rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért, EA adott ? 😄

zolee145

A hulyekocsog lengyelek nem akarnak engedélyt adni a shader használatra...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Nekem olyasminek tûnik ez mint annak idején a Mclaren dupla fékpedálja. Elsõ futamon agyonvertek mindenkit. Dupla pedál. Tiltsák be, az ötletgazdát pedig végezzék ki, de gyorsan.
Betiltották, kiszerelték, majd jött a második futam és a Mclarenek megint agyonvertek mindenkit...

Itt is lehet, hogy valami agyonzselézett hajú szerelõ bebújt az elsõ futómûhöz szerelgetni, valaki meglátta, hogy csöpög a zselé az orrkúpból és körbeszaladt a paddockban, hogy a hajlékony zselés orrkúp a titok.

Éppen azt néztem amúgy az onboard felvételen (Vettel pole köre), hogy féktávon inkább emelkedik a kocsi orra, szóval nem bólint, hanem szinte hátrafelé bukik. És nem a szárny, hanem rendesen látszik, hogy a lengõkar szöge változik. Persze az ívbelsõ keréknél magyarázat lenne, hogy kifelé dõl a kocsi (igaz, nemcsak kanyarodáskor, hanem azon a szakaszon is amikor még egyenesen megy féktávon, a kanyarodás megkezdése elõtt), de az a mókás, hogy az ívkülsõ elsõ futómû is ugynezt csinálja, persze kisebb mértékben.
Na mindegy, majd kiderül az igazság...vagy nem.

Nightt
En is valami futomutrukkre gondolok es sztem ott van a trukk, ahol nem keresik, igy le se fogjak tudni masolni 😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

zolee145
Ezt a hajló orrot valaki magyarázza már el nekem. Szóval hogy hajlik? Rugalmas kevlár? Zselé? Hova kenik, minek? Hogy ment át a kocsi a törésteszten?
Láttam én is az összehasonlító képet, de ott igen komoly futómû és kerékdõlés mozgás/változás is volt. Plusz láttam másik 3 autóról is ugyanilyen képeket, ahhoz képest az égvilágon semmi különbséget nem láttam, hacsak a nagyobb futómû mozgást nem.
Nem lehet, hogy egy nagyon lágy elsõ felfüggesztéssel mennek ami nagy tempónal jobban beül mint a többieké?
Persze ez eléggé túlkormányzottá tenné, így nagyobb hátsó szárnyállás kell.

Szóval hogy is van ez?

gviski
2013tól meg zselébõl lesznek a kocsik?! 😄

Virtual SimRacing

Ulvar
2012-ben már az egész test hajolni fog. LowRiderF1 2012 lesz a mod neve.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
remélem az orrkúp is hajlik ahogy kell <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Igazából a dolog úgy néz ki, hogy mi csináljuk a modot ahogy jónak látjuk, és Börnitõl van egy ígéret, hogy ehhez igazítják majd a valóságot. A fizika törvényeit is, szóval nem kell meglepõdni ha egyik nap akár év közben is hirtelen tankönyvcsere lesz az iskolákban.😊

Dzsibi: az volt az elsõ amit megcsináltunk.😊

Dietrich
csak jelzem már gondolkodnak, hogy a fehér és ezüst jelzésû gumi nem a legjobb választás volt..szóval azt még ne csináljátok :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Akkor a mozgatható hátsószárnyat sikerült megoldani 😄

Virtual SimRacing

zolee145
Készen van az is, csak még a KERS okoz némi fejtörést, 6,5 mp-ig használható körönként, a valóságban meg 6,6 mp-ig, és ezt nem sikerül valamiért beállítani.

gviski
szerintem már az is kész, engem jobban érdekelne a 2012-es F1 mod, azzal hogy állnak? <#banplz>

Virtual SimRacing

Dietrich
pályakat is konvertálhatnátok 😊

Dietrich
KPT most már hivatalosan is a GP3 versenyzõje lett!
http://gp3series.com/news/2011/Pal-Kiss-confirmed-at-Tech-1/

zolee145
Készen van, de kocsogok vagyunk és csak Tobyval nyomjuk multiban, más nem kapja meg.<#idiota><#banplz>

Ingy
Namivanmákészvanmá?<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

zolee145
Csak viccelt. Asszem.<#hehe>

mcmoha

<#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nagyon jó lett a shift2!!!
De tényleg!

bardocz
Meglepetésnek szántam, de így már mindegy:\
Ingy
Kijött a Shift2, mikor jön a Shift2 mód? Holnap? <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

TerranceG
Audi RS6 Avant van a mod-ban? Amit találtam abban nincs. Vagy lesz?

Igyunk sört jól!

TerranceG
Nagyon szép!!!Grat!

Igyunk sört jól!

Nagyon nagyon Várom már a shift street mod frissítését,nagyon jó ami eddig kinn van,szinte csak ezt a modot használom a játékba!Köszi Toby és Zolee!!!<#taps><#taps>
Toby0501

Dietrich
dejavu érzésem van..ilyen ökörséget már akart valaki pár éve...

zolee145
Csinálnod kellene egy ligát ahova csak rehabosok jelentkezhetnek.😄 Az ai nem bolondul meg csak azért mert te is, nem lehet így beállítani õket.
Az rF-es ai alapból bolond, és kiismerhetõ. Ennél hülyébb nem lesz, igaz okosabb se.

lac coo
<#merges2><#vigyor>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Igazából úgy gondoltam ezt, hogy pl. én csak az egyik autóval megyek, de ha netán falnak ütközök az x kanyarba, akkor a többi is utánam csinálja azt... Jó móka lenne kipróbálni, csak tudnám hogyan kell...
lac coo
Én gyakran egyet is alig tudok irányítani, nem hogy egyszerre az összeset ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich

Találtam egy AI Creatort itt:

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=AI%20Creator

Kipróbálom, ha valami nem megy, majd írom...
És hogyan lehetne? 😊
Toby0501
Egy kis Shift Street ápdét:

zolee145
Azt nagyon kell akarni, másképp nem megy...

Hi!

Valaki az meg tudná nekem mondani, hogy hogyan tudom egyszerre az összes autót irányítani? Esetleg valamelyik ini fájlt kell piszkálni, ha igen, akkor mit?
Rojales
picsába 😄😄

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Rojales

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Dietrich

zolee145
Mindenképpen.😄

TerranceG
Kösz a segítséget, egyenlõre itt tartok.

Igyunk sört jól!

gviski
Jó de akkor utána lesz hurkos, kanyarlevágós, ugratós, vízzel fellõcsölt, alagutas Hungaroringünk 😄 Ja és még egy jó szabály hungaroringi F1 versenyre, minden 5 körben meg kell állni a tónál pecázni és csak kapás esetén lehet tovább haladni 😄

Virtual SimRacing

zolee145
Elõször van egy amit ki kellene már adni, meg másik kettõ amit be kellene fejezni.😄

gviski
a hátul a hurok (8) és az ugrató (2) is nagyon nagy 😄

Virtual SimRacing

Ulvar
A zzzúúúj hungaroring!!! yeeaah végre lesz kanyarlevágásos elõzés! TITTA MECCSBOX JEEE!!!

pointer4
Újhungaroring? 😄
gviski
Zolee itt a köv pálya amit meg kéne csinálni 😄

Virtual SimRacing

Ligavezetõk verseny és bajnokság szervezõk.Akihez esetleg nem jutott még el az email-ünk.Várjuk a jelentkezéseteket a Ligainfók oldalára.
http://ligainfok.obhunracing.com/ Üdv:Hugó

Ulvar
ennyi. nem átlag 6 kiállás hanem 10 😄.