rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
az autókat mindig is champ caroknak hívták..még az USAC alatt is...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
kidobták a tavalyi Renault, legalábbis szvsz ez az.
\"i have to keep speed limit, but i don\'t give a shit\" - \"keep pushing\"
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
borzasztó, hogy még nem volt magyar 43 (ill. tech okok miatt 42) fõs Daytona 500, vagy Indy 500. ezeket teli mezõnnyel le kéne futni. 😊
Endure, in enduring grows strong...
voltam egy 60!!slotos szerveren indy500 és CC mod..
8-an voltunk free edzésen 0:38.xx idõket mentek..én nem tudtam 0:39:2xx alá menni..mondjuk kellett volna még babrálni a setuppal mert én 375 õk 383km/h-val mentek..
Node ízlések és pofonok...
szóval nem vonom kétségbe, hogy kafa... meg mondjuk Klióban lökdösni egymást... 😄
csak épp ha vezetési élményrõl van szó, akkor NR2k3. tetszett itt pl. az Endurance mod is, viszont nem érzem annyira a határt, megcsúszik a verda, és... nem érzem igazán.
road-on TPTCC, TransAm, GTP moddal nagyon kafa, sot, meg CTS-sel, CUP-pal is.
probaltam "haladni a korral", megvettem az rFactort (van GTR2-m), de meg mindig nem az igazi az ISI dolog.
ja, es NR2k3 speciel ebayen $80-ert mar beszerezheto, vagyis nem sokkal dragabb, mint barmi mas.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
http://www.freeweb.hu/autosim/szamosvari.jpg
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mission Impossible 2010: PRO Class
PS-hez van valami plugin ami olvassa az Illustrator AI fájljait?
Illustratorban lehet DDS-t szerkezteni, bár gondolom a nyers képet át lehet vinni PS-be ...Láttam hozzá szuper görbeszerkeztõ plugint, esetleg egybõl PS alá nincs valami hasonló ?
azt veszem, ami a legjobb ár/érték arányu... ez van amikor ATI van amikor nVidia ... viszont az "ati tray tool"-hoz nincs hasonlo tudásu program nvidiára, a rivatuner semmiképpen sem az. azt hittem találtál valami alternativát 😊 de ezexerint nem 😞
Forza.
- Aztan megnyitod az osszes SCN es GDB file-t, es ertelem szeruen attirod a konyvtarelereseket😉
- Elvileg ennyi😉
Pl.
- Az SCN-ben a SearchPath az erdekes😉
- A GDB file-ban a VenueName lesz a kilistazott fokonyvtar, azon belkul pedig a TrackName.
De egyet kiprobalsz, menni fog, egyszeru, csak matatos😉)
itt minden megvan hozzá..jó a nyitó kép nem? <#ravasz1>#ravasz1>
www.bobbacsi.uw.hu
Forza.
Állítgatom én a beállításokat menet közben de nem érzek semmit.
Mit állíjak ahhoz ha az a problémám, hogy nem húz vissza elég erõsen középre, és pl kanyarodok jobbra, és a kanyar hözepén szinte semerre nem húz el a kormány. Kisújjal megtartom 😞
Amúgy M3 as bmw, G25 a kormány.
Ugye ezeket állítgatom:
MaxForceAtSteeringRack=1500.000000
SteeringDamper=11500.000000
FFBMixerRealFeelPercent=100.000000
RealFeelMix
MaxForceAtSteeringRack
SteeringDamper
Meg mit kéne melyiknél éreznem. Az is jó ha valaki talál adnan nekem valami angol magyarázatos honlapot, de én nem leltem.