rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
nem ugy értem😄 ki az aki nagyon ért hozzá?

hajrá,lilák!

totti10
ya, és champ car pályákat honnan lehet leszedni? mert a rFactorcentralon nem találtam

hajrá,lilák!

totti10
miért itt ki az okos?

hajrá,lilák!

EGyébként hol lehet megvenni a játékot, és mennyiért?

Lehet hogy meg kell venni az összes autót, bár ez hülyén hangzik, emg nemhiszem hogy bevállna. 😊

totti10
megvettem egy autót de ugyanezt irja:@

hajrá,lilák!

szerintem egy autót meg kell venned... de az csak annyi hogy rákattintasz és kész... ha jól tévedek...
Ha jól értelmezem nem vettél kocsit.Ha nem akkor majd az okosok megmondják,mert nekem nincs meg ez a mod.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

totti10
ez miért van hogy ezt irja amikor el akarok kezdeni egy bajnokságot??

hajrá,lilák!

gordon 24
Az egyik kérdésedre a válasz:
2007-es pályák

A másikra majd valaki. Üdv

Downhill!!

Hi! 😊 1hete vettem báttyámmal egy DFP-t, és Champ car moddal szoktunk játszani. Azt szeretném megkérdezni, hogy az igazi champ carba milyen pályák vannak, mert én csak azokon szeretnék játszani. Nem tudjátok, a toban benne van, vagy az rfactorban az a pálya másik modhoz tartozik? Mi Tobanon szoktunk játszani. Ha ti is játszotok tobanon, ott mennyi a legjobb idõtök?

Ginger17
Én értem... <#wilting>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

avcom
"Ha nagyon realisztikus valami akkor közelébe nem lehet kerülni a valóságnak..."

<#fejvakaras>

jp10000
Pályákon néha halk háttérzene szól. Sehol nem találom a beállítást a dedic. serverben. Hogy lehet ilyen zenét szolgáltatni?

Istencsászár
Ha gúnyos rész nem lenne akkor nem reagálnék, de egy játéknak egy modnak nem elismerés hogy sacc/kb ugy lehet vele menni mint a pilóta a valóságban? ennyi erõvel lehetne minden totál szar, mert ez kit érdekel, ugyis szar... persze hogy szar, a játékban a legnagyobb csalás a totál irreális setupolás, és fõleg a váltás ahogy alant irták. Ezzel nemlehet mit kedzeni, de lehet olyan körülményeket teremteni amivel nem 5-6 másodperces difik vannak a játékban levõ autók és a valóságban levõ autók közt, hanem 1-2 és már rá lehet fogni hogy real. De itt ezeregy dolog közre játszik, ha mélyebre ásunk akkor a szimek is arcade szarok ennyi erõvel, mert semmi környezeti hatás nincs szimulálva rendesen, és nem is lehet...

Jó röhögést a továbbiakban is :I

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zolee145
Jaja, ezen jókat szoktam kacagni... "nagyon realisztikus a mod, mert olyan idõt mentem mint a valóságban"...ilyenkor általában köszönök a fórumtársnak, hogy üdvözöllek Fernando!<#worship>

Ha nagyon realisztikus valami akkor közelébe nem lehet kerülni a valóságnak...elvileg. Mondjuk a RaceX-ben vért izzadok, hogy 10mp-en belülre kerüljek a valódi idõkhöz Macauban, persze az igazán realisztikus az lenne ha beülhetnék egy 156-osba...sansztalan.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

avcom
a skinek készen vannak, még 1-2 apróságot (ami elég idegesítõ tud lenni 😄) megcsinálunk és mehet ki

amúgy mondjatok kormányos no help idõket a SEAT-tal az EMG Hungaroringrõl plz, magamat nem tekintem mércének <#zavart1>

a múltkor megörültem, hogy csináltattam a Kiss Norbi AI-val 57.7-et (tizedre annyit, mint a valóságban), aztán kiderült, hogy ez a játékban egy rendesen gyenge idõ <#vigyor>

Freedom88
ctdpben azzal szivhatsz h nincs kerékcsere. Igy nehéz lesz megszokni. De ha gyakorolsz annyit h mondjuk a 100% futamot már kibirja a gumi, akkor jó a beállitás és te se dobálod az autót ide-oda, hanem szépen vezetsz. Na és persze ehhez gyorsnak is kell lenni. Én a Spet modot ajánlom kezdõként vagy az ISI BMW-t.

T.T.

Ginger17
Nekem a CTDP a mindennemû "favorit", de ez egyéni. A pályákat pedig egyesével kapkodd le, de fent találsz ám "track pack"-ot is.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Sziasztok,

Új vagyok még rFactor témában. Így egy kis segítségre lenne szükségem. Végig olvasgattam a fenti linkeket, de megkérdezném, hogy egy kezdõnek melyik F1 modot ajánlanátok, amelyik a legfrissebb, lehet vele singleplayer bajnokságot nyomni, és véleményetek szerint jó minõségû.
Jelenleg a CTDP F1 2005 mod van fent. Csak néhány F1 pálya van benne...
(vagy csak én nem találtam többet 😊 )

Tehát:
SPET, FSONE, netán más?

Elõre is kösz.

alias Darken

Istencsászár
"valami konnyites nagyon van valahol" annyira könnyû amennyire a játék gagyi ezen a téren😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Váltót tuti nem ....Illetve van ugye az egyetlen motor-hajtás meghibásodás, mikor leég az egész , pl mikor 300-nál hátramenetbe rakod 😊)))))
Pedig TRD3-ban tetszett, hogy sérültek a dolgok, pl, a váltó dobálta a sebességeket egy idõ után .
De abban tuti igazad van, hogy könnyitések vannak, ( ami végül is nem baj, hisz nagyon sok dolgot nem ad át a játék ami kellene ahoz, hogy ugyanúgy vezessük az autót mint az igaziak, nincs a fenekem alatt a kocsi, ezt valahogy kompenzálni kell ), sok másod percel le kéne maradnom , mondjuk ez nálam általában össze is jön 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Hát ja!. Nekünk is Nr-ben ugye 2 körös a qual. Edzéseken tök jó idõket tudok menni. Még az elsõ 3-ba is néha bekerülök. Abba a 2 körbe sose sikerül megfutni, vagy mindig a falon találom magam😄

Downhill!!

Dietrich
cc modban long beachen a metosz szerveren 3 körös kvali van/volt..naná hogy megpördültem a 2. körben 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Hat az engine es a beallitasok biztos nem tokeletesek😊 Eleg csak arra gondolni, hogy valaki csinal egy osszehasonlito videot, es ugyanazt a kort futja mint az igazi😊 Eleve nonszensz, vagyis valami konnyites nagyon van valahol😉

De eleve, sokszor ahogy hasznaljak a jatekot, mar az is futurisztikus😉 De sokszor gumi es felfuggesztes problemak vannak, nincs livetrack, a valtot, nem is tudom, hogy ki lehet-e nyirni egyaltalan?!
lac coo
Az ISI BMW-vel rohadt rövidet lehet fékezni , a többi rendben van .... Az ember újja alig gyõzi a visszaváltást, az meg nagyon nem real, megnézve egy F1 videot nem nagyon kapkodnak a visszaváltásokkal ....

De ez lehet engine hiba, mert nagyon sok modnál lehet megerõszakolni a motorféket .....
Jelenleg Spet modja a legjobb , bár ott is nagyon rövid a fékút (((( És kicsit alulkormányzott, oldal irányban nem tapadnak annyira a gumik .

De így is nagyon élvezetes 😉

nekem nem

gordon 24
Mert gyorsan lezavarom igy. Amikor egy pályán 3 versenyt kell futni fölleg ugy hogy háromszor kéne a qual akkor jobb igy. Vagy nem? Végülis ezen könyen változtathatzok csak igy valahogy könnyebb. Meg izgalmas tudod ha rontasz stb.

Downhill!!

Alexease
Nem F1-ezek, gozom sincs milyen, de a "gyari" ISI F1 BMW-t probaltad? Az milyen? Bar nem tudom, mennyire korrektul raktak ossze, de az megisz hivatalos, liszenszelt cucc. Igazsag szerint, jobbnak kellene lennie mint a tobbi barkacs cuccnak.
Dietrich
most se értem miért 3 körös kvalit csinálsz..
vagy 6 kör vagy 15 perc..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Érdekes ez az 1.3 FSONE 😊)))
Pattog mint az istennyila 😊))))fékezésnél úgy berázza az elejét , látni alig lehet 😊)))

<#idiota>

lac coo
Megoldódott, nem tom hogyan 😊)))
Amit írtál azt én is észre vettem ....

gordon 24
Na ilyen lett a végleges v8 versenynaptáram: Bahrain azért 2 mert ugye a hosszu pályán megyünk. Elvileg 3 verseny van ott is.
Szabályok ugy vannak most nálam, hogy 1 fel 1 gyors 1 levezetõ koros edzés, aztán 25% az igazi versenytávnak. És most üzemanyagfogyasztás kikapcsolva. Azért mert 15 körönként mennének pitelni amit nem értek miért. Ugyhogy amig erre nem jövök rá addig pit kilõve.

SceneOrder
{
Adelaide_gp
Adelaide_gp
MMM_Barbagallo
MMM_Barbagallo
MMM_Barbagallo
Pukekohe
Pukekohe
Pukekohe
Winton_gp
Winton_gp
Winton_gp
EasternCreek
EasternCreek
EasternCreek
MMM_HiddenValley
MMM_HiddenValley
MMM_HiddenValley
Queensland
Queensland
Queensland
OranGP
OranGP
OranGP
MMM_Sandown
Bathurst_2006
SurfersParadise
SurfersParadise
SurfersParadise
Shakir
Shakir
SymmonsPlains
SymmonsPlains
SymmonsPlains
Phil
Phil
Phil
}

Downhill!!

Danecay
Nem igazán értem a probblémádat, bár ha ennyire nem megy akkor egy dolog jut eszembe. Tehát amikor elindítod, a PROF1TR PACK.exe-t bedob egy mezõt ahol meg kell adni , egy elérési útvonalat. Ha mondjuk meg adtad neki az rF útvonalát és ennek ellenére nem megy, annak az az oka, hogy a mappaszerkezet nem úgy van kialakitva, hogy egybõl betelepüljön a játékba, ugyanis a MOD mûködéséhez szükséges mappák és fileok egy PROF1TR PACK mappában vannak, amit így nem ismert fel a játék. Tehát ha úgy installáltad a skin packot ahogy írtam akkor az rF gyökerében kell lennie egy PROF1TR PACK mappának aminek a tartalmát (GameData, rFm) át kell helyezni az rFactor gyökérkönyvtárába, így a helyükre kerülnek a fileok.
Ha nem ilyen amatõr jellegû a probléma akkor bocs!

Alexease
Ez nem plugin, ez egy mai, divatos szabvany😉 Minden kep es sok file formatum elejen, XMP szintu, ASCII kodolasu, altalaban XML formatumu informaciokat tarolnak (EXIF, IPTC, stb.)
tedd INTERNET-re LAN-ról és jó lesz

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

petesilver
ezt a plugint használta hozzá: XMP
Alex, mi ez?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
megnéztem ez egy okos kép, adobe. Ezzel csinálták, és ekkor:
Adobe Photoshop 7.0 2007:07:25 21:42:26

lac coo
Ez ingame !!!!! <#idiota><#idiota><#idiota>

Istencsászár
Ez egy koncept kép😊

petesilver
Ez nagyon állat kép! Alex szerinted ps buher, vagy render, vagy screenshot?

lac coo
Csak utána nehogy másik csoport szarjon be 😞((

Alexease
Sz*rul😉 Ha vissza es elore olvasol, akkor tudhatod😉)) <#idiota>
Alexease
Az Instance reszet szokta elbaltazni (de az resetelheto), es a normalokat (az is javithato). Csak meg kell keresni a tobb szaz object kozul, hogy epp' melyik miatt balhezik😉 De megtalaltam melyik csoport a szar, gyogyithato a dolog😉 Vagy ujra csinalom azt a reszt😉Van meg belole boven, 2-3 nap szopas az semmi, az egeszhez kepest😊
Smicy2
Alex: Parád hogy áll? <#ravasz1><#zavart1>

Charade GTti

lac coo
Amúgy erre az FSONE-ra hogyan-hová kell installálni a 07 -es skineket, mert nekem még nem sikerült ?

petesilver
ahha. akkor valami scriptelõs okostojás kell, aki belenyúl a pluginbe, ha érti mi a gond. ajvé!

Dietrich
na igen de a rally és a pálya verseny 2 különbözõ dolog!
1000km-en át ezt csinálni nem kis meló..

Alexease
MAX 8, de nem a MAX-el van a gond, ott mukodik rendesen. Exportnal hibazik, de inkabb Instance szinten.