61525
  • zolee145
    A replay fidelity-t is érdemes fullra állítani.
  • Bodzzza
    DX9, játékban vedd mindenhol full-ra a grafikát
  • fighter111
    Amit írtam előbb, hogy ronda a grafika a replayben, és hogy van-e erre valami megoldás?
  • Bodzzza
    közvetités nem lesz....
    milyen replayes dologra gondolsz?
  • fighter111
    Lesz közvetítés?
    Ja, meg a replayes dologra tud valaki valamit?
  • Bodzzza
    Jelentkezés itt
  • Cicakaka
    Van olyan mód amihez nem működik egy adott verzió. 2 rFactorra van telepítve nekem a HUD és mind a kettőre másik verzió kellett hogy működjön.
  • Gerrard93
    java meg .net van telepítve, de most újra raktam mindkettőt

ctrl + h-ra semmi reagálás
  • cselt
    crtl + h-t próbáltad már nyomogatni? (3szor)
    Különben meg java és .net kell hozzá, hogy menjen, ezeket se felejtsd el feltenni.
  • Gerrard93
    Sziasztok!
    Valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem tudom működésre bírni az rfdynhudot?
    Bemásoltam, beállítottam hogy mit mutasson és mit ne, aztán indítom az rFactort felmegyek szerverre és ott nem látom

Windows 7-em van
  • Cicakaka
    Ott alapból 1-esen volt, a többi részt is megcsináltam, de az istenért sem működik!!

Akinek működik az msn-re legyen kedves és vegyen fel: [email protected] (tényleg ez), köszönöm!!
  • fighter111
    Valaki meg tudja mondani, hogy replayben miért ronda a grafika?
  • cselt
    controller.ini-ben van
  • Cicakaka
    Mindent megcsináltam a leírás alapján kivétel ezt a részt:

"Gear Select Button Hold" enabled, ilyenem nincs a plr-be tehát nem tudtam engedélyezni.
  • Penge88
    Ja, lehet megcsináltad a leírás alapján, akkor próbáld meg még1x
  • Penge88
    ITT van a részletes leírása, hogy lehet beüzemelni. Nekem ment, frankón recsegett :D
  • Cicakaka
    Persze, beállítottam a fokozatokat nem is azzal van a baj. Hiszem tudom használni a H váltót, csak az a gond hogy kuplung használat nélkül is beveszi a sebességeket, erre lenne jó ez a mód elvileg.
  • fighter111
    Beállítottad mindegyik fokozatra külön a sebességeket?

Szóval fel-le váltós kormánynál nem megoldható? Akkor jó, hogy van kuplung a pedáloknál. Mondjuk, arra jó, hogy nem hagyja dobálni az autót.
  • Cicakaka
    Megjött a G27, letöltöttem és megcsináltam mindent a leírtak alapján de egyszerűen nem működik. Van aki ezt használja és működésre is tudta bírni??
  • Smicy2
    Egy kis ajánló:

és

• SimaSuna #58725
    én anno vettem Manta joystick-ot.
    szétszereltem, pingpong labdát szigetelő szallaggal odaragasztottam. és már kész is volt az USB-s szekvenciális váltó :)
    3.000ft-ból :)
  • fighter111
    Tud valaki hasonló dolgot olyan kormányhoz, amin csak fel-le lehet váltani?
  • Cicakaka
    Huuu ez nagy köszönet!!
    Még nem jött meg a kormány így nem tudom kipróbálni.
    Ezt ha berakom akkor az összes mód-nál alkalmazza ami abba az rFactor-ba van??
  • gabesz752
    http://simracing.hu/downloads_letoltes/rfactor-downloads_letoltes/grinding-tranny-mod-2-0-245kb
    ez kell neked
  • Maxwell1995
    Sajnos a java sem segített meg a net framework se.
    Már tényleg ötletem sincs.Találtam egy progit rFactor Central-on ami fixálja a problémát de sajna csak Nvidia-s kártyákhoz van.
  • SaBoo
    Üdv! Bobs Track Builderben készítettem egy pályát, azonban egy valamira sehogy sem tudok rájönni. A játékban azt írja, hogy 2 litert fogyaszt körönként az autó, miközben kicsivel többet mint a dupláját. Hogyan tudnám beállítani azt, hogy a játék helyes értékeket írjon ki?
  • Cicakaka
    Szevasztok!

Holnap érkezik a G27-em és olyan megoldás kellene nekem, hogy az rF-be csak úgy lehessen váltani ha kuplung-ot nyomjuk és H váltó. Tehát mint a való életben.
    Viszont ha a játékban kikapcsolom az automatikus kuplung-ot ugyan úgy kuplung használat nélkül enged váltani.

Erre nincs valami plr beállítás vagy hasonló megoldás?

Esetleg másik szimulátor amibe működhet??
  • Roger6
    Aláírom, szintúgy nálam is.
  • Nightt
    Nekem is van olyan rf-em, amiben van 15-20 mod, ligazasra viszont 1 modos rf-et erdemes hasznalni.
  • PacsutaTibi
    "persze van aki felrak 12 modot is egy rf-re :)"

Nekem 73 van. :)

Igaz nem megyek bajnokságokban. Meg ezeknek a modoknak a fele le van csökkentve 1 autóra, csak azért ha kedvem van pl felszaladni egy hegyen egy formula masterrel vagy f3000essel, akkor bármikor megtehessem, nem kell töltögetni meg cd-t dvd-t keresni hogy hova is raktam.

De még sose akadt össze nekem semmi.
  • juve60

Intel Pentium 4 3.0 GHz (Hyper Threading Technology)
    1792 MB DDR RAM
    Gigabyte Radeon HD 4650 1GB AGP
    Windows Xp Professional 32bit

ezzel mennie kéne
  • juve60
    két dolgot nézzél meg !
    mivel tv stylet-használsz elvileg kell hozzá a JAVA és a legfrissebb NETFRAMEWORK

A másik : nekem is volt ilyen gondom és nálam a proci hűtés nem volt elégéséges ,nálam AMD proci van és amikor vettem egy jó hűtőt utánna nem volt ilyen gondom

bár inkább sztem a első verzio lessz a megoldás
  • Maxwell1995
    Nekem ötletem sincs milehet a baj.
    A játékot már jópárszor újraraktam és szűz rF-re tettem modot úgyse volt jó...
  • Dietrich
    egyébként ha több rf-t telepítünk több particióra, akkor nem nagyon kell törölni/telepítgetni. ha valaki indul egy adott bajnokságban ami nála prioritást élvez, akkor arra az rf-re nem rak másik modot elkerülendő a modokból adodó ütközéseket. persze van aki felrak 12 modot is egy rf-re :)
  • Debilon
    ja, már látom :D bocs, nemrég ébredtem
  • Debilon
    miért kéne újratelepíteni?
  • fighter111
    Nem értek sokat rFactorhoz, de nem lehet, hogy csak újra kell telepíteni az egész játékot? Minden játéknál eljön az idő, egy újratelepítésre.
  • Maxwell1995
    Alap pályákon is ugyanez a helyzet, de csak ha f1-es modokkal próbálkozok.
    Amugy meg a videókártyámmal sztem semmi baj nincs több mostani játék fut hiba nélkül.PL: GTA4, Crysis 2
    Grafikát is próbáltam állítani és sehogyse jó.
    Nekem már ötletem sincs milehet a baj...
  • Ulvar
    Én megrendeltem az új monitorom és 4 Gb DDR2es 1066 Mhz Kingmax ramot. Nem rF2re készülök csak apránként fejlesztgetek :).
  • Dietrich
    a régi modok vagy az alap autók és pályákkal nincs gond, de amiket mostanában (1-2 éve) kélszítettek modokat vagy pályát már izmosabb cucc kell neki, mint 4 éve.