rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
akkor õ?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Igen? Õ indult Lemans 24 órán is. Sõt asszem nyert is ott! Nagy versenyzõ volt!

Downhill!!

gordon 24
Aha akkor nem ugy kell. Mind1 let tudod ezt modelezni adhastz neki qual idõket. Én a versenytávokat megcsináltam már. Igaz csak 20%-át csinálom egyenlõre. Szeretném a pitelést kihagyni mert engem mindig összetörnek bent sajnos. Amikor bemegyek mindig bejön egy emberke és durr hátulról.

Downhill!!

ja, Peter brock egy rally autóban halt meg tavaly..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
Na én is hasonlót csináltam az utolsó körben😄 4-dik helyen voltam! Bassza meg😄 Az a hosszu kanyar nagyon durva.
Egyébként azt észrevettétek hogy rosz a térkép ami a pálya rajzát mutatja? Mivel nem olyn a pálya😄

Downhill!!

David Clark a V8 fujitsu series (ilyen support race) versenyén halt meg tavaly egy szerencsétlen ütközés után😞

ja, az rfactor-os V8 mod elején Peter Brock szerepel aki 2006-ban halt meg 😞 de nem a Bathurst pályán asszem

pedig eddig eygszer sem volt még top10 shootout😄 kvalikat+versenyt is szedem torrentrõl😄

és a Queensland idén 38 kör volt..hivatalos oldal szerint is..😊

Dietrich
mi szeretjük is azt a pályát a GTR2/V8-ban 😊
miként Adelaidet is

sajna Bathurston halt meg tavaly David Clark az rfactor V8 mod telepítése után õ van a képen.
De a V8
a nézõkre sem volt tekintettel
nem egy veszélytelen szakág hiába 1300kg-os autók a sok becsövezés és vasalás..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ez érdekes lenne mert ez a 2007-es idényrõl szedtem le 😊
torrenten is csak a versenyeket szedem le a kvalikat nem.

bármost megnéztem hivatalos oldalt, Bathurst-re idén is írnak top10 shootout-ot..talán a hagyomány miatt, a legnagyobb verseny az idényben😄

már nincs idén top 10 shootout sajnos😞
van helyette 3 szekcióra osztott kvali, mint f1-ben
asszem az elsõ körben kiesnek a 20. felettiiek, a középsõ körben a 11-20, és az utolsó harmadban a top 10 megy..

pl. Queensland (most volt), idén 38 körös volt

Dietrich
azért elég érdekesen adják elõ..pl. Adelaidben rövidebb idõ áll rendelkezésre a kvalira mint a wu-ra 😉

Dietrich
nem
SBK-ban igen 😊)
pl. itt van Adelaide:

Friday Practice 50 Minutes N 09:45 - 10:35
Friday Practice 50 Minutes N 11:20 - 12:10
Friday Qualifying 15 Minutes N 14:10 - 15:05
Saturday Warm Up 20 Minutes N 11:25 - 11:45
Saturday Race 1 78 Laps N 14:30 - 16:50
Sunday Warm Up 20 Minutes N 10:20 - 10:40
Sunday Race 2 78 Laps N 14:30 - 16:50

vagy itt van Queensland
Saturday Practice 40 Laps N 13:15 - 15:45
Sunday Qualifying 55 Minutes N 11:05 - 12:00
Sunday Race 1 31 Laps N 13:50 - 14:45
Monday Race 2 31 Laps N 12:10 - 13:05
Monday Race 3 31 Laps N 16:05 - 17:00

Vagy itt van Bathurst
Thursday Practice 30 Laps N 10:40 - 13:10
Friday Practice 30 Minutes N 09:20 - 09:50
Friday Qualifying 30 Minutes N 14:05 - 15:15
Saturday Practice 60 Minutes N 10:00 - 11:00
Saturday Top 10 Shootout 45 Minutes N 15:40 - 16:25
Sunday Warm Up 20 Minutes N 07:50 - 08:10
Sunday Race 1 161 Laps N 10:00 - 17:30

szinte képtelenség ezt lemodellezni egy olyan játékban ami nem egy önálló szimulátor, mert 3 helyszín 3 különbözõ menetrenddel.

gordon 24
Még egy kérdés! Szuperpolt mennek? Magyarul egy fel, egy gyors, és egy levezetõ kört?

Downhill!!

ezt jolmegaszontad 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Most nem bántásból mondom, de hasznos lenne ha elolvasnád amit írsz mielõtt a küldésre nyomsz. Se füle-se farka az egésznek, magánhangzók, betûk, toldalékok hiányoznak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
szükség van biztos pontokra a világban <#idiota>

Alexease
Te sem hazudtolod meg magad sohasem😉 <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2>
Fsone 07 50% tartanak a fiúk a track ptch 20% 1 hóna és kint lesz és a TV STYLE alapból benne lesz semmit nem kell állítani GP4 veszik majd ki ha jól tudom.

gordon 24
Oké akkor beállitomn majd a távokat.
Kösszi
Értem azt amit a tv-hez irsz, de több bajom is van vele. 1 az hogy nem irja a helyezéseket ez miért van?

Downhill!!

Istencsászár
Felesleges magyarázni mert ez olyan dolog hogy vagy igen vagy nem.

WARNING:

If the TV-STYLE flash during the overlay:
PRESS CTRL+F to view the FPS, It can solve the problem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dietrich
nekem valamelyik szerveren villogot a többin nem.
aztán próbakép másnap visszamentem arra és ismét villogott a többin nem..franc se tudja az okát.
de ez csak 1 szerveren volt eddig.

lac coo
Ja...Így nem villog, de eddig nekem jó volt fps kijelzés bnélkül is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
0.91 patchet felraktad? gondolom fel..

lac coo
Ok. majd megnézem ....

zolee145
Uninstallt.<#nevetes2> (amúgy nem tudom)

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Igen, elvileg az tartalmazza. Én sem értek hozzá.😊) Csak arra gondoltam, hogy van olyan sorozat ahol 2 futam megy egymás után, amik nem egyezõ versenytávval mennek, és a pontozás is eltér. Ha bajnoskágban van x pályából 1-es és 2-es akkor azt úgy adja egymás után, és azoknál lehet különbõ a versenytáv is. Ezzel ez a rész kilõve.
Ha viszont az rfm-et, lehetne pályaspecifikussá tenni (vagy micsoda😄) akkor a két pályán különbözõ pontozás lenne.
Persze mondom, nem biztos, hogy ez megoldás, meg ha a bajnoksáég adatait (pályák sorrendje pl) is az rfm tartalmazza akkor meg eleve bukó.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Istencsászár
fps mérõt, ctrl+f asszem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Õõõõ...Mit kell nyomni , hogy ne villogjon ütemesen ez a tv-cucc ? 😊)))

A redmit kidobtam már ....

Dietrich
nem vagyok guru..de választhatsz többféle kijelzés között..default fájlban add meg neki melyik legyen.STOCKCAR kell a V8-hoz.

Dietrich
rendezhetnénk mi is..
Vasedeny 800, Mogyorod <#hehe>

Dietrich
igen km
vannak versenyek amiket számmal jelölnek:
Clipsal 500, Adelaide
BigPond 400, Perth
Supercheap Auto Bathurst 1000
stb. ezek a távot jelentik mint a nascarban..csak itt nem mérföldben.

igen, kilométerben számolnak.. sebességet is km/h-ban írják ki..

gordon 24
És még1!!! Néztem a versenytávokat a v8 supercars bajnokságban. Mi lehet ez a KLMS? Kilométerre számolja a távot?

Downhill!!

gordon 24
A másik kérdés pedig az egész rfactorra vonatkozik,.
Miért van az hogy a bajnokság állásánál egy kevesebb ponttal rendelkezõ emberke van elsõnek rakva? Tulajdonképpen összekutyulva az egész. A legtöbb pontos lett az utolsó a bajnokság végén😄

Downhill!!

gordon 24
Te nagy guru vagy ebbe, miért van az hogy nem irja a neveket verseny alatt? Csak a fehér keretet teszi ki? És késésben van pl a fasters lapot olyank adja az adott körbe aki sokkal hátrébb van és még át sem ment a célvonalon?

Downhill!!

Dietrich
jaja 😊

Dietrich
azt mondták mindegy mennyi..csak mínuszba legyen.
amúgy is így kaptam a setupot 😊

gordon 24
Rájöttem a kérdésedre!!!

Ha kinyitod a pálya gdb-jét és ott van egy olyan hogy:Filter Properties
Ez most jelen esetben f1frt-re van rakva.
Azt csináld, hogy az f1frt könyvtárból máold ki a pályát(hogy ne zavrjon be az f1 seasonba) és a kimásolt pályában ird ezt át egy olyan pálya Filter Properties-re amit látsz és müködni fog. Ha ezt igy megcsinálod minden mod látja és betudod rakni bajnokságba is!

Downhill!!

lac coo
Szerelmes vagy ebbe a tv-mókába? Kb ez a 20. képed róla 😊))))
Néz meg jobban a képemet és rájössz mi a baj vele 😉

Ginger17
Nem sok egy kicsit az a 95%? A profilerben mennyi van beállítva Neked?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
tessék

logitech jellegzetesség <#nemtudom>

Dietrich

Dietrich
akitõl a kormányt vetted nem mutatta meg? mert nekem igen..

bertino
hálám üldözni fog a sírig

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hoah kösz, máris megyek és próbálom...

lac coo
FFB erõsséget rakd mínuszba !!!! Vagy ha most van ott, akkor plusszba , itt ez forditja meg az erõket .

bertino
biztosan sokat ismételt kérdést teszek fel és használtam keresõt és sry, ha ezzel megbántok vmit, de vagy 2 órája szenvedek vele:
DFP-m van és halovány gõzöm sincs róla, hol tudnám a gameba beállítani a fordított FFBt, ha vki tudna segíteni azt marhára megköszöném <#zavart1>

lac coo
Vannak érdekes dolgai ennek a tv display-nek 😊)))))