rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Nem is kell ez ugyan az:
V1.0 Ctdp

Downhill!!

gordon 24
Ennek a legjobb az aszfaltja:
V2

A másikat feltöltõm mert azt csak komplett track setbe tudnád leszedni.

Downhill!!

Alexease
Adj egy linket, az altalad talat legjobbra, ranezek.
Alexease
Ha csak a textura mas, azzal nincs gond. Csak fizikalisan az aszfalt, mint modell legyen hasznalhato, ne legyen pupos, lyukas, szaggatott, stb.
gordon 24
Sajnos amiket egyenlõre találtam ,azok mind olyanok, hogy dupla szalagkorlát van, és az alatta lévõ aszfalt nem olyan "állagú" mint a versenyvonal. Magyarul azt is cserélni kellene. Tehát egy 10 méteres szakszt kellene "ujra aszfaltozni" És a szalagkorlátot kinyitni. Majd bojákkal lezárni az eredeti versenyvonalat. Kb ennyi esztétikai gondot kelllene megoldani. Meg persze azt amit irsz. Hogy ezt az AI is tudja és nem menjen az eredeti nyomon.
Csak azt nem értem miért nem modelezték ezt egybõl igy. Mind nurburgring mind monza és egy csomo pálya esetén megcsinálták ezeket a rövidítéseket. És ráadásul csak 10 méterrõl van szó.. Na mind1. kutakodok még.

De sajnos egyenlõre csak az f1rft a ctdp és a v2 est találtam az meg mind ugyan olyan.

Downhill!!

Alexease
Olyan lenne az idealis, ahol csak le kellene szedni a terelo objecteket😉 Modellezni, ujratexturazni mar nem annyira egyszeru😉 Persze, az AIW-ot igy is ugy is ujra kell csinalni...
gordon 24
Megnéztem a ctdp álltal kiadott pályát, ugyan aza szitu. Mindjárt keresek még. Hátha van olyan ahol csak boják vannak ott.

Downhill!!

Alexease
En nem ertek hozza, de a pontozast, szabalyokat az RFM file tartalmazza, abban kell ezeket megadni. Ezek egy-egy sorozatra, bajnoksagra vonatkoznak, ami nem hinnem, hogy ev kozben valtozna😉
zolee145
Elõször is nem ér kinevetni, csak egy ötlet.<#smile>

Szóval az F1 Challenge-ben volt olyan, hogy expansion pack. Ez úgy nézett ki, hogy az autónak volt egy alap festése pl, de ha ugyanazon a néven a festés bmp fájljait beraktad a pálya mappájába akkor az adott pályán ahhoz az autóhoz nem az eredeti, hanem a pályaspecifikus festést használta.

Na most az rFactort is az ISI csinálta, talán az elv itt is mûködik. (egyáltalán nem biztos, kicsit sem értek az rFactorhoz) Tehát adott a pálya. Abból csinálni (simán másolgatni, esetleg pár dolgot átírni) 1-est, 2-est, 3-ast. Ezután a pálya mappájába rakni azt a fájlt ami a pontozás adatait tartalmazza, hátha akkor az adott versenyt (a megadott versenytávval, mert lehet hogy az is különbözõ)az adott fájl tartalma alapján pontozza le. Ezzel mondjuk annyi a baj, hogy ilyenkor újratölti a pályát, de ennyi beleférne.

Gondolom vannak itt akik értenek hozzá, hogy ez kivitelezhetõ-e.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

gordon 24
Jó rendben!! Nem sürgös😄 Csak gondoltam megkérdezem. Nézegettem hogy milyen állapotú az az áttöret. Ugy van elvileg a f1fRt modjához készült pályán, hogy egy acél korlát választja el a másik részétõl, de az aszfalt alatta nem olyan szinû és csak olyan mellékutnak tünik.
Megnézem másik pályán is hogy milyen, mert azért rfactorhoz van vagy 3 fajta bahrain. De azért elõre is thx.

Downhill!!

Alexease
Ha meg van az a palyaszakasz normalisan, hasznalhatoan, akkor azzal nincs gond. De hogy hasznalni is lehessen rendesen, ahoz uj AIW file kell😉 Ha lesz idom, megnezem...
Ginger17
Én mondtam...

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
#27435 Jó, jó... nem 50, hanem 500. <#zavart1>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
<#smile>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Ez a legjobb mod!! Hihetetlen fasza! Ez az Eastern creek nagyon komoly pálya.. Fasza nagyon.
V8 az isten!!

Downhill!!

gordon 24
Nem tudom ,nem csináltam még olyat.

Downhill!!

ok, bocs...esetleg a rajtrács rendezés a 2. és 3. futam elõtt mint multiban? ez single-ben nem megy?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

rfm-ben benne van a pontozás a 31. helyig bezárólag, ezt át lehet írni a 2007-es pontokra

gordon 24
Zsolti és Debilon!

Igen ezt már megtudtam oldani. A Wtcc -ben is ugye kettõ futam van. Egymás mögé rakod az rfm-ben a pályákat és ujra azon tudsz menni. Tehát 10 pályát 2x raksz be ugy hogy az azonos pályák kövessék egymást. Megoldható, csak ennek egy baja van, hogy mindig edzened kell a verseny elött. De mivel ezekben a sorozatokban a beérkezési sorrend is számit a 2-dik futam rajtnál ezt nem tudod megoldani. az egy hibája van.

Downhill!!

gordon 24
Csak mondtam valamit. Azt át lehetne irni az nm gond. Csak azt kellene megoldani, hogy egy ályán 3x menj😄

Downhill!!

gordon 24
Alex!!

Van egy kérdésem hozzád.
Van a bahrain-i pálya ez igy néz ki:

Mennyire bonyolult egy meglévõ rfactorhoz készült ilyen pályából egy ilyet csinálni?:

Az eredeti rfactoros pályán meg is van ez az áttöret, csak ugye levan zárva. Fellehet ezt ugy oldani, hogy áttudj menni oda? És a többi részét lezárni? Átlehet variálni, hogy a gépi ellenfelek is arra menjenek, és hogy a gép számolja a köridõket?

Elõre is thx a választ!

Downhill!!

rfm-ben meg lehet határozni a pontozást hány helyezett és mennyit kapjon.. gondolom valahol/valahogyan az egy pályán 3 versenyt is rendesen belehet állítani (?)

valahol szerintem lehet szerkeszteni hogy melyik futam mit kövessen, mert ha bajnokságot inditunk akkor a pályák egymás után jönnek, azt lehetne hogy úgy csinálni hogy 1 pálya jöjjön 2x vagy 3x és még pontot is lehetne szerezni.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Dietrich
de miért kéne F1 pontozás?
15 autó kap pontot..nem is annyian indulnak mint a F1-ben 😊
ausztrál road nascar series 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Hát ezekben a játékokban csak ugy tudod megoldani.
Hogy vagy minden pályán egy verseny és egy f1-es pontozás mondjuk.
Vagy minden pályán annyi verseny mint amennyi valójában és f1-es pontozás. Az utobbinak csak az a hátulütõje amit irtam, hogy 3x kell edzened, hogy jó hejrõl rajtolhass. De viszont látszik az eredmény a tabellán.
Megmondom összintén nem vágom a pontozást még igy sem a v8-nak, (pedig szeretem nézni😄) De ahogy nézem ez olyan lehet nagyából mint a cross. Hogy 2 futamot mennek és az egyik is ér valamit a másik is ér valamit és ennek van egy összesitett pontja amit megkapp a végén. De aztán a fene tudja.

Downhill!!

Dietrich
a pontozás is eléggé sajátságos a V8-ban.
mert nem egyforma..de az egy helyszínen futott 3 verseny esetében azonosak..

mi ezt már a GTR2 kapcsán végig jártuk mi lenne a megoldás 😊
1 futam és ugyanaz a pontozás mindenhol.

gordon 24
De de akkor nem számit bele a pontversenybe. Vagy igen? Én nem hinném. Akkor 3-at mész de egyért kapsz pontot. Ha azt akarod hogy mind3ra kapj akkor kikell lépni. Vagy nem jól gondolom? Vagy a V8-ban egy hétvégere egy pontot kapnak? Azt nem hinném. Minden futamon kell pontot adniuk.

Downhill!!

Dietrich
a versenyt meglehet oldani úgyis egymás után, hogy restart, nem?
és akkor a kvalit nem kell újra nyomni.

spidey91
Idehaza nem lehet mgvenni a gémet?

Gépem ati X1900 4200

gordon 24
Ja ezt szeretném kivitelezni. De megoldható. Ahol 3 futam van egymás után 3x berakom aztán kész. Csak egy szépség hibája van, hogy 3x kell edzeni de ez nem gond.

Bahrain pálya nincs meg valakinek? Az amit a srác irt nem az f1-es?

Downhill!!

Dietrich

totti10
föltettem a net framework 2.0-t és nem ir ki hibaüzit de még mindig nem látom a tv style-t 😞((

hajrá,lilák!

Dietrich

én valahogy nem találom <#szomoru1> leirnád a hsz számát?

Ginger17
Kb 50(!) hozzászólással lentebb kérdeztem én is. Alex meg leírta...

Dietrich
hát szerintem sehogy..
ellenben azt lehet, hogy amikor az embernek sok 100 GB helye van és több particiója akkor egy külön rfactor mappát hozzon létre azon belül modok (ezenbelül V8, CC, F1, DTM stb. és azokon belül setup, pályák mappa),pluginok etc.

blory
Net Framework 2.0 required ...

Hogyan tudom a Gamedata/Locations mappában csoportositani a pályákat hogy Nascar pályák, Forma1 pályák és hogy müködjön is és a játékban is úgy legyen hogy a pályáknál legyen egy mappa és abban a pályák. Remélem érthetõ voltam

blory
Nekem a Net frame oldota meg a bajom hogy feltudjam telepiteni egyszer majd az a #27485 segitet abba hogy lassak is valamit. Mert mikor ezt az uzenetet kaptam akor az instalalas nem fejezodot be s nem is latszot a jatekon belul.

totti10
és az mire jó?

hajrá,lilák!

Dietrich

blory
Ted fel a NET Framework Version 2.0-t.

Ginger17
Ezzel kapcsolatba már elköteleztem magam a GTR2 -es Race mellett. Nem azért mert jobb, vagy rosszabb, hanem mert elõbb töltöttem le. Nem hinném, hogy nagy különbség lenne. Azé' kösz az ajánlást.

totti10
senki nem tudja hogy hogy lehet feloldani a BOOST MAPPING-ot? (nem vok benne semmi ligába)

hajrá,lilák!

b-type
A Race cuccot rFactor alá sztem nyugodtan próbáld ki, mondom ezt egyrészt azért mert sztem jó lett, másrészt mert más mint az eredeti..de mégis hasonló.
Olyan jó kis köztes 😊
Kifejezetten jókat szórakoztam vele, pedig meg van a Race is 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
A felbontást én menüre értettem, a pályák persze, van tenger sok. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ginger17
Natürlis.

Dietrich
kösz.
közben megjött a német oldalról is a mél 😉

Ginger17