61525
  • lac coo
    MIt ? :)

No nem mintha nem aprópénzbe kerülne manapság a memoria...
  • Ulvar
    pl online versenyzéshez változó körülmények között hogy normálisan betöltse időben :).
  • lac coo
    Igen , ez megnyugtat :)

Bár több mint 4 G memoria... mihez? :)))
  • bardocz
    Nemtökmindegy? A lényeg, hogy futni fog
  • lac coo
    És mikor lesz véééégreee ebből valami ? :)
  • Szabi1991
    System Specs for rFactor 2

MINIMUM:
    CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
    Memory: 2 GB
    Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
    Video Memory: 256MB
    Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
    DirectX: 9.0c
    Storage: 4 GB

RECOMMENDED:

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
    Memory: 4 GB+
    Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
    Video Memory: 512MB+
    Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
    Storage: 4 GB+
  • fighter111
    F1 eléggé géz lett mostanra :(
  • Freedom88
    az egészben az a legszomorítóbb, hogy 2011-s mod "csak". Pedig már 2012 kéne.
  • Dietrich
    eleve a F1 egy igénytelen a kers meg drs meg előzési zónájával meg az előzendó csak ülhet a kocsiba és nézheti hogy húz el a másik mellete
  • Nightt
    De igyse, ugyse igenyes
  • Ulvar
    Ez így hülyeség Suna. Ha a mod úgy van megcsinálva akkor súly bünti van a segítséget használókon aki nem azoknak könnyebb a verda. De ha nem úgy van megcsinálva akkor igazságtalan valóban.
  • SimaSuna #58814
    csak akkor az nem fair play.

neked nincs kipörögés gátló, neki van.
    ki jár jobban?
    blokkolásgátló...ja akkor nem jár úgy mint Webber :)
  • Gatti
    sajnos vannak amatőrök is a ligába és ezért van ennyi segítség. De kilehet kapcsolni, én is tc nélkül megyek.
  • Nightt
    "Igenyes":

4.2 Az engedélyezett segédletek (Formula1):

* Traction Controll (kipörgésgátló) - közepes

* Anti-Lock Brakes (blokkolásgátló)

* Auto Shifting (automata váltó)

* Auto Clutch (kuplung)

• Gatti
    Akit érdekel egy igen színvonalas liga és kedve támadt a versenyzésre az jelentkezzen :)
    SWF1L 2011
  • fighter111
    Ja mégse fontos.
  • fighter111
    Sima WTCC 2011 nem lesz?
  • BKriss

Szeptember 18.-tól új bajnoksággal jelentkezik a Fool Racing Crew. Mint többen tudjátok a WTCC XTREME móddal folytatjuk. A bajnokság 7 fordulóból fog állni és természetesen csapatbajnokság is lesz.

Ami már már megszokott, hogy lehet saját festés is csinálni, aminek a leadási ideje 2011.09.12.-e. Figyeljetek a rajtszámokra is, amit a fórumban tudtok check-olni.

Várjuk minél több versenyző jelentkezését!!!
    elentkezni az oldalunk fórumában lehet!!!

Az alap mód és a saját csapatfestéshez szükséges template-k már tölthetők az oldalunk "letöltések" menű pontjából!!!

www.foolracing.hu
  • kolmee
    Hi. Most vettem új gépet és van benne egy hd 6950 2gbos kártya és olyan problémám lenne, hogy a játékban az autók elég mattok és a játékban a blur-t se tudom állítani a grafikánál hanem az van mellé írva hogy N/A.
    Valaki ötlet?
  • Leslie878
    Köszi szépen! Este megnézem!
  • mcmoha
    A ...\GSC\Plugins\TrackMap\TrackMapConf.txt-ben:

//ModeMap = [ OFF | FIX | ROTATION ]
    ModeMap =ROTATION
  • Leslie878
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a GAME STOCK CAR- ban (tudom hogy különálló program de csak egy modifikáció) a cocpit nézetben van egy térkép ami kis pontokban mutatja az autók pozícióját, és sehogy sem tudom kikapcsolni hogy ne látszódjon! A PLR-fájlt nézegettem de nem találok semmi olyat ami kikapcsolná. Köszi a segítséget!
  • fighter111
    Valaki nem tudja, hogy mikor saját skint készítek indycarhoz, akkor hogyan lehet a sisakot színezni?
  • bosco05 #58802
    Hát miután valaki átkonvertálta a SimBines cuccot azóta rF mod :D
  • zolee145
    De amúgy a Race egy rF mod, csak talán közelebb voltak az adatokhoz a Simbines fickók.:)
  • zolee145
    Valóság - szimulátor viszonylatban mindegy, amúgy a Race-re.
  • Roger6
    Bizony, így van.
  • Dietrich
    ja csakhogy ezt nem rf-re mondta..
  • juve60
    http://hardverapro.hu/apro/amd_gamer_pc_monitor_kormany_cockpit/hsz_1-50.html
  • zolee145
    Egy interjúban Michelisz pont azt mondta, hogy a Seat nagyjából 95%-ban olyan mint a valóságban, viszont a BMW nagyon nem olyan.
  • Dietrich
    azért ebben a wtcc meg seat leonban nincsenek akkora G erők mint egy ow-ben :)
  • Ulvar
    Azt meg ne felejtsd el hogy így kerültek be a valóságba...

De tény senki se Schumi, de attól még az első szempont a szoftver nem az ember... amint van egy tökéletes szoftver hozzá megfelelő cockpittel (alias csokpit) és hardverrel akkor utána nézhető az ember hogy mit is tud valójában a gép előtt. Nem ez a logikus felépítése a dolgoknak? :).
  • Roger6
    Michelisz? Kiss? Wéber? Milyen mostanában? Már rég... De ugye mindenki hallotta már Michelisz és Wéber riportját a szimekről, nem mai darab. Ott sokat elárulnak a valóság kontra szimulátorokról. Nem csak a G-hatás a különbség...
  • Dietrich
    azért mostanában pár szimes betört a profik mezőnyébe..Michelisz, Kiss, Wéber vagy Shane van Gisbergen.
  • Dietrich
    :DD
  • pointer4
    Szerintem egyértelmű, hogy mindenki Schumi szinten van, aki leszedte a reloadaed verziót :D
  • Roger6
    Most nem azért, de azt miért nem említette meg senki, hogy talán azért is jobbak a valós idők 1-2 mp-vel, mert ők a világ legjobbjai az adott kategóriában? Mindenki csak a hiányzó adatokra, meg a pontatlan pályára / szimulációra fogta. Ezek szerint itt mindenki Schumacher (tetszés szerint helyettesíthető a név, nem vagyok valami nagy OW-fan), csak a szimuláció szar? Ugye nem baj, ha kicsit nevetségesnek tartom ezt a magyarázatot, hiszen nem ezek miatt leszünk csakis, vagy akár nagy részben lassabbak.

Ja, ez nem Dietrich ellen irányul, félre ne értsétek, ezt úgy mindenkinek írtam.
  • Dietrich
    erre akartam rávilágítani..sok tényező miatt nem lehet a köridőket egy szintre hozni. illetve lehet csak az nem lesz sose valós.
  • zolee145
    Sok szeretettel várjuk a megfelelő szoftverrel, erős géppel és tudással rendelkező embert, aki kinyeri az adatokat.:)
  • hondash3
    Viccen kívül.

A 3D modellek megvannak, aránylag nem is xarok.
    Ha valakinek van megfelelő szoftvere és erős gépe meg tudása hozzá, egy butított véges elemes analízissel lehetne a modellből kinyerni légellenállási adatokat.

Ha nagyon barom vagyok öljetek.