rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajrá,lilák!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Downhill!!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Jó röhögést a továbbiakban is :I
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha nagyon realisztikus valami akkor közelébe nem lehet kerülni a valóságnak...elvileg. Mondjuk a RaceX-ben vért izzadok, hogy 10mp-en belülre kerüljek a valódi idõkhöz Macauban, persze az igazán realisztikus az lenne ha beülhetnék egy 156-osba...sansztalan.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
amúgy mondjatok kormányos no help idõket a SEAT-tal az EMG Hungaroringrõl plz, magamat nem tekintem mércének <#zavart1>#zavart1>
a múltkor megörültem, hogy csináltattam a Kiss Norbi AI-val 57.7-et (tizedre annyit, mint a valóságban), aztán kiderült, hogy ez a játékban egy rendesen gyenge idõ <#vigyor>#vigyor>
T.T.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Új vagyok még rFactor témában. Így egy kis segítségre lenne szükségem. Végig olvasgattam a fenti linkeket, de megkérdezném, hogy egy kezdõnek melyik F1 modot ajánlanátok, amelyik a legfrissebb, lehet vele singleplayer bajnokságot nyomni, és véleményetek szerint jó minõségû.
Jelenleg a CTDP F1 2005 mod van fent. Csak néhány F1 pálya van benne...
(vagy csak én nem találtam többet 😊 )
Tehát:
SPET, FSONE, netán más?
Elõre is kösz.
alias Darken
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pedig TRD3-ban tetszett, hogy sérültek a dolgok, pl, a váltó dobálta a sebességeket egy idõ után .
De abban tuti igazad van, hogy könnyitések vannak, ( ami végül is nem baj, hisz nagyon sok dolgot nem ad át a játék ami kellene ahoz, hogy ugyanúgy vezessük az autót mint az igaziak, nincs a fenekem alatt a kocsi, ezt valahogy kompenzálni kell ), sok másod percel le kéne maradnom , mondjuk ez nálam általában össze is jön 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Downhill!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De eleve, sokszor ahogy hasznaljak a jatekot, mar az is futurisztikus😉 De sokszor gumi es felfuggesztes problemak vannak, nincs livetrack, a valtot, nem is tudom, hogy ki lehet-e nyirni egyaltalan?!
De ez lehet engine hiba, mert nagyon sok modnál lehet megerõszakolni a motorféket .....
Jelenleg Spet modja a legjobb , bár ott is nagyon rövid a fékút (((( És kicsit alulkormányzott, oldal irányban nem tapadnak annyira a gumik .
De így is nagyon élvezetes 😉
Downhill!!
vagy 6 kör vagy 15 perc..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Pattog mint az istennyila 😊))))fékezésnél úgy berázza az elejét , látni alig lehet 😊)))
Amit írtál azt én is észre vettem ....
Szabályok ugy vannak most nálam, hogy 1 fel 1 gyors 1 levezetõ koros edzés, aztán 25% az igazi versenytávnak. És most üzemanyagfogyasztás kikapcsolva. Azért mert 15 körönként mennének pitelni amit nem értek miért. Ugyhogy amig erre nem jövök rá addig pit kilõve.
SceneOrder
{
Adelaide_gp
Adelaide_gp
MMM_Barbagallo
MMM_Barbagallo
MMM_Barbagallo
Pukekohe
Pukekohe
Pukekohe
Winton_gp
Winton_gp
Winton_gp
EasternCreek
EasternCreek
EasternCreek
MMM_HiddenValley
MMM_HiddenValley
MMM_HiddenValley
Queensland
Queensland
Queensland
OranGP
OranGP
OranGP
MMM_Sandown
Bathurst_2006
SurfersParadise
SurfersParadise
SurfersParadise
Shakir
Shakir
SymmonsPlains
SymmonsPlains
SymmonsPlains
Phil
Phil
Phil
}
Downhill!!
Ha nem ilyen amatõr jellegû a probléma akkor bocs!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Alex, mi ez?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Adobe Photoshop 7.0 2007:07:25 21:42:26
1000km-en át ezt csinálni nem kis meló..