rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Errõl az útifáról dobjál már nekem képet. Elvileg mindet az út mellé raktam, szóval ott kellene ácsorogniuk földbe gyökerezett lábbal.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

ismerõs volt a vonalvezetés 😄
régebben a rajtnál szoktunk álnni a hangok miatt, meg az elején a tempós balosba ahol van a kanyarodó sáv. ezek jó részek élõben 😄
<#smile> Az.

gviski
Hát nem tudom mekkora igény lenne rá.
Van 4-5 liga aki rendelkezik saját servergéppel, és hozzájuk szoktak még betársulni így elég olcsón lehet szerverhez jutni

de ezt találtam:
http://clans.hu/jatekszerver-berles/rfactor/

Virtual SimRacing

bosco05
nem
Dietrich
Piluék nem csináltak másikat?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
na azt nem tudtam..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
jaja, vége
kifli
rég megszûnt a totalhosting

ráadásul az áraik elég magasak voltak (ezt az utolsó búcsúüzenetükben is leírták, hogy tudtak róla, hogy nagyon drágák, és azt a minõséget sem hozták, amit máshol olcsóbban megkaptam)
ez nem a Mecsek hegyi pálya?
Hello mindenkinek!
A Ligainfók Plakát Pályázatot hirdet minden ligának csapatnak.
Bõvebb infó:Ligainfók

Roger6
A lejátszón múlik. Ha több, mint 25 fps-el vetted fel, el fog csúszni a hang mindig windows media player-ben. De ha behozod egy videószerkesztõvel (mint. pl. After Effects, Sony Vegas), ott már jó lesz a hang, és ott át is tudod konvertálni 25 fps-re. Mission Accomplished! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

illetve lehet állítani az állásszögön, de a max 29 foknál többet szeretnék.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha olyan autóban szeretném a kerekek maximális állásszögét változtatni, aminél a menübõl nem elérhetõ, akkor azt melyik fájlban tudnám megtenni? kerestem, de nem találtam rá sajnos. (VLN)
elõre is köszi!

ui: A magyar pályák visszahozták az igazi színt nekem a játékban, régóta kerestem ilyet, Királd-Sáta a favorit. Sajnos a bükkszentkereszti pályánál nekem valamiért az úton vannak a fák, a lombok.
Grat és köszönet a készítõknek!😊
Dietrich
ha rf szervert akarnék bérelni akkor obinet..vagy most már a két cég egyesülése óta a név totalgaming..

kifli
Sziasztok, kérdésem lenne felétek!!!

Ahogy nézegettem magyarországon nem sok host foglalkozik rfactor szerverekkel. Van itt olyan aki bérel szervert? És ha lenne mondjuk egy magyar host, akkor bérelne tõlük? Versenyképes árak melett.

Nem reklámozni szeretnék, hanem igényt felmérni! Ha van érdeklõdõ, akkor az dobjon nekem egy pm-et!!
Jamirofan89
Hangot 44kHz-re állítottam és így minden ok.A többi amit felsoroltál sajnos nem oldják meg a problémát,de most már jó. Azért köszi! 😊
#58036 nem akartam zenét rakni alá,mert éppen a Zsiguli muzsikája a lényeg.

Plusz ezt az idióta pofát azon képen, megtartanám a humorosba...

www.smart-bus.hu

bosco05
win
bardocz
Raknék alá halálmetált, hogy lenyomja a hangi hibákat.
Norbi1990
Replaybõl felvenném újra, és állítgatnák a Frapsba, hogy szinkronba legyen a kép és hang és kevesebb legyen a mérete.
Jamirofan89
Mit tennétek akkor,ha "huszadjára" összehoztok egy borulásmentes kört Királd-Sátán,felveszitek Fraps-el és 25 GB-al késõbb kiderül,hogy nincs szinkronban a hang a videóval?

zolee145
<#eljen>

bosco05
hajrá 😊
laller82
Én nem is merek tippelni 😄 ez a pálya volt a jelem az oviban <#banplz>

www.skincentral.hu

A kapcsolat már régen megvan. 😄
Elvileg RBRhez, RX_plugin alá egszerû kimenteni (de persze lehetnek ott is gondok), viszont normális RBR pályaként bonyolultabb, de nagyából tudjuk hogyan kell. Ezeket tesztelgetjük, tapasztalgatjuk ki, amikor szabadidõnk engedi.

Valamint készítek én is egy magyar pályát, de még van rajta csinosítgatni, javítani való dolog. Hogy melyik pálya? Találjátok ki melyik 😄 (egy kis segítség: EB futamot is rendeztek rajta)

SimaSuna
Race07-hez nem csinálod meg? 😊
bardocz
Jó lenne egy ilyen normálisabb hosszú szakasz.
bosco05
RBR-re nagyon nehéz lenne ezt átkonvertálni? Szerintem örülne neki a jónép. Esetleg, ha van kedved ilyennel is foglalkozni, biztos lenne aki tudna segíteni, fel lehetne venni a kapcsolatot a simfansosokkal.
hondash3
Így se nézi végig senki, hát ha még 4 perccel hosszabb lenne a videó. XD

The Power of Dreams

bardocz
Elején a lassítónál miért nem mész el balra?😄
hondash3
Áááááááá!
Sose fogok végigmenni rajta krassolás nélkül, de nem is érdekel. <#vigyor5>
Baromi nagy fun az egész. <#taps>

The Power of Dreams

Penge88
Majd vigyázósba tolom az elsõ pár kört. Már alig várom 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
Köszi.😊

Bükk vigyázósabb, szûk pálya.

Penge88
Még rgy hét, mire otthon leszek, addig várhatok a Bükkszentkeresztre 😄 De aztán 07-el nem lesz kegyelem! 😄

Remélem HoF lesz belõle, megjelöltem mind a 2-t!

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
Köszi.😊

batihu
Én a DRM REVIVAL 1.0 moddal teszteltem elõször. Nagyon élvezetes, de nem értem célba egy autóval sem...<#smile>Letöltöttem egy Spanyol oldalról egy RallyWorld 3.0 nevû modot feltelepítettem hozzá minden kategóriát. Elsõre nem tûnik rossznak... Hétvégén megpróbálom Bükkszentkeresztet is ezzel a moddal. S1600-as autóval már sikerült célbaérnem a Királd-Sáta pályán Group B-s autóval még szintén nem<#nemtudom><#smile>!!!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Ingy
Én a nyalfával toltam sikítva 😄 Grat Zoli nagyon nagy munka!

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Rojales
jaj azt hittem h nálam van a hiba 😄 bár akár ez sem kizárt, nemtudom

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

zolee145
Szerintem BTB hiba. Pl Bükkszentkereszten azért nincs az erdõben végig árnyék mert semmilyen trükkel nem sikerül normális árnyékot csinálni, így csak ott van ahol valami nagy fa van. Ez így szerintem kevésbé zavaró mint bármelyik másik verzió amit kipróbáltam.

Rojales
a texturák villogása az mitõl lehet?

Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/

zolee145
Nálam állandó Ladázás van rajta, Varga - Jobbik festéssel, akik a betöltõ képen is vannak, meg a navi hang is a videójuk alól van.

bardocz
TCL-bõl a BMW, merci, meg a Sierra is elég jó ezen a pályán.
b-type
amivel én szeretem az egy saját golf, vagy a 2011-s Clio

illetve természetesen a Suzuki Bio kupa...nagyon barátságosan megy.
...és persze a Historix.
Mivel hosszú pálya, mással még nem nagyon csapattam rajta, de ezeket bárki rápróbálhatja vigyorogni fog (persze a Historix nagy autókínálata miatt ott talán nem mind)..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Köszi.😊

Ahogy látom azért egy-két kanyar még nem mindig adja ki.😊

hondash3
Csatlakozom a többiekhez, Zolee ez a pálya k***a jó lett! Így szó szerint!
Etalon. <#puszis>

The Power of Dreams

Május 15-én indul az ÚJ BAJNOKSÁG

Elkészült a versenykiírás, és a versenynaptár.

Versenyzõk jelentkezését várjuk. Tesztelni folyamatosan lehet az 1-es szerveren. Jelentkezés a WEBOLDALUNKfórumán.

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

tehát a kép <#buck>

Újabb szezon kezdõdik a Fool Racing Crew rendezésében, most a célközönség a megszokottól eltérõ, hiszen most nem a "profi" versenyzõk lesznek a középpontban, hanem azok a pilóták akik most kezdenek ismerkedni a szimulátorozással, illetve azok akik eddig nem nagyon értek el sikereket, tehát itt csak a ROOKIE kategóriába tartozó versenyzõk indulhatnak.

Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehet ezt kiszûrni, erre is van alternatívánk, de azt majd hamarosan olvashatjátok itt az oldalunkon.

weboldalunk

Ejj, ez a sok munka! Már hulladög vagyok.<#zavart1>