rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az rFactorRacing.de oldalról hogyan tudok letölteni mert be vagyok jelentkezve és ha kiválasztok egy módot és a Download-ra kattintok akkor bejön a fõoldal :S <#help> pls!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

b-type
lecserélted a logót? 😄
néztem én is, nagyon jól lehet álltgatni

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Igen ezt néztem én is , hogy nem látom az izzást, de mi takarja el ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

soma22
basszus milyen franko😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Van az auto .mas file-jában egy brake.gmt,vagy brakedisc.gmt,vagy vmi ilyesmi,meg kell lennie egy discglow...vagy ilyesmi nevû texturának.
Pl. a ctdp-ben megvan ez,csak úgy van beállítva a pozícioja a .gmt file-nak,hogy eltakarja egy másik alkatrész.Vagyis a progival számoltatják ctdp-ék,csak éppen semmi sem látszik belõle.(mekkora pocséklás).Asszem attól is függ,hogy mekkora optimálkis hõfok van beállítva a .hdv-ben,meg hogy mekkora a féknyomaték értéke.
oda van írva a readme-be,hogy nyomj ctrl-F-et,akkor nem fog villogni.;-)
CodeRed
<#vigyor2><#crazya><#nevetes1>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
FAQ:

telepítettem, elindítottam rF-et , azt ment 😊)))Eredeti .

Mást mit írjak ? 😊)

Dietrich
írnál errõl egy rögtönzött faq-ot?
mert nálam nem jelenik meg sehogy sem..nem redeti az rf.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Nálam a gányolós rF alatt sem villog, próbáld frissíteni azt a netframework-öt vagy valami hasonlót 😊)))

Istencsászár
hmm, pedig zsír uj rfactorra is felraktam, csak a CTDP + mi modunk és villog

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem.

Istencsászár
Neked nem villog?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem is olyan rossz ez a tv display ..... Csak a szükséges dolgokat meghagyva nagyon korrektül lehet követni a verseny alakulását.

Freedom88
pl: a Safety Car érzékenységét beállitani, vagy mondjuk h park fermé szabályok h legyenek, mert számok vannak irva, de azt nem tudom h milyen számokat lehet még...

T.T.

Alexease
Leiras szinte nincs semmihez😉 De az rFM-ben vannak help-sorok😉 De mit ertesz az alatt, hogy jobb legyen a mod?!😊
Alexease
Szerintem, tedd fel a GPL 2004 Demo-t, kiindulasnak az tokeletes😊

Ha az eredeti dobozost akarod tuningolni, akkor sok minden kell, eleg macera: patch, carsound, pribluda, GEM+, osszes auto egyenkent, hangok, palyak, gpl shifter, rastschanger, stb.
Freedom88
tudtok vmi olyan leirást ahol az rFm fájlt irja le részletesen mit és miért kell állitani hogy jobb legyen a mod?

T.T.

köszi..
megtudnád nekem mondani, akár privátban is, hogy az eredetire mit/miket kell/érdemes feltenni? ha nem nagy probléma😄

feltenném kicsit, de gõzöm sincs merre induljak a javított graffal, autókkal stb.. 😞

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Nekem az eredeti van fent, patch-ekkel feljavitott grafikaval, autokkal, programokkal, stb.

A GPL 2004 Demo amire gondolsz, az ugyanez tartalomra, csak osszecsomagolva egyben (de termeszetesen hianyos, vagyis demo)😊
Alex, ez az eredeti GPL+extrák vagy az újabb GPL a feljavított grafikával (nem ugrik be a neve)

lac coo
Te jó isten....Hogy bírod ezt a vinnyogó hangot ? 😊)))

Alexease
Nekem a megjelenes ota fent van, mindig csak a gep valtozott alatta😊 <#zavart1>
JuanG
<#eljen> ... most már lassan én is felteszem újra

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
😊))
A végén már a nézõknek mentél, voltak nagy keresztbemenések az utolsó kanyarokban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
OFF, csak ugy😉
GPL_Sachsenring_Alexease (WMV, 13Mbyte)

A gepem vagy a Vegas szivat, mert ezt a sz*rt majd' 1 oran keresztul szamolta, es se effekt nincs rajta se, egyetlenegy vagas sem😞

Alexease
Flatspot: a gumikat hossz- es keresztiranyban egysegekre bontjak (LFS 3*16), amiket mondhatunk "lapos" negyszogeknek😉 Ezek mindegyiken kulon-kulon "merik" a homersekleteket, tapadast, kopast, utkozest (FF😎, stb.

Az eladasokat tekintve, valszeg marad az F1 a Sony-nal😊 Foleg hogy van/lesz PS3...

Nem mondom, hogy lesz valami, csak azt, hogy az ISI-nek az lenne az igazi "munka", bevetel ha dobozos jatekot csinalhatnanak.

Milyen sz*r erzes lehet az ISI-nek, hogy a sajat engine-nyukkel (😄), egy "modder" csapat megszerezte a GTR, WTCC egy egyebb FIA liszenszeket, es toljak ki magukbol evente a dobozos jatekokat?!😊
lac coo
Miaza flatspot ? 😊))))
Esõ jó lenne, fizikával úgy igazából semmi bajom, kivéve a jól ismert ellenkormányzás hibáit , motorsérülések ( váltó stb) szintén jó lenne ..
A grafikával semmi bajom, nekem teljesen jó, talán kicsit lassú a motor de új tuti nem lesz 😊)))

F1 ha jól tutdom még idén van a Sony-nál , hacsak nem hosszabbítanak .

Szal azt mondod elméletileg számítani lehet valami "hivatalos" sorozatot feldolgozó "új " játékra ?

Alexease
Semmi pontos hir. Ez lehet ev vege, de lehet jovo ev vege is😉 Az ISI valszeg nem abbol el, vagy nem abbol akar megelni, hogy nekunk csinalja az engine "bemutato" jatekat😊 Liszensz eladasokra, promora, liszenszre gyurnak😉 Egy "rendes" jatekra, kiadoval, dobozzal😉 Legyen az F1, NASCAR vay ChampCar. A tobbit mar buktak😉 Bar az F1 gozom sincs, meddig van a Sony-nal.

Amit utoljara olvastam, felhivatalosan, az valami nagyobb patch vay rF 2.0 formaban megjeleno valami lenne, de mar fizetos... Az hogy teljesaru, vagy a meglevo liszenszhez "felaru", az mar kerdeses😉

De valami biztos hogy keszul, mert az rF eladasokbol ehen halnak, es abbol hogy nekunk csinaljak a patcheket, fejlesztik az engine-t, nekik semmi beveteluk nincs.

De en az eso helyett jobban orulnek egy komolyabb fizikai tuningnak (fizika, gumi, tores, serules, kopas, flatspot, FFB, stb.)😊)) De ha mar grafikai tuning kell, akkor szelvedo koszolodas, -tores, pilota- es pitanimacio, stb. Es lehetnek hangok is: kavics felverodes, kulon kipufogo hang, serulesek (motor, valto, diffi), kasztni hangok, stb.
JuanG
fogalmam sincs 😊...de tényleg...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
amikor a Zonda-t csináltam (most nem vagyok a gépemnél), úgy emlékszem az izzás object egy meghatározás alatt volt a féktárcsával és mûködött, de lehet még plusszba speciális neve is volt...nézd meg egy mûködõ autónál hogyan van...

lac coo
És az mikor lesz, van valami hír róla? Egy év, fél év ...?

JuanG
gondolom ha majd lesz esõ kieg. akkor abban már benne lesz 😊)

ööö..izzik az, ha nagyot/sokáig fékezel és a féktárcsa tulajdonsága az izzás..MOD-ja válogatja...
amelyik kocsiban kerámia(?) féktárcsák vannak azok szépen izzanak, amelyik autóban acél féktárcsa van azok nemigazán..

bár, ha módosítani akarod, akkor megkell várnod egy hozzáértõt😄

Alexease
Szerintem is lehetett. Sot, talan meg/mar a GTR2-ben is (mar nincs fent)...
lac coo
F1c-ben ha jól emlékszem a garázsban is cserélt texturát, pl . vizes gumi felrakásakor ....

Alexease
Igen, azt irtam, csak az Upgrades-nel csereli le😉
Szerintem az engine-nek tudnia kellene, megint valami trukk, hianyossag van...
lac coo
Nálam is rohadt meleg van, hidegzuhanyt sûrün veszem igénybe 😊)))

lac coo
Hát lehet rosszul emlékszem, de mintha a CC nem cserélné le ha a setupnál, garázsban változtatom, csak a upgrades-nél ...Lehet te is ezt írtad 😊)))
Akkor viszont ezt nem tudja az engine? (Vagy szokás szerint a modderek nem tudják mit, hogy kell átírni, mert titok ....😊))))

Alexease
Meleg az van😊 Raadasul, egesz delutan besut ide a nap, nincs sotetitom, nincs ventilatorom, termeszetesen legkondim sincs (😄), es raadasul a "felmosofat" is felbetortem😊))) Marad a hidegzuhany, meg a vizes baboskendo a nyakamban😊)))))))
Alexease
Van, mondjuk a rF Trainer😉 De a ChampCar is csereli.
De fizikalisan csak akkor tudja cserelni, ha fomenuben az Upgrades resznel valtoztadod.
lobig
a port.hu-ról:

13:40 Forma 1 - Német Nagydíj
- Hockenheim
Az idõmérõ edzés közvetítése élõben

biztos jó ez így?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lac coo
Látom pangás van 😊))) Rohadt meleg van ....

Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan mod rF-hez , ahol más-más gumitexturát rak be a játék ha változtatom a keveréket ?

Hexenking
Sziasztok !!!

Azt szeretném kérdezni aki , hogy hol találom a féktárcsához tartozó sort a filek ban. Azt szeretném elérni, hogy izzón mikor fékezek már a modellezés kész van, csak nem tudom hogy hol kell keresni azt a sort ami vezérli a texturát mikor jelenjen meg. Aki találkozott már a problémával az megkérném segítsen. Elõre is köszönöm az illetõnek.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

TVStyle0.91_upgrade
Van itt egy kis frissítés a Tv Style-hoz, ami fontos hogy mindenképpen kell hozzá a 0.9 -es alap (egy két hibát javítottak benne).
Remélem hasznos ez a link <#vigyor3>
gabi89
Sehova sincs még dx10 csak a vistába alapból van ennyi...de minek dx10 mikor az elsõ igazi dx10-es game Szept. 4-én jön...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

azmég odébb van...
hivatalosan meg (úgytudom) xp alá nem is lesz

Ginger17
Semmihez, csak érdeklõdöm, mi legyen, ha maj' 1x kell.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

mihez kell dx10?