedvelõknek:

batihu
Azt hiszem 1984 van, vagy 88 és 91, de van 1967 is!<#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Nekem is tetszik, most azzal játszok, de érdekelne a többi is, amit mondtam (1979-1982), ha létezik ezekbõl mod.
batihu
Az F1 1979-es mod az egyik legjobb mod ami rF-re készült!
Mindenképpen próbálkozz meg vele!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
ja..

Ebisu circuit has seriously been damaged, Tsukuba circuit as well most events cacelled for the time being

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Bár ez lenne a legnagyobb gond<#sir>
Dietrich
ejh..

In addition to the loss of life in Japan, Hidenori Suzuki from Sports Car Racing magazine tells me the Sugo circuit was badly damaged.

Ulvar
F171 nagyon király! Ajánlom!

Tudtok jó F1-es modokat '70-es '80-as évekre? Leginkább '78-tól '82-ig érdekelnek, de csak 1979-eset találtam eddig.
zolee145
Ha ki tudom fizetni a jegyet igen, ha nem akkor tv-ben nézem. De elõre szidni õket a drága jegyért mókás, fõleg annak fényében, hogy az sem biztos, hogy hoznak ide versenyt...

Dietrich
remélem a pénztárnál elsõ leszel a sorban..

gordon 24
Kb😄D én ha ide jön tök mindegy mennyi lesz kint leszek!

Brno ba is kimentem érte! ide is kimegyek!

Downhill!!

laller82
<#taps><#eljen>

www.skincentral.hu

bosco05
Az a baj hogy a magyar vakondnak nincs ásója mégis 5000-et kér el a nyuszikától 😊
zolee145
A nyuszika fel akarja ásni a répaföldet, csakhogy nincsen ásója. Kitalálja, hogy kér a vakondtól. El is indul, de közben elkezd agyalni:
- Mi van, ha mégsem adja ide a vakond az ásót? Á, miért ne adná ide, jóban vagyunk...
Megy tovább, majd megint elgondolkodik:
- Mi van, ha mégsem adja ide? Lehet, hogy irígy, végülis nem kértem még semmit tõle, nem ismerem errõl az oldaláról. Na mindegy, csak megkérdezem, vagy ide adja vagy nem.
Megy tovább a nyuszika, de közben folyamatosan ott motoszkál a fejében:
- Ez a köcsög vakond biztos nem adja ide azt a hülye ásót. Ettõl kitelik, hogy nem adja ide. Mindegy, ha már elindultam megkérdezem.
Bandukol, már majdnem a vakondtúrásnál van:
- Bmeg, ez a szemét rohadék vakond biztosan nem adja ide az ásót.

Odeér a vakondtúráshoz, bekopog.
Kijön a vakond:
- Szia nyuszika, miben segíthetek?
Erre a nyúl:
- Tudod mit vakond? Baszdmeg te a kibaszott ásódat!

Szóval a hír:

"Tárgyalnak a WTCC verseny Hungaroring-re hozásán."

Majd pár hozzászólás alatt eljutottunk a biztos nem lesz ingyenestõl addig, hogy dupla annyi lesz mint bárhol máshol, és rohadjanak meg, majd nézzük tévébõl.<#idiota><#hehe>

Dietrich
ez a gond..nálunk miért akarják a dupláját?
de hát kérjék legfeljebb otthon marad a nép..

simcompany
f1 is nálunk a 3. legdrágább. nem hinném hogy majd ezen nem akarnak gyorsan kaszálni. magyarok vagyunk vagy mi a szösz.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

akkor majd tvbõl nézem <#idiota><#eljen>

Nightt
20 euro meg belefer, de a duplajat kevesen adjak ki... Sztem nagyobb beveteluk lenne olcsobb jegyekkel, csak nem gondolkoznak... <#fejvakaras>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
20 euro körül vannak külföldön a jegyek. ez nem veszélyes azért. gondolom itthon drágább lesz, olyan 10-12000 Ft

Nem akarom kötekedõre venni a figurát, ha mégis így tûnt akkor bocs. Csak szövegesen elég nehéz hangsúlyozni 😛
Nem kételkedem abban hogy Ulvar jóindulatból tanácsolta az online játszmát, de offline-ban is meg lehet csinálni hogy jól menjenek az AI-k. WCP97, GPTeam98, WCP99-ben is "ésszel" közlekednek és normálisan tankolgatnak maguknak. Legalább is ez a tapasztalatom.

NEM AZ AI-K KÉPESSÉGEIVEL VAN BAJOM!
Azt már sikerült beállítgatnom a talent fájlokban. Tényleg csak annyit szeretnék hogy hol lehet piszkálni hogy mennyit tankoljanak, VAGY mikor jöjjenek ki. Ha egyáltalán lehet ilyet! Ha nem akkor nem. De ha nem kérdem meg akkor sosem tudom meg.
Norbi1990
Ingyenes biztos nem lesz 😄
Dietrich
aztán ha aranyárba adják majd a jegyeket üresek lesznek a lelátók..
ha sok nézõt akarnak akkor a 2006-os GT-hez hasonlóan (akkor Bukarest helyére ugrott be a ring)ingyenessé teszik a megtekintését.

Dietrich
ha offline akarsz, akkor bármelyik simbin játék alkalmasabb rá mint az rf.

zolee145
Maradhatsz a kérdésednél, és figyelmen kívül hagyhatod Ulvar hozzászólásának az elsõ sorát, de azért tisztázzuk: nem azért nem írja le neked senki, hogy hogyan lehet faszán beállítani az AI-t mert hülye irígyek vagyunk, és nem akarjuk, hogy király offline versenyeket fuss.😊 Azért nem, mert kb lehetetlen normálisan belõni a gépi ellenfeleket. Az rFactor online játékra készült. Azért van benne AI, hogy ne tudd azt mondani, hogy nincs, de kb ennyi értelme van.

Be lehet lõni rosszra, meg lehet úgy is, hogy nem foglalkozik vele a mod készítõje és akkor nem rossz lesz, hanem nagyon rossz. Ez a két verzió van.

Nem szoktam online játszani, úgyhogy maradnék a kérdésemnél, de köszönöm.
simcompany
Tárgyalnak a WTCC verseny Hungaroring-re hozásán.

Ulvar
Valaki írja ki a bannerba hogy a játék nem igazán lett optimalizálva offline játékra, sõt ez nagyban függ a mod készítõjétõl...

Keress magadnak egy ligát, bajnokságot ahol szeretnél menni. Jobb mint szenvedni azzal hogyan állítsam be az AIt, van ahol nem is lehet...