rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Én mingyá' sírva fakadok. Mit össze várakoztam erre a régi LeMans -i pályára, erre szépen kigyün. Márcsak vmi korhû autó kellen hozzá (jobb híjján az A110 mod -dal körözök), erre ez jelenik meg a GTR2 -höz:

GT'70 Mod

A kettõbõl, hogyan csináljak egyet? <#falbav>Nagyon remélem, hogy a GTX5 hamarosan kijön, mert (bár még nem próbáltam) kész bûn az új pályán menni...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

www.fsone.us

leho94
olvass vissza....amugy asszem szeptember

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sziasztok!Mikor jelenik meg a FSONE 2007?
Istencsászár
Hát én megnéztem

Elsõ észrevételek:

- Ülök a Mekibe a boxba, erre mellettem egy Ferrari áll...
- idétlen papír fényképészek kattognak elõttem libasorba😊
- valami ember nagyságú tartályok helyezkednek el velem szembe😊
- a papír emberek sokasága ugy áll hogy át kell rajtuk menni

igényes munka a javából😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Jaja...Meg kell mondani neki ...Ne verje magát me egy láma ! 😉)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Eebben az FSONE 1.2 -ben rendes mozgó pitszemélyzet van ? Vagy csak a szokásos bábuk ?

avcom
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ez király volt <#taps>

lac coo
<#idiota>

dik te mire vered magad?

avcom
a CTDP-t nemtom, hogy néz ki, mióta van jogosítványom nem vezetek formulaautót <#zavart1>

gondolom a veh fájlban bedobsz egy sort, hogy

TrackLivery=2004_Toban

a kocsi textúra nevét meg átírod 2004_Toban -ra

mostanában a SEAT-ot buherálgatom, abban ez így nézne ki szerintem, hogy 2004_Toban.dds 2004_TobanExtra0.dds 2004_TobanHelmet.dds 2004_TobanWINDOW.dds

de lúzer vagyok, mert Alex ilyenkor mindig ki is próbálja, én meg csak tippelek <#vigyor>

lac coo
Kösz !
És a textura melyik pontos nevét kell megadni ? 😊)))Van egy pár ..
konrétan CTDP-rõl lenne szó, vannak a sima skin könyvtárban vannak azon kívül ...<#nemtudom>.

avcom
az autó veh fájlaiban lehet megadni

// DefaultLivery="PREFIX" // PREFIX is the base texture map name, assumed to be BMP unless specified
// PitCrewLivery="PREFIX" // This is only needed if it differs from the default livery PREFIX
// TrackLivery="TRACK, PREFIX" // TRACK is the track name as defined in the event GDB
// TrackLivery="TRACK, PREFIX" // For example, "2004_Toban"
// TrackLivery="TRACK, PREFIX" // You can have an infinite # of these lines
//

lac coo
Hát így egyértelmû 😊)))) De jó lenne ezt írányítani is ...

Istencsászár
passz, én kitöröltem az extra skineket és azt használja amit adok rá😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ha egy autóhoz több skin is van, hol van leírva hogy az AI melyiket használja? Vagy nincs leírva , csak a "Fõ" 😊)) skint tölti be mindig , nem az extrákat ami a skin mappában van ?

Cowek
(te értetted mit mondott?)

http://www.f1-info.hu/

köszi,megpróbálom 😉
JuanG
a'hát ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Szeptember 17-en mi fog megjelenni? Azt hiszem, eppen itthon leszek. <#idiota><#zavart1>
te kire vagy?

JuanG
csak gyõzzük kivárni <#zavart1>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

FSONE 2007 lesz 2-3 hónap és itt lesz!!!

Smicy2
Hi!
MSN , skype vagy ilyesmi megy alatta, ha megy akkor lépj ki belõle, nekem is ez volt?!

Charade GTti

Sziasztok!Tökéletesen fut a játék,de néha olyan mintha megakadna,és ez nagyon idegesítõ.......Fõleg verseny közben,vagy rajtnál.Mit kéne átállítanom hogy jó legyen?
Válaszokat elõre is köszönöm!

Még egy kérdés:szerintetek melyik a legjobb 2007-es F1 mod?
(Én az F1RFT 2007-et használom)
Istencsászár
Van csomó hangom mp3ba, de v10esek, nem pedig v8asok... de ha kell vagy meghallgatod, akkor msnnen megtalálsz ( adatlap ).

Knife
Sziasztok!
Szükségem volna egy kigyorsító Formula1-es autó hangjára. Tudna valaki segíteni, hogy hol találok ilyet?

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

lac coo
OKOK, Köszi !

Sztem holnaptól,bár én most nem leszek pár napoig,már elküldtem az illetékesnek.Figyeld az F1CL fórumát,meg a hp-t.
lac coo
És elérhetõ már? 😊))))))

Amúgy kösz a helpet, a terrain.tdf -et kellett átraknom a Locationsból a HF1L_Tracks -ba ...Mivel se Toban sem goldenport nem utal semmiféle tdf-re , ez gondolom valami alap ami ilyenkor mûködésbe lép ....

Megvan rá a gyógyír...sajnos a futómû elõl nem lett tökéletes,mert nem érte a talajt a kerék.De megvan a javítás már hozzá.
lac coo
Próbálom értelmezn i😊)))
Nég nem néztem, de érdekes , hogy csak két pályánál csinálja a Goldenport-nál és a Toban-nál. Mindkettõben HK féle pitroad van .
Pici furcsaság talán csak a fékkel van, illetve gondolom gumi, fékezéskor elég könnyen blokkol az ívbelsõ kerék, de nagyon éles fordulónál volt hogy a kerékvetõ nullára lassította a belsõ kereket .De meg lehet szokni, ezzel együtt nagyszerû !!!

Nah,szóval az elõzõ hsz-ben egyel több a "nincs",mint kéne😊)Vajon melyik lehet az?
Segítek:
"vagy "nincs" az a pálya......na..ez a "nincs" nincs

Értitek??
Köszi szépen!

Azért ugrál,mert a .tdf file-t nem találja.Vagy rossz a hivatkozás a .gdb-ben (elérési út),vagy nincs az a pálya,amit beraktál,egy külsõ mappában lévõ tdf-et keres,ami az átvariált könyvtárszerkezet miatt nincs ott.Ilyesmi lehet.
FSONE 1.2!!!!!!!!ÉS 6 ÚJ PÁLYA

Ginger17
Állítólag így áll a dolog...

Virtua_LM GTP mod

Azért remélem az a GTX5 is készül. Az lesz aztán a nagy durranás. <#taps>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Istencsászár

lac coo
CTDP-hez létezik 2048-as template ? És ha igen hol ?

lac coo
A zöld ami a képen van az minimotor 😊))))))))))

INeedspeed
ja

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Alexease
1. Beta
2. Warezt hasznalsz (gondolom)
Alexease
Meg mindig rFactor Central...
a quad nem mini motor... <#gonosz2>

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

12 sec pff

Hülye lengyelek, biztos lefizetted õket Misu <#pias>

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

gordon 24
Igen tudom hogy van a Race és azt is hogy olcsó csak az én gépem nem birja. A Gtr2 és a Race is fagy rajta semmit nem tudok vele csinálni.
Ezért akarom az Rfactort. Azokat a pályákat amik megvannak be tudnátok linkelni hogy leszedjem? Vagy Tudnátok oldal cimeket adni?

Elõre is kösszi.

Downhill!!

INeedspeed
Valaki segitene 1 kicsit? Azt szeretném kérdezni,hogy valaki tudja miért nem megy a Tv overlay?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

avcom
csak 150 ló, a Clio meg 180...

JuanG
inkább ne újítsunk 😊 ... ha már seat is van, ne menjünk visszafele, felesleges lenne vw polokat hozni, inkább maradjon a suzuki (olcsóbb gondolom) ...

Ginger17
Az NROS -re elkezdték fölpakolni a CC mod pályáit. Gondolom ezek F1c konvertek, elsõ ránézésre 3-as osztályzatot kapnak tõlem. Mondjuk Cleveland kritikán aluli, meg Mid-Ohio helyett A Mid-America van fönn, de amúgy elviselhetõ. Akit "érint" szedje le... üdv!

A KIA autói azok nem versenypályára való járgányok 😛
Ha nagyon újítani akarunk akkor inkább a DTM betétfutamos VW Polokat kéne hadrendbe állítani nálunk is 😊