rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Az is, csak óccóbb. (elméletileg).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Errõl a simraceway-rõl lehet tudni valamit? Kaptam bétatesztelõs levelet. Olyannak tûnik, mintha valami iRacing rendszerû valamit szeretnének összehozni.
Dietrich
itt nincs warez!
olvashatod a beiró ablakban is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Megveszed és akkor nem bonyolult.

Már próbáltam egy barátomnál, megmondta hogy bonyolult módon le lehet tölteni. 😄
SimaSuna
letöltöd, 1órán keresztül kipróbálhatod, ha teccik megveheted 😊
Itt meg kell venni nem?
Khöszönöm szépen 😊
SimaSuna
Itt egy pár dodó és már a tied is 😊
Hali, hol lehet letölteni az rfactort? Nagyon megköszönném 😊 <#worship>
Áhhhh egy kis kutatómunka. 😄 Több helyen is kint van az oldalon.Illetve chatfalon rákérdezel,ha nem látod.De egyébként: OBHUN

blackjoe
és a pass-t hol kaphatjuk meg a szerverhez?

\"I\' love this game\"

Mától változott a pálya! Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló Minden Lada kedvelõt várunk!Meglesem

megoldódott..

trymedia mappa törlése+dátum elõreállítása és reaktiválás...most megy szerencsére 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Smici1985
Valaki feltöltené valahova a Shift Street mod-ból az Audi R8 GT3 LMS-t?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

lol..alaplapot cseréltem, indítanám rF-t erre ezt kapom:

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Elindult a Ligainfók plakát verseny szavazása.Gyertek tegyétek le Ti is a voksotokat a nektek legjobban tetszõ plakátra.18 liga 38 plakátja közül kellene a legjobbat kiválasztani.Ligainfók

Zsolti9014
hülye vagyok, természetesen nem 1:12.21, hanem 12:21 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
gratulálok a pályához, nagyon élvezetes lett, pláne, hogy itt van a közelben az "igazi", és többször is voltam már kint rallyt nézni Királdon.

Igaz, nem túl acélosan megyek rajta, egyelõre 1:12:21, Evo IX-essel, ez az elsõ olyan köröm, amiben rendesen végigérek (egy forgás volt benne a kõfalnál) 😄

Nagyon szép munka, köszönöm én is!

Hajrá Magyarország!

gviski
Én nem promózok ;-) Csoki!

Virtual SimRacing

Ladát mindenkinek.
Mától pár hétig free látogatható az egyik NonStop szeronk ahol a Lada 21074 v1.1 mod fut a Királd-Sata pályán.HotLaps üzemel !Gyertek és mutassátok meg mindenkinek a legjobb idõtöket.Mindenkit szeretettel várunk.OBHUN

zolee145
Te Dzsibi, egy dolgot árulj már el nekem: ha ekkora über szim az iR akkor ugyan miért kell állandóan promóznotok mindenhol? Láttál már Suzuki fórumon Merciseket akik áradoznak a C63 AMG-rõl?😊

Amúgy meg:

Mivel jó kedvem van így eltekintek a miben tud többet a GTA4 (igen, a GTA4😄) az iR-nél címû felsorolásomtól, sõt, még azt sem említem meg, hogy egy OW szériás rajt felülnézeti videóját látva mekkorát huppantam amikor leestem a székrõl a nagy röhögésben.😊 Pedig azok az autó mozgások megérnének egy közös kacajt.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

iracing rohadt nagy élmény valóban. Én egyszerûen azonban ráuntam a rendszerre, a bajnokságokra. mûszakbeosztásom miatt meg hétvégente nem tudnék ott lenni minden egyes "real race"-en, így kicsit gáz.

rF2 szerintem grafikai effektek terén is ott lesz azért a szeren. a belgiumi pályabejáró nekem 10/10 még mindig. sokat dob majd pár dolog a valóságérzeten. és ebben a átékban a jobb Aival végre lehetne real futamokat tolnom, meghatározott bajnokságokban, normális, real idõmérõkkel és etc. viszont jöhetne újfent valami infó, rég jelentkeztek már...
sajnos ezért a kiadók felelõsek nagyrészt. Oké, nem kell benyelni õket, csak aki naív mint én, meg lát még egy szimben (maradjunk annyibban most, hogy reálisan vezethetõ és kezelhetõ, populáris autós játék) is pénzt, az benyeli, mert nem, le se szarják, a mennyiség számít, meg a körítés.
gviski
Egy valamiben biztos egyetértünk az F1 2010 és a Shift minden de nem Szim :-) persze rFactor egy nagyon rugalmas program, ami egyrészrõl elõnye is, de úgy épp hátránya is. Tényleg nem akarok vitát, de szerintem a legjobban a vezetési élményt jelen pillanatban az iRacing adja vissza. rFactor2-tõl én nagyon sokat várok (nem grafikailag!), remélem nem okoz majd csalodást

Virtual SimRacing

Dietrich
pedig mekkora dumák mentek megjelenés elött az F1 2010-rõl meg a SHIFT2-rõl ezek aztán ûber állat gamek lesznek..ja arcad szarok 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

profi az iracing, de mai napig vannak az rfactornak olyan erényei, ami az iracingben lehet jó ideig nem lesz, és akkor az idén megjelenõ rF2-rõl még nem is beszéltünk.

nem vitát akarok robbantani, mindennek meg lesz és van is a maga elõnye.
gviski
mióta dolgozó ember lettem van rá :-) amúgy meg nem sok, havi szinten kevesebbe kerül mint egy jó sikerült szombat este :-) meg hát nem is dohányzok, így azt a pénzt el kell szórni valamire :-) de legalább egészségesebb szenvedély, mint ha két naponta venném a doboz cigit.

Virtual SimRacing

Ulvar
Ha van pénzed rá csak tessék 😊.

gviski
Nem, de iRacing után már az rFactor is egy fostalicska 😄 eljárt már felette az idõ. Egyszerûen már nincs kedvem leülni és rFactorozni, mióta aktív iRacing felhasználó lettem.

Virtual SimRacing

Penge88
OFF: Én is Shift 1-et a driftnél hagytam abba. Addig úgy elvoltam vele, aztán jött a drift, mondom hohóó, most lesz igazán kedvemre a játék. Hát baromira nem. Olyan fost...Röhejesen mozgott az autó, a replaybõl visszanézve amit láttam, az elég volt hogy uninstall legyen elõle. Shift 2-t nem is próbáltam ki.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Ulvar
Miért a Race ON meg az rF az kamu mi? 😊

gviski
Az iR meg az RBR na az szimulátor 😄

rF2 meg már csak akkor hiszem el, ha már kint lesz

Virtual SimRacing

nem is értem, hogy lehet azt mondani a SHIFTre, hogy szimulátor.

jaja, én is a driftnél hagytam abba. <#nevetes1>

Roger6
<#worship><#eljen> Végre! Ez kellett a SHIFT-esek arcába, akik szerint ez aztán kurva nagy szimulátor!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Ha lehet valamivel 10000000000000000000000000000000% egyetérteni, az ez.

Tényleg kurva szép a Shift 2ben minden, de semmiféleképpen nem szimulátor (fizikailag). Én jól eljátszottam vele, de felhagytam amikor a Drift rész következett...0 segítséggel nem tudtam elérni hogy a verda kitörjön és ezáltal meg is fogjam és finom gázadással tartsam a csúsztatást...itt elment a kedvem, de addig tényleg órákig nyomtam. Amiket ismerek pályákat már Shiftbõl is át lettek konvertálva, csak senki nem használja a mérete és gépigénye miatt, ami multiban megölné egy két játékos gépét.

Remélem tényleg valami ilyesmi lesz az rF2. CSAK ADJÁK MÁR KI VAZZE

hali, ezt láttátok már?
Michelisz Norbi teszteli az NFS SHIFT 2-t. Elég kemény... <#vigyor>

http://4gamers.postr.hu/shift-2-teszt-michelisz-norbival

arty
az szvsz az AVI (fraps féle!) fájlformátum határa lehet

Forza.

Roger6
Összerakod a többször 4 gigát videószerkesztõben. 😊 Mert nem hagyja abba a felvételt 4 giga után.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
ne vegyél fel semmit.

Sony Vegasban szoktam segíteni rajta...
lac coo
Frapsal mit lehet kezdeni, hogy ne csak 4 gigás fájlt rögzítsen?( Regisztrált fraps, Win7 ...)

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
win7 mentésed nincs? mert akkor visszalehetne állítani egy korábbi idõpontra mikor jó volt.

Smici1985
Aha jah ment. Eddig csak pihent a gépen. Most meg kellene azt nem mûkszik.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

zolee145
Az, hogy mûködtetem enyhe túlzás. Meg tudok nyitni bármit amit amúgy megnyit, nézegetem aztán ennyi.😊 Ati-nak szerintem ehhez semmi köze, meg aztán eddig nálad is ment ha jól értem.

Smici1985
Segítséget szeretnék kérni.

A 3dsimed nem indul el. Azt írja ki hibának, hogy "3DSimED OpenGL Application mûködése leállt." Eddig mûködött. WIN7-em van, ATI videokártyával.

Ha valakinek van mûködöképes verziója ATI rendszeren légyszi írja már meg, hogy mûködteti.<#help>

Hungaroringen ma 😄D

laller82

www.skincentral.hu

zolee145
Fogalmam sincs.😊 Viszont egy kép sokat segítene, ha én nem is, de más hátha tudna rá az alapján megoldást.

Hello!
A Bükki pályán nekem totál szétesik a kép. Mit kéne állítanom?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64