61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
MIt ? :)
No nem mintha nem aprópénzbe kerülne manapság a memoria... -
pl online versenyzéshez változó körülmények között hogy normálisan betöltse időben :). -
Igen , ez megnyugtat :)
Bár több mint 4 G memoria... mihez? :))) -
Nemtökmindegy? A lényeg, hogy futni fog
-
És mikor lesz véééégreee ebből valami ? :) -
Szabi1991 #58820 System Specs for rFactor 2
MINIMUM:
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GB
RECOMMENDED:
CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+ -
fighter111 #58819
F1 eléggé géz lett mostanra :(
-
az egészben az a legszomorítóbb, hogy 2011-s mod "csak". Pedig már 2012 kéne. -
eleve a F1 egy igénytelen a kers meg drs meg előzési zónájával meg az előzendó csak ülhet a kocsiba és nézheti hogy húz el a másik mellete
-
De igyse, ugyse igenyes 
-
Ez így hülyeség Suna. Ha a mod úgy van megcsinálva akkor súly bünti van a segítséget használókon aki nem azoknak könnyebb a verda. De ha nem úgy van megcsinálva akkor igazságtalan valóban. -
csak akkor az nem fair play.
neked nincs kipörögés gátló, neki van.
ki jár jobban?
blokkolásgátló...ja akkor nem jár úgy mint Webber :) -
sajnos vannak amatőrök is a ligába és ezért van ennyi segítség. De kilehet kapcsolni, én is tc nélkül megyek. -
"Igenyes":
4.2 Az engedélyezett segédletek (Formula1):
* Traction Controll (kipörgésgátló) - közepes
* Anti-Lock Brakes (blokkolásgátló)
* Auto Shifting (automata váltó)
* Auto Clutch (kuplung)
-
Akit érdekel egy igen színvonalas liga és kedve támadt a versenyzésre az jelentkezzen :)
SWF1L 2011 -
fighter111 #58810 Ja mégse fontos. -
fighter111 #58809 Sima WTCC 2011 nem lesz? -
BKriss #58808
Szeptember 18.-tól új bajnoksággal jelentkezik a Fool Racing Crew. Mint többen tudjátok a WTCC XTREME móddal folytatjuk. A bajnokság 7 fordulóból fog állni és természetesen csapatbajnokság is lesz.
Ami már már megszokott, hogy lehet saját festés is csinálni, aminek a leadási ideje 2011.09.12.-e. Figyeljetek a rajtszámokra is, amit a fórumban tudtok check-olni.
Várjuk minél több versenyző jelentkezését!!!
elentkezni az oldalunk fórumában lehet!!!
Az alap mód és a saját csapatfestéshez szükséges template-k már tölthetők az oldalunk "letöltések" menű pontjából!!!
www.foolracing.hu -
kolmee #58807 Hi. Most vettem új gépet és van benne egy hd 6950 2gbos kártya és olyan problémám lenne, hogy a játékban az autók elég mattok és a játékban a blur-t se tudom állítani a grafikánál hanem az van mellé írva hogy N/A.
Valaki ötlet? -
Leslie878 #58806 Köszi szépen! Este megnézem! -
A ...\GSC\Plugins\TrackMap\TrackMapConf.txt-ben:
//ModeMap = [ OFF | FIX | ROTATION ]
ModeMap =ROTATION -
Leslie878 #58804 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a GAME STOCK CAR- ban (tudom hogy különálló program de csak egy modifikáció) a cocpit nézetben van egy térkép ami kis pontokban mutatja az autók pozícióját, és sehogy sem tudom kikapcsolni hogy ne látszódjon! A PLR-fájlt nézegettem de nem találok semmi olyat ami kikapcsolná. Köszi a segítséget! -
fighter111 #58803 Valaki nem tudja, hogy mikor saját skint készítek indycarhoz, akkor hogyan lehet a sisakot színezni? -
Hát miután valaki átkonvertálta a SimBines cuccot azóta rF mod :D -
De amúgy a Race egy rF mod, csak talán közelebb voltak az adatokhoz a Simbines fickók.:) -
Valóság - szimulátor viszonylatban mindegy, amúgy a Race-re. -
Bizony, így van. -
ja csakhogy ezt nem rf-re mondta.. -
juve60 #58797 http://hardverapro.hu/apro/amd_gamer_pc_monitor_kormany_cockpit/hsz_1-50.html -
Egy interjúban Michelisz pont azt mondta, hogy a Seat nagyjából 95%-ban olyan mint a valóságban, viszont a BMW nagyon nem olyan. -
azért ebben a wtcc meg seat leonban nincsenek akkora G erők mint egy ow-ben :) -
Azt meg ne felejtsd el hogy így kerültek be a valóságba...
De tény senki se Schumi, de attól még az első szempont a szoftver nem az ember... amint van egy tökéletes szoftver hozzá megfelelő cockpittel (alias csokpit) és hardverrel akkor utána nézhető az ember hogy mit is tud valójában a gép előtt. Nem ez a logikus felépítése a dolgoknak? :). -
Michelisz? Kiss? Wéber? Milyen mostanában? Már rég... De ugye mindenki hallotta már Michelisz és Wéber riportját a szimekről, nem mai darab. Ott sokat elárulnak a valóság kontra szimulátorokról. Nem csak a G-hatás a különbség... -
azért mostanában pár szimes betört a profik mezőnyébe..Michelisz, Kiss, Wéber vagy Shane van Gisbergen. -
:DD -
Szerintem egyértelmű, hogy mindenki Schumi szinten van, aki leszedte a reloadaed verziót :D -
Most nem azért, de azt miért nem említette meg senki, hogy talán azért is jobbak a valós idők 1-2 mp-vel, mert ők a világ legjobbjai az adott kategóriában? Mindenki csak a hiányzó adatokra, meg a pontatlan pályára / szimulációra fogta. Ezek szerint itt mindenki Schumacher (tetszés szerint helyettesíthető a név, nem vagyok valami nagy OW-fan), csak a szimuláció szar? Ugye nem baj, ha kicsit nevetségesnek tartom ezt a magyarázatot, hiszen nem ezek miatt leszünk csakis, vagy akár nagy részben lassabbak.
Ja, ez nem Dietrich ellen irányul, félre ne értsétek, ezt úgy mindenkinek írtam. -
erre akartam rávilágítani..sok tényező miatt nem lehet a köridőket egy szintre hozni. illetve lehet csak az nem lesz sose valós. -
Sok szeretettel várjuk a megfelelő szoftverrel, erős géppel és tudással rendelkező embert, aki kinyeri az adatokat.:) -
Viccen kívül.
A 3D modellek megvannak, aránylag nem is xarok.
Ha valakinek van megfelelő szoftvere és erős gépe meg tudása hozzá, egy butított véges elemes analízissel lehetne a modellből kinyerni légellenállási adatokat.
Ha nagyon barom vagyok öljetek.