rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy felvetettem már a komplett bajnoki naptár lemodellezését. 2010-ben 7 futam, futamonként 5-6-7 gyorsasági. Ha minden versenyre jutott volna egy jelentkezõ akkor mostanra már lassan készen is lenne. Ebbõl annyi lett, hogy a Miskolc Rallyból van egy szakasz, meg egy másik úgy 95%-os állapotban van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Thank God, I\'m a Lada owner!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Rákerestem itt is és ezernyi más oldalon is, de seholnem találok ek9-et, ami könnyen jelentheti, hogy nincs is, de azért utolsó probálkozásként megkérdezném a tisztelt jelen levõket, hogy valakinek nincs-e birtokában egy ilyen mod? Illetve nem-e tud egy linket hozzá.
\"If in doubt, flat out!\"
Van pár olyan hely, ahol másik aszfalt csatlakozott, és ha még elkezdem a kátyúzást is kiemelni az aszfaltból akkor összekeveredtek volna nagyon a dolgok.
Az már más kérdés, hogy a katyúzás csak Magyarországon érezhetõ, normális helyen az úthiba eltüntetésére való. <#hehe>#hehe> De komolyan, ami 5 centi volt lefelé, az kátyúzás után 5 centi felfelé.😊
Lada 21074-gyel mentem most egy 13.08-at
Milyen idõk számítanak tûrhetõnek? Második sikeres próbálkozásom lett 14 perc, de rengeteg megforgás, meg kicsúszás volt benne.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Visszatérve az itinerre: lehet, hogy némely kanyar talán azért optimista, mert ez mégiscsak egy játék, és a valóságban az adott helyhez kisebb tempóban érkeznek meg mint a játékos itt. De ez csak egy ötlet.
Sikerült végigmennem, nagyon jó szakasz, eddigi legjobb, amivel találkoztam. Néhol úgy éreztem, hogy tényleg nagyanyáméknál csapatom😊 (Miskolc környékén élnek)
A betöltõ képernyõn van a térkép. Két kör, aztán harmadikra meg egyenesen kell menni. Még csak magyar itiner van, de az itt a többségnek gondolom elég.😊
Az elégban pont nem mond semmit a navigátor, mert sajna olyat nem tud, hogy kétszer balra küldjön egyszer meg egyenesen.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Egyre több liga van itt jelen ezen az oldalon, itt láthatod milyen futamok lesznek
Virtual SimRacing
Köszi.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??