rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Mit tudtok? Lesz esõ? Ha lesz újra kell venni a játékot? Érdemes most megvenni még? Ha lesz mikorra várható az új?

Én kérek elnézést :-)

http://www.f1-info.hu/

b-type
nálam 67 mod van fent, és semmi probléma, nem tudom mennyi lehet a végsõ határ, pályában 97 pálya, az rFactor mérete 19,9giga.
De semmi gubanc általában, az ASC moddokatnem szeretem, mivel ott az rFm behuzza az összes autót, ez pedig 67 mod esetében nem gyenge.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

w77d
még egy kérdés: nem tudjátok hogy lehet safety cart cserélni? régebben felraktam a citroen kacsa modot, de aztán le is szedtem, de a safety car maradt citroen kacsa! és így elég szokatlan látvány amikor F1-es kocsikat vezet fel 😊

JuanG
nincs ilyen, mûködnie kéne...persze ha 50 mod van fenn, akkor elképzelhetõ, de nekem soha nem volt annyi max 15

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

w77d
sziasztok! A következõ probléma gyötör: ha egy új autót/autócsomagot rakok föl, vmelyik régebben felrakott autó nem mûködik! van vmilyen szabályozás max hány kocsit lehet föltenni? ha igen, nem lehet ezt vhogy kiiktatni?

Ginger17
Az autók a DTM-ben (majdnem) azonosak és szar a hangjuk... biztosan ez a valóság. <#zavart1> Szerintem ez a mod még korán sincs kész. Ezért írtam, hogy "így elsõre". Mindenesetre a túraautó kedvelõknek az utóbbi idõben rendesen ki van nyalva a segge, kezdve a V8-cal, aztán ott a Leon, meg a WTCC...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

avcom
az RSC-n azt írják, hogy minden autó azonos, szar a hangja és CTD-zik, ez igaz?

Ginger17
...hát ez így elsõre nem is tûnik rossznak. Még kicsit piszkálgatják, azt' egész aranyos mod-nak fog kinézni. Mi a véleményetek?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?nyelv=hun&id=17338
avcom
ismerem, írtam is nekik, pont SEAT Leon Supercopa (Super Cup MK2) nincs, csak a régi

a max8+brazil kombót használják

avcom
DTM <#vigyor>

#26303: ha horrorhíradóról van szó, akkor Zanardi...

copass
http://www.ghostspeed.net/rfscenes/
itt van egy jó nagy adag 3dsmax scene, azt nem tudod hogy milyen rendert használnak, ráálltak a brazilra, pedig a 3dsmax7 is tudja alapból már ugyanazt szinte, ambient occ,gi,stbstb😊

Ginger17
Kubica...??? Inkább figyelgesd ezt meg:

Stan Fox 1995 Indianapolis

Bocsi az off-ért.

sanzik
lejátsza általában
lac coo
Az xvid -et lejátsza divx-es dvd lejátszó ? Vagy az más dolog ?😊)))))<#lama><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SitatiS

Let the good times roll.

DTM 2007 MÓD

A tesóm a múltkor átrakta a a corollát az RBRbõl (csak simán a kasznit a régi leon challenge-re /annak nincs lodja/), és õ is szopott vele hogy mért van a kaszni benne a földbe a 4 kerék mögött, aztán nézegette az eredetit és rájött hogy Zmodelerben van vmi nyil az objektumokhoz és annak kell középen lennie és a kocsi alján. De bejött végül a kocsi rendesen. Bár leon kerekek voltak alatta 😄
Most nemtok sajna képet mutatni mert b@szik most fellépni a koliból a tárelyeimre.

lac coo
A tényleges munkára szánt idõ nem gáz...De hogy megcsinálok 50 próba-objektumot, más-más shaderrel, texturával, mérettel stb...azt én nem bírom ép ésszel 😊))))És még csak egy dologra jöttem rá akkor 😊))))
Nyílván nem értek hozzá, honnan is értenék, a maxban modellezgetni teljesen már dolog mint játékba készíteni valamit, de mire próbálgatással rájövök a sok (száz) dologra ami egy autóhoz v pályához kell a zártosztályra kerülök 😊)))))

Én se tudok nagyobb terjedelmû leirásról. De az RSC fórumán van egy külön rész ahol lehet tanácsot kérni, esetleg ott böngészgess. Illetve nemtom melyik rFToolsPublic van meg neked,de a v1 be van Sample car is, a v2be nincs

Alexease
<#zavart1>
Sajnos ez ilyen😞 van itt-ott 1-2 leiras, help, tutorial, stb., de igazabol feluletesek, hianyosak, vagy csak az egyeni tapasztalatokra, otletekre, megoldasokra alapoznak. Az ISI DevKit-bol ki lehet indulni, de az csak alap, utana valoban rengeteg ido kell. Meg a gyakorlott, profik is honapokig keszitenek 1-1 palyat, sot van amikor 1 evig is eltart. Persze, azert lehet egyszerusiteni, csak tudni kell mit s hogyan😉 De persze, ossze lehet rakni nehany ora alatt is egy palyat -lasd Singapur😉 - de az olyan is, csak arra jo hogy korbe menjen az ember parszor😉)))
lac coo
Bakker...Most nézek képeket Kubica balesetérõl, hát elég gáz , hogy mindkét lába egy az egyben kilóg elõl a roncsból !<#wilting>.
Még jó , hogy megúszta egy ficammal, ott aztán csúnya dolgok is történhettek volna ....

lac coo
Az összes materialt át kell alakítani valami rendermotornak megfelelõen(van belõle pár darab..) 😊))) Ott írja is , hogy kemény rész ..😊)))

avcom
játékból kivett, a Leon-hoz jópofa lenne valami, de sehol nem találok, akitõl meg kértem nem is válaszolt a dologgal kapcsolatban 😊

itt mintha lenne valami gyorstalpaló

lac coo
Mármint a játékból kivett autó, vagy letölthetõ kész scnene-bõl ?

avcom
kész rF modellbõl render scene készítése macerás?

(valami gyors angol tutorial-t mintha láttam volna az RSC-n)

lac coo
Na asszem hanyagolom én ezt az egész rF modellezést ..
Sehol egy leírás, semmi ...
Arra meg se idõm se idegem nincs hogy minden dolgot lepróbálgatok több tucatszor mire jó lesz ...
Pedig pályákat szívesen csináltam volna, de nem áldozom rá a kevéske szabadidõm 100%-át, hogy egyáltalán kitaláljam mit-hogyan 😊))
A maxot néhány hónap alatt sikerült úgy-ahogy megtanulnom, de ez az egész rF balhé úgylátszik csak a kiváltságosoké akik eleve értenek a játékfejlesztéshez 😊)))
Esetleg egy-két szép autó-rendert még készítek a magam örömére , az legalább 1000-szer egyszerûbb 😊)))

LE Mans autók vannak már?

avcom
thx egy másikat néztem, ami tud weblapot is fordítani

ezen szar lenne mondatonként kiszedegetni a dolgokat 😊

batihu
Nálam is simán mûködött a loader, a WTCC mod is ment minden hiba nélkül.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Warez:
Na nemtom ti milyen loadert használtok de nekem semmi bajom sincs vele.Az 1.250es és 1.150es is megy rendesen. A dtm mod amit irtam régebben az tényleg nem 2005ös hanem 6os (onnan szedtem ahonnan ubooldog) és nekem simán fut az 1.150es loaderrel. És a wtcc moddal sincs semmi gond.
Lengyel nyelv:
Misu itt egy kis segitség a forditáshoz: Poltran

gordon 24
Sajna a Wtcc-t nem igazán lehet használni.. Mert nincs hangja.. A Warez történet müködik..😄D Na majd ha meglesz az igaz..

Downhill!!

lac coo
Volt egy kis idõm, ránéztem erre az ütközés balhéra:
a Seat -nak van egy külön collision modellje , ami egy végletekig leegyszerûsített autó modell, a CTDP-nek semmi ilyenje nincs ( csak shadowobjekt-et találtam ..) .

Na most ha semmi ilyen ütkézésre szánt modell nincs akkor valahogy , valami alapján defaultba leszámolja? És akkor én még mindig arra gondolok hogy a gumi kimarad ebbõl ....

avcom
a szakasz Orfû és Magyarhertelend között helyeszkedik el, de a depó, rajt stb Orfûn van

az, hogy lehúztak titeket nem a verseny hibája, a Ti OF-etek is olyan felkészült lehetett, amikor elvitte az osztályt, mint a mienk volt anno <#wink>

(ha nem néztétek a versenyt minek fizettétek ki az egész buszra a napi belépõt?)

na mindegy ez már nagyon nem rF <#zavart1>

avcom
nézelõdtem a bajnokság oldalán, de a lengyelt nem vágom, rendesen lefordíttatni meg nem tudtam

de ez maximum egy Suzukival összehasonlítható teljesítményben, a tudást meg hagyjuk

a Suzuki is egy nagy hobbiválogatott, törik is magukat rendesen, de ha megnézed a youtube-on a video-t ez nem autóverseny, hanem 40 autó csörtetése egymás után

idõket majd hozok, ha minden jól megy, bár õszintén szólva a Kia Lotos Cup-nál csak a magyar kistúra lesz érdektelenebb esemény a hétvégén <#vigyor>

Firerock
OFF
ez az Orfû ez = Magyarhertelend nem???
ottvoltam oszt kiránduláson és ezért kellet fizetni a busznak +50k-t

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nálam úgy müxik hogy csak a Dtm mod van feltelepítve.
ez nem valami szerveroldali replay?
sokszor a public is kb hasonló szinten megy😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

b-type
Szted lehet..azzal nincs is semmi baj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Off!

Szvsz ezek a lengyelek otthagynák a mi cliosainkat, nem vagyok hazai ellenes, de ha lesznek idõk a ringrõl asszem lesz meglepi.

(bocs az offért)

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

lac coo
Szerintem az összes openwheel-nél egymásba mennek , hol jobban ,hol kevésbé .... Lehet a féktárcsa már képes ütközni ,szal ahol az kintebb van ,ott nem tud annyira egymásba menni.De józan paraszt ésszel a kerekek ( ami egy nagy gumi ..) nem tud ütközést számolni mert pl. defektnél, vagy ha rosszul van leírva valami a felfüggesztésben lazán a betonban megy .... Este ha lesz idõm ránézek, bár annyi segítség kéne aki tudja, hogy mi alapján ütközik, A sima modell vagy box vagy micsoda ....

JuanG
okés, thx...szo vagy vas megyek én is ringre valszeg...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
nem voltam Orfûn és szerintem Parádra sem meg Örkénybe sem megyek, nem éri meg a befektetést

ettõl függetlenül postolok majd a versenyrõl, de holnap még vizsgázom, pénteken meg megyek a ringre, szal csütörtökön kéne írnom Kanadáról, az Euro3000-rõl és Orfûrõl is, ez nem fog összejönni <#dumcsi><#integet2>

Bertalan Miki esett egy nagyot a clióval. Videó kivülrõl itt.

JuanG
Alex!

Orfû onboard

...hátha jól jön a pályádhoz 😊)

JuanG
off

tényleg Misu! Mi volt Orfû-n? Lesz beszámoló a honlapodon?

on

JuanG
huuu ezek aztán nagyon tudnak 😄DD...vagy a kia ennyire fos 😊)

avcom
minek? egy ilyen szar kupát? legalább, ha magyar lenne

Picanto, zsir, hajrá lehet modellezni XD

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64