rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel tökmindegy milyen pályát választok default-ba a Speedway-t rakja be, feltételezem, hogy a pálya gdb, vagy valami bütykölhetõ fájl-jában lehet a dolog elrejtve... át kell írni vmi számot?
Valaki, vmilyen ötletet tudna mondani?
Elõre is köszi!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Vkinek volt vmi hasonló ezzel kapcs?
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Test Race->Chat-> ISI_SKIDMORE ->Enter->Quit->Happy😊 Több pénz
Test Race->Chat-> ISI_SKENDERBEU ->Enter->Quit->Happy😊 Tapasztalati pontok
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cheat kell ahhoz hogy a Minardin kívûl más autóval is mehessek???
Sorry de cheatben nagyon nem vagyok otthon mert életemben soha nem használtam semmihez, de ha az kell hogy LANozzunk haverokkal... hát az no comment lenne.
Értelmes, segítõkész hozzászólásokat várok! <#idiota>#idiota>
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Általában látja minden mod bár ez nem teljesen igaz, lehet szûrni õket .
A WTCC-t meg néhány hsz-el lejjebb megtalálod 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az ütközéseket mi alapján számilja a progi? A kerekek mintha kimaradnának belõle....
Az megoldás lenne, ha modelleznék egy "sárhányót" a kasztnihoz vagy a felfüggesztéshez és eltûntetném opacity mappal ?Akkor azok akár összeérhetnének rendesen ...
Egyszerüen letöltöm és behuzom a mappába?
Downhill!!
Nagyon tetszik a Skoda Octavia mod.. Állati komoly.. A Kamzi verseny az meg a másik.. Tetszik tetszik!!!
Downhill!!
És van 2007es mod is vagy legalább is lesz, mert már lehet jelentkezni egy német lapon az 2007es dtm-es bajnokságra.(Csak nekem nem erõsségem a német...) Tök jól néz ki az uj merci.
Alex kösz a wtcc modot!! Sztem kurva jó(bár még van rajta javitanivaló). Még billentyûvel is tudtam vezetni pedig már régóta csak kormányal mentem.(csak az most nincs itt)
Csak azt nem értem mért olyan sötétek a lámpák, nemtom a RACE-be mennyire volt sötét de pl a chevy-nél nagyon más ilyen sötét lámpákkal.
Egy német fórumon látam hogy egy csávók a RACE-es páylákat is konvertálgatja átfele az rfactorba.<#vigyor>#vigyor>
Downhill!!
(egyébként elindult Mindenkinek köszönöm)
Downhill!!
Downhill!!
Pl.: A LFS-ben korrektebb a fizika, gumi, kopas, serules, net, stb., NASCAR-ra en mindig NR2003-at hasznalok, es "regi" F1-re a GPL-t😊
Akkor magyarul nagyon jó..
Van hozzá egy nfo file de nem értem ezt a dolgot.. Tutti én csinálom rosszul e nem kétséges. Csak szar errõl ugy beszélni hogy nem lehet😄
De látom te vagy a házigazdi, Ha beirom válaszolj és töröld! Ok?
Downhill!!
- Hogy milyen, az egyszeru es bonyolult: ha ismerted az F1C-t, ismered a GTR-t, GTR2-t, GTL-t, RACE-t, akkor tudod milyen, mert elvileg "ugyanaz"😊 Csak frissebb, ujabb, stb.
- De ne egy kesz jateknak tekintsd, hanem "csak" egy platformnak, amire magan emberek, hobby-bol keszitenek/konvertalnak MOD-okat (vagyis sorozatokat GTR, RACE, NASCAR, Forma1, OpenWheel, traktor, funyiro, gurulo-WC, stb.)😉 Vagyis ne kleress a modokban profi menuket, filmeket, animaciokat, nincs idojaras, eso, nincsenek "extra" efektek, plusszok (pl. pilota animacio).
túrautós mod-ok között a HUN Clio, Megane, MClaren F1 GTR, V8 Supercars ami most hirtelen beugrik és jó..
nyugodtan vedd meg, nem fogod megbánni (szerintem)
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Downhill!!
Van egy gondom.
Tudom hogy warez meg ilyesmi, (de szeretném kipróbálni mielött pénzt adok érte) leszedtem egy oldalról a történetet és nem akar mûködni a dolog.. Amikor az exe-re csattintok mindig ujra és ujra a beállitásokat rakja ki. Ha valakinek volt ilyen gondja nem eredeti rfactorral kérem segítsen. Ne it forumon pirvátba. (egyrészt tilos másrészt off)
Ja és tényleg megfogom venni mivel serverekre nem enged fel nem eredetivel. Csak nagyon nehéz szível adok egy játékért pénzt amirõl a demon kívül semmit nem tudok..
Na mégegyszer köszi a választ..
Sziasztok!
Downhill!!
Ez miért jó így ?
Ti melyiket használjátok? Keresgéljek még, vagy ez elviselhetõ?
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Nem birtam volan ki hétvégéig 😊
rFactor WTCC BETA v0.9
Én egyébként az extrával egyenlöre megvagyok elégedve, csak 1szer törölték az egyik lapom mert valakinek nem tetszett hogy jó kis rallys filmeket oszotok meg...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ennek nagyon örülök. ..mondjuk ha nézted a videót, akkor ott kcisit elõrébb mint 'középtáj' (ez micsoda izé..), szal lemegy a Seat a fûre, és elindul a segge, na onnan ahogy visszajön a szimvicc. 😊...bár lehet hogy bevoltak kapcsolva a segítõ nyavaják.
nézted a cikket amit a PH-n linkeltem, bázz nem gyenge mi? 😄 egyébként meg: 😞((((
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
egy nagyon jó kis tárhelyszerû dolog, egymás közti csereberére.
Please vki rakja fel valami normális helyre!
Fõleg hogy Sato bealázta Alonsot 😊))))))))))
Szuper a banner !