rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Spet?
F1CL modban ha új pályát rakok a trackpackba, miért van hogy némelyiken az autó nem tud elindulni csak ugrál a boxban a betonon ? 😊)))
Egyébként nagyon nagy grat a fizikához, az eddigi legjobb amit próbáltam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Tenyleg, ezt jol elneztem😊
Hogyne lenne Curitiba 😊
avcom
off

valaki pár napja megmondta a frankót, hogy a Kia Picanto majd lenyomja a magyar kupás autókat...

edzésidõk, Hungaroring:
Kia 2:34.702 (versenyen lassabb)
Suzuki 2:22.039 (de versenyen mondjuk 2:21.629)
Clio 2:15.274 (2:14.010 a futamon

azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a Clio-s Vida János csak 12. lett a Kia-ban, de én nem a pilótákra mondtam, hogy nem tudnak vezetni, hanem a Kia kicsit gáz autó <#idiota>

Alexease
Csak Curitiba, Pau es Porto nincs rFactorhoz, de a tobbi van😉 Curitiba van a RACE-ben, valszeg elobb utobb azt is atrakjak az rF-be (Macau-t mar attettek)😊 De tobbszorosen van kodolva, nem egyszeru...

Ha WTCC-t akarsz, akkor ott a RACE (1990 Ft), korrekt megvalositassal, koritessel, szabalyokkal, palyakkal, autokkal, stb.😊
gordon 24

Nem az, nem is hasonlít.. Ez a Wtcc-s pálya

Downhill!!

gordon 24
Lehet.. Csak az a baj hogy nincsenek benne olyan részek,Pl a nagy visszaforditó ami jobbra fordul lefelé. Szerintem ez amit tölteni lehet rövidebb. De nem tudtam megtalálni a mostani Wtcc nyomvonalat. Majd holnap megkeresem az eredeti pályát és megnézem hogy olan-e mint ez.
De az a baj hogy nézegettem tovább az idei versenynaptárból Brnon és Brands Hatchen kívül sajnos egyik sincs meg. Ugyhogy sajnos Wtcc bajnokságot nem lehet menni.

Downhill!!

Istencsászár
Nem arról beszélt az europsorton az emberke hogy nem változott a pálya semmit? épp ezért is legendás?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Pedig jó lenne! Mivel igy van egy mod ami tulajdonképen semmit nem ér. Mivel a pályák nélkül nem Wtcc a Wtcc. Szóval remélem meglesz lassan hozzá.

Downhill!!

Smicy2
Azt nem adták ki, vagy lehet, hogy nem is csinálják/csinálták..
/ Pau /

Charade GTti

gordon 24
Ezt ismerem! De ez a 67-es pálya. Változott 67 óta? Most 2007 van. 40 év alatt szerintem változott valamit.

Downhill!!

lac coo
Megint off.: 😊)))
Már minden ismerõst körbekérdeztem...
Egy Divx videomon csúszik a hang, folyamatosan ugyanannyit, úgytudom ,hogy a VirtualDub ezt képes javítani, de valaki elárulhatná mit kell ehez beállítani ? 😊)))

chrysler300c
Milyen F1-es modok vannak hozzá az fsone 2006 modon kívül????

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Smicy2

Charade GTti

gordon 24
Sziasztok!

Olvastam a 25... hszekben, hogy Pau és ilyenek még nincs az rfactorhoz.. Változott azóta a történet vagy még most is ez az állás?

Elõre is THX.

Downhill!!

autoszimulator
Az egyik meghívásos torrent oldalon fennt van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ESL)

.: mobilize.hu :.

lac coo
Off.: 2006, Brazil F1 , full race onboard felvételt keresek ! Aki tud segítsen, torrentrõl csak lehetetlen 1 k-s sebességgel jön 😞((((
Fontos lenne , THx !

lac coo
Mini motor 😊)))))) Ez gyönyörû mod lehet 😊)))

Smicy2

Charade GTti

JuanG
fasza 😊...a lényeg hogy nyert ma, grat neki! 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aesirbaba
Nem. Mondjuk azt már én sem vártam meg, hazajöttem, megnéztem a WTCC-futamokat felvételrõl, aztán meg F1. Klassz nap volt..., végig autóverseny 😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

irlindy
nemtom h ki volt kint ma, de Swift kupa után volt még vmi? Mert én közben léptem le

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

aesirbaba
Beszéltem vele, megmutatta az eltörött lengõkart, meg a megrepedt felnit is, ami okozta a galibát😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

avcom
ja nyert
frissíteném a blogot, csak az MNASZ-tõl nem nagyon érkeznek az eredmények, pedig direkt meg is kértem az illetékeseket <#zavart1>

banner, második link, aztán download

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bertino
p2p rendszerek/oldalak segítségével juthatsz hozzá
vagy megveszed

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

chrysler300c
Kéne nekem az Rfactor csak nem tudom honnan lehetne letölteni?? Szeretném kipróbálni a f1-es modokat hogy mennyivel jobbak! Aki tudja honnan lehet letölteni az Rfactort az segítsen!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

JuanG
Norbival mi lett? Rendbehozták a kocsiját?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
a célegyenesbe vezetõ kanyar kapott egy nagyobb olajdózist thx to Béke Attila (legalábbis ezt hallottam)

irlindy
na ma is kint voltam hungaroringen...rohadt jó volt habár még mindig nemtom miért volt piroszászló nagy túrakocsiknál...kb 20 percet álltak a pályán..ja és a Saleen piros után nem indult be 😞

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Cowek
De <#buck> Csak H váltónál nekem még nem tört fokozat, a többinél meg azért olyan is volt hogy 1 fokozatunk maradt <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Ginger17
Kipróbáltam a dolgot egy Busch futamon. Bemásoltam az Evolution v0.98 rfm "RULES" részét és klasszisokkal javult a dolog. Igaz, hogy a 75 körös verseny 47. körében keresztbeálltam és belémbombázott a mögöttem jövõ, de sokkal, sokkal élvezhetõbb lett a dolog. Az elõzõ variációkkal 25 körig jutottam, mert pl. AI közül az egyik nem "startolt el", hanem tovább döcögött, a többiek meg nem elõzhettek, újabb sárga... nem is folytatom. Szóval lehet, hogy mûxik az ötletem? Remélem... maj' még tesztelem.

Egyébként köszi a gyors reagálást!
Üdv.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

sajoati
azert h valto nelkul is kibirtuk a 24 oras lemans-t mindossze 1 fokozat elszallasaval, nemdebarugye? 😊

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
sziasztok! Hol és melyik értéket kell átírni, hogy ne mozogjon a cockpit? kb 1 éve tudtam, de az új verziónál megint mozog, és nem emlékszem. TH!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Leggyakrabban a palyak AIW reszevel vannak a problemak, azokat kellene atnezni. De mivel az a resze mar pilota vizsgas, nulla informacios hatterrel, idoigenyes, en passzolom😉
Ginger17
Sziasztok újra! Lenne egy kérdésem. Mostanság a TPSCC -vel ügyködöm és káromkodom nagyokat, amikor a sárga zászlós periódusok alatt az AI teljesen meghülyül. Gyakorlatilag nem találja a helyét egyik autó sem a sorban. Elõre mennek, megállnak, egymásba rohannak... a infon meg kiírják nekem, hogy hova álljak, meg, hogy mit csináljak, de kb. fél percenként újjat. Szerintem a szabályokkal van vmi gond. Találtam a mod rfm fájljában egy jó hosszú RULES nevû részt. Szerintetek megoldás lehet, ha kimásolom az ide vonatkozó szöveget vmelyik (állítólag) ûberf@sza NASCAR mod-ból (pl.: Evolution) és belököm a TPSCC fájljába...? Esetleg rosszul gondolkodom? Alex! Te nagy AI bûvölõ vagy, nem? Miccósz? Köszi a válaszokat!

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Új, módosított gmt-t beolvas a játék kívülrõl (a mas mellé téve) vagy be kell csomagolni ?

lac coo
Jó ez a Le Mans F1-el, csak nyélen nem nagyon bírja a motor 😊))))Általában így végzem két kör alatt 😊))))

b-type
<#eljen> 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Hirtelen felindulasbol, mentem is 1-2 karikat a GTP-vel;P Nah, ilyennek kellene itt is lennie (pedig ez, mar nem mostani darab)😊 Nehany masodperc az elejebol:

http://alexease.extra.hu/files/NR2003_GTP_Sebring24H.wmv

sikura
Hálám a sírig üldözzön!
THX!<#idiota><#banplz>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Alexease
Nekem az NR2003-as GTP tetszett, nem volt vele bajomj, bar valoban "maceras"😊 Mondjuk, en mindig manualis kuplungot hasznaltam - pedal helyett az egyik pillango valton😊 -, es lift-eltem, blippeltem, meg ami kell, vagyis a valtoval, megcsuszasokkal sem volt gondom. Egyszeruen csak lassabb voltam, mint kellenne😉)) De legalabb elveztem😉
Most G25, igy meg mar semmi gond😉
Nem az a gond, h warez hanem, h nem a legújabb patch-cracket tetted fel, nekem is volt ilyen problémám, de most már fut minden tökéletesen <#nevetes1>

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

lac coo
Én megnéztem két féle GTL Mod-ot is, de mindekettõ halvány árnyéka az eredetinek .....Nem ajánlom .

b-type
hát asszem 3 éve tekertem az NR2003 alatt a GTP-t akkor a G25 még minuszos volt.
Mindenki kuplungpedál használata nélkül küldte, azon az online futáson asszem Norbi-HaZso mentek elõl 1:11 körüli idõket a régi Monza-n.
õk sem használtak G25-t...sõt ha jól tom akkoriban Norbi-nak Wingman-je volt.
Most nekem G25-m van, de az akkori futam után nem is nagyon vettem elõ a GTP-t.

Ez az rFactor-s GTP sem szereti a 6-ból 4-be, ki kell váltogatni az összes sebességi fokozatot.
De most sajna elutazom nemsokára, szal tesztelésnek ennyi volt 😞 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ja volt már, de nem hivatalos (nem is lehet 😊 )...szal nem tudom honnan lehet leszedni...

meg régebben volt egy prototype mod, az se volt rossz, a régi Lancia-t bírtam benne 😊)

Ginger17
Az AudiR8 mod viszont nem tûnik rossznak. Gondolom a GTR2 egyik mod-jából pakolták át. Szerintetek létezik GT Legends mod? Mintha láttam már volna képeket...

JuanG
nem rossz ez a DTM2007, de a gumikat itt is elcseszték, ha egy kicsit megindul a segge, akkor olyan mintha jegen csúszna, semmi ellenállás 😞(

Cowek
Elég az autokuplunk, de H váltó tényleg kell :-(

http://www.f1-info.hu/

Ginger17
Ha nincs G25-öd, akkor eleve felejtõs az NR2003 GTP-je. Kuplungolni muszáj, mert szétmegy a váltó, ha meg kuplungolsz egy "hagyományos" 2 pedálos variációval, akkor elõbb-utóbb a pedál megy gallyra...
<#shakehead>

Sajnáltam én is.

Ebben a GTP mod-ban meg a fülke kiábrándító. Átrakták a Protonokból. Legalább arra figyeltek volna, hogy nem középen ül a pilóta...

Utálom az ilyen felemás, "legyen meg minél elõbb" had' toljuk mod-okat.
Az x-race is pont ilyen. <#boxer><#falbav>