rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem tudom ehhez mennyivel kell jobb net, de ha lfs-ben is 10 embert bír el, akkor itt sem hiszem, hogy sokkal többet elbírna:\
Mást sem szeretnék jobban, de a netem max annyira lenne elég ha néha úgy van felmentem volna, egy nem túl zsúfolt szerverre, de akkor mindegy...lfs-ben próbáltam, maximum 10 az a player szám amit még elbír zavaró lagg nélkül, biztos ennek sincs kisebb netigénye. És ha jól sejtem egy ilyen "liga versenyen" jóval többen állnak rajthoz.
bardocz
Legtöbb egyedi, ráadásul a pályáknak is van kismillió változata. Legegyszerûbb, ha jelentkezel egy ligába.
Sziasztok!

Látom, szépen ki van gyûjtve minden amit egy kezdõ, vagy akárki hasznosnak találhat. Sajna mégsem tudok eligazodni a sok minden közt amit bele lehet zsúfolni a játékba. Tegyük fel, egy szûz játékra miket kéne felpakolnom, hogy mondjuk pár szeróra fel is engedjen...vagy mindegyik teljesen egyedi?
arty
na ingyen én is kimegyek, haverok, család is talán követ... pedig nem vagyok nagy autósport rajongó, de ilyen alkalom csak 5 évente van 😊

Forza.

zolee145
Ez így teltház gyanús, ha rendesen reklámozzák majd.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
én csak ebben bíztam (korábban megis írtam) a 2006-os GT verseny után erre is ingyért lehet bemenni, akkor sok nézõ lesz. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
azok paddock jegyárak nem?

Brnoi árak

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

laller82
Zolder jegyárak Nem vészes, remélem itthon sem lesz drágább.

www.skincentral.hu

Dietrich
"BUDAPEST HUNGARORING"

<#hehe>

http://www.fiawtcc.com/Calendar_04.asp

Dietrich
kérdés mennyi lesz a jegy..

<#eljen>

gviski
ott a helyünk ;-)

Virtual SimRacing

Dietrich

Dietrich
ja összevonták õket..így se rossz

simcompany
idén már nincs, felugrottak a költségek kb 3x-osára

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
10:15 Ferrari Challenge, ÉLÕ
Monza II

ebben van magyar induló is asszem. Tavaly legalábbis volt.

Dietrich
basszus supercars-nak olvastam 😄D

Dietrich
WTF?

simcompany
Ma V8 Superstars 11.40-kor élõben a Sportklubon-n!!

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Nézegettem én is ezt a témát a Veyron miatt és a játékban (pályán, tehát nemcsak menüben) aktiválható upgrades.ini lett volna a megoldás, viszont az nem megy. Innentõl kezdve, hogy csak grafikai megoldás szép és jó, csak szerintem értelmetlen.
Talán az rF2 majd segít ezen a problémán...vagy nem.

bardocz
Majd meglátjuk, hogy mi lesz belõle. De ez még mindig kevés ahhoz, hogy jó legyen.
V43 1105
Érdekes ez az LMT hátsó szárny, amit meglehet grafikailag valósitani, dde fizikában nem jelent semmi változást, hacsak kéát gombot nem nyomsz egyidõben és akkor a szárny is állítódik és aboost is nagyobb lesz. röhej , felejtsétek el.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
sompir 4 nappal ezelõtt
Ügyes a trükk, de sajnos én ezt nem veszem be.

V43 1105
No comment.. 😊 Az LMT bemutatta DRS-t, Sompir egybõl a tipikus stilusában kommentálta hogy hát ez kamu stb.. most meg..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Virtua_LM van és él (Sebring pl március közepén jelent meg idén..), pályákat is csinálgatnak még, WSGT2, historx modból is kijött a kettes verzió nemrég asszem, V8Factor Unleashed (ez elég új).

Elég sok jó cucc van szerintem, rF2 megjelenése meg lök még egy nagyot szerintem mindenkin. 😊

a fentieket mondjuk tuti ismerted, a többiek majd mondanak másokat is gondolom.
avcom
Sziasztok!

Az utóbbi idõben kissé sikerült kiesnem a képbõl, úgyhogy érdeklõdni szeretnék, hogy melyek mostanában a leginkább jól mûködõ, jó modokat készítõ csapatok, elsõsorban kasznis bajnokságok autóival? RSDG, Virtua_LM meg ilyenek gondolom már nincsenek ezer éve, de vannak még, készülnek dolgok rF-re vagy rF2-re?

Köszönöm!

Misu

bardocz
Mán RFT-ben is.
A fizikát ez sem befolyásolja, pusztán grafikai megoldás. A Kerset viszont úgy tûnik megoldották, legalábbis azt írták, hogy csak 6 másodpercig lehet használni. Ez a szárnyas dolog azt mutatja, hogy éppen mikor használják a Kerset. Gondolom kellett nekik valami amivel látják, hogy ki mikor használja, erre meg pont kapóra jött ez a hátsó szárnyas bohóckodás.
V43 1105
Engem is meglepett mikor Remus megmutatta hogy mi a fenét is eszkabáltak össze.. 😄D Mindenesetre ma majd ráirok és megpróbálom megtudakolni hogy mi ez és hogy is mûködik a játékon belül. 😄D

V43 1105
Tipikus.. 😄

zolee145
Annyiból érdekes a dolog, hogy az rF-ben elvileg ilyet nem lehet csinálni. Meg mondjuk gyakorlatilag sem. Az airbrake-re lett volna egy ötletem, ami grafikailag olyan lett volna mintha, de a fizikát az sem befolyásolja.

Dietrich
Sompir kommentje 😄DD

Nightt
OMG <#banplz>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Rojales
😄😄😄

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Nightt
Ha jo lett, akkor nem driver hiba 😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
De raktam, csak akkor másiknál miért nem csinálta? 😄
Amúgy új rFre felraktam a modot és jó lett.
Nightt
Nem tettel fel valami uj vga drivert esetleg?

Norbi1990
Ez mitõl lehet hogy csíkozódik?

Más rFactornál nem csinálja, csak ennél. Pár napja még jó volt.
Azt hiszem megoldottam. Az elsõ válaszodból jött az ötlet. Átírtam a "NumPitstopsRange=(0, 1, 4)"-t "NumPitstopsRange=(0, 1, 2)"-re. Így mindenki csak egy kiállást választhat, nincs kavarodás a taktikák között. Köszönöm a segítséget 😊
zolee145
Még valami lehet. A srácok az elején összetörik magukat és kijönnek javítani tömegesen. Ezzel viszont nem tudom, hogy lehet-e valamit kezdeni, már ha így van.
Ha mondjuk olyan a pálya, hogy az ai-k az elején egymásba koccannak akkor biztosan kijön mind javítani, nem mérlegelik, hogy az a sérülés egyáltalán befolyásolja-e a tempójukat, vagy csak a lökös horpadt be.

zolee145
Az ai-val nem szoktam foglalkozni, szóval ez csak ötletelés:

Van a sajátnév.PLR-ben pár ai beállítás amit aztán felül lehet írni a mod HDV-jében.

PLR:
AI Power Calibration="7" // Adjustments with AI strength (0=none, or add the following: 1=power, 2=gearing, 4=fuel)
AI Fuel Mult="0.99000" // Additional fuel multiplier for AIs because of their driving style

HDV:
AIFuelMult=-1.0 // PLR file override for AI fuel usage - only positive value will override, see PLR for default

Jelen esetben -1, vagyis nem írja felül a PLR adatait.

Namost a tippem az, hogy 1.0-nál annyit eszik a kocsija mint a tiéd, minden más esetben pedig vagy többet vagy kevesebbet. Mondjuk 0.5-nél a felét, 2.0-nál a dupláját, stb.
De ez csak tipp.😊

Hasznos volt az infód, köszi. De a problémám még mindig fenn áll. Ezekkkel ugyanis nem azt állítom, hogy mennyit tankoljanak az AI-k, hanem azt hogy maximum mennyit tankolhatnak. Az a gáz, hogy mindegyik két kiálláson van, csak egy versenyzõ nem (meg persze én sem) és így olyan mintha csak egy ellenfelem lenne, mert a két kiállás miatt a többiek óriási hátrányban vannak (3 kör után mind kijön a boxba a versney elején).
kit érdekel mit gondolnak, átírod a nevét azt utánna majd ennyi.
Lesz egy fasza mod.

zolee145
Az a mókás, hogy rFcentral-ról le lehet szedni a shader-t, csak írták, hogy modderek kérjenek engedélyt. Toby kért erre beintenek, mert konvertált cucc.
Tegnap meg találtam egy topikot, lengyel barátaink konvertálnak a Shiftbõl GT autót a saját modjukhoz. Most akkor mi van?😄

bosco05
A lengyel magyar barátság már sehol sincs 😞
zolee145
Ezt így nem tudom hol találtad, de ha a tank mérete kisebb mint a boxban rátölthetpõ mennyiség akkor ott már külön kannába is tankolsz.😄

Ezt így érdemes megcsinálni, hogy azonos legyen a tank méretével a boxban rátölthetõ mennyiség:

FuelRange=(1.0, 1.0, 90)
FuelSetting=74
NumPitstopsRange=(0, 1, 4)
NumPitstopsSetting=3
Pitstop1Range=(1.0, 1.0, 90)
Pitstop1Setting=59
Pitstop2Range=(1.0, 1.0, 90)
Pitstop2Setting=49
Pitstop3Range=(1.0, 1.0, 90)
Pitstop3Setting=39

Az elsõ szám az alap, a legkisebb mennyiség. Jelen esetben 1 liter. A második szám az, hogy milyen lépésekben lehet változtatni ezen (azért így írom, mert ugyanez az elv az üzemanyagnál, a szárnyaknál, a futómû alkatrészeinél, stb). A harmadik szám jelenti, hogy hány lépés van. Jelen esetben 90. Ebben benne van az elsõ, tehát az alap szám is. Így van egy alap 1 litered, plusz azon felül 89 lépésed, vagyis egy 90 literes tankod.
A settings sor azt jelenti, hogy hanyadik lépés az alap a játékban. Itt az elsõ a 74, tehát a boxban 75 liter van bele tankolva.

Bocsi, h nem reagáltam a válaszra, de mostanában nem volt idóm nézni a fórumot. Szóval amit írtál az hasznos, de nem pont erre gondoltam. Ezzel azt állítom, hogy mekkora legyen a tank az induláskor (hülyén hangzik, de a kiállásoknál már engedi a 235 l-t, hiába állítom a tankot 100 l-re 😛) és hogy mennyit zabáljon a kocsi (függetlenül a fuel multiplier-tõl). Viszont találtam a .HDV-ben olyat, hogy:

NumPitstopsRange=(0, 1, 4)
NumPitstopsSetting=0
Pitstop1Range=(1.0, 1.0, 235)
Pitstop1Setting=0
Pitstop2Range=(1.0, 1.0, 235)
Pitstop2Setting=0
Pitstop3Range=(1.0, 1.0, 235)
Pitstop3Setting=0

Ezekrõl lehet tudni valamit?
zolee145
Azért moddertõl lopni más. Az EA már megkereste vele a pénzét, ráadásul nem ugyanazt a réteget célozza a Shift mint a Shift mod, viszont a modder a szabadidejét áldozza a dolgokra, nem illik engedély nélkül használni.
Mondjuk az EA-tõl lopás szerzõijogi hercehurcát és seggbedugást ér, míg a moddertõl lopás csak topikban anyázást.😄
Franc se tudja, jó lenne azért ezt a shadert használni. A játékban durván szebb mint ami így videón átjön.