rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
V1.0 Ctdp
Downhill!!
V2
A másikat feltöltõm mert azt csak komplett track setbe tudnád leszedni.
Downhill!!
Csak azt nem értem miért nem modelezték ezt egybõl igy. Mind nurburgring mind monza és egy csomo pálya esetén megcsinálták ezeket a rövidítéseket. És ráadásul csak 10 méterrõl van szó.. Na mind1. kutakodok még.
De sajnos egyenlõre csak az f1rft a ctdp és a v2 est találtam az meg mind ugyan olyan.
Downhill!!
Downhill!!
Szóval az F1 Challenge-ben volt olyan, hogy expansion pack. Ez úgy nézett ki, hogy az autónak volt egy alap festése pl, de ha ugyanazon a néven a festés bmp fájljait beraktad a pálya mappájába akkor az adott pályán ahhoz az autóhoz nem az eredeti, hanem a pályaspecifikus festést használta.
Na most az rFactort is az ISI csinálta, talán az elv itt is mûködik. (egyáltalán nem biztos, kicsit sem értek az rFactorhoz) Tehát adott a pálya. Abból csinálni (simán másolgatni, esetleg pár dolgot átírni) 1-est, 2-est, 3-ast. Ezután a pálya mappájába rakni azt a fájlt ami a pontozás adatait tartalmazza, hátha akkor az adott versenyt (a megadott versenytávval, mert lehet hogy az is különbözõ)az adott fájl tartalma alapján pontozza le. Ezzel mondjuk annyi a baj, hogy ilyenkor újratölti a pályát, de ennyi beleférne.
Gondolom vannak itt akik értenek hozzá, hogy ez kivitelezhetõ-e.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Megnézem másik pályán is hogy milyen, mert azért rfactorhoz van vagy 3 fajta bahrain. De azért elõre is thx.
Downhill!!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
V8 az isten!!
Downhill!!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Igen ezt már megtudtam oldani. A Wtcc -ben is ugye kettõ futam van. Egymás mögé rakod az rfm-ben a pályákat és ujra azon tudsz menni. Tehát 10 pályát 2x raksz be ugy hogy az azonos pályák kövessék egymást. Megoldható, csak ennek egy baja van, hogy mindig edzened kell a verseny elött. De mivel ezekben a sorozatokban a beérkezési sorrend is számit a 2-dik futam rajtnál ezt nem tudod megoldani. az egy hibája van.
Downhill!!
Downhill!!
Van egy kérdésem hozzád.
Van a bahrain-i pálya ez igy néz ki:
Mennyire bonyolult egy meglévõ rfactorhoz készült ilyen pályából egy ilyet csinálni?:
Az eredeti rfactoros pályán meg is van ez az áttöret, csak ugye levan zárva. Fellehet ezt ugy oldani, hogy áttudj menni oda? És a többi részét lezárni? Átlehet variálni, hogy a gépi ellenfelek is arra menjenek, és hogy a gép számolja a köridõket?
Elõre is thx a választ!
Downhill!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
15 autó kap pontot..nem is annyian indulnak mint a F1-ben 😊
ausztrál road nascar series 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Hogy vagy minden pályán egy verseny és egy f1-es pontozás mondjuk.
Vagy minden pályán annyi verseny mint amennyi valójában és f1-es pontozás. Az utobbinak csak az a hátulütõje amit irtam, hogy 3x kell edzened, hogy jó hejrõl rajtolhass. De viszont látszik az eredmény a tabellán.
Megmondom összintén nem vágom a pontozást még igy sem a v8-nak, (pedig szeretem nézni😄) De ahogy nézem ez olyan lehet nagyából mint a cross. Hogy 2 futamot mennek és az egyik is ér valamit a másik is ér valamit és ennek van egy összesitett pontja amit megkapp a végén. De aztán a fene tudja.
Downhill!!
mert nem egyforma..de az egy helyszínen futott 3 verseny esetében azonosak..
mi ezt már a GTR2 kapcsán végig jártuk mi lenne a megoldás 😊
1 futam és ugyanaz a pontozás mindenhol.
Downhill!!
és akkor a kvalit nem kell újra nyomni.
Bahrain pálya nincs meg valakinek? Az amit a srác irt nem az f1-es?
Downhill!!
hajrá,lilák!
ellenben azt lehet, hogy amikor az embernek sok 100 GB helye van és több particiója akkor egy külön rfactor mappát hozzon létre azon belül modok (ezenbelül V8, CC, F1, DTM stb. és azokon belül setup, pályák mappa),pluginok etc.
hajrá,lilák!
Olyan jó kis köztes 😊
Kifejezetten jókat szórakoztam vele, pedig meg van a Race is 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
közben megjött a német oldalról is a mél 😉