rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

renault clio,renault megan,nissan 370z, chevy corvette c6r gt1, nissan gt-r gt1, panoz esperante gt, panoz esperante gtr1
hátul valami több pontiacból összerakott izomautó, Porsche 917, Porsche 917 spyder 😄

peti193
Én a Renault Megane-ra és a Nissan 350 vagy 370Z-re gondoltam

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

sajnos a 917es porsche nem az, és a izomautó se tûnik létezõnek.. de azért így is örülök nekik 😊)

peti193
Úgylátom lesznek licencelt verdák ami tetszetõsnek igérkezik ,de már csak jönneeeeeee

kurvarohadt várós. 😄 a csuszikat is úgy veszem majd ki, hogy ezt tudjam tolni õsszel. 😄 nyaralás leszarva XD
V43 1105
Köszönöm szépen.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bardocz
Ezen a héten már lehet elmondják melyik hónapban😊
Ha jól értem a buta angolommal, akkor nem minden autó fog rögtön megjelenni, de majd szépen meg fogjuk kapni mind. Ezekkel a kocsikkal már annyiféle bajnokságot lehet csinálni, hogy jóideig nem is kell új kocsikat csinálni a moddereknek, elég, ha pályákkal szenvednek. Nascar autó nincsen benne, de pl valami ovál openwheeler van. Meg nem mondom, hogy indycar-e, mert nem értek hozzá, de a borotvapenge elsõ szárnyból ítélve oválra van.
Dietrich
de mikor használhatjuk már végre? mikor? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#worship>

bardocz
"There is going to be some initial release info coming, hopefully this week I'll be able to post final testing and maybe an intial release date month..."
bardocz

Huhúúú, mennyi jóság lesz ebben alapból, egy csomó kategória már le van fedve.
zolee145
Az összes fizikával kapcsolatos fájlt átnevezed arra ami jelenleg a modban van, majd az új HDV-ben megkeresed a hivatkozásokat (pm, gears, engine, tires, stb) és átírod a fájlneveket. De mondom, ez így még csak egy kicsivel több a semminél.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

V43 1105
Egy kicsit részletesebben, ha kérhetem !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zolee145
Ctrl+C ---> Ctrl+V. Viszont szar lesz, mivel a fizika több ponton is kapcsolódik a 3d modellhez, meg amúgy sem egészséges dolog.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

V43 1105
Sziasztok!

Azt szeretném mégkérdezni, hogy egy már meglévõ mód alá, hogyan tehetem be egy másik mód fizikáját?

Toby0501
Egyetlen ötletem egyelõre az rpmbar00, ami akkor kezd el "világítani", ha ráadom a gyújtást. De ez így sajna nem kapcsolgatható. A másik a PSR LED, de ez mind elég tróger megoldás. 😊

simcompany
a cockpit ugyebár egy külön object, teljesen független a külsõ nézettõl. de ettõl függetlenül talán megoldható

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

hondash3
Én is akartam csinálni a Hondához, de nekem is csak a külsõ nézetre mûködött.
Belül nem csinált semmit, úgyhogy hagytam a fenébe. 😞

The Power of Dreams

huh <#eljen>

Toby0501
Lehet-e rF-ben cockpit nézetben eseményvezérelt beltérvilágítást csinálni?
Külsõ nézetbõl már mûködik:

rfactor online f1 liga
a ligában való részvétel ingyenes
minden további info a honlapon

www.asracing.hu<#hamm><#hamm><#hamm>
www.asracing.hu
Toby0501
Egy kis off:

pointer4
Affene....
Ingy
Na bakker kit látnak szemeim ez még a Ó utcai projekt? <#wink>
Szívesen mennék de elköltöztem a világ végére (200km Pesttõl)

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
rF2-ben megcsinálják majd, hogy érzékeli a program, hogy hány fokot fordul a kormány, és utána kormány áttételt kell állítgatni, nem pedig kormányzárat? Nem kicsit egyértelmûbb az a változat, nameg a valóságban sem hiszem, hogy kormányzárat állítgatnak, hanem megváltoztatják a kormány áttételét, és kész.
Ha valakit érdekel, legyen kedves priviben vagy e-mailben írni. Köszi.
kicsit részletesebben ? 😊
(mit kéne csinálnunk)

Üdv Mindenki!

Egy holnapi budapesti zárt körû rendezvényre keresünk rFactor kezeléséhez értõ, kultúrált személyeket, akiket megtanítanánk a Force Dynamics 301 szimulátor kezelésére. Természetesen az egész napos rendezvényért fizetést is adunk. Nagyon sûrgõs, SOS!!!
peti193
ezt nagyon várom már most ,nagyon jónak tûnik a dolog.

pointer4
Ha már megjelenik a Duke Nukem, akkor már elhiszek mindenkinek mindent 😄
bardocz
Mint a Scirocco<#idiota>
pointer4
Karira meglesz 😄 Valameikre 😄
gviski
legkésõbb Q4 :-)

Virtual SimRacing

bardocz
Idén, idén, de mikor máár? 😄
gviski
Frissült a rFactor.net :-) ...rFactor 2 (TBA 2011) vagyis idén jön, és ez már hivatalos forrás ;-)

Virtual SimRacing

bardocz
What are the different series that are going to be included?

We have been working on assets for several different styles of racing that are in various states of readiness. Some of these may not make the initial release, but those that don’t will be added post-release as we did with rF1. Of course, we’ll also be enhancing the released series in the future with more cars and tracks; so there is plenty of content to come. The series that are nearest completion and should be ready in time are:

1960′s Historic Racing (includes both open-wheel and hard-top vehicles)
1970′s stock car racing
Renault Meganes and Clios
Modern Endurance Racing (multiple vehicle classes)
Open-Wheel Trainers
Formula Renault 3.5
Formula ISI

This list is not definitive–there’s always the chance we could hold something if we feel it’s under par. Likewise, we could end up finishing something we didn’t expect.
bardocz
Amit a játékban vettem meg, azt le tudom tölteni, de amit az oldalukon, arra csak azt írja, hogy owned, és nem tölt semmit.
Norbi1990
Játékba kell letölteni.
bardocz
Tegnap gondoltam megveszem a corvettet, adtak "pénzt", nekem semmibe nem kerül. Feljön egy kis ablak "kattintson ide a letöltéshez:letöltés", rákattintok, és betölti az autó oldalát, de semmit nem tölt le, így használni sem tudom. Rendkívül sikeres😄
gviski
már sok ilyen iRacing copy dolog a kukában landolt a raceroom.net se váltotta be azt amit akartak vele ha jó tudom. Azért az elfelejtik sokan hogy az iRacingben dollár milliókat tettek bele.

Virtual SimRacing

Ulvar
Hogy õszinte legyek én se erõltetem...még...de lehet késõbb se...rengeteg hibája van...

a probléma ott kezdõdik hogy megszakítottak mindenféle kapcsolatot az rFactorral és az ISIvel...innentõl kezdve dobjuk is a témát, és nem is lesz olyan nagy jövõje a dolognak.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
A renccer se tudja mitakar :c
bardocz
Hotlapra megyek, és qualify, majd verseny. Nem értem én ezt.
bardocz
Viselkedése nem rossz, de mondjuk az rF grafikáját azt hozhatná😄D
hondash3
Én is most tettem föl. Kb. mint egy nagyon béta rF mod.
Nem tudom hogy lesz ennek sikere ha elkészül.

The Power of Dreams

Ulvar
Van több része, van Hotlap, Challenge stb...Hotlapon nem kell versenyt futni, Challengen igen, hogy a köreidbõl összeadva jöjjön ki a végeredmény. És van rendes verseny ahol egy bizonyos fõ szám indult egy adott pályán adott autóval 4er vagy 5ör egy nap. Most nem tudom hogy van de jelenleg Béta állapotban van.

bardocz
Hát érdekes, rákattintotam, hogy akkor most hotlapolok. Körözgettem is, majd berak a boxba, és indul egy verseny.
Ulvar
Megvették a game enginet és azt fejlesztik tovább.

bardocz
Hát, ahhoz lehet picit több kell majd, hogy mûködjön. Mert amúgy egy rFactor átdesignolva.