rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátul valami több pontiacból összerakott izomautó, Porsche 917, Porsche 917 spyder 😄

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha jól értem a buta angolommal, akkor nem minden autó fog rögtön megjelenni, de majd szépen meg fogjuk kapni mind. Ezekkel a kocsikkal már annyiféle bajnokságot lehet csinálni, hogy jóideig nem is kell új kocsikat csinálni a moddereknek, elég, ha pályákkal szenvednek. Nascar autó nincsen benne, de pl valami ovál openwheeler van. Meg nem mondom, hogy indycar-e, mert nem értek hozzá, de a borotvapenge elsõ szárnyból ítélve oválra van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Azt szeretném mégkérdezni, hogy egy már meglévõ mód alá, hogyan tehetem be egy másik mód fizikáját?
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Belül nem csinált semmit, úgyhogy hagytam a fenébe. 😞
The Power of Dreams
Külsõ nézetbõl már mûködik:

a ligában való részvétel ingyenes
minden további info a honlapon
www.asracing.hu<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
Szívesen mennék de elköltöztem a világ végére (200km Pesttõl)
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
(mit kéne csinálnunk)
Egy holnapi budapesti zárt körû rendezvényre keresünk rFactor kezeléséhez értõ, kultúrált személyeket, akiket megtanítanánk a Force Dynamics 301 szimulátor kezelésére. Természetesen az egész napos rendezvényért fizetést is adunk. Nagyon sûrgõs, SOS!!!
Virtual SimRacing
We have been working on assets for several different styles of racing that are in various states of readiness. Some of these may not make the initial release, but those that don’t will be added post-release as we did with rF1. Of course, we’ll also be enhancing the released series in the future with more cars and tracks; so there is plenty of content to come. The series that are nearest completion and should be ready in time are:
1960′s Historic Racing (includes both open-wheel and hard-top vehicles)
1970′s stock car racing
Renault Meganes and Clios
Modern Endurance Racing (multiple vehicle classes)
Open-Wheel Trainers
Formula Renault 3.5
Formula ISI
This list is not definitive–there’s always the chance we could hold something if we feel it’s under par. Likewise, we could end up finishing something we didn’t expect.
Virtual SimRacing
a probléma ott kezdõdik hogy megszakítottak mindenféle kapcsolatot az rFactorral és az ISIvel...innentõl kezdve dobjuk is a témát, és nem is lesz olyan nagy jövõje a dolognak.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nem tudom hogy lesz ennek sikere ha elkészül.
The Power of Dreams