rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ez nem víz, hanem higany😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez vmi terminátoros dolog? Folyékony fémben mennek az ótók? <#vigyor1><#awink>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Már nagyon vártam, kiváncsi vagyok milyen! Én még láttam a Hungaroringen élõben kamionversenyt, bizony! <#nyes>

lac coo
Szegény ember vízzel fõz ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
2007 November 18.-án nem fog kijönni egy jó mod sem ! Szal mehettek kocsmázni aznap !

lobig
kérdésre

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
😊

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

avcom
az a szerencséd, hogy erre a kijelentésre október 14-én senki nem fog emlékezni

lobig
s mi lészen az?

Istencsászár
nagyon jó mód szériárol még nem hallottunk, de biztos jólesz<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

október 14-én egy nagyon jó mód fog kijönni!!!

lac coo
<#idiota><#idiota>.Kép.....<#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
Márpedig az autók összetörnek bizonyos behatásokra 😊))))

bardocz
én valamiért nem a törésmodell miatt szimulátorozok 😄
lac coo
Meg van Colin Dirt demo is , csak megnézem már !😊)))))
Ezer éve nem láttam normális törémosdellt 😛PP

lacica
Nagyon nagy.Érdemes belenyúlni.........

lobig
hát elég érdekes, de tetszik...

lac coo
Amúgy meg végre kijött a kamionos mod ! 😊))))

lac coo
Akkor go sg. felhasználói programok . Zecset topik ! 😉

lobig
na kipróbálom ezt a Trucks Series Racing 1.0-t...

Ginger17
Egy 14 körös versenyt két AI -val fejeztem, be... összesen huszan indultunk. <#nemtudom>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Van elég hely a C:-n?

jah a rfaktor-ról van szó

Valaki segítsen nem tom feltlepíteni mert nagyon be fagy a gépem.

Fogalmam sincs miért?

Laccoo!
Köszönöm a feltöltést! Idebent a munkahelyemen, bár kétszer is leszedtem, a 4. részt hibásnak jelezte. Otthon nem volt semmi gond.
Nagyon jó kis progi, bár egyelõre fogalmam sincs, hogy mi micsoda benne. 😊

Az elsõ mûvem: 😊

[/img]

Ginger17
Volt tegnap egy órám, úgyogy kipróbáltam a clio-t. Futottam pár sima 5 körös versenyt a hunringen, alap beállításokról indulva és picit bütykölgetve. Az természetes az AI-nál, hogy 19 ellenféllel indulva rendszeresen 6-an 7-en érnek csak célba? Elszállnak, kipukkadnak, ütköznek... hátulról indulva néhány kör kész szlalomverseny. Persze KN mindig gyõz... <#ijedt> Ez utóbbit nem veszem hibának. <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Keríts egyet, és beállítjuk az udvaromba, így mindig kéznél lesz 😊))

avcom
na majd a következõ ringen kerítek egy Suzukit, mert tavaly a Proexnél egy évig nem értem rá körbefotózni az autót <#vigyor>

EasyDriver
Clio Kupa teszt - Hungaroring (14 kör)
Érdemes megnézni az idõmérõ 2. és 3. idõeredményét.<#smile>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Nem hiszem 😊)) Fõleg hogy csak karácsonyfadíszeket kell ráaggattni: néhány plane, néhány privitiv azt kész 😊))))

De megpróbálkozom majd szünidõben a kocsival, legfeljebb majd ti bevarászoljátok a játékba 😉

Alexease
<#idiota><#zavart1>
avcom
én a legkevésbé sem akarok beleugatni, de kocsit nem gyorsabb összerakni, mint pályát? <#zavart1>

Alexease
A TV Style Display sirankozasokat is torlom😊 Aki nem tudja elolvasni, megerteni hogy BETA es warezzal NEM MEGY, azzal nem lehet mit tenni😉)
Yoda001
vártam már 5 percet is de semmi ...

http://9gag.com/gag/5135249

lac coo
Ez a baj .. Az egész MAX (bár ehez nem értek ..) a 10 évvel ezelõtti motorral fut, néhány 100 000 poligonnál már szinte lehetlen dolgozni vele, úgy belassúl 😞((( Míg pl. a Zecset -el már dolgoztam 1 miilliós objektummal is elfogadható sebességgel .

Alexease
Palyat, autot modellezni, kesziteni a MAX 3 is jo😉 Ide nem kell extra renderer, efektek, animacio, stb.😊
lac coo
Max9 -el el sem indul az egész rFactor balhé 😊)
De majd felrakom a 8-ast ....

Alexease
Akkor eloturom Paradsasvart - az utvonal elvileg megvan, kesz, mar mentem rajta - valami hozzaerto leteszteli, hogy ne legyen tul nagy elteres, aztan megkapod😉))

Csak 8-as MAX kellene, abban van, plusz az eredeti DevKit. Sajnos, ha mar el van kezdve egy palya a "regi" DevKit-tel, rahuzva az ujat - pedig csak plugin-ek - azonnal fagy exportnal😞

Amugy egyszeru a dolog, eleg fapados, csak idoigenyes;( Majd elmondom hogy kell letrehozni a szabalyos textura/object strukturat, neveket, aztan mar csak (sok) ido kerdese az egesz😉)))))))
lac coo
Gyártani tudok, maxban eltudom helyezni , texturázni tudom ...Ennyi 😊)) Ha ez segít találok némi idõt hogy segítsek kicsit .

avcom
az rFactor 3-ra <#vigyor>

Alexease
Ja ja, Hungarian Seat Leon 2009 Cup😉)))
avcom
na majd a SEAT-hoz <#wave>

Alexease
Nekem van elkezdve-felkeszben Orfu, Paradsasvar es Kiskunlachaza, de kronikus idohianyban szenvedem😉 Mar a kormany sem volt osszerakva vagy 2-3 hete;( De elkezdtem multkor, epp' a Clio-hoz, egy "meglepetes" hegyi palyat sok layout-tal, es egy masik extrasat is, de azok is tized-keszen allnak;(

Az a baj, hogy az utvonalat viszonylag "gyorsan" osszetudom, -lehet rakni hogy mukodjon, de utana az objektumozas (fak, bokrok, epuletek, domborzat, stb.), tobb het vagy honap;( Foleg ugy, ha az emberek azt nezik - nem szamit hogy hogyan keszul - hogy "az a hordo/bala 2 meterrel odebb van mint a TV-ben volt" 😊)))))))))

A lenyeg, hogy 1-2 havonta elokerul valamelyik palya, es rakerul 1-2 fa, bokor, kerites😊)) Magyarul, so'sem lesz kesz😊))))))

Kellene valaki, aki nagyon raer, ert a MAX-hez, a DevKit-hez es tudna gyartani es pakolgatni az objecteket😛
várj...

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Yoda001
valaki segitene? egyszer játszottam és hirtelen conection lost lett... ezután már semilyen szerver nem jön be,azt se irja ki hogy refresh server list. semmit... amikor megnézem hogy van a tüzfal akkor se csinál semmit :SS

http://9gag.com/gag/5135249

Jól emlékszem, hogy valaki elkezdett fejleszteni a Clio modhoz egy hegyi verseny pályát is? Azzal mi lett?

Tomievo
Hát Pannóniaringen, asszem 2.03-2.04 között voltak az idõk a teszten. Hunringen nem tom, én pár kör után mentem 2.00.-t. Alap setuppal, csak a fékerõn állítva.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ginger17
Sziasztok! Klassz a mod, gratulálok a készítõknek!
Írjatok, majd hunringi, meg panringi idõket! Kellõen el akarok keseredni <#zavart1> ... de valami korrekten tartható (és élvezhetõ) idõket, ne valami "becsúszott", véletlen "hot lap"-ot. Elõre is köszi, üdvözlet Nektek!

avcom
ha valaki nem frissít vagy neten eltérés van, nem probléma, teszteltük, nincs mismatch

avcom
Clio folt késõn fekvõknek

annyi hiba volt, hogy nem mûködött a sebességváltásra felhívó zöld LED, bár ha minden igaz ilyen a magyar Clio-ban nincs is

gyorsan megjavítottam, akik eddig leszedték a modot, azok szedjék le újra vagy fent van a patch

verziószámot nem ugrunk, meg nem is kell ezt nagy dobra verni, a beharangozott linkek alatt már a jó verziók vannak

elnézést a kellemetlenségért