rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Ha én fölrakom a directx10-et, akkor szétkúródik az rF?

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

atenza
Gt autóknál mennyi az optimális féktárcsa-hõmérséklet?

HaZso
<#worship>

lac coo
A hátsó szárny végein azok a foltok texturák vagy csak zaj ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
MAX-ban egyszer véletlenül megnyomtam az "X"-et, gondolom tudod mi az ... Na azzal elég bajban voltam , mire rájöttem 😊)))))))))))))

petesilver
Nagyon jól nézki, csak kár hogy nincs rajtszám hozzá! Ötletem sincs, kié lesz majd 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Elkészült az elsõ 'extra' autó a SEAT Szuperkupa 07 carsethez <#wink>
Rendületlenül várjuk Parádot is <#vigyor3>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sikura
<#circling>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

petesilver
kezdj el valamivel játszani, valami mindig a helyén van és hasznos, majd tûntesd el úgy, hogy azt se tudtad azt el lehet, és bármit nyomsz, nem jön elõ, viszont nagyon kéne. Na így nézve mond, hogy egyszerû! 😊

lac coo
Arra gondoltam ,de nem voltam biztos benne, túl egyszerûnek tünt 😊)

petesilver
már megtaláltam, 4-es gomb. Lent bal oldalt egy vonal, ami a pályát jelképezi, rajta színes pöttyök számokkal, amik a pályán lévõ autók pozicióit. na azt kapcsoltam ki valahogy.

zolee145
Akkor ennyi. Amúgy egy fórumon találkoztam olyannal, hogy valaki elkezdte konvertálgatni az eredeti Race pályákat, de ott még csak Curitiba volt készen, Puebláról egy kép volt.
Mindegy, addig marad az új kedvencem, Macau...😊))

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Sajnos ez nem fog összejönni. Én sem találom sehol. Szóval valszeg nincs hozzá! Szóval ez szívás. Nekem 9 hétvége és 18 verseny van, de azon agyalok hogy egy Spa-t vagy egy olyan pályát amin szoktak menni berakok peubla helyett! Elöbb utóbb az is elkészül addig meg jó kitöltésnek!

Downhill!!

zolee145
Ez érdekes...az elõbb írtam és most nem látom..😊

Na akkor mégegyszer: tud valaki valamit rF-es Puebláról? Már minden WTCC06-os pályát összekukáztam, de ezt az egyet nem találja a Google.
Elõre is köszi.

neevous
Sziasztok,
Ma raktam fel az rFactort. Lenne egy kédésem. Lehet, hogy a kérdés elhazott már, de utolsó pár oldalon nem találtam, több száz oldalt, meg nem nagyon van energiám visszaolvasni. Hamachival nem igazán akar összejönni a multi. Ha valaki lenne olyan szíves pontosan leírni, hogy hogyan lehet LAN szervert létrehozni, azt nagyon megköszönném😊.

zolee145
Nálam a szobai ventillátor van ráállítva a gépre (hogy járjon körülötte a levegõ) meg a 2 filléres tréonlájnos modemre, ami már egyszer cserés volt mert megfõtt...pedig vagy 3-4 hónapja még nem volt meleg.😊

Dietrich
neten van egy klipp amiben ARO olajban járatják a pc-t 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
A zuhany elõtt, vagy közvetlenül utána?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Az egeszet tedd bele egy hordo transzformator olajba😊)))
Ginger17
Basszus... nem bírja a meleget a gépem. Állandóan lefagy. Azthiszem beteszem a zuhany alá... engem felfrissített! <#idiota>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Hogy mit kapcsoltál ki ? 😊))

Ginger17
Keresem!

Dietrich
ja kéne..csak eddig nem értem rá 😊

LB pályát kell keresni..átküldöm játékon belül a setuppot.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Kéne egyet kergetõzni vhol, nem? <#wink>

Ginger17
Írtam még egy címet, hátha... <#shakehead>

Dietrich
ugyanerre küldtem el reggel...

Ginger17
Hátha rossz címet írtam, vagy mittomén...

Tekertem kettõt online. Most mé' nem vagytok sehol??? <#zavart1>

Ginger17
...hát akkor rossz címre, mert biza nem kaptam meg. Elküldöm privibe a mail címem mégegyszer, ok. Próbáljuk meg a kedvemért! Kösz. <#eljen>

Dietrich
azt elküldtem már!!

Ginger17
Viszont akkor elküldhetnéd Azt a másik megbeszélt fájlt is. <#wink>

Ginger17
Hooogyne kéne... 😉 Már jöhet is! 😊))

Dietrich
szoktam ha észreveszem 😉

kösz a tippet! cserébe kaphatsz egy jó LB beállítást ha kell 😊

én le

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

petesilver
konkrétan melyik opció varázsolja vissza a nézetbe az autók poticióját a pályán az enyémmel együtt? tegnap valahogy kikapcsoltam t betû nélküli üzenetnél, és nem birom visszakapcsolni, és a vakonrepülés nagyon zavaró

ti a 0.5 tv style letöröltétek?

hol lehet megvenni az rfactor eredetiben?

Ginger17
...hát ebben az esetben én Dietrich -et szólítottam meg, de akkoe Neked is mondom, hogy nem helyes! <#ejnye1> <#vigyor3>

köszi 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

azt szeretném megkérdezni, hogy amikor megnyomom a CTRL+F bill. akkor a két fölsõ sarokban egy szám a másikban egy zöld csík ez mi???

nem nagyon<#wink>

Ginger17
Egyébként meg nagyon nem szoktál privi üzeneteket olvasni, mi...? 😊

Ginger17
Mûxik az, csak tudni kell a módját...

középtájon keresd

...és gyorsan, mert Alex tuti kivágja innen ezt a hsz-t. <#nyes>

Dietrich
ha ez célzás az ALT+A ill. ALT+D combókra..nos semmit sem reagált rá..

csak az a baj, hogy CTRL+A meg ALT+.... tiszta hülyeség miért nincsen egybõl benne

Dietrich
akkor hogy is müxik ez? 😊
nálam 1.250 van még se megy..

nekem nem eredeti és megy!!!

Dietrich
csak eredeti rfactorral müxik ha jól tudom..

össze=összes

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

pointer4
Kérdés:
FSONE2006 1.3 moddal is, és F1RT asszem (a szasztv-s) modoknál ha all cars all tracks modban indulok az autok nem jelennek meg, valami tyres.mas-t hiányol.
Ha a saját modjával indulok restart, akkor jó. Mien fájlban kéne turkálni, és egyáltalán valami egyszerû elérési útvonal átírásról lehet-e szó.
Ménem gondolnak vademberekre ezek... 😊
Töröld az össze ".tv" file-t a TVSTYLE könyvtárból kivéve a "default.tv"-t és probáld újra.

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"