rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam sehogy nem megy mert ha betöltöttem a pályát akkor: Az rFactor.exe hibát észlelt ezért leállt... :S valaki adna egy beállitási útmutatót?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

1.250 javítás nélkül nem megy!!!!

Remove all the ".tv" file in the TVSTYLE folder except the "default.tv" and try again.leforditaná nekem valaki.
17 jött ki pár perce

hol?

TV STYLE 0.9!!!!!

Dietrich
azért mert TG kapott lehetõséget '96 óta, ez nyúfaroknyi a pálya történelmében hogy nemm cc autók vannak azóta 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Most mit szivatsz? <#circling> Tudod Te, hogy én mire gondolok... <#nyes>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
miért ne? nem ismered a történelmet? 😊
az autókat mindig is champ caroknak hívták..még az USAC alatt is...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Még egy kis OFF, ja és bocs a minõségért, csak mobil volt nálam.

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

Ginger17
Ezen érdemes elgondolkodni.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Láttam már egyet-kettõt még anno... <#wink>

Veszprém, Balaton Pláza
kidobták a tavalyi Renault, legalábbis szvsz ez az.

\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"

irlindy
elég sok ideig mentek Indyben...csak még régebben

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

sajoati
mondjuk abban látok fantáziát, hogy az amerikai szériákat szeretõk nyomjanak közösen bajnokságokat, pl. mi megyünk picit CC-be, ti jöttök NR2k3-ba, vagy spec. eventeket szervezni, stb.

borzasztó, hogy még nem volt magyar 43 (ill. tech okok miatt 42) fõs Daytona 500, vagy Indy 500. ezeket teli mezõnnyel le kéne futni. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Ginger17
ChampCar Indianapolisban...??? Khmmm... <#zavart1>

Dietrich
gondolom hátha érdekel..
voltam egy 60!!slotos szerveren indy500 és CC mod..
8-an voltunk free edzésen 0:38.xx idõket mentek..én nem tudtam 0:39:2xx alá menni..mondjuk kellett volna még babrálni a setuppal mert én 375 õk 383km/h-val mentek..

Ginger17
Ez azért érdekes, mert relatív sokat tolom GTR2-vel meg rFactorral... és amikor kipróbáltam az új kormánnyal (DFP) a GTP-t, egyszerûen nem tudtam rájönni a mikéntre. Pedig a régi tekerentyûmmel rendesen koptattam azt a játékot is.

Node ízlések és pofonok...

sajoati
hálóban a Duke Nukem is jó volt, csak...

szóval nem vonom kétségbe, hogy kafa... meg mondjuk Klióban lökdösni egymást... 😄

csak épp ha vezetési élményrõl van szó, akkor NR2k3. tetszett itt pl. az Endurance mod is, viszont nem érzem annyira a határt, megcsúszik a verda, és... nem érzem igazán.

Dietrich
jó a CC is neten hidd el.

sajoati
szia, en mindenkeppen azt javaslom, probalkozz az NR2003-mal, vagy NASCAR Racing Season 2003 😊 , van belole online liga is, es osztom Pete velemenyet, erzesre, elmenyre, fizikara nekem is a top.

road-on TPTCC, TransAm, GTP moddal nagyon kafa, sot, meg CTS-sel, CUP-pal is.

probaltam "haladni a korral", megvettem az rFactort (van GTR2-m), de meg mindig nem az igazi az ISI dolog.

ja, es NR2k3 speciel ebayen $80-ert mar beszerezheto, vagyis nem sokkal dragabb, mint barmi mas.

Lesznek még render képek, mivel néhány autót még nem kaptam meg és még mindig van ami készülget.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Jaja hát csak 4 egyszerü skint csináltam. A 3 procaros kocsit(fehér pirosak) és szamosvárit(fekete piros ezüst csikkal)Róla nem volt rendelrelt kép
http://www.freeweb.hu/autosim/szamosvari.jpg

Ginger17
Azt a leborul... micsoda hozzászólás. Ismeritek a "Haláli fegyver"-t??? Na, abban van egy ilyen jelenet... <#idiota>

Ginger17
Normális 2007 mod nincs. Várni kell rá... jónak igérkezik a SCE, de nemt'om hogy állnak vele. Addig is ott a TPSCC. Az 2006, igaz nincs benne COT.

lac coo
Régi, 7.0 ....Ránéztem max-ra, ott ugye enyhén jó a görberajzolás ki is lehet menteni AI-ba, de nem olvassa be a PS-em ....CS2 sem tudja beolvasni... Vagy a max-os line az valami speciális ,ne is próbálkozzak?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ati... te is benne vagy ebben a seatos merényletben? mert én már nagyon várom... a clió is király lett...
Nekem 7es Psem van a cs2rõl nem sok jót hallottam sokat fagyogat pláne 512 rammal.A cs3 viszon tényeleg gyorsabb,csak abból még nem "vettem meg" a teljeset Igy nekem 7es van most. Az AI-kat már az is beolvassa de találtam már én is 1-2t amit nem akart, de a corel simán behozta, azzal emg ki lehet menteni epsbe amit már tutira visz a ps.

petesilver
Wow! Szépek lettek, nagyon jól néznek ki a festések!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Pont ezt írtam pénteken a futamon. Valahogy még mindig az NR2003 a király, ha élmény-fizika a kérdés simben. Legalábbis számomra.

regisztráltam de a 230 megás rar fájlban nincs semmi, ott a hszekben irják hogy "password pls" akkor le van kódolva nem?

petesilver
ejjj, hát bezier! 😊

Alexease
Mi van lekodolva rajta?! Ha nem tudsz letolteni, akkor esetleg elotte erdemes regisztralni😉
Alexease
Milyen gorbe szerkeszto?!😊
A PhotoShop beolvassa az AI-kat. Melyik verziot hasznalod?
lac coo
Mégegy off, mert máshol nem nagyon kapok választ 😊))
PS-hez van valami plugin ami olvassa az Illustrator AI fájljait?

Nascar 2007-es módot tudtok linkelni? az NROS le van kódolva :S

lac coo
Off.:
Illustratorban lehet DDS-t szerkezteni, bár gondolom a nyers képet át lehet vinni PS-be ...Láttam hozzá szuper görbeszerkeztõ plugint, esetleg egybõl PS alá nincs valami hasonló ?

arty
OFF:
azt veszem, ami a legjobb ár/érték arányu... ez van amikor ATI van amikor nVidia ... viszont az "ati tray tool"-hoz nincs hasonlo tudásu program nvidiára, a rivatuner semmiképpen sem az. azt hittem találtál valami alternativát 😊 de ezexerint nem 😞

Forza.

Ginger17
Ok. Látom, mirõl beszélsz... köszönöm. <#eljen>

Ginger17
Hááát... köszi. Megpróbálom. Izééé... <#vigyor3>

Alexease
- Osszemasolod oket 1 konyvtarba (persze a sajat konyvtarukkal egyutt😉)
- Aztan megnyitod az osszes SCN es GDB file-t, es ertelem szeruen attirod a konyvtarelereseket😉
- Elvileg ennyi😉

Pl.
- Az SCN-ben a SearchPath az erdekes😉
- A GDB file-ban a VenueName lesz a kilistazott fokonyvtar, azon belkul pedig a TrackName.
De egyet kiprobalsz, menni fog, egyszeru, csak matatos😉)
Ginger17
Nem emléxem, arra született vmi megoldás, hogy össze lehet-e rakni egy könyvtárba az adott sorozat pályáit? Akarnék csinálni a játékon belül egy ChampCar Tracks mappát, haspnlót mint ami a GP79-nek van. Emlékszem, hogy szóba került a téma, de született megoldás? És ha igen, mi? Köszi!

lac coo
Még jó ,hogy én Brazil híján, meg hogy Petesilver rákattant abbahagytam 😊)))Tiszta felesleges meló lett volna 😊)))

Dietrich
hidd el jó a rivatuner és az nvidia 😊merthogy rivával irtam ki..sok mindent tud az a progi csak tudni kell használni.
itt minden megvan hozzá..jó a nyitó kép nem? <#ravasz1>

www.bobbacsi.uw.hu

arty
mivel iratod ki a hömérsékletet, fps számot? (nvidiám lett és itt csak rivatunerrel tom, ami nem tetszik igazán ... visszasirom atitraytool-t)

Forza.

avcom
Alexease
A SteeringDamper minusz legyen, es max 2500. De erdemesebb a 0.82-es verziot hasznalni, azzal mar a jatekon belul is lehet allitgatni, hotkey-ekkel. De MOD-onkent valtozik, van amikor egyaltalan nem jo. Az FFB-t a felfuggesztes ertekekol szamolna, es ha az nem jo, vagy nem teljesen korrekt, akkor az FFB is rossz. Es mivel mar lattunk ra peldat, eleg sok mod-nak rossz a felfuggesztes beallitasa.
pointer4
Real Feel FFB Plugin -al kapcsolatban.
Állítgatom én a beállításokat menet közben de nem érzek semmit.
Mit állíjak ahhoz ha az a problémám, hogy nem húz vissza elég erõsen középre, és pl kanyarodok jobbra, és a kanyar hözepén szinte semerre nem húz el a kormány. Kisújjal megtartom 😞
Amúgy M3 as bmw, G25 a kormány.
Ugye ezeket állítgatom:
MaxForceAtSteeringRack=1500.000000
SteeringDamper=11500.000000
FFBMixerRealFeelPercent=100.000000
RealFeelMix
MaxForceAtSteeringRack
SteeringDamper
Meg mit kéne melyiknél éreznem. Az is jó ha valaki talál adnan nekem valami angol magyarázatos honlapot, de én nem leltem.
Ginger17
Szerintem levédték vmi kóddal. Az nros képes ilyenre...