rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
😊
Nagyon technikás pálya, sok a kifelé dõlõ kanyarív..könnyen le lehet esni az ideális ívrõl és akkor már rontva van az egész kör.
A Cart-nál nem használtam a gombos teljesítménytöbbletet, nem volt konfigolva, aztán meg csak egy ötlet volt, mert kiváncsi voltam 😊)
De élmény mindkét formula-val, sõt a V8-l is, de ott nehéz a teljesítménygörbe, könnyen lesz ideges az autó hátulja.
kösz hogy nézted 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem is w***z de nem volt még ilyen tünetem, lehet ha azért mert nincs crackelve 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

hjába no...a warez😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ginger17
Nem vagyok jós, de szerintem a következõ futamon a fékjeid fognak eldurranni... <#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolo
A kocsi hûtésén hogyan lehet állítani?
Adelaiden nyomtam egy RC3-as autóval a Lienz Festivalból, 10 körbõl 2 lett volna hátra, vezettem a kategóriám, és eldurrant a motor 😞

http://flickr.com/photos/zolika90/

Lenne kedve valakinek a VSR GP2 ligába jönni? Saját festést lehet kérni támogatókkal együtt. Én egyedül vagyok a NoName Racing Team-ben és azt szeretném ha valaki jönne csapattársnak hozzám. A liga ára 500Ft amit majd mindenkitõl évad végén a bajnok fog megkapni. Gyertek jelentkezni! Több infó privátban!

Istencsászár
<#eljen> Én Nürburgringen néztem a 2 kategóriát, ott is 3 mp körül volt a kölünbség a kettõ közt, bár én más F1 modot használtam, de v8 motorral ugyan ugy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bazz... azt kell, hogy mondjam, nemigen vagy normális, de rohadt jó cucc... 😄
b-type
sirály.

Összeraktam egy összehasonlító videót az F1 (Lewis Hamilton 2007 év újonca) és CC között (Timo Glock 2005 év újonca).
Meg elõtte végigtekerek egy V8-l..azon sokat filóztam, mert a körideje sokat rakott a videó méretére, de egyszer élünk 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
😊

akkor én is ki kell próbáljam 😊

gordon 24
Elindult!!!!

Beraktam egy másik Bahraini pálya könyvtárába és onnan faszán mükszik!
Viszont észerevettem egy érdekes dolgot. Nincs üveg az autóba a pályán😄 Mindene faszán látszik de nincs benne szélvédõ😄D:LOL

De mind1 az a lényeg hogy megy.

Üdv.

Downhill!!

lac coo
Csak nem hagy nyugodni a Red Bull F1 festés.....Öszeszedem az topik avatarokat, és abból lesz egy "SG"-s autó 😊))) Teszt kép, nem túl nagy felbontásban :

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gordon 24
Sziasztok!
Jocika priviben elküldte nekem a Bahraini pálya röviditett azaz v8 supercarhoz való pályáját. De egy gond van vele amikor berakod a gémbe azt irja ki hogy a mas filet nem tudja megnyitni. Nincs kedve megnézni valakinek aki ért a pálya gyártáshoz? Jó lenne. Mind a gtr2-höz mind az Rfactorhoz megvannak ehhez a sorozathoz a pályák (hála Dietrichnek Sunának és itt is sok embernek) Rfactorhoz ha ez meg lenne teljesen korekkt season lehetne csinálni. GTR2 -hõz sajnos nincs meg.

Itt a Link:Elöre is kösszi!!

Downhill!!

totti10
a szezon autója be van állítva de a játék nem eredeti...

ne mond már h azért nem tudok elinditani egy szezont mert nem eredeti a game (nem online szezon ez csak gép ellen akartam nyomni)

hajrá,lilák!

Alexease
Es az a szezon autoja van beallitva amit ker, es meg a jatek is eredeti?😊 <#idiota><#zavart1>
totti10
az sem segít, leszettem az összes pályát meg megvettem az összes kocsit de még mindig nem tudok elkezdeni egy szezont-t

hajrá,lilák!

Alexease
Vegig teszteltem a 3 exportalhato normal tipust, a shadereket es az instance-szet, es sehogy se jo😉 Mindegy, ez igy mukodik, aztan jol van😉 Dokumentaciok helyett, szopasokon keresztul vezet az ut a celig😉
Alexease
Az ut, az aszfalt, a palya fele😊
De nyugi, meg en sem ertem mi ertelme van😊 Mi benne a logika?! Az hog eltunteti az egesz palyat, ha arra fle nezek, az egy dolog, legyen. De hogy az csak az utat miert tunteti el, az mar erdekes?!😊 Tuti, hogy van valami trukkje😉 De eddig nem volt gondom ilyennel. De az is igaz, hogy hiaba csnaltam 2 oldalas texturat, mindiga palya fele forditottam az objectet. De ha a palya masik oldalarol akkor is hattal van?! 😊)))
Majd vegig tesztelem, tuti valami normal-transparens-sorted-blending-chroma beallitasi kombo lesz a megoldas😉

Bar igy mukodik, hatulrol is latni, semmi gond vele, csak bosszant, hogy miert?!😊)))
lac coo
De mi az ,hogy a ROAD felé ?
És ha egy ovál pályán középen vannak a nézõk ? Vagy nem értem ....

Alexease
Egy kis "okossag" , hogy mas ne szivjon vele😉
Parad, exportalas, valamelyik object hibas, meg erdekessegeket csinal (egyiranyba nezve eltunteti a palyat, es barmerre nezve csak az aszfaltot!😄). nehany szar object, de felezos megoldassal gyorsan kideritettem, hogy a mar kesz, kozel 100 db "kozonseg" valamelyike. El kezdtem pucolni, torolni, amig csak 30 darab maradt😉 Aztan rajottem😉 Ha az object normalja, nem az aszfalt (pontosabban a ROAD) fele nez, akkor elcseszi😉 Mivel ramentegettem, igy kezdodik elorol a "benepesites"😊
zolee145
Mondjuk ebben is van valami.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

guardian hero
Nem feltétlen. Rád nem hatnak a G-erõk, nem ráz az aszfalt, nem az életed/sok száz milliós technikát kockáztatod, ha totálisan a határon autózol, vagy kockázatos íveket vállalsz be. Emellett még egy csomó zavaró tényezõ ki van zárva a szimulátorok egyszerûbb modelljébõl, mint a por/olaj, vagy az autót megdobó egyenetlenségek pályán. Abban is biztos vagyok, hogy a profi szimesek sokkal többet tesztelnek a szimulált környezetben, mint amennyire a pilótáknak lehetõségük van a valódiban. Mindezek figyelembevételével egy valósághû szimulátorban simán jobb idõket mehet egy jó szimes, mint a valódi versenyzõ a valóságban.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

zolee145
Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Az a véleményem, hogy sehol nem vagyok a valódi pilótákhoz képest. Ebbõl kiindulva nem hiszem el, hogy tudok olyan idõt menni mint õk, tehát ha mégis sikerül, netán jobbat is megyek náluk akkor valahol valami hiba van.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

De isteni ez a Toban long. Még jobban tetszik mint a short 😊

Istencsászár
Hát most ez igy jó egyenlõre, kisebb finomítások lehetnek, majd felvetem Spetnek, hisz õ ért hozzá én nemigen😊, de az biztos hogy jobb mint egy alap BMW, vagy CTDP.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én szeretnék jó setupot csinálni(nem idõ miatt), de nem értek hozzá. Nincs valahol leírás róla?

Istencsászár
Ha gép ellen megyek énis a végérõl ez alap😊), mert versenyezni akarok, de semmi-semmi gépi ellenfél nem pótolja azt az élvezetet amit a komoly online versenyzés ad, komoly fair emberek ellen, semmi az ég világon. Persze annak is vannak hátulütõje, mert az jobban setupol, az meg tehetségesebb, az meg 100 kört is megy de mégis 2 mpt kap körönként... ez benne van, de mindezt mindenki elfelejti mikor a rajtrácsra sorakozik és a lámpa zöldre vált, mert onnantól feszültség s élvezet a köbön.

Szeretem a WTCC-t, azzal is játszok 😊

lac coo
Bonyolult és öszettet dolog ez a fizika moddolás, de nem szabad feladnotok .Már így is nagyszerû a mod, vannak hibák benne de már nagy eredmény a gumi, leszorító erõ, fékezés közbeni kanyartartás stb ....
Én nem értek hozzá, de egy kis oldalirányú tapadás a lassabb kanyarokban ( nekem ott nagyon alulkormányzottnak tûnik ...) Jóval kissebb motorfék és tökéletes lesz ...
Nézzetek rá az FSONE 1.3 -ra, az ugyan elég szar összességében, de semmi elõnyt nem lehet szerezni az extra gyors visszaváltásokkal, legfeljebb szétpörgeted a motort .Azt úgy megleshetné nálatok valami hozzáértõ, hogy mitõl is van ....

Meg ha már sírhatok,még mindig kicsit konnyen blokkol a terheletlen kerék 😊))

<#eljen><#smile>

Jó nincs egy hete hogy elkezdtem szimulátorozni 😊

irlindy
de mind1 haggyuk az idõket

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Én mindig utolsó helyrõl indulok, aztán szépen próbálom feljebb verekedni magam ... Nekem az az élvezet ha minden kör végén 1 méterrel közelebb vagyok az elöttem lévõhöz 😊))

Ezért is nem játszom online... Egyrészt idõm sincs, lassú is vagyok és nem akarok beállni a sorba , hogy a játék engine hibáinak kihasználásával legyek még gyorsabb .....Még ha tudom is , hogy Monacoban az alagút után 10 méteres fékutat lehet venni , a villámgyors visszaváltásokkal , akkor sem fékezetk úgy ...

Mert hülye vagyok, lehet 😊))))

irlindy
nemazért mondtam hanem mer elõször mentem rajta...csináltam egy setupot és 42.2-t mentem

Istencsászár
Foltozásnak a foltozsának a foltozása😊, ebbe ez a gond, valamit elkezdünk és sose jó, azt mindig valami új elüjön amitõl jobb lehetne, de már mindenkinek a a.... kivan vele😊) szal ez ilyen móka... sosincs vége.

Nekem ezért tetszik a WTCC, ottvan oszt jóvan, szvsz tök feelinges, de vannak benne hibák, majd 07ben jobb lesz, de nem lehet belepiszkálni meg semmit és még így is fényévekel jobb game, mint egy rfactoros túraautós cucc, SZVSZ.

Mikor elkezdtünk Champ carozni, örültünk ha Tobanon 45 alá megyünk. 😊

van a youtubeon videóm, sajna az csak 43:115 lett. A 42-est elmentette, de mire megnéztem volna a replayt már eltûnt 😞

videjó 😊

Végre egy ember, aki szerint nem az a lényeg, hogy milyen idõt mész! 😊 Én is ezt mondom, de báttyám úgy csinálja, hogy csinál 1 beállítást fél órán át, játszik 4-5 kört, és elégedett, aztán kilép a játékból 😊

irlindy
ebben a 42ben te teljesen biztos vagy? <#vigyor1>

lac coo
Én idõket szinte soha nem nézek, mert mire jó az ...
Azok dolgok zavarnak kicsit, mint az említett visszaváltás .Az kifejezetten idegesít, fõképp hogy az AI is használja, és így még csak erõvel sem válthatok lassabban mert lemaradok ....Spec ha más megoldás nincs , én a lehetõ legkissebbre állítanám be a mod fizikájában a motorféket, akkor aztán a fékúthoz kéne igazítani a visszaváltás ütemét. Persze ez is erõsen félmegoldás 😊)

gordon 24
Az is lehet az oka hogy nincsneke meg a naptárban szereplõ pályák!

Downhill!!

Longon még csak 1szer mentem, de sikerült kicsúszni 😊

lac coo
Ezen mit nem értesz 😊)))
Lenyomom Alonsot idõben, de lehet azért egy hajszálnyival gyengébben vezetek 😊))))

Dietrich
már 28x volt errõl szó..
rfactorcentral (itt megtalálod a Mont-Tremblant pályát is..St.jovite néven)
http://www.nros.org/board/index.php?automodule=downloads

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

irlindy
a longon mentem jah..neked ott mennyi a legjobb?
megyek gyorsane egyet shorton is

irlindy
sztem tedd újra a modot...vedd meg újra a kocsit....ha nem müxik akkor nemtom...de lehet h egy file-t nem tettél fel

Bocsi! Én a toban shortra gondoltam, te szerintem a Toban Long-on mentél 😊 Egyébként a Toban shorton 42:890 a rekordunk

irlindy
rf centralon van egy rakat CC pálya...csak nem egybe...szépen kikeresed...
pl Denver, Detroit, Surfers Paradise, Road America...stb

irlindy
mentem pár kört... 1:15:332