rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
link?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

copass
Logitech Formula Force EX kormány
180fokot tud, de mindenre elég szerintem. ennyi pénzért ez qtya jó cucc.

totti10
leszettem a TV style display 0.91-t ,telepítette és nincs a játékba

ha rámegyek a tvmenu.exe vagy TVSTYLECONFIG.exe mindig ezt irja ki

ez miért van?

hajrá,lilák!

Dietrich
tudom, hogy enterrel lehet állítgatni, de a tvstyle nekem jobban bejön.

Ginger17
Aztamindenit. Fölrakom az asztalré és nem látom a képernyõt...

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Ginger17
Azt ot lent a jobb sarokban lehet állítani. Igazából ugyanazok az info-k lejönnek mint a TV -s en. Innen szedi az is. Persze szokás kérdése...

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Dietrich
"Mégvalami:
10000 Ft környékén létezik normális kormány"

Logitech EX olyan 13-14K körül van

"G25-ön kívül van másik kormány, amit 900° -ban el lehet fordítani?"

Logitech DFP (igaz PS2-hez adták kide az nem számit semmit. mivel USB-s a lelkem) de ezt már nem nagyon tudsz beszerezni..jön majd egy másik tipus.

zolo
A kép lemaradt a kormányról..

http://flickr.com/photos/zolika90/

totti10
ya én is erre gondoltam de én nem vagyok benne semmi ligába vhogy nem lehetni feloldani? vki aki ért hozzá tuti h tudja

hajrá,lilák!

Lehet, hogy azért, mert ez egy ligához tartozik. Egyenlõ pályák, egyenlõ esélyek címszóval, de persze ez csak tipp.
totti10
a motor teljesitményét pontosabban

hajrá,lilák!

Látom, közben meglett! <#wink>
totti10
kösz,pont most szettem le de nem tom állitani a motor sebességét ezek miért vannak korlátozva?

hajrá,lilák!

Szia! A gumik ebben a modban benne vannak: F1FRT 2007
totti10
leszettem egy modot a f1RFT 2007-et

azt nem tudjátok h miért nem lehet állítani a motor teljesitményét?

hajrá,lilák!

zolo
Btech BJW-260.Nem kedvelem, nem is kényelmes,mert nyomin áll, de most csak ez van.
Vibrációs, sokgombos.Kuplung nincs.

Nem játszottam még igazi szimmel, mivel billel nyomtam eddig, és így RBR-rel,GTR-rel,Rfactor-ral levõ kísérleteim kudarba fulladtak, mertnem bírtam normálisan úton tartani a verdát.Toca után nem bírtam egyelõre átszokni.

Mégvalami:
10000 Ft környékén létezik normális kormány, ami normálisan áll, úgy mint a kocsiban?G25-ön kívül van másik kormány, amit 900° -ban el lehet fordítani?

Dietrich
Így van! minden módhoz a megfelelõ tv-t 😄
csak CC-hez nincs 😞
miután nem találtam normális ARD-s logót láttam a halon hogy a brit motors tv is adja a DTM-t..<#eplus2>
nem sokáig maradtunk utánad..én semmit sem bütyköltem azon ami neked is megvan.

egyébként lehet mások azt mondják haszontalan csicsa és csak elvonja a figyelmet..részben igaz is de szerintem rengeteget segít fõleg a kvalikon..felül látni mennyi van hátra az edzésbõl és hogy a többiekhez képest hol állok..futam alatt meg az elöttem lévõtõl mennyire vagyok. A jobb alsó sarokban lévõ alap infók nem mindig segitenek ebben.

Ginger17
Te aztán nem szórakozol! A megfelelõ mod-hoz, a megfelelõ TV... és még nekem mondod, hogy sok idõm van??? <#vigyor3> Meddig bütyköltétek a setup-ot tegnap Laguna Seca -ban? Esetleg visszaküldhetnéd a Te verziódat.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Dietrich! Ugyancsak a HOF-ban, megtalálod a CTDP-s Bahraint is. Oda nem kell reg.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

totti10
thx mindent

hajrá,lilák!

Dietrich
itt felül rengeteg linket találsz..köztük ezt:
http://www.rfactorcentral.com/
a hall of fame részben megtalálod..itt a neve tv style display
aztán itt is nézelõdj..tv és bajnokságok logoi után..
a F1 lágy gumi jelzését valszeg vagy a modban vagy külön skin berakásával érhetõ el..a CC módba beletették a red gumit..meglehet venni <#hehe>

Dietrich
de..2-3-4-es számok mire valók? 😊
azokat használva ilyen lesz:

totti10
jó de honnan szedjem le a kijelzõt?

hajrá,lilák!

a plr fájlban ki kell venni a hudot és csak 1 lesz 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

totti10
olyan nincs h csak 1 sebességmérõ van és nem 2?

hajrá,lilák!

totti10
ya

hajrá,lilák!

Dietrich
úgy gondoltad, hogy ilyet? 😊

totti10
császtok

honnan lehet letölteni a játékhoz ilyen gumikat és kijelzõt?

hajrá,lilák!

Dietrich
ezzel az a baj, hogy regelni kell..

baszik jönni a mél hozzá..
komolyan nem vágom mi szükség a regre ezeken az oldalakon, ha úgyis leszedhetem utána..csak húzza az idõt..

Dietrich
Manta <#hehe>

Alexease
Milyen kormany? Milyen tipus? Alap, rezgos vagy FFB-s? Gomb-, pillango-, bot- vagy H-Pattern valtos? Esetleg kuplung pedal is van? Szimezni akarsz vagy arkadozni?

Hirtelen, csak ez a nehany informacio hianyzott a kerdesedbol😉
Alexease
Azert egy GTR2 es egy rF GTR2 konvert szinte mindegy - leszamitva a kimarado csicsakat (animaciok) - mert ugyanaz az engine😉
Alexease
Ha nem probaltad a GPL-t, akkor meg nem tudod mi a jo😉
Alexease
Azert a GPL a kiegeszitesekkel mar eleg szep felbontasokat is tud😉 Szerintem, az 1600*1200 es kornyeke elfogadhato😊 Persze, ettol fuggetlenul a texturak minosege mar nem mai darab, de a valaszthato kozel 500 palyabol, azert lehet talalni otletesen, szepen osszerakottat😊
zolo
Hello

Valaki tudna mondani egy jó kormánybeállítást, amivel élvezhetõen tudnék játszani?

Ginger17
Bahrain a CTDP oldaláról tölthetõ közvetlenül. Naggyon faszásan meg van csinálva...

www.ctdp.net

A szépséghibája a dolognak, hogy a V8 SuperCars nem az F1 pályát használja, hanem annak egy rövidített változatát.

Ginger17
Nekem is hasonló a véleményem. Ha van egy konkrét progi (az adott sorozathoz, évhez, játékhoz), akkor az jobb mint a konvert... általában. Ezért nem rakom fel a GTR2 konvertet az rFactorra, vagy az rFactor konvertet a RACE -re, vagy az GTL konvertet az... izé, most mi van??? <#idiota>

b-type
érdekes élmény a GPL-l menni, én már késõn próbálgattam, asszem 3éve, de már akkor is összeszaladt a szemem a felbontásra.
De hangulatban nagyon jó,..olyan jó kis olajos szagú szim 😊
Az autó kezelése pedig frankó, az elsõ kerékkel bátran lehet ellenkormányozni mert nem csapódik rögtön a hátulja, hanem vhogy frankóbban követi.
Meg az ahogy szépen fokozatosan elhasználódik az autó az is nagy jól van megoldva.
A pályák mennyisége, és mélysége (kifejezetten ritka pálya, vagy pályavariációk is vannak) meg a rengeteg..rengetegebb mint az F1C-rFactor.

Itt meg sztem elég jól sikerült az átültetés, csak jobban kell figyelni a megcsúszásokra, ..viszont gyönyörû pályákon lehet döngetni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
Mint írtam..GTR2/V8 kapcsán összeszedtük a pályákat..tudom ez rfactor..én csak a pályákat adom meg 😊
Bahraint esetleg Sakhir néven kell keresni.

1. Adelaide
2. Barbagallo
3. Pukekohe
4. Winton
5. Eastern Creek
6. Hidden Valley
7. Queensland
8. Oran Park
9. Sandown
10. Bathurst
11. Surfers Paradise
12. Bahrain
13. Symmons Plains
14. Phillip Island

amúgy érdekes lenne játékban is követni a valóságot..mert van ahol csak 1 de van ahol 3 futam van hétvégén.

gordon 24
Igen arra!!! V8 supercars pályáira!

Itt van a link:Az hogy mi kell

Pályák letöltése.

2 pálya nincs benne ez bahrain, de ugye ha van f1 modhoz track seted abba benne van ez nem gond.
A másik pedig a Surfers Paradies de ez meg fent van rf centralon. Ezeket kell külö beszerezni a többi a linken megtalálható.

Downhill!!

copass
sajna nem próbáltam még a gpl-t,de ezt az rfgp-t mûvészet vezetni, ótókupi nélkül sokkal jobban vezethetõ,szerintem, de nagyon dúrva oldringparkon döngetni huplis,gyorsis,sikánosis!😊

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

FSONE 2007 AUGUSZTUSBAN JÖN KI VAN ÍRVA AZ OLDALUKAR!!!!JEEE

Alexease
Nincs. De nem mindegy milyen festessel mesz?!😊 Miert nem mar 2008-as kell?!😊) Mint az F1-esek detto😉
Alexease
Te tudod, de en meg nem biznek a Vistaban😉 Foleg, hogy meg feleslegesnek tartom😉
Amugy en,. valami "bedolgozo MS plugin" inkompatibilitasra gyanakodnek (VB, NET, stb.)... Nezz korbe az RSC-n, a TV Style topic-jaban, talan mas is probalkozott mar Vista-val.
van v8 2007-es mód?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Eredeti, patchelve van és el is olvastam a readme file-t, ettõl függetlenül nem megy, max néha bejön valami bug-os adathalmaz a képernyõ közepén. Vista meg azért van a gépemen, mert egyrészt nem jelent gondot a futtatása, sem kezelése, másrészt az xp-m licensze lejárt, a vistát meg ajándékba kaptam és szeretem a legális dolgokat!

Dietrich
ha én összetudtam szedni GTR2-hez akkor rfactornál sem lehet gond 😄