61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
G25 játékon belüli finombeállításához megfelelő a Leo's FFB plugin? Vagy van esetleg egy jobb eljárás? Netalán itt is van valamilyen .log fájl szerű (GTL) amibe érdemes turkálni, hogy még realisztikusabb legyen az irányítás?
Köszi. -
Tommy78 #58544 OK -
Probald meg mar a telepitest is rendszergazdakent futtatni. -
Írtam hogy az kilőve, hisz a legújabb van fent, így régebbi alapból nem mehet fel.
Gyors leszedtem a steamos Race WTCC-t is és az sem megy... LFS vagy Counter Strike gond nélkül... -

Szólj ha elkészült.:) -
Nekem akkor szokott ilyet csinálni amikor nincs fenn directx. Próbáld meg a support mappában lévőt feltenni. -
Tommy78 #58539 Lesz Diepholz....
-
Az teljesen lényegtelen szempont amikor a videó beállításra is ezt írja, de igen meg. -
Megvan véve? -
Feltettem a játékot hosszú idő után, de nem igazán jött össze az első próbakör...
Bármilyen ötletet szívesen várok a telepítsed újra a windózt vagy a tedd újra a vga, dx, .net drivereken kívül:
-
istvan2010 #58535 Tudan valaki segíteni nekem hogy mivel lehet pályákat átszerkeszteni?
Pl.: plussz rázókő, épület stb... -
Nem lenne rossz egy ilyen bajnokság. -
Most néztem kicsit komolyabban utána: van Diepholz wip ahogy írtam, 2 éve nincs hír. Van Wunstorf, arról idén is volt hír, az talán elkészül. Van Singen wip, de arról régebb óta nincs hír mint Diepholz-ról. Plusz ha Brünn = Brno (márpedig videók alapján igen akkor az is van rF-hez. -
Nem ment teljes szezont 92-ben az Audi. Inkább az a nagyobb kérdés, hogy pálya hogyan lesz. Eddig van Avus, Norisring, Hockenheim short, Zolder, és ugye Mainz, ami nem volt már 92-ben, de azért még belefér. Láttam készülő Diepholz repteret, de nagyjából 2 éve semmi hír, szóval gyanús, hogy az nem lesz mostanában befejezve. nagyjából ennyi, a többi pálya esélytelen. Hacsak nincs meg másik gmotor2-es játékhoz és át lehet konvertálni. -
Szabi1991 #58531 az nincs a shiftben -
Audi mikor lesz? :D -
Ha nem mondod nekik nem fognak tudni róla. -
A nagy kedvenc is megérkezett. :D Gyönyörű. Mikor jutunk hozzá? -
Ne nekem mondd, hanem 20 másik embernek. -
egy DTM bajnokság rendel.
Merci vs BMW :) -
-
köszönöm :D -
Itt találod:
Varano -
#58508 -
Tommy78 #58521 ha indycarról van szó akkor nincs zöld lámpa de ha a WTCC repülő rajtját nézzük ott a zöld jelzésre indulnak. -
Tommy78 #58520 A rajt sebességet ne mtudod beállítani, csak a felvezető kör sebességét, azt az rFm-ben illetve a pálya GDB file-jában is be tudod állítani, FormationSpeedKPH =
A rajtolási sebességet ki kell tapasztalni, mennyi az a sebesség amiért nem büntet, illetve a zöld jelzés "megkapása" attól is függ mikor éri el az SC a pit vonalat. Egyébként előbbi kérdésedre, ahol kérdezted a Green illetve a Züld jelzést, ezt simán meg lehet csinálni, a Sao Paulo-i pályámban is van zöld jelzés Green-re. -
Persze, és nem csak ingyen letöltheted, hanem kapsz egy félórás demo-t a letöltéshez ráadásul! -
Toscano Marco #58518 Ide muszály reggelnem ami nem baj de utána ingyen tölthetem?? -
Toscano Marco #58517 Köszönöm! -
ehhez a pályához tudnál linket adni? :D köszi -
innen -
Toscano Marco #58514 Hello, Az lenne a kérdésem ha neten akarok játszani akkor mindenfélekép meg kell vennem a játékot??? És az eredeti játékre is rá tudom rakni a Project D módot??? Illetve magát a játékot és a teljes módot honan tudom letölteni??? -
Plett #58513 Így tiszta köszi! Az előre beállított értéket hogy mennyi legyen a tartandó sebesség azt hol kell beállítani? rfm? -
-
A szabály úgy szól, hogy van a felvezető kör, majd az utolsó harmadban felkell venni egy fix tempót amikor a PC kimegy a pitbe (ez egy előre beállított érték legyen mondjuk 180km/h)majd elhangzik a Green Green Green ami azt jelenti, hogy tolhatod neki (gyorsítasz)de úgy hogy csak az azonos sorban melletted lévőt megelőzheted a rajtcél vonal elött, de az elötted sorban lévőt nem. Tílos a pole-ban lévőt megelőznie a 2-nak szintén a rajtcél vonal elött.
Plett!
repülőrajtnál nincs lámpa csak a starter kezében lévő zöld zászló..vagy a sárga ha szabálytalan a rajtfelállás pl. -
Plett #58510 Köszönöm a segítségeket! ;) -
A mod .rfm-ben:
// Whether passing is allowed on starts and restarts before the start/finish line; default=0, possible values
// are 1=passing on right is legal, 2=passing on left is legal, and 3=passing anywhere is legal.
PassingBeforeLineOval=1
PassingBeforeLineRoad=0 -
Azt is belehet állítani hogy a vonalig nem lehet előzni a green elhangzása után, de azt is hogy amint green már tolhatod neki, nem tudom pontosan hogy kell de azt tuti hogy belehet, mert a MaSzimnál Indycar alatt sokszor változott ez a szabály. -
A green falg nem csak azt jelenti, hogy tolhatod neki, de rajtvonalig nem előzhetsz? Csak kérdezem, én sem tudom... -
Plett #58506 Egyelőre AI-kkal tudtam csak kipróbálni de ha elkezdtem előzgetni őket green flagre akkor büntetést kaptam. De lehet online működik a green flag, akkor viszont jó is lenne, ez lenne a logikus. :)