rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT'70 Mod
A kettõbõl, hogyan csináljak egyet? <#falbav>#falbav>Nagyon remélem, hogy a GTX5 hamarosan kijön, mert (bár még nem próbáltam) kész bûn az új pályán menni...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Elsõ észrevételek:
- Ülök a Mekibe a boxba, erre mellettem egy Ferrari áll...
- idétlen papír fényképészek kattognak elõttem libasorba😊
- valami ember nagyságú tartályok helyezkednek el velem szembe😊
- a papír emberek sokasága ugy áll hogy át kell rajtuk menni
igényes munka a javából😊))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
gondolom a veh fájlban bedobsz egy sort, hogy
TrackLivery=2004_Toban
a kocsi textúra nevét meg átírod 2004_Toban -ra
mostanában a SEAT-ot buherálgatom, abban ez így nézne ki szerintem, hogy 2004_Toban.dds 2004_TobanExtra0.dds 2004_TobanHelmet.dds 2004_TobanWINDOW.dds
de lúzer vagyok, mert Alex ilyenkor mindig ki is próbálja, én meg csak tippelek <#vigyor>#vigyor>
És a textura melyik pontos nevét kell megadni ? 😊)))Van egy pár ..
konrétan CTDP-rõl lenne szó, vannak a sima skin könyvtárban vannak azon kívül ...<#nemtudom>#nemtudom>.
// DefaultLivery="PREFIX" // PREFIX is the base texture map name, assumed to be BMP unless specified
// PitCrewLivery="PREFIX" // This is only needed if it differs from the default livery PREFIX
// TrackLivery="TRACK, PREFIX" // TRACK is the track name as defined in the event GDB
// TrackLivery="TRACK, PREFIX" // For example, "2004_Toban"
// TrackLivery="TRACK, PREFIX" // You can have an infinite # of these lines
//
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
MSN , skype vagy ilyesmi megy alatta, ha megy akkor lépj ki belõle, nekem is ez volt?!
Charade GTti
Válaszokat elõre is köszönöm!
Még egy kérdés:szerintetek melyik a legjobb 2007-es F1 mod?
(Én az F1RFT 2007-et használom)
Szükségem volna egy kigyorsító Formula1-es autó hangjára. Tudna valaki segíteni, hogy hol találok ilyet?
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Amúgy kösz a helpet, a terrain.tdf -et kellett átraknom a Locationsból a HF1L_Tracks -ba ...Mivel se Toban sem goldenport nem utal semmiféle tdf-re , ez gondolom valami alap ami ilyenkor mûködésbe lép ....
Nég nem néztem, de érdekes , hogy csak két pályánál csinálja a Goldenport-nál és a Toban-nál. Mindkettõben HK féle pitroad van .
Pici furcsaság talán csak a fékkel van, illetve gondolom gumi, fékezéskor elég könnyen blokkol az ívbelsõ kerék, de nagyon éles fordulónál volt hogy a kerékvetõ nullára lassította a belsõ kereket .De meg lehet szokni, ezzel együtt nagyszerû !!!
Segítek:
"vagy "nincs" az a pálya......na..ez a "nincs" nincs
Értitek??
Azért ugrál,mert a .tdf file-t nem találja.Vagy rossz a hivatkozás a .gdb-ben (elérési út),vagy nincs az a pálya,amit beraktál,egy külsõ mappában lévõ tdf-et keres,ami az átvariált könyvtárszerkezet miatt nincs ott.Ilyesmi lehet.
Virtua_LM GTP mod
Azért remélem az a GTX5 is készül. Az lesz aztán a nagy durranás. <#taps>#taps>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
Hülye lengyelek, biztos lefizetted õket Misu <#pias>#pias>
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
Ezért akarom az Rfactort. Azokat a pályákat amik megvannak be tudnátok linkelni hogy leszedjem? Vagy Tudnátok oldal cimeket adni?
Elõre is kösszi.
Downhill!!
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Ha nagyon újítani akarunk akkor inkább a DTM betétfutamos VW Polokat kéne hadrendbe állítani nálunk is 😊