rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
régebben a rajtnál szoktunk álnni a hangok miatt, meg az elején a tempós balosba ahol van a kanyarodó sáv. ezek jó részek élõben 😄
Van 4-5 liga aki rendelkezik saját servergéppel, és hozzájuk szoktak még betársulni így elég olcsón lehet szerverhez jutni
de ezt találtam:
http://clans.hu/jatekszerver-berles/rfactor/
Virtual SimRacing
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ráadásul az áraik elég magasak voltak (ezt az utolsó búcsúüzenetükben is leírták, hogy tudtak róla, hogy nagyon drágák, és azt a minõséget sem hozták, amit máshol olcsóbban megkaptam)
A Ligainfók Plakát Pályázatot hirdet minden ligának csapatnak.
Bõvebb infó:Ligainfók
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt szeretném kérdezni, hogy ha olyan autóban szeretném a kerekek maximális állásszögét változtatni, aminél a menübõl nem elérhetõ, akkor azt melyik fájlban tudnám megtenni? kerestem, de nem találtam rá sajnos. (VLN)
elõre is köszi!
ui: A magyar pályák visszahozták az igazi színt nekem a játékban, régóta kerestem ilyet, Királd-Sáta a favorit. Sajnos a bükkszentkereszti pályánál nekem valamiért az úton vannak a fák, a lombok.
Grat és köszönet a készítõknek!😊
Ahogy nézegettem magyarországon nem sok host foglalkozik rfactor szerverekkel. Van itt olyan aki bérel szervert? És ha lenne mondjuk egy magyar host, akkor bérelne tõlük? Versenyképes árak melett.
Nem reklámozni szeretnék, hanem igényt felmérni! Ha van érdeklõdõ, akkor az dobjon nekem egy pm-et!!
#58036 nem akartam zenét rakni alá,mert éppen a Zsiguli muzsikája a lényeg.
www.smart-bus.hu
www.skincentral.hu
Elvileg RBRhez, RX_plugin alá egszerû kimenteni (de persze lehetnek ott is gondok), viszont normális RBR pályaként bonyolultabb, de nagyából tudjuk hogyan kell. Ezeket tesztelgetjük, tapasztalgatjuk ki, amikor szabadidõnk engedi.
Valamint készítek én is egy magyar pályát, de még van rajta csinosítgatni, javítani való dolog. Hogy melyik pálya? Találjátok ki melyik 😄 (egy kis segítség: EB futamot is rendeztek rajta)

Sose fogok végigmenni rajta krassolás nélkül, de nem is érdekel. <#vigyor5>#vigyor5>
Baromi nagy fun az egész. <#taps>#taps>
The Power of Dreams
Remélem HoF lesz belõle, megjelöltem mind a 2-t!
Thank God, I\'m a Lada owner!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok előtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
illetve természetesen a Suzuki Bio kupa...nagyon barátságosan megy.
...és persze a Historix.
Mivel hosszú pálya, mással még nem nagyon csapattam rajta, de ezeket bárki rápróbálhatja vigyorogni fog (persze a Historix nagy autókínálata miatt ott talán nem mind)..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ahogy látom azért egy-két kanyar még nem mindig adja ki.😊
Etalon. <#puszis>#puszis>
The Power of Dreams
Elkészült a versenykiírás, és a versenynaptár.
Versenyzõk jelentkezését várjuk. Tesztelni folyamatosan lehet az 1-es szerveren. Jelentkezés a WEBOLDALUNKfórumán.
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehet ezt kiszûrni, erre is van alternatívánk, de azt majd hamarosan olvashatjátok itt az oldalunkon.
weboldalunk