rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Bocs a sok hsz-ért mindig eszembe jutott még valami 😊
bosco05
Egy jó kis rallycross bajnokságot már inkább el tudok képzelni rF-ben 😊 Sõt vannak ezek a szöcskék meg a tereprally autók, azokkal is szoktak menni cross pályán, egy ilyen bajnokság igazi kuriózum lenne és egészen biztosan indulnék rajta. Van egy két jó terep mod és pálya rf-re, ott jól meg van oldva a murva tapadása is, a hozzá tartozó pályákon.
bosco05
Ami a leginkább zavar, hogy rF-ben egyszerûen nem reagál egy rally mod sem olyan gyorsan, mint ahogy az autók a valóságban reagálnak. A rallyban a legapróbb mozdulat is azonnal érezhetõ a versenygépeken és ezt rF valahogy nem szimulálja le, kicsit olyan lagymatag, ha érted mire gondolok.
bosco05
Egyébként az a lada mod 5/5, tényleg nagyon jó lett, csak rbr jobb.
bosco05
Én kipróbáltam minden rally cuccot ami a világon szimulátor szinten elérhetõ és eljutott hozzám a híre és merem állítani, hogy RBR-t rallyban az ég világon semmi nem veri semmilyen tekintetben a grafikát leszámítva. Könnyebb Ladázni rF-ben ez tény, de pont ez bizonyítja, hogy RBR ezerszer jobban szimulálja a rally autók viselkedését, hiszen arra lett kitalálva. A mai napig az RBR autók fizikáját aktív vagy sokat futott rally pilóták készítik, tesztelik. rF-re bárki bármilyen modot fog csinálni, akkor sem lesz partiban RBR-el és ezt nyugodtan elhihetitek nekem. Aki mást mond az nem ült még rally autóban és nem ismeri igazán a sportágat. A játék neve nem véletlenül Richard Burns Rally, az öreg keze rendesen benne van. Nem vitát akarok ezzel generálni természetesen, de nem véletlenül rendezik az összes szimes rally bajnokságot rbr-el. rF ehhez kevés. Élvezetes meg tényleg jó vele menni, de ennyi, rallyhoz kevés köze van.
zolee145
Ladázni aszfalton ezerszer jobb az rF mint az RBR, talán FWD-vel is jobb de kb ennyi. A 4WD már nagyon modfüggõ, murva meg csak azért van, hogy legyen.😊

Amúgy felvetettem már a komplett bajnoki naptár lemodellezését. 2010-ben 7 futam, futamonként 5-6-7 gyorsasági. Ha minden versenyre jutott volna egy jelentkezõ akkor mostanra már lassan készen is lenne. Ebbõl annyi lett, hogy a Miskolc Rallyból van egy szakasz, meg egy másik úgy 95%-os állapotban van.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Penge88
Szerintem ez a pálya és autó összeállítás teljesen OK. Vagy hogy érted, hogy kevés? Fizikailag nem erre találták ki, ez tény, de szerintem az 1.1-es 2107 mod ezt picit megcáfolja. Szerintem.

Thank God, I\'m a Lada owner!

bosco05
azért a rallyhoz rF kevés mint a harmat, de ilyen hegyi verseny szerûeket lehet
Penge88
huhúúú 😄 Türelemmel várom, ezzel el leszek egy darabig. Miskolc közeli vagyok én is :-) Remélem hamarosan kipróbálhatjuk azt is. Aztán lehetne rally bajnokságot is indítani, mondjuk egy A6-os kategóriát. Abba benne lennék, 100 tuti.

zolee145
Bükkszentkereszt is elég jól áll, bár vagy 2-3 hónapja ahhoz se nagyon piszkáltam hozzá.

Penge88
Mindenesetre rohadt jó pálya lett, nekem nagyon tetszik! Még! még! 😄 rFactorCentralon is jó pontokat kapott. HoF lesz belõle, szerintem :-)

maffioso
hát ez az, fd2-t most szedtem le, 4-5genem meg má van

\"If in doubt, flat out!\"

b-type
régebbi és újabb modellt már láttam civic-bõl, de pont ezt még nem 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

maffioso
Hali,
Rákerestem itt is és ezernyi más oldalon is, de seholnem találok ek9-et, ami könnyen jelentheti, hogy nincs is, de azért utolsó probálkozásként megkérdezném a tisztelt jelen levõket, hogy valakinek nincs-e birtokában egy ilyen mod? Illetve nem-e tud egy linket hozzá.

\"If in doubt, flat out!\"

zolee145
Az rF kezeli, csak a készítõ lusta, vagy nem akar mégtöbb polygont.😄

Van pár olyan hely, ahol másik aszfalt csatlakozott, és ha még elkezdem a kátyúzást is kiemelni az aszfaltból akkor összekeveredtek volna nagyon a dolgok.
Az már más kérdés, hogy a katyúzás csak Magyarországon érezhetõ, normális helyen az úthiba eltüntetésére való. <#hehe> De komolyan, ami 5 centi volt lefelé, az kátyúzás után 5 centi felfelé.😊

Lada 21074-gyel mentem most egy 13.08-at

bardocz
Néhol az úthibákat csak a replayen vettem észre, kár, hogy rF ezeket nem kezeli rendesen. No majd az rF2😉 És ott lesz gyárilag valami régi formula autó, na azzal nagyon király lesz ez. Fõleg esõben.
Milyen idõk számítanak tûrhetõnek? Második sikeres próbálkozásom lett 14 perc, de rengeteg megforgás, meg kicsúszás volt benne.
zolee145
Amúgy nekem ez fel sem tûnt, de most rájöttem miért: volt egy korábbi verzió, úthibák nélkül, azon ír 118 kört az rF, a mostanin meg 55 kört. Itinert a végén csináltam, amikor már minden megvolt, tehát már bõven nem itinerbõl vezettem (fejbõl simán elmondom hogy jönnek a kanyarok egymás után, melyik ejt emel, hol van bukkanó vagy döccenõ).😄 Végülis csak azt raktam bele amit a valóságban mondtak, nem igazán agyaltam, hogy az most jó lesz a játékban vagy sem.😊

SimaSuna

0:01nél vagyok zöld bézból sapiban 😊
batihu
Este kipróbálom, élõben már voltam ott párszor! Sajnos nem versenyezni, csak nézni!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Ja, erre is gondoltam, hogy õk nem konkrétan a kanyart mondják, hanem azt is nézik, hogy ott éppen mennyivel érkezik az autó, és ahhoz képest. Én meg megszoktam már az RBr féle navigálást. Nagyon jó ez a szakasz, marha élvezetes menni rajta.
zolee145
Próbáltam, de a pluginban elvileg max hangerõn van. Magán a hangfájlokon lehetne hangosítani, de ezt videó alól szedtem ki, és onnan tisztáztam ki alóla a valódi motorhangot. Nem vagyok hangmérnõk, szóval ennyire sikerült.😄 Motorhangot ha lentebb veszed (a hangszórót meg feltekered) akkor jobban hallani.

Visszatérve az itinerre: lehet, hogy némely kanyar talán azért optimista, mert ez mégiscsak egy játék, és a valóságban az adott helyhez kisebb tempóban érkeznek meg mint a játékos itt. De ez csak egy ötlet.

bardocz
Hm, furcsa. Fõleg a jó aszfaltos résznél zavar engem, aztán lehet rosszul értem. Jó lenne, ha hangosabbra tudnám venni a navigátort.
Sikerült végigmennem, nagyon jó szakasz, eddigi legjobb, amivel találkoztam. Néhol úgy éreztem, hogy tényleg nagyanyáméknál csapatom😊 (Miskolc környékén élnek)
<#eljen>

zolee145
Ladás videóból van az itiner, VFTS beles 21074. Nem tudom más autónál a jobb2 mennyire jobb2, vagy az esetleg autótól független? Szóval nem gondolkodtam a kanyarokon, azt mondja Jobbik Dániel amit élõben is mondott.😊

bardocz
Végig még nem tudtam menni, de néhol a jobb2 elég optimistának tûnik nekem.
bardocz
Azt hiszem a TCL moddal pont ideális lesz😊
Sziasztok! Tudna vki segíteni nekem szerver-ügyben?
zolee145
Tegnap vettem észre, hogy napra pontosan egy évvel ezelõtt volt a verseny.😊

SimaSuna
pont az elágazásban voltam anno rádiós 😊
zolee145
Királd - Sáta

A betöltõ képernyõn van a térkép. Két kör, aztán harmadikra meg egyenesen kell menni. Még csak magyar itiner van, de az itt a többségnek gondolom elég.😊

Az elégban pont nem mond semmit a navigátor, mert sajna olyat nem tud, hogy kétszer balra küldjön egyszer meg egyenesen.

simcompany

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Dietrich
konzolos boltban is?

itt azt írják átmenetileg nem elérhetõ..telón kérdezd õket vagy gugli

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Ja, azt tudom, de ez használtan is jó kis kormány.
Dietrich
újonnan nem fog csak használtam esetleg a ph-n.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

V43 1105
Boltban sehol se találtam néztem azt is pl.. 😞((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bardocz
DFGT, ha találsz annyiért.
V43 1105
Milyen kormányt ajánlotok max 20kért rFactorhoz és autós játékokhoz ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Rojales

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

Dietrich
4.20-tól az a kamera...

Értem 😊.
Dietrich
tányéroson jön a net..az a mikrós 😊

"mikros" ? Nem tudom mire gondolsz, de normális modemesrõl van szó...csak a sebesség szar, stabil meg midnen. Próbáltam sok féle dolgot fps-tõl kezdve repszimen át mindent és eddig nem bizonyult kevésnek (akár 20-30 playerrel) , de itt valamiért többet akar (legalábbis lfs -ben, amint már írtam).
Dietrich
mikros nettel ne is próbálkozz, mert alkalmatlan online játszásra..annak 1000 körül van a pingje töbnyire.

gviski
ligainfok.obhunracing.com
Egyre több liga van itt jelen ezen az oldalon, itt láthatod milyen futamok lesznek

Virtual SimRacing

értem, akkor jelentkezem majd egy ligába,...meglátom
Köszi.
peti193
ez nem számít... ping a lényeg!

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

1 mb le és 40 kb kötül lehet a fel.
Dietrich
miért milyen neted van? mekkora a sebessége?

<#rinya>