61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
argo001 #58585 Kezdem feladni. Újra és újra átfutom ezt a problémát, állítom az axis-t is, de különösebb változást nem tapasztalok. -
argo001 #58584 Nem segít sajnos. Gyanítom, a tengelyek érzékenységénél lesz a kutya elásva. -
juve60 #58583 nekem volt momo-m és rfactorral játszottam vele,az általad emlitett f1rft 2009-el is mentem,sztem nehezebb vele menni mint a EX-el illetve DFGT-vel,próbáld meg a rfactorban a sebességfüggö irányitást 0%.ra állitani illetve a difizáron állitgatni,ja és sztem használd a erővisszacsatolást is,az EX-el ellentétbe ami nálam a tápegység nélkül jobban müködött a MOMO-t mindenképpen csatlakoztatni a kell a 220V-ra
www.asracing.hu -
argo001 #58582 Elsősorban MOMO tulajokat kérdezem. Van egy furcsa problémám, F1RFT-zek, legalábbis próbálok (most épp a 2009-essel nosztalgiáznék), de egyszerűen vezethetetlen az autó. Próbáltam már másnál tutira működő setupokat, de a probléma ugyanúgy fennáll. Fékezni például szinte nem is tudok, mert mindig ott hagyok egy tonna gumiréteget az aszfalton (persze, próbálom puhán nyomni a féket, amennyire csak lehet, csak akkor nem tudom lelassítani a megfelelő sebességre az autót). A kocsi persze nem kanyarodik... És azt is furcsának találom, ha egy lassú kanyarba érkezek meg, a kigyorsítás sokáig vacakol. Mintha egy darabig "alapjáraton" menne. Aztán persze, gyorsít, de ott is rémesen instabil. Egyszerűen vezethetetlen.
Nem hiszem, hogy velem lenne a probléma, mivel más játékokban relatíve jó időket futok, és ott semmilyen problémám nincs a kormánnyal. Volt már valakinek problémája MOMO-val rFactor alatt és sikerült megoldania? :) -
GTR2-hez van... -
Ahogy nézem nyakig van ültetve, és fel van keményítve a felfüggesztés mint az állat. Plusz a motor meg a 4wd. Gépátvételen lenne baj vele. -
Valaki nem tud GP3 modról ami el is készült? -
Nem túl bonyolult, de semmi köze a valósághoz.
Rakj alá egy nagyobb-egyenlő 200LE motort, írd át a hdv-t összekerekesre és állíts be F:R 0.05-0.95 hajtást. Videón lehet hogy marha látványos de kb ennyi... -
ilyen fizikát szeretnék :) -
Skorzeny8814 #58576 Ez bejött! KÖSZÖNÖM!! :) -
Kedves Target barátunk nem bírja ki, hogy ne modellezzen.
Mi meg nem bírjuk ki, hogy ne segítsünk neki megvalósítani az ötleteit.
Ennek az eredménye, egy igen furcsa kinézetű gépezet.
Íme:
Thunderfrog WIP -
Sziasztok
Azon tűnődtem, hogy lehet előkapom az rfactort most nyárra, amúgy sem sokat játszottam vele régebben. Nyilván moddolva. Tudtok ajánlani valamit bele? Amit tudom, hogy kell a nordschleife, meg gyorsabb széria autók esetleg. Szétnézek mindjárt, hogy mi a kínálat, csak hátha van valaki, aki tud konkrét modokkal szolgálni.
Előre is köszi. -
GPx8 #58573 A GTR-Masters -en találtam. -
juve60 #58572 igazad volt, mindenki az időmérős gumival kezdi a futamot,ugyhogy vigyázni kell időmérőn mennyire koptatjuk el
thx mégegyszer
asracing -
GPx8 #58571 Azt gondoltam. Nekem az aktuális vonalvezetésű pálya kellene. A GTR2-höz és az rFactorhoz van. -
Szabi1991 #58570 teljesen aktuális tuti nincs, még azt se láttuk hogy néz ki most :D -
GPx8 #58569 Kicsit off.
Látott valaki aktuális Hungaroringet Race07/Stcc2 -hoz? -
Anonymus20 #58568 Azt hiszem arra gondoltam.
@juve60: Minek aggódsz? Így szép versenyt nyerni! :D -
juve60 #58567 másnak nincs ilyen problémája a ligában ,ujraraktam a windows 7-et egy másik verziót raktam fel hátha az a gond,a időmérőn nem megy le a gumi 50-60%ra, de igy meg eggyel többször kell kiálnom a boxba mint a többieknekasracing -
Nálam itt vannak ezek a file-ok: Plugins\rfDynHUD\config\
Amit Anonymus20 mond az szerintem a Users\neved\AppData\Local\ vagy Roaming mappa. Itt is körülnézhetsz hátha találsz valami rf-re vonatkozót. -
Anonymus20 #58565 Van ebben a fránya win7-ben valami rejtett mappa, ahol ugyanúgy megtalálni a telepített programokat, és ha ott módosítassz a fájlokon akkor működik, nekem legalábbis egyszer így sikerült elérnem eredményt valamivel. Ez a rejtett mappa elég mélyen van, valahol talán a felhasználó neved után kell elkezdeni a keresést, és 3-4 mappába is be kell lépned mire előjön ami neked kell. Az is lehet hogy ez csak a régebbi win7-nél volt így, mert mostanában nekem nem volt már erre a módszerre szükségem. Egy próbát talán megér, hogy ott töröld ezeket az ini fájlokat. -
Esetleg valami parc ferme szabály be van állítva, és az időmérős gumikkal kell kezdened a futamot? -
juve60 #58563 akkor valami nagyon összevan keveredve nálad, sztem egy uj rfactor plussz uj hud felrakása lehet hogy segitene,nálam is van egy megmagyarázhatatlan jelenség : amikor át van téve versenyre a szerver a gumik a 100 % helyett 50-60 %-on vannak a hud és a rfactor saját kijelzője szerint -
Skorzeny8814 #58562 Sajnos ez sem jött be. Hihetetlen, de miután töröltem az overlay-es fájlokat (kivéve a sima overlay.ini-t, ahogy tanácsoltad) még mindig képes volt megnyitni őket a szerkesztő program! És az a megmaradt egy overlay.ini sem reagál a játékban a változtatásaimra. Bármit törlök, vagy változtatok benne, a legkevesebb eredménnyel sem jár :( -
Tommy78 #58561 3dsmax -
istvan2010 #58560 Tudan valaki segíteni nekem hogy mivel lehet pályákat átszerkeszteni?
Pl.: plussz rázókő, épület... -
nekem a régebbi TV tuner nem működik csak 32 bites win7-en. -
juve60 #58558 nálam igy lett jó a mnetések mer mindig átváltott amig erre rá nem jöttem -
juve60 #58557 mondom a megoldást ,ha felrakod a hud-ot abban a rfdynhud-- config mappa és ott töröld ki a
overlay-garage.ini
overlay monitor big ini
overlay monitor small ini
overlay race ini fájlokat
igy a overlay-ini fájl marad és mindig edzés-időmérő-futam ugyanazok a widgeteket látod
-
juve60 #58556 de most olvasom hogy nem változik semmi ha állitod, akko nem a hud-dal van gond ......
-
juve60 #58555 http://prunndesigns.freeforums.org/rfdynhud-widgetset-f1-2011-v1-000-t24.html vagy regisztrálj ide és itt van minden a hud-hoz -
Skorzeny8814 #58554 :( hát akkor marad az xp -
juve60 #58553 nekem win7 64 bit van és azon megy a rfdynhud simán de ment 32 biten is ,keress rá a neten PRUNN névre ,ő csinál a rfdynhudhoz dolgokat hátha látssz ott valamit ami segit
http://prunn.xtreemhost.com/rfactor/?p=735 na ezt nézd meg !!! -
x64-en nálam egyébként semmiféle kompatibilitási probléma nincs -
passz, minden esetre win7 x64-re van kitalálva, úgyhogy ettől függetlenül sem ajánlom x86-ra -
Skorzeny8814 #58550 win7-en egyáltalán nem megoldható? -
talán annyit, hogy felejtsd el az x86-ot, arra használj xp-t -
Skorzeny8814 #58548 Sziasztok. Nemrég raktam fel windows 7-et a gépemre. Azt tudom, hogy sok problémája van a kompatibilitással, de rápróbáltam. Az a bajom, hogy nem tudom működésre bírni az rfDynHUD plugin-t. Hiába változtatok rajta bármit (mármint a widget-eken a szerkesztőben), nem változik semmi játék közben. Win7 Ultimate x86-om van és a Java-m is a legfrissebb. rfDynHUD-ből is a legújabbat szedtem le, de semmit nem segít. Tudna valaki segíteni? -
bakter985 #58547 hali.nootbokon mi a minimális rendszer amin elmegy? -
Van egy ini file amit szerkeszthetsz, abban vannak beállítások, de én pl nem nyúltam hozzá, jó úgy ahogy van :)