rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Hogyan tudom befolyásolni hogy mennyi benzint tankoljanak az AI-k, és mikor jöjjenek ki tankolni? (olyasmire gondolok hogy valamelyik fájlban át kell írni valamit, ha ez lehetséges)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de nem foglalkoztam vele, célom az volt hogy a "szuperLiszensz" kártyát megszerezzem és hogy ne unalmasan megasztár nézésével töltsem az estém.
akkor a Seat Leonnal volt bajnokság...sajna a meló miatt nem minden futamra tudtam jönni. Késõbb Porsche kupára lehetett jelentkezni...nekem meg nem feküdt a mod.
Rosszat nem tudok mondani a Hopto-ról mert tényleg jól csinálják.
Korrektül tisztáztam is velük. 😊
Talán 1-1 versenyre míg betérek ha idõm és energiám engedi 😊
Válaszolós email címek esélyességi sorrendben:
ciba
hy dude!;)
Virtual SimRacing
Azt gondolom nem kell ecsetelni, hogy az hogy engedélyezve van a segítség a szerveren egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki használja is. A legtöbb segítség a néhány billentyûzetes játékos miatt van bekapcsolva.
Ha mostanában keveredtél a hoptora, akkor csak a kezdõ bajnokságokban indulhattál. Ott pedig felesleges lenne minden segítséget elvenni, mert nem az a cél, hogy 3 ember körözgessen a pályán, hanem, hogy minél többen el tudjanak indulni és élvezetes csatákat vívni. Ezeken a futamokon 25-30 fõ indul minden héten. Kevesebb segítséggel nyilván kevesebb tudna.
Most azt, hogy milyen erõs az adott liga, így lemérni nem lehet, meg szerintem pont felesleges is. Mindenhol vannak kutyaütõk is és Raikkonenek is. Nálunk is.
Minket nem kell a nagyok közé sorolni. Eddig se voltunk. Ide se kerültünk ki, hiába kértük többször. Biztos megvan az oka. A honlapnak eddig 1 millió 300 látogatója volt.
hy dude!;)
Viszont nekem a TV Style csak akkor jött be ha rendszergazdaként indítottam.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Köszönöm elõre is...
Kedvenc versenyzõm abból az évbõl (+verda mert Ford 😊 ).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
(egy kis bemutatkozást írj magadról)
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Mindenképpen próbálkozz meg vele!<#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Ebisu circuit has seriously been damaged, Tsukuba circuit as well most events cacelled for the time being
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
In addition to the loss of life in Japan, Hidenori Suzuki from Sports Car Racing magazine tells me the Sugo circuit was badly damaged.
Brno ba is kimentem érte! ide is kimegyek!
Downhill!!
- Mi van, ha mégsem adja ide a vakond az ásót? Á, miért ne adná ide, jóban vagyunk...
Megy tovább, majd megint elgondolkodik:
- Mi van, ha mégsem adja ide? Lehet, hogy irígy, végülis nem kértem még semmit tõle, nem ismerem errõl az oldaláról. Na mindegy, csak megkérdezem, vagy ide adja vagy nem.
Megy tovább a nyuszika, de közben folyamatosan ott motoszkál a fejében:
- Ez a köcsög vakond biztos nem adja ide azt a hülye ásót. Ettõl kitelik, hogy nem adja ide. Mindegy, ha már elindultam megkérdezem.
Bandukol, már majdnem a vakondtúrásnál van:
- Bmeg, ez a szemét rohadék vakond biztosan nem adja ide az ásót.
Odeér a vakondtúráshoz, bekopog.
Kijön a vakond:
- Szia nyuszika, miben segíthetek?
Erre a nyúl:
- Tudod mit vakond? Baszdmeg te a kibaszott ásódat!
Szóval a hír:
"Tárgyalnak a WTCC verseny Hungaroring-re hozásán."
Majd pár hozzászólás alatt eljutottunk a biztos nem lesz ingyenestõl addig, hogy dupla annyi lesz mint bárhol máshol, és rohadjanak meg, majd nézzük tévébõl.<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
de hát kérjék legfeljebb otthon marad a nép..
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
NEM AZ AI-K KÉPESSÉGEIVEL VAN BAJOM!
Azt már sikerült beállítgatnom a talent fájlokban. Tényleg csak annyit szeretnék hogy hol lehet piszkálni hogy mennyit tankoljanak, VAGY mikor jöjjenek ki. Ha egyáltalán lehet ilyet! Ha nem akkor nem. De ha nem kérdem meg akkor sosem tudom meg.
ha sok nézõt akarnak akkor a 2006-os GT-hez hasonlóan (akkor Bukarest helyére ugrott be a ring)ingyenessé teszik a megtekintését.
Be lehet lõni rosszra, meg lehet úgy is, hogy nem foglalkozik vele a mod készítõje és akkor nem rossz lesz, hanem nagyon rossz. Ez a két verzió van.
Keress magadnak egy ligát, bajnokságot ahol szeretnél menni. Jobb mint szenvedni azzal hogyan állítsam be az AIt, van ahol nem is lehet...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC