rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kérek elnézést :-)
http://www.f1-info.hu/
De semmi gubanc általában, az ASC moddokatnem szeretem, mivel ott az rFm behuzza az összes autót, ez pedig 67 mod esetében nem gyenge.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
a max8+brazil kombót használják
itt van egy jó nagy adag 3dsmax scene, azt nem tudod hogy milyen rendert használnak, ráálltak a brazilra, pedig a 3dsmax7 is tudja alapból már ugyanazt szinte, ambient occ,gi,stbstb😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Let the good times roll.
Most nemtok sajna képet mutatni mert b@szik most fellépni a koliból a tárelyeimre.
Nyílván nem értek hozzá, honnan is értenék, a maxban modellezgetni teljesen már dolog mint játékba készíteni valamit, de mire próbálgatással rájövök a sok (száz) dologra ami egy autóhoz v pályához kell a zártosztályra kerülök 😊)))))
Sajnos ez ilyen😞 van itt-ott 1-2 leiras, help, tutorial, stb., de igazabol feluletesek, hianyosak, vagy csak az egyeni tapasztalatokra, otletekre, megoldasokra alapoznak. Az ISI DevKit-bol ki lehet indulni, de az csak alap, utana valoban rengeteg ido kell. Meg a gyakorlott, profik is honapokig keszitenek 1-1 palyat, sot van amikor 1 evig is eltart. Persze, azert lehet egyszerusiteni, csak tudni kell mit s hogyan😉 De persze, ossze lehet rakni nehany ora alatt is egy palyat -lasd Singapur😉 - de az olyan is, csak arra jo hogy korbe menjen az ember parszor😉)))
Még jó , hogy megúszta egy ficammal, ott aztán csúnya dolgok is történhettek volna ....
itt mintha lenne valami gyorstalpaló
(valami gyors angol tutorial-t mintha láttam volna az RSC-n)
Sehol egy leírás, semmi ...
Arra meg se idõm se idegem nincs hogy minden dolgot lepróbálgatok több tucatszor mire jó lesz ...
Pedig pályákat szívesen csináltam volna, de nem áldozom rá a kevéske szabadidõm 100%-át, hogy egyáltalán kitaláljam mit-hogyan 😊))
A maxot néhány hónap alatt sikerült úgy-ahogy megtanulnom, de ez az egész rF balhé úgylátszik csak a kiváltságosoké akik eleve értenek a játékfejlesztéshez 😊)))
Esetleg egy-két szép autó-rendert még készítek a magam örömére , az legalább 1000-szer egyszerûbb 😊)))
ezen szar lenne mondatonként kiszedegetni a dolgokat 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Na nemtom ti milyen loadert használtok de nekem semmi bajom sincs vele.Az 1.250es és 1.150es is megy rendesen. A dtm mod amit irtam régebben az tényleg nem 2005ös hanem 6os (onnan szedtem ahonnan ubooldog) és nekem simán fut az 1.150es loaderrel. És a wtcc moddal sincs semmi gond.
Lengyel nyelv:
Misu itt egy kis segitség a forditáshoz: Poltran
Downhill!!
a Seat -nak van egy külön collision modellje , ami egy végletekig leegyszerûsített autó modell, a CTDP-nek semmi ilyenje nincs ( csak shadowobjekt-et találtam ..) .
Na most ha semmi ilyen ütkézésre szánt modell nincs akkor valahogy , valami alapján defaultba leszámolja? És akkor én még mindig arra gondolok hogy a gumi kimarad ebbõl ....
az, hogy lehúztak titeket nem a verseny hibája, a Ti OF-etek is olyan felkészült lehetett, amikor elvitte az osztályt, mint a mienk volt anno <#wink>#wink>
(ha nem néztétek a versenyt minek fizettétek ki az egész buszra a napi belépõt?)
na mindegy ez már nagyon nem rF <#zavart1>#zavart1>
de ez maximum egy Suzukival összehasonlítható teljesítményben, a tudást meg hagyjuk
a Suzuki is egy nagy hobbiválogatott, törik is magukat rendesen, de ha megnézed a youtube-on a video-t ez nem autóverseny, hanem 40 autó csörtetése egymás után
idõket majd hozok, ha minden jól megy, bár õszintén szólva a Kia Lotos Cup-nál csak a magyar kistúra lesz érdektelenebb esemény a hétvégén <#vigyor>#vigyor>
ez az Orfû ez = Magyarhertelend nem???
ottvoltam oszt kiránduláson és ezért kellet fizetni a busznak +50k-t
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
sokszor a public is kb hasonló szinten megy😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szvsz ezek a lengyelek otthagynák a mi cliosainkat, nem vagyok hazai ellenes, de ha lesznek idõk a ringrõl asszem lesz meglepi.
(bocs az offért)
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ettõl függetlenül postolok majd a versenyrõl, de holnap még vizsgázom, pénteken meg megyek a ringre, szal csütörtökön kéne írnom Kanadáról, az Euro3000-rõl és Orfûrõl is, ez nem fog összejönni <#dumcsi>#dumcsi><#integet2>#integet2>
tényleg Misu! Mi volt Orfû-n? Lesz beszámoló a honlapodon?
on
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64