rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Sziasztok! Bocs a láma kérdésért, de töröm a fejem egy ideje, de nem jövök rá a mikéntre: szóval az van, hogy TPSCC -vel tolom. Leszedtem egy "valós" pályát (magyarul nem azt amit a The Pits a modhoz gyárt). Hol tudom a pályánál beállítani, hogy melyik autó konfigurációt töltse be hozzá? Úgy értem, hogy van ugye Speedway, SuperSpeedway + Road autó. Ha én kiválasztom a Road kocsimat a tunig-ban, attól még a többiek (AI) a Speedway autóval indulnak, ami elég gáz (más gumi, más aerodinamika).

Mivel tökmindegy milyen pályát választok default-ba a Speedway-t rakja be, feltételezem, hogy a pálya gdb, vagy valami bütykölhetõ fájl-jában lehet a dolog elrejtve... át kell írni vmi számot?

Valaki, vmilyen ötletet tudna mondani?
Elõre is köszi!

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

http://www.xtremeracers.net/ -rõl leszedtem a DTM '06-os modot de a boxban mikor indítanám a kocsit kidob az asztalra. A Showroomban és a boxban látszódnak a kocsik.

Vkinek volt vmi hasonló ezzel kapcs?

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

JuanG
lehet...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Test Race->Chat-> ISI_BABYFACTORY ->Enter->Quit->Happy😊 Összes autó a módban és pénz
Test Race->Chat-> ISI_SKIDMORE ->Enter->Quit->Happy😊 Több pénz
Test Race->Chat-> ISI_SKENDERBEU ->Enter->Quit->Happy😊 Tapasztalati pontok
Istencsászár
Keresõbe beírod hogy: CHEAT

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Scrat
Visszatérve egy "régebbi" kérdésre, lehet benne LAN-on úgy jászani hogy közben megvannak a gépi ellenfelek is???
Cheat kell ahhoz hogy a Minardin kívûl más autóval is mehessek???

Sorry de cheatben nagyon nem vagyok otthon mert életemben soha nem használtam semmihez, de ha az kell hogy LANozzunk haverokkal... hát az no comment lenne.

Értelmes, segítõkész hozzászólásokat várok! <#idiota>

arty
meg a kamionosnál 😞 ill ott egész kamionok mennek egymásba 😊 remélem ezt javitják majd, igy elég illuziorombolo 😊

Forza.

Istencsászár
Csak a CTDP-nél mennek egymásba a kerekek😊)) na bazzeg... húzok Államvizsgázni, írásbeli 2. nap😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Pályát csak be kell másolni a Game Data/ Locationsba ...
Általában látja minden mod bár ez nem teljesen igaz, lehet szûrni õket .
A WTCC-t meg néhány hsz-el lejjebb megtalálod 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
mostanában elég sokat F1-ezek , és nagyon idegesít , hogy egymásba mennek a kerekek ....
az ütközéseket mi alapján számilja a progi? A kerekek mintha kimaradnának belõle....
Az megoldás lenne, ha modelleznék egy "sárhányót" a kasztnihoz vagy a felfüggesztéshez és eltûntetném opacity mappal ?Akkor azok akár összeérhetnének rendesen ...

gordon 24
Pályákat hogyan kell beteni? Ahogy néztem nem minden modnál van ugyan az a pálya. Ha berakok ujjat azt minden mod látni fogja?
Egyszerüen letöltöm és behuzom a mappába?

Downhill!!

gordon 24
WTCC???? Azt én is én is!!!! Valaki elküldhetné nekem is..
Nagyon tetszik a Skoda Octavia mod.. Állati komoly.. A Kamzi verseny az meg a másik.. Tetszik tetszik!!!

Downhill!!

Igen van 2005ös DTM mod ,szerintem nagyon jó. Én INNEN szedtem le. (Ide be kell regelni)

És van 2007es mod is vagy legalább is lesz, mert már lehet jelentkezni egy német lapon az 2007es dtm-es bajnokságra.(Csak nekem nem erõsségem a német...) Tök jól néz ki az uj merci.

Alex kösz a wtcc modot!! Sztem kurva jó(bár még van rajta javitanivaló). Még billentyûvel is tudtam vezetni pedig már régóta csak kormányal mentem.(csak az most nincs itt)
Csak azt nem értem mért olyan sötétek a lámpák, nemtom a RACE-be mennyire volt sötét de pl a chevy-nél nagyon más ilyen sötét lámpákkal.
Egy német fórumon látam hogy egy csávók a RACE-es páylákat is konvertálgatja átfele az rfactorba.<#vigyor>

van már DTM-mod?
Alexease
"megnyitani" <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#taps>
Istencsászár
Akár winrar, de amugy gúgle és beírod: "7z" és elsõnek hozza ki, 7zip

blory
Mivel lehet megnyitani azt a file-t (7z) ?

gordon 24
Aha.. Na majd én beszélek asszem Toyával meg a Hsw-s emberkékkel talán tudnak segíteni. Meg meg biznak bennem annyira hogy elintézik ezt..

Downhill!!

Istencsászár
Passz, nekem ugy vették és én csak a emailt kaptam amiben a kódot küldték.

gordon 24
Aham.. Na akko a feladat adott.. szerznem kell ilyen kártyát.. Akkor ugy mükszik hogy demo letölt.. Rámegyek a Buy... ra és ott fizetek kapok egy számot beütöm és kész.. Ugye?

(egyébként elindult Mindenkinek köszönöm)

Downhill!!

Istencsászár
Nem rendelhetõ hanem Cdkey vásárolható, csak online, dombornyomott bankkártyával.

gordon 24
Olvasgattam ezeket a dolgokat.. Valóban nem lehet megvenni sehol? Én már egy hete járkálok utánna. Media Markt ElectroWorld stb sehol sincs.. Nem is lesz? Csak online rendelhetõ?

Downhill!!

Istencsászár
Erre lehet mondani, jó játék van, de tökéletes nincs... valamiben mindig a másik jobb, valamiben mindig a másik szarabb... ez asszem szabály szerû...

lac coo
Régen néztem warez verziót, de akkor úgy volt, hogy az exe file-t nem felülírni, hanem átnevezni kellett valamire és mellé rakni a tört exe-t ..

Alexease
Az hogy "nagyon jo", az relativ😉 Az egyik legjobb, az biztos, de hogy a legfelhasznalobaratabb es legkoltseghatekonyabb - kissebb kompromisszumokkal😉- az biztos😉

Pl.: A LFS-ben korrektebb a fizika, gumi, kopas, serules, net, stb., NASCAR-ra en mindig NR2003-at hasznalok, es "regi" F1-re a GPL-t😊
gordon 24
Értem..

Akkor magyarul nagyon jó..
Van hozzá egy nfo file de nem értem ezt a dolgot.. Tutti én csinálom rosszul e nem kétséges. Csak szar errõl ugy beszélni hogy nem lehet😄
De látom te vagy a házigazdi, Ha beirom válaszolj és töröld! Ok?

Downhill!!

Istencsászár
#25230, 100%os WTCC konvert...

Alexease
- Warez: olvass NFO-t, TXT-t amit hozzaadtak, ott kell lenni a megoldasnak😉
- Hogy milyen, az egyszeru es bonyolult: ha ismerted az F1C-t, ismered a GTR-t, GTR2-t, GTL-t, RACE-t, akkor tudod milyen, mert elvileg "ugyanaz"😊 Csak frissebb, ujabb, stb.
- De ne egy kesz jateknak tekintsd, hanem "csak" egy platformnak, amire magan emberek, hobby-bol keszitenek/konvertalnak MOD-okat (vagyis sorozatokat GTR, RACE, NASCAR, Forma1, OpenWheel, traktor, funyiro, gurulo-WC, stb.)😉 Vagyis ne kleress a modokban profi menuket, filmeket, animaciokat, nincs idojaras, eso, nincsenek "extra" efektek, plusszok (pl. pilota animacio).
Jacek
zsir az a Macau en probaltam teljesen korrekt

nekem tetszik.. Nascar-ból elvileg a TPSCC vagy mifene nevût próbáltam, nekem tetszett..van hozzá 2006-os hi-res carset.. pályákat úgy kell vadászni hozzá, 5-6-ot a készítõk is megcsináltak, nascar szabályait nem tudom mennyire alkalmazza..

túrautós mod-ok között a HUN Clio, Megane, MClaren F1 GTR, V8 Supercars ami most hirtelen beugrik és jó..

nyugodtan vedd meg, nem fogod megbánni (szerintem)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Istencsászár
( keresõbe beírod hogy warez ( olvassd el az nfo-t ))

gordon 24
És egyébként mi a véleményetek róla? NASCAR modokról, tura autós modokról? meg ugy egyátalán? A Demoból itélve egész korrekt játéknak tünik.

Downhill!!

gordon 24
Sziasztok srácok!!

Van egy gondom.

Tudom hogy warez meg ilyesmi, (de szeretném kipróbálni mielött pénzt adok érte) leszedtem egy oldalról a történetet és nem akar mûködni a dolog.. Amikor az exe-re csattintok mindig ujra és ujra a beállitásokat rakja ki. Ha valakinek volt ilyen gondja nem eredeti rfactorral kérem segítsen. Ne it forumon pirvátba. (egyrészt tilos másrészt off)

Ja és tényleg megfogom venni mivel serverekre nem enged fel nem eredetivel. Csak nagyon nehéz szível adok egy játékért pénzt amirõl a demon kívül semmit nem tudok..

Na mégegyszer köszi a választ..

Sziasztok!

Downhill!!

lac coo
Lehet valami ilyesmi ....Talán mindenhol 3d csak az elmosódott texturák miatt kell rá a lapos ( és teli) rész ....

Nem igazán értek hozzá de ha jól tudom az álló kerék az 3d-s azt egy darabig kb 5-10km/h pörgeti a game, aztán pedig képet vág be pörgö keréknek ugytom, lehet ezért van az a sik izé hogy oda rakja rá.

lac coo
A kerék milyen céllal van ilyen furán modellezve, egy sima lemez van a küllõk elé rakva, amit aztán eltûntetnek a megfelelõ helyen opacity mappal, és csak ez mögé vannak berakva a küllõk , amiknek meg nincs eleje ?
Ez miért jó így ?

Ginger17
Sziasztok! Kerestem Macau-t ehhez a WTCC mod-hoz. Ezt találtam (ilyen a lod kép):

Ti melyiket használjátok? Keresgéljek még, vagy ez elviselhetõ?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Örök hála!!
Nem birtam volan ki hétvégéig 😊

Alexease
A munkahelyemen feltettem a ToolBar-t (itt nem szamit😄DD0), leszedtem a rFactor WTCC RACE MOD-ot (0.9 Beta), es feltettem magamhoz😉 Akit erdekel, toltheti.

rFactor WTCC BETA v0.9
ja [email protected] az emailcimem, ha valaki lenne oylan szives és elküldené nekem akkor azon a psotán lapon kersztül a wtcc modot. THX!

Akkro valaki elküldhetné nekem 😊
Én egyébként az extrával egyenlöre megvagyok elégedve, csak 1szer törölték az egyik lapom mert valakinek nem tetszett hogy jó kis rallys filmeket oszotok meg...

JuanG
jaja, olvasgattam 😞...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
há'juhéj!! <#eljen>
ennek nagyon örülök. ..mondjuk ha nézted a videót, akkor ott kcisit elõrébb mint 'középtáj' (ez micsoda izé..), szal lemegy a Seat a fûre, és elindul a segge, na onnan ahogy visszajön a szimvicc. 😊...bár lehet hogy bevoltak kapcsolva a segítõ nyavaják.
nézted a cikket amit a PH-n linkeltem, bázz nem gyenge mi? 😄 egyébként meg: 😞((((

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

copass
http://www.fileposta.hu/
egy nagyon jó kis tárhelyszerû dolog, egymás közti csereberére.

JuanG
b-type! Ez a pálya érdekel ha jól emlékszem? ... készül 😊

kisvideo

Igen sajna, nem tudták feltölteni a tárhelyemre mert állandóan megszakadt a kapcsolat. Felraktam a Megauploadtoolbart, megy is leszámol meg minden csak innen a koliból kifele mindenkinek egy az IP, és irja hogy ennyi megát leszedtem ma, holott nmerég jöttem. És ogy várjak 4 órát. De pl ugyan ez van a rapidsharenél is......<#sir><#shakehead>

Please vki rakja fel valami normális helyre!

cselt
nekem innen csak egy 159mb-os file jön le a másikról meg 236mb-os tart lefelé. Ja és ezt a kisebbet ki se lehet csomagolni mert hibás. Gondoltam szólok, hogy valami nem kóser <#vigyor4>
lacica
Sato a Király!!!!!A RACE WTTC viszont nagyon JÓÓÓ!

lac coo
Leszámítva a sok balesetet, ez az F1 futam nagyon tetszett 😊))))
Fõleg hogy Sato bealázta Alonsot 😊))))))))))

Szuper a banner !

Grat az új bannerhez!