rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

De tudom mire gondolsz, és azt továbbra is badarságnak tartom, de ezeket a köröket már lefutottuk.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mondjuk érdemes a PLR-ben ezt a részt így beállítani: Always Rebuild HAT="1"
Talán ez segít. leginkább Ladával, vagy Shift moddal, vagy 207 S2000-rel használom, ezeknél nem volt azóta ilyen problémám.
Viszont akadt egy kis problémám.link Mindegy,hogy ezzel a szörnyeteggel vagy Suprával (akármivel) megyek ez sûrûn elõfordul.
Amúgy meg semmi más problémám nincs vele.Bükkszentkeresztet is kipróbáltam.Tetszik,de személy szerint Királd-Sáta a legjobb pálya rF-hez! Szóval még több ilyet ja meg zolee145 for president!<#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Thank God, I\'m a Lada owner!
Itiner
Itt van két a éjszakai szakasz. Van a Mexikóvölgy - Bükkszentkereszt, ebbõl nincs anyag a Mexikóvölgytõl Bükkszentlászlóig tartó szakaszról. A többi része készen van.😊
Aztán van a Sáta - Sáta. Ez is fordított irány, Királd - Sátához képest, és itt a térképen van egy sárga vigyorgó fej, ott egyenesen mennek Borsodbóta felé, na onnantól kellene a pálya végéig, vagyis míg visszaérnek Sátára.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Lyukóbánya út szinten van meg, ami tulajdonképpen egy félórás meló, tehát mondhatjuk, hogy sehol nem tart. Ezen kívül van még a két éjszakai szakasz, amibõl a pályák nagy része már megvan, hiszen Sáta - Sáta a bal34-ig azonos Királd - Sátával, csak fordított irányban, és Miskolc - Bükkszentkereszt pedig a mostani pálya fordítottja, plusz Miskolc - Bükkszentlászló szakasz, így ~10Km. Csakhogy itt a bökkenõ, ugyanis az éjszakai szakaszokat videó alapján elég necces megcsinálni, úgyhogy azzal nem tudom mi legyen.
A következõ is miskolci lesz?
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Messze vagyok még a 13.08-tól, egyenlõre még forgás nélkül akarom hozni a pályát a Lada-val...meg persze kuplungolok mintha muszáj lenne mert a feeling 😄
De köszi <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Zseniális.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lehetett volna az a GTR3, a GTR2 hiányosságait, hibáit javítva valamilyen szinten.
értem én ez alatt, hogy én pl régóta nem vettem semmilyen Simbin játékot, egyszerûen felbosszantott a játék, a "menüje" futam alatt, összetákolt, gányolt valaminek hatott, a felhasználói élmény és felület nagyon gáz volt. Mi az, hogy nem tudtam visszanézni az elõzõ edzés eredményeit vazze? Beszarok... És ez csak egy példa.
A gmotor1-bõl is elég sok minden kihozható lett volna. Aztán most jönne valamikor a GTR4.
Persze így, hogy sokszor eladták ugyanazt lehet jobban jártak. Õk tudják, de mindenesetre a fejlesztõknek nem volt túl jó reklám a rajongók körében.
De, hogy a Simbin mit akar a 2011-es megjelenéssel azt nem tudom. Saját motor ide vagy oda, egyszerûen nem hiszem el, hogy elég komoly lenne mondjuk egy rF2-höz képest. Pláne, ha közben mindenféle hülyeséggel foglalkoznak még. (Ilyen olyan kiegészítõk, "játékok" kiadása...).
Lassan május van, és egyetlen valamire való információ vagy kép nem látott még napvilágot.
az rF2-es srácok is több mint egy hónapja posztoltak ki információt, jöhetne onnan is valami új végre, legalább havonta csöpögtessenek valamit. 😊
vagy fordítva <#vigyor1>#vigyor1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Virtual SimRacing
A Joux Plane nagyon rossz példa, szinte padlógázon alig alig elvéve a gázt végig lehet száguldani a középsõ szektoron bármilyen kocsival és itt csak a végsebességtõl függ ki mennyire gyors.
A S2000resek szerintem nem mennek 200at lejtõn, nem szabadna nekik. Viszont nem csak egy értéket adok meg hogy 175öt mész és itt szabályozzál le hanem elég sok paramétert. És ahhoz hogy egy enyhébb emelkedõs részen is tépjen 175el ezért lehet a fizikát picit erõsebbre kell venni.
ON
A világ már csak ilyen, rfbõl rbr-t akarnak csinálni, rbrbõl meg rfet......
SUBARU Rally egyenes kiesés, 29-én 18:00 h-tól. Helyszín Varshko 3 kör 1vs1. Egyszeri esemény. Akinek van kedve jöjjön!Csütörtök éjfélig lehet még jelentkezni. Bõvebb infó:OBHUNRACING
rF-ben meg aszfalton tényleg úgy érzem, hogy él alattam az autó. Jó, én tipikusan mindig túlkormányzottra hangolom, néha befigyelnek a keresztek. 1.0-ás 07 modot mikor kipróbáltam, nagy csalódás volt. De 1.1-re összehoztak egy olyat, ami nálam favorit. Azóta tényleg csak az ehhez hasonló pályákat keresem. 😄
És bocsi az OFF-ért 😄
Lalikum
S2000 meg szerintem is erõs, Monte Carlo rallyn 175öt mentek lejtõn, itt lehet menni majdnem 200-at.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Tudom, sokan lesnek, hogy persze, kívülrõl meg lehet ítélni egy fizikát, pedig lehet. Egyszerûen látszik egy autón ha természetellenesen mozog.
Ettõl függetlenül persze rallyra RBR, de rwd fizika nem nagyon van benne, csak barkácsban, és az olyan is. Ez csak egy vélemény.😊
Amúgy szerintem az s2000 tapadása se biztos, hogy reális. Nekem ami igazán bejön az az N4, pályától függetlenül. Elég gyors, hogy ne unjam, de elég lassú hozzám, és kezelhetõ.😊