rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
1000 mérföld..miért mi bajod vele? 1600km..na és? Mit számít hogy 1000 vagy 1600km..több gumi és benzin kell 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
mondjuk jó nagy baromságot írtak a végén...az biztos...

1000 mérföldes táv..khm...mindegy azóta az enyém is kint van 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
nso.hu

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Én is írtam már tegnap délelõtt egy cikket, de sajnos még Andris nem tudta kirakni irace-re, erre valaki meg megelõz...faszom ...

Dietrich
Button a Sydney melletti Bathurstben próbálta ki a három évvel ezelõtti McLaren-Mercedest, amelyet egy-két körre átadott a helyi túraautó-sorozatban, a V8 Supercarsban szereplõ Craig Lowndesnak is.

„Ezen csak õrültek versenyeznek, olyan hihetetlen pálya! Legendás a pálya, a tévé nem adja vissza, milyen kanyarjai vannak, örülök, hogy az enyém a nem hivatalos körrekord" – mondta Button az 1938-ban megépített pályáról (amely a magyar autósport-rajongók számára elsõsorban arról lehet híres, hogy az 1967-es F1-es világbajnok, Denny Hulme 1992-ben itt vesztette életét az 1000 mérföldes viadalon – szívrohamot kapott a volánnál), amelyen 1:48 perc alatt ment körbe, 20 másodperccel gyorsabban, mint a V8 Supercars körrekordja.

a <#kocsog>

Ulvar
Így van, és aki nem irigy rá az hülye <#zavart1><#idiota>.

Ingy
Valamelyik alkoholgyártó visszahozhatná Kimit is F1be <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

az irigység pedig köcsögség <#idiota>

Roger6
Mondjuk lehet én is irigy vagyok rá, most hogy belegondolok... <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zolee145
Ezzel próbálta Ulvar fórumtárs kiemelni, hogy milyen nagyon irígy is Buttonra.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Roger6
Okés, már csak a köcsög szót nem értem, hogy most miért köcsög, és miért rohadjon meg? A mázlistát már tudom, ne írd le még egyszer.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Azért mázlista mert a Vodkafon fõszponzora a két széria 2 csapatának (Mclaren, v8ban meg team vodafone). És közösen promócióból mehettek a pályán pár kört a 2 csapat 1-1 pilótája. Egyik Lowndes a másik Button volt. És Jensont lenyûgözték a V8asok, azt mondta hogy most már nem csak pár kör erejéig akar ezekkel a gépekkel versenyezni, azt is mondta, hogy furcsa érzés volt végre nem csak érintõlegesen venni a kerékvetõket hanem konkrétan rá is menni.

Azért is mázlista, mert nem mindenki mondhatja el magáról hogy F1s autóval ment Bathurstön.

Roger6
Azt hittem tud vezetni is vagy valami, de ezek szerint egy mázlista köcsög csak.<#idiota>

Ulvar
V8Factor 2006. rFcentralon fent van, meg most adtak ki egy új modot 2010es skinekkel stb...

Ez a mod fellelhetõ valahol? Mi a neve? Public egyáltalán? <#conf>
Még mindig kegyetlen a V8 hangja. <#finom>
Ulvar

ROHADJON MEG JENSON BUTTON. A világ egyik legjobb pályáján vezetett F1es verdát meg egy V8ast a hétvégi F1 promójaként...mázlista köcsög...

gviski
optimista hozzáállás 😄

Virtual SimRacing

zolee145
A faszával még várjuk meg a tesztelést.😊

gviski
Hajrá Zolee!! :-) ez megint egy jó kis fricska lesz az amcsiknak hogy az imádott sportunkhoz egy európai kis országból csinálnak végre egy fasza modot 😄

Virtual SimRacing

zolee145

úgy legyen <#eljen>

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Semmi köze ahhoz hogy melyik évjárat. Egyszerûen ezt tapasztaltuk a 2010es addonnal. Most teszteltem ma is egy másik verziót ami benne van a modban, az már tetszetõsebb volt fizikára. De ilyen forró fejjel belevágni egy ilyen bonyolult moddal bajnokságba igazi felelõtlenség. Kapásból a 10 féle Upgrade miatt amit szabályozni kéne hogy ne lehessen mindenkinek más cucc feltéve ezáltal akár gyorsabb is másikkal szemben...

És mért ha 2009-es lenne az azért jobb mert jobb a fizikája meg minden amit felsoroltatok???

Ulvar
maga a mod egy szar fizikailag...hiába írják hogy így teszteltek meg úgy teszteltek valós versenyzõk (shane van gisbergen, lee holdsworth) szerintem kacsa, mert brutálisan bemegy az autó a kanyarokba...ráadásul elmelegszik a gumi a kijelzõn, ehhez képest tapad mint állat, a motor is melegszik pedig elõbb váltom el jóval mint kéne. stb....

ha jó lenne már rég elkezdtük volna HRC-vel a bajnokság elõkészületeit, de ... így nem jó. És ha nem javítják nekünk kell.

2010 season update kijöött hozzá

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
kb. 500mb-os patch hiányzik hozzá de indítsál..

Dietrich
WTCC futam a Hungaroringen (szerintem 100%)

németül tudók szerint is?

Hali
Indítanék egy V8 Unleashed 2010 módal egy ligát.
Ha érdekel valakit és jelentkezne az itt megteheti: sunny93@freemailhu
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

R420
Sziasztok!
Van olyan szerver ahol a Pécs Pláza móddal+Ladával lehet menni rajta?😊
Köszi!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Kistódi
Hát most na😄😄 Én paintel szoktam dolgozni lementem és van egy progi egy DXTbmp és azzal alakítom át én játszok kamionos játékkal is és azzal így szoktam skinezni és minden fasza...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

zolee145
Paint? Azért április 1-ig még van majdnem két hét.😊

Próbáld meg Photoshop + dds plugin használatával.😉

Smici1985
<#help>

A Shift Street modból, hogy tudom átrakni a BMW M3 E92 GT2-öt az Enduracers SP1 modba? Mert nem akar összejönni. Pedig már belepakoltam az Audi R15-öst, Aston LMP1-est, a Ford GT, a BMW Z4-et, az Audi R8 GT3-at. Azok simán mennek csak ez nem.

Elõre is köszi a segítséget.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Kistódi
Nem tudjátok miért van az hogy ha a Lada Módból kiveszek egy dds-t átalakítom hogy megnyissam paintbe változtatok a skinen visszaalakítom dds-re felülírom és ugyan arra az autóra egy teljesen más skint tesz?
Már azt is próbáltam hogy csináltam 1 skint és az összesre felülírtam de akkor is behozott egy másik skint és mindegyikre azt tette...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

THX

Halli

Tudtok adni nekem pár pálya nevet vagy linket a V8Factor Unleashed Season 2010 módhoz.<#hamm>
Köszönöm

bosco05
ezekbe vannak már beépítve az új turbós motorok
ezekbe vanak már beépítve az új turbós motorok, vagy ez még a tavaji széria?

Smici1985
A VLM csapat kiadta Sebring-et innen lehet tölteni:

Sebring
Másik link Sebringhez

+ új Adelaide-i pálya készül. Ideje volt már.

Ez a "Baumgartner Norbi" marha jó. Ilyen hülyeséget rég hallottam. <#banplz>

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Ulvar
Komolytalan a gyerek ne foglalkozz vele 😊.

simcompany

gviski
"Baumgartner Norbi" <#zavart2>
<#banplz><#banplz><#banplz>

Virtual SimRacing

lehetetlen hogy egy gagyi dízel megelõzön egy vadiúj turbómotort.
Baumgartner Norbi úgyis lealáz mindenkit A BMW vel

TerranceG
Esetleg ha valakit érdekel,itt nézhetõ a 12 órás Sebring-i futam élõben:
http://www.americanlemans.com/primary1.php?cat=live

Igyunk sört jól!

Norbi1990
Elsõ 12 másodpercen belül volt 😮
Nightt
Jo lenne, ha egesz idenyben ilyen kis kulonbseg lenne az autok kozt...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

simcompany
hmmm

Tiago Monteiro and his SEAT TDi created a surprise by setting the fastest lap of 1:24.360 ahead of the new Chevrolet Cruze 1.6 Turbo of Alain Menu (1:24.440) and Yvan Muller (1:24.446). The fourth fastest lap was clocked by Franz Engstler’s BMW 320 TC (1:24.472).

mcmoha
Nem vagyok "modder" ezert ez csak tipp: a .hdv-ben van ez a sor FuelRange=(1.0, 1.0, 220), az utolso szam a tank merete, probald meg valtoztatni.
Az engine.ini-ben pedig ez a sor az erdekes: FuelEstimate=1.018 // fudge factor for differences between vehicle types (used for lap estimates and AI pit scheduling)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"