rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
"Még" sehonnan.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Osi20
suzuki swift modot honnan lehet leszedni?elöre is köszi

Nagyon meg köszönném.
THX a tutorialt<#eljen>

Sziasztok.Tudna valaki segíteni?ELkeztem letölteni ezt clio modot mindent leszedtem kivéve a Pannoniaring 1.1 mert azt nem tudom letölteni valaki tudna segíteni?EMG Hungaroringgal mit kell csinálni?Elõre is thx.
Istencsászár
<#guluszem1><#eljen> Kell!😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
off:

Érdemes kipróbálni az L.A. Street Racing-et, az Invictus-tól, tunning meg utcai versenyek, kicsit komolyabb "szimesebb" köntösben😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Miért ez teljesen jó, a kasztnin (szvsz) egyedül csak a sárvédõket kellene beljebb tolni, az meg 1 perces munka .

(Amúgy valaki hozzáértõ egyszer segíthetne valami normális fizikát felrakni RBR alá, mert nekem sajnos még soha nem sikerült, pedig nagyon kipróbálnám 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bocsi a nagy képekért

Gonzo már elkezdte átrakni rfactorba az rbres celicaját és swift s1600-osát

Ha levesszük a szárnyat elég jól hasonlit a kupás swiftre szerintem, én ugy gondolom nem lenne annyira nehéz ezt átalakítani, ha ideadná gonzo a modellt , de ha ujat csinálunk az biztos szebb lesz 😊

Ez elég szar, gyorsan összedobott, de csak belinkelem, ilyen szárny nélkül...

avcom
ja azt megoldjuk <#smile>
a kasztni stimmel azokkal a módosításokkal, amit írtam (ablaktörlõ, tükör, antenna)

meg a felni, bár az már nem a kasztni <#zavart1>

A "kamionmód" tényleg nagyon jó! Sajna néha még egymásba csúsznak az autók verseny alatt, de ezt majd gondolom javítja Frank#55.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Hehe... Mentem a kamionnal Lienz rally pályán, esküszöm olyan érzés, mint amikor IFA-val mentem a homokér a földúton 😊)))))Legalábbis annyira döcög 😊)))

lac coo
A kasztni a lényeg, az nagyjából jó lehet nem ?

lac coo
De ha lenne megfelelõ modell gondolom ti be tudnátok varázsolni a játékba !? Mert a halandzsa részét nem vállalom 😊)))Ahoz hülye vagyok 😊)))
Lehet a modellhez is, elég nehéz lowpoliban megcsinálni , hogy ki is nézzen valahogy 😊))

avcom
ja meg természetesen vannak rajta "békák", amivel rögzítik a motorháztetõt meg a csomagtérajtót, de ezeket még egy autón sem láttam lemodellezve, még a textúrán sem nagyon látszanak

lobig
na ez durva! <#ijedt>
ha lesz rá egy szabad fél évem összedobom. <#vigyor>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

avcom
ezt néztük mi is, de ez S1600-as autó, tök más

bodykit, bazinagy szárny, más csövek, szerintem lenne vele annyi meló átalakítani, mint csinálni egy újat

viszont a felnik olyanok, mint a kupáson, Speedline Corse

avcom
úgy tûnik, a kupáson hátsó ablaktörlõ nincs, antenna se, a felnik és a tükrök másak, meg a rendszámtábla is magasabb és keskenyebb (Erste bank reklám)

meg az egész lejjebb van ültetve sokkal, szóval szélesebb érzetet kelt, mert alacsonyabb

az autók egyébként a 3 ajtós széria 1.3 GC verzióból lettek átépítve

Alexease
Itt van Suzuki, lehet konvertalni😉))
lac coo
Misu, ez az a Suzuki ?

arty
nekem olyannyira visszahozta az MBTR érzést, h le is töröltem a synetic remekmûvét kb. 5-6év után, hiszen mostantol rfactor alatt is nyomhatom 😄

v1.2 körül sztem perfekt lesz, most pl eléggé egymásbalognak az objektek ... pl ütközéskor 😊 ez nagyon zavar, de az rfactor alatti feszes kocsik után ez a billegõ érzés tényleg mindent ellensulyoz 😊 nagyon egyedi lett/lesz ez a MOD!

Forza.

b-type
De az még hagyján, de hogy milyen jól mozog...naggyon tetszik 😊)
Hunringre kenem a gumit, és az mellett hogy a célrafordítót megdrifteli de bõven, azt a teligázast meg amit itt forrásnak neveznek az vmi nagyon jó kasztnibillenéssel veszi <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Mondom , hogy nagyon jó lehet ellenkormányozni 😊))
Lehet rákattanni mitõl van így 😊))))

lac coo
Off.:

Ha esetleg valaki beteges kényszert érez autómodellezésre, itt egy nagyon jó tutorial :
Ferrari ...

b-type
óriási ez a kamion!! 😄D
Ez egy tök jó drift cucc 😄D...annyi van hogy elmelegszik a gumi (200körül már kifejezetten vicces).
de nagyon komoly cucc, éppen hogy megtekertem, de bejön kibeba.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nem én csináltam a képet csak belinkeltem egy másik oldalról, mert nálam is ugyan ennyi jön be a TV Style-ból.

gondolom az árnyékokat kikapcsolta a gyerek vagy nemtudom...
Tehát akkor egyszerüen csak a locations\monacoba van benne az a 12 fájl?
tehát pl igy? : ...\rfactor\locations\monaco\monacomodern.mas
Mert nekem igy van és tökéletesen mûködik v1.250-es Crack-elt RFactorral.

Alexease
Topic kereso: LOADER. Net csak eredetivel megy, esetleg tort szerveren. A tobbit torlom...
lobig
lebeg az autód vagy az árnyék hiánya miatt néz ki ilyen viccesen?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Help Krack vann ehez a gamehoz ha van tudtok adni nem egy linket. Elõre is köszi. Jah neten lehet a feltört verzióval menni?

lac coo
Hehe.. Végre kipróbáltam a kamionos mod-ot, nagyon tetszik, és az elsõ mod amiben tök jó az ellenkormányzás 😊)))Lehet a nagy tömeg miatt ...

Dunpeal
win98/win me kompatibilis mod-ba próbáld,nekem úgy megy

valaki le tudná írni hogy hogyan kell telepíteni? lehet hogy ott rontok el valamit, és a a config-ban sem tudom hogy mit kell beállítani :-(
ennyit látok :

Istencsászár
Ugy mégis mi a gond? mivel béta nincs benne minden, ami van az viszont mûködik ha ugy rakod fel ahogy a leirásban van... amugy a készítõ irta hogy a pluginok nem mûködnek ripléj alatt igy a véglegesben sem lesz benne, ezt az isi-nek kell megoldania majd hogy oda is lehessen programozni, pluginozni...

sziasztok.

az FSone 2006 mod-hoz kijött a TV Style Menu v0.5-öt nem tudja valaki hogy hogyan lehetne tört verziós rFactor-al mûködésre bírni?

sajnos nekem csak tört verzióm van de nem mûködik rendesen alatta :-(
lac coo
Ja, az jó lenne . A max az meg mindig behal, kezdek hozzászokni, ha 100- nál több az objektum az már betesz neki 😊))

Alexease
De ha akarsz palyan is "gyakorolni", akkor osszedobok egy egyszeru versenypalyat, amit igy is ugy is megakarnek csinalni (rendes, letezo, viszonylag rovid, 1 vonalezetesu, Argentin club palya), es azon tesztelhetsz (texturazas, object keszites, stb.)😊)))))

Paradsasvart nem adom oda, mert teljesen meghalt a MAX.😞 Ujracsinaltam, most mukodik, lehet ismet pakolgatni ra a tobb kilometernyi szalagkorlatot, fuvet, stb.😊))))))
Alexease
Es mielott meg megkerdezed...😉
Ezeknel a zebra es az utburkolat jelek nem overlay-ben vannak, nem azert neznek ki igy😉 Egyszeruen, azokon MEG NINCS shader, de az alap aszfalton van, ezert latszik a kulonbseg😉 De igazabol a tobbin sincs meg (korlat, kerites, lampa, stb.)
Alexease
Nem lehetseges, hanem leggyakrabban ugy kell/erdemes csinalni😉 Pl: utjelzesek, start/pit helyek, kereknyomok, uthibak (lehet fizikalis erteket is beallitani, vagyis erezni az FFB-n). De 1-2 mm keves, kell par centi a shaderezes miatt😉

lobig
nem, nem abba raktam, csak simán a LOCATIONS-ba. és nem tudja betölteni a .MAS-t, pedig ott van. bemásoltam a 79-es monacoba is (nem irt felül semmit), úgy se jó. lehet warez verzióval nem megy... 😊

lac coo
Alex , az lehetséges hogy némely pályánál pl , az útjelzések egy külön objektumra (opaciti map ..) vannak festve, ami a pálya felett van egy mm-el ?Mert így mondjuk lehetne nagyon baro féknyomokat csinálni a kanyarok elõtt ...Mint Forza2 videokon ....

lac coo
Te esetleg nam a már fenn lévõ ( pl EMG-s) Monaco mappábba raktad ezt a cuccot?

lobig
de fenn van neked a GP79-es track pack?

Danecay
Én egy pár napa tettem be ezt a pályát, a játékba, külön mappába, nem írtam felül semmit és minden gond nélkül elindult. Egyszerûen csk kitömörítettem ide: rFactor\GameData\Locations\

lobig
aha, köszi, volt valami hasonló sejtésem... 😊

Alexease
Nem ismerem azt a palyat, de hianyzik es/vagy hibanyzik neki ez a file: monacomodern.mas.
Lehet, hogy az a New Layout "csak" egy update/patch/kiegeszites, vagyis kell neki valamelyik "eredeti", korabbi. Nezd meg az infot, ahonnan leszedted.
lobig
nem tudjátok, hogy a Monaco New Layout 1.1-es pálya betöltésekor miért írja ki hogy: error opening monacomodern.mas?!