rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
néztem én is, nagyon jól lehet álltgatni
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pl. a ctdp-ben megvan ez,csak úgy van beállítva a pozícioja a .gmt file-nak,hogy eltakarja egy másik alkatrész.Vagyis a progival számoltatják ctdp-ék,csak éppen semmi sem látszik belõle.(mekkora pocséklás).Asszem attól is függ,hogy mekkora optimálkis hõfok van beállítva a .hdv-ben,meg hogy mekkora a féknyomaték értéke.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
telepítettem, elindítottam rF-et , azt ment 😊)))Eredeti .
Mást mit írjak ? 😊)
mert nálam nem jelenik meg sehogy sem..nem redeti az rf.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
T.T.
Ha az eredeti dobozost akarod tuningolni, akkor sok minden kell, eleg macera: patch, carsound, pribluda, GEM+, osszes auto egyenkent, hangok, palyak, gpl shifter, rastschanger, stb.
T.T.
megtudnád nekem mondani, akár privátban is, hogy az eredetire mit/miket kell/érdemes feltenni? ha nem nagy probléma😄
feltenném kicsit, de gõzöm sincs merre induljak a javított graffal, autókkal stb.. 😞
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A GPL 2004 Demo amire gondolsz, az ugyanez tartalomra, csak osszecsomagolva egyben (de termeszetesen hianyos, vagyis demo)😊
hamilton,alonso,hakkinen merci reklám
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A végén már a nézõknek mentél, voltak nagy keresztbemenések az utolsó kanyarokban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
GPL_Sachsenring_Alexease (WMV, 13Mbyte)
A gepem vagy a Vegas szivat, mert ezt a sz*rt majd' 1 oran keresztul szamolta, es se effekt nincs rajta se, egyetlenegy vagas sem😞
Az eladasokat tekintve, valszeg marad az F1 a Sony-nal😊 Foleg hogy van/lesz PS3...
Nem mondom, hogy lesz valami, csak azt, hogy az ISI-nek az lenne az igazi "munka", bevetel ha dobozos jatekot csinalhatnanak.
Milyen sz*r erzes lehet az ISI-nek, hogy a sajat engine-nyukkel (😄), egy "modder" csapat megszerezte a GTR, WTCC egy egyebb FIA liszenszeket, es toljak ki magukbol evente a dobozos jatekokat?!😊
Esõ jó lenne, fizikával úgy igazából semmi bajom, kivéve a jól ismert ellenkormányzás hibáit , motorsérülések ( váltó stb) szintén jó lenne ..
A grafikával semmi bajom, nekem teljesen jó, talán kicsit lassú a motor de új tuti nem lesz 😊)))
F1 ha jól tutdom még idén van a Sony-nál , hacsak nem hosszabbítanak .
Szal azt mondod elméletileg számítani lehet valami "hivatalos" sorozatot feldolgozó "új " játékra ?
Amit utoljara olvastam, felhivatalosan, az valami nagyobb patch vay rF 2.0 formaban megjeleno valami lenne, de mar fizetos... Az hogy teljesaru, vagy a meglevo liszenszhez "felaru", az mar kerdeses😉
De valami biztos hogy keszul, mert az rF eladasokbol ehen halnak, es abbol hogy nekunk csinaljak a patcheket, fejlesztik az engine-t, nekik semmi beveteluk nincs.
De en az eso helyett jobban orulnek egy komolyabb fizikai tuningnak (fizika, gumi, tores, serules, kopas, flatspot, FFB, stb.)😊)) De ha mar grafikai tuning kell, akkor szelvedo koszolodas, -tores, pilota- es pitanimacio, stb. Es lehetnek hangok is: kavics felverodes, kulon kipufogo hang, serulesek (motor, valto, diffi), kasztni hangok, stb.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
amelyik kocsiban kerámia(?) féktárcsák vannak azok szépen izzanak, amelyik autóban acél féktárcsa van azok nemigazán..
bár, ha módosítani akarod, akkor megkell várnod egy hozzáértõt😄
Szerintem az engine-nek tudnia kellene, megint valami trukk, hianyossag van...
Akkor viszont ezt nem tudja az engine? (Vagy szokás szerint a modderek nem tudják mit, hogy kell átírni, mert titok ....😊))))
De fizikalisan csak akkor tudja cserelni, ha fomenuben az Upgrades resznel valtoztadod.
13:40 Forma 1 - Német Nagydíj
- Hockenheim
Az idõmérõ edzés közvetítése élõben
biztos jó ez így?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan mod rF-hez , ahol más-más gumitexturát rak be a játék ha változtatom a keveréket ?
Azt szeretném kérdezni aki , hogy hol találom a féktárcsához tartozó sort a filek ban. Azt szeretném elérni, hogy izzón mikor fékezek már a modellezés kész van, csak nem tudom hogy hol kell keresni azt a sort ami vezérli a texturát mikor jelenjen meg. Aki találkozott már a problémával az megkérném segítsen. Elõre is köszönöm az illetõnek.
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Van itt egy kis frissítés a Tv Style-hoz, ami fontos hogy mindenképpen kell hozzá a 0.9 -es alap (egy két hibát javítottak benne).
Remélem hasznos ez a link <#vigyor3>#vigyor3>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
hivatalosan meg (úgytudom) xp alá nem is lesz
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen