rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Láttam én már ilyet! Csak azért megdöbbentõ. Rallysok ezt sokszor használják! Meg ezek szerint õk is! Nascarosok is. szóval bevett szokás! De tényleg meghökkentõ milyen lábmunka kell ide!

Downhill!!

ja képen így néz ki de a játéban olyan lesz mint a fsone 06<#nyes><#idiota><#idiota>

lac coo
És így fog kinézni !!!<#idiota>.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

FSONE SNECK PREVIEW OF WHAT TO EXPECT IN YEAR 2007/08.

Dietrich
<#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

petesilver
Ez haláli! Nagyon jó! Bel tudnék kötni, mert nekem az egész lakásom verdás, így minden másodpercben legalább 10 McQeent látok eccerre, de nem teszem, mert nagyon édes! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Melyik maxban csináltad? Van kevésbé elõtte még mûködõ verzió? Tulajdonképpen hol a gond? Mi is a gond? Mi tûnik el hol?

Ha jól értem maxban eltûnik, de simedben jó? Maxban wireframe szinten is eltûnik? Mekkora a fájl, megnézném. Majd priviben írd meg lécci a hogyisvanez-t lécci.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Kínomban felraktam a GTR2 F1 modját...Jó szar de negyon jó volt esõben menni vele, még így is .

Alexease
Ja a '79-es eleg kemeny, de elvezetes😉 Figyelni kell rendesen😉 De mondjuk, a Porsche-val sem tudtam rendesen menni blippeles nelkul😊
Ginger17
Naggyon korrekt. Én az NR2003-ban toltam "vele". 😊))

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

b-type
Az egyik legkeményebb sztem az 1979 Gp modban,..mentem vele Bathurst-ban nem keveset hulla vezsegítséggel és a G25-l H váltásban használva, és nagyon odafigyelõs a visszaváltásoknál.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ginger17
Isten hozott az autóversenyzés világában! <#wink> Igen, ezt így kell, ezért mûvészet.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
hogy hogy mit csinál? orgonázik 😄
vannak kemény pályák a V8-ban..szép meló egy olyat így levezetni+ a váltó..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Kenytelen, az rF-ben is a legtobb MOD-ot ugy hasznalom, hogy 3 pedalozom😉 Foleg az alsobb fokozatoknal. De mashol sem art a 3 pedal egyszerre😉
gordon 24
Srác milyen jól birta! Meglepõ!! Az meg mi a frászt csinál a lábával? Kuplung fék gáz egyszerre? Az szép😄

Downhill!!

Alexease
Egyesek szerint minden "ugy van", sot az F1 2008-as MOD megjelenesi datumat is tudjak napra pontosan😉 <#idiota><#zavart1><#hehe>
De nmég a multkor úgy volt
nem lesz

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Sziasztok!Mikor jelenik meg az fsone 2007?A 2007 skint próbáltam,de halottam hogy lesz FSONE 2007.
Dietrich
egy baja van a V8-nak...kell hozzá a G25 <#hehe>
http://youtube.com/watch?v=qdWSyrqEnE4
http://youtube.com/watch?v=2kPLWeZr7Pc&mode=related&search=
a hátul ûlõt érdemes figyelni 😉

Nem röhög <#idiota>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

avcom
<#rinya><#worship>

Alexease
A warezt pihentetjuk, nem gonoszsagbol torlom a hozzaszolasokat, egyszeruen csak azert, hogy ne foglalja feleslegesen a helyet😉
Dietrich
CC-ben Brembo féknyereg és öntöttvas féktárcsa van
nos most nem oly rég Ginger ment long beachben..
link

lac coo
Király 😞((

Én is szopok vele, pont amit te írtál, valami beragad valahol, és onnan sehová tovább, lehet újra kezdeni az objectet 😞((( Nálam még az sem segít , amit múltkor mondtál, hogy kezdjem elõlrõl a texturázást, nem hajlandó impotálni sehogy, csak ha a modell is új ....

Dietrich
1.van mikor az segít ha váltasz autót és azzal lépsz a connect menûbe..
2.van mikor az hogy a chattal kapcsolódsz..
3.van mikor valamiért megsérül a plr fáj és azt kell újra berakni (természetesen egy elmentett plr-t) nálam 2 napja az volt, hogy levágott játék közben a netrõl és nem tudtam visszacsatlakozni a játékba csak a plr fáj felül írásával..mire visszatudtam lépni a WU-ból 3 mp volt hátra 😉

Alexease
A lowpoly nagy szopas tud lenni😉

De a MAX/DevKit is😉 Parad mar megint meghallt😞 Harmadjara nem csinalom meg elorol😉 Most, hiaba exportalok, ha X iranyba nezek, egyszeruen eltunteti a komplett palyat😊 Sot, a legujabb, hogy mindegy milyen iranyba sasolok, az csak az utat nem teszi ki😉 3DSimEd-ben mukodik, valami engine trukk lesz😉

De tobb szaz object, eloszor egyenkent.csoportonkent kapcsolgattam, exportaltam, neha jo lett, de aztan csak roszabodott a helyzet😉 Valamit megjegyzet (az Instance-szeket szereti elcseszni😄), vagy van valami korlat, megkotes, stb., amirol persze semmi doksi nincs😉 Levelezni meg nem fogok, mert hetekig tart mig valami ertelmes valaszt kicsikarok😉 Raadasul a "komolyabb" modderekkel, az ISI a sajat zart foruman levelezett, az RSC csak szerencsejatek😉
Alexease
Warez vagy nem warez, ez itt a kerdes? 😊 Ha masnak megy, nezd at a gepedet, es lojl le minden felesleget (virusirtok, tuzfalak, spam/spy gyokersegek, stb.) Installd ujra, petcheld fel, stb.
Hát nemtudom mivan mert haveromnak meg müködik,látja a szervereket,én még mindig nem,nemtudom mi lehet a baj,vagy ez egyénenként változik h valakinek müködik vkinek nem?!
lac coo
Na a nagy kánikula után ismét elõvetem a max-ot, meg a két ( tök felesleges <#idiota> ) munkámat , az F1 autót mega agrázst ...
Meg kell mondjam abban a hitben voltam, hogy lowpoly-ban sokkal könnyebb modellezni, de nem !
Vagy jól néz ki de sok a poligon, vagy kevés a poligin viszont elég szögletes a modell 😊)))Tövább tart így megcsinálni valamit, mintha nem kéne sporolni, ahol egyenes ott kevés poligon, ahol ív van ott több ....

Na csak ennyi, hogy pörögjön a topik 😊)))

gordon 24
Elvileg magamnak semmit. Én felhuztam az üzi anyagot hogy elég legyen.
20 kört mentünk Adaliade-ben és én 25-állitottam magamnak. Nekem szépen kibírta õk meg kimentek tankolni.

Downhill!!

Alexease
A versenystrategianal mit allitottal be? Ha 1-3 kotelezo tanklast, akkor lehet hogy az AI is ugy tervezi. De ez megint lehet a MOD es/vagy a palya hianyossaga is...
gordon 24
Van egy olyan gondom, hogy nekem elég az üzemanyag, de az ai-nak nem egy futamon.
Lehet azt állitani hogy nekik is elég legyen annyira mint nekem? Nem hiszem hogy 15-20 körönként ki kellene menni feltétlenül.
Elõre is thx.

Downhill!!

PeteSilver, gyere már majd fel MSN-re lenne kérdésem!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Gondolom eredetid van?!
Neha az IS szerver doglodik, pihen, varni kell, jo lesz...
Hello, nektek sem müködik a multiplayer? nincs 1 szerver sem a keresöbe,meg a www.match.rfactor.net cim se jön be rendesen...
lac coo
Az mi lehet ?.....

Alexease
rFactor Central!
totti10
honnan tudnám letölteni a champ car modot?

hajrá,lilák!

gordon 24
EZ a topik nem a játéké! Hanem a versenysorozaté! Oda a vrsenyekrõl pilotákról stb-rõl kõ irni.

És a gtr2-t hogy tudod modolni? Milyen a modszer? ugyan ez mint rfactornál? Vagy kell javitás ilyesmi ahhoz?

Downhill!!

nekem is jobban bejön 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Dietrich
igazad van..de elkeseritelek..a GTR2/V8 jobb szerintem. 😊

Dietrich
az arra vonatkozik, hogy nem figyeltem a játékban a névre..csak az évszámra mert nyomtam gyorsan egy billt hogy kipróbálhassam a modot <#zavart1>

tudok róla, hogy nem volt...de már várom 😊
de miért is mondod nekem?😄

#27977 mire vonatkozik?😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
De ezt nem azért irtam hogy itt nem fér el csak tájékoztató jelleggel😄

Downhill!!

gordon 24
Egyébként van v8 topik! Én csináltam és egyenlõre csak én irogatok bele😄 Ugyhogy jöhetnétek. V8 supercar a neve

Downhill!!

Dietrich
Bathurst még nem volt idén 😊

gordon 24
Mondjuk felesleges. Én beállitottam superpolra. Ez igy rövid. Mivel ugye csinálom az egy hétvége több versenyt. Egymás után 2x jön adelaid 3x barbagallo stb. Igy jobb ha nem kell csak egy gyorsat menni. Asszem igy hagyom.

Downhill!!