rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Hát ha ez olyan lenne, akkor nem lenne vele semmi bajom. Rusnyának rusnyák ezek az autók azt nem tagadom, de ez a mod ráadásul egy "grunge".

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

lac coo
Forma 1 -es autókat mi alapján modelleznek ? Semmi használható anyag nincs .. Nem mintha ilyenre adnám a fejem , csak érdekelne ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ja jóvan google... 1998as évad volt a toca2😊

Engem a régi toca2 es érdekelne.Az is btcc volt ford mondeokkal peuegot 406al stb.Meg tudná valaki mondani az melyik évben volt?😊Faca lenne "toca 2özni" rfactor motorral 😊)

Készül<#kacsint>

Bár asszem valami régebbi évbõl talán 2001

irlindy
jaja

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Holnap lesz?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

gordon 24
Hát nem tudom kimegyek-e. Elvileg meloznom is kell. De a vársoben leszek. Szóval elnézek valszeg arra.

Downhill!!

Alexease
En bent a studioban, es majd dolgozom😉 <#idiota><#zavart1><#zavart2>
irlindy
ti hol lesztek?

gordon 24
Tudom hogy azt megtartják. Volt már Air race is a hid felett. Az amit elöbb irtam az az én priv véleményem. Szerintem ez nem ide való. De ez már egy másik történet. Biztos jó lesz.

Downhill!!

Alexease
"A szerdai esemény többi pontjában lényegi változás nincs: Gerhard Berger egy veterán F1-es kocsival, a Red Bullos Mark Webber és a Toro Rossós Vitantonio Liuzzi jelenlegi Forma-1-es autójával megy át a hídon, Besenyei Péter pedig fölöttük fog látványos mûsort bemutatni."

"Az Attila úttól induló menetben elõbb a Dakar Rali résztvevõi vonulnak fel, akik átmennek a Lánchídon, majd a Roosevelt téren is tesznek egy kört. A folytatásban régi, történelmi Forma1-es autók jönnek, köztük a két osztrák sztárpilóta Niki Lauda és Gerhard Berger egykori kocsijukkal."
gordon 24
Rendben! THX. Lehet kinézek. Bessenyeivel kapcsolatban én is egyetértek Ez a várso nem egy egy redbull air pálya. Valami nem jön össze rombadönt mindent. Ott a vár maga a hid minden. Én még a légi bemutatót sem engedném de mind1.

Downhill!!

Alexease
11:00-12:00
Budapest, Alagut, Clark Adam ter, Lanc-hid, Roosevelt ter. Besenyei repulozik, Palik autozik. Eredetileg az alaguton akart keresztul repulni, de nem engedtek (jogosan). Red Bull F1 bemutato is lesz a Roosevelt teren (de gondolom, a Clark Adam teren is mennek par kort😉
Amugy az autok mar tegnap ott voltak a Krisztinan.
gordon 24
Mikor kezdõdik? Hol? És mi lesz? A neten sehol nem találtam róla semmit. Lehet hogy lenne kedvem menni!

Downhill!!

Alexease
Alexease
11-tol delig? Ha nem dolgoznek elmennek, de igy ezt is buktam😉 Pedig, minden reggel arra megyek dolgozni, remeltem reggel lesz a felhajtas, es akkor utkozben megnezem😉 De nem jott ossze😉
irlindy
vki jön majd lánchídhoz f1eseket nézni?

zolee145
Akkor ezt buktam. Még csak ötletem sincs hogy mi a baja... nézegettem az rfm-et, de se kép se hang (mármint nálam).

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
az F1-et én is utálom..de attól még a F1 szimulátorral játszok mert játékban legalább nem csak a boxban van elõzés..ja és nincs palik sem <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Komplett telepítõ volt, benne voltak a pályák is. A gumikat nem lehet változtatni, és minden pályához saját gumi van, vagyis azt írja, hogy (ha jól emlékszem) Gyear Watkins. Majd kipróbálom azt, hogy a pálya fájljában átírom a gumit mondjuk Gyear Sonomára (vagy ami a neve annak) mert ott nem melegszik így.

Debilon, próbáltam. Iszonyatosan alulkormányzottak az autók, és nem is igazán lehet rajta korrigálni (vagy nekem nem sikerült). Az NROS modnál azért be tudtam állítani úgy is, hogy a kanyarban eldobja az autó a farát, szóval ez valamivel jobban tetszik nekem. Alulkormányzott autóval nem tudok menni, ráadásul az nr2003-ban is inkább a túlkormányzott autót szoktam meg, ahhoz hasonlóan próbálom ezeket is beállítani.

Dietrich
ez ugyanolyan szemetes autó mint a valóságban <#mf2><#hehe><#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
teljesen más volt..más csapatok, szponzorok etc.
Indycar volt a nevük..
maga a CC nem, hiszen ezt a nevet 2003 óta használhatják más csapatok, fõnökök és jóval kevesebb szponzor....
1996 óta csak TG és bandája mehet rajta kivéve a 2000-es évet amikor a tilalmat feloldották.

jó hülyén fogalmaztam XD. Bemásoltam a javitást és töröltem az eredeti javitást azt amit letöltöttem

a TPSCC Nascar MOD-ot miért nem nézed meg?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Ginger17
Az nros elõszeretettel ajánlja a saját pályáit. Értsd a saját oldaláról letöltött pályákat. Van náluk egy kölök, aki néha beletúr ebbe-abba (pl. az IRL2007 is neki köszönhetõ), néha félmunka, néha nem. Próbáld ki az erdeti, nros pályákkal. Ha azzal próbáltad, akkor nincs ötletem.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolee145
A modot törölted le, vagy azt a javítást is?

Na mindegy, ha nincs akkor nincs...😞

Én még kísérletezgetek vele egy kicsit, persze nem nr2003, de nem olyan rossz ez.

nekem müködnek mert van valami patch hozzá, mikor letöltöttem a módot akkor a patchet is letöltöttem és feltettem de már letöröltem

hát valami nagy fejlesztõ csapatnbak kéne egy levelet küldeni hogy nem akarnak e egy ilyaen módót megcsinálni

gordon 24
Jaja sajnos nincs ilen. Ráadásul a többi játékhoz sem készült ilyen mod sajnos. Még átkonvertálni sem lehet.

Downhill!!

gordon 24
Nem! Én egy fél órára felraktam. Beléptem egy pályára mentem egy kört majd delete. Szerintem nagyon rossz! Ha NASCAR akkor NR2003. De nem müködött nálem sem a busch és a CTS.

Downhill!!

mondjuk a Seat Leon meg a BMW 320 si ahoz már csak festés kell de a többi modelt azt megkéne csinálni

egy btcc mód téjnleg jó ötlet lenne

lac coo
Ja...Tényleg 😊)))))))))))))))

Freedom88
jobb felsõ sarokban látható logó alapján könnyen kiderithetõ😊

T.T.

lac coo
Ezt hol találtad ?

zolee145
Még egy kérdés: nálad megy a CTS és a Busch? Elvileg van valami javítás hozzá, de nem találom sehol.

Freedom88
sok sikert hozzá😊

T.T.

gordon 24
Jaja meg wtcc is van! De ugy szeretnék egy ilyennel menni a francba😄 Csináljon má valaki hozzá:

Downhill!!

huhúú... mire elértem a pitkijáratot 300 fokosak voltak a gumik és még meg is pördültem és kaptam egy szép defektet 😊 Hát ez pedig szivás szerencsére az oválpályákkal nincs semmi baj (azok a kedvenceim) 😊

Freedom88
ETCC van

T.T.

zolee145
Az Infineon jó volt, miután rájöttem, hogy asszimetrikus volt a nyomás a gumiban.😊 Igaz addig már mindent állítottam, de az egyik irányba nem kanyarodott a másikba meg nagyon.
Watkins viszont gatya...😞

Ez mondjuk vicces, mert épp azt vártam, hogy roadon nagyon jól vezethetõ lesz az autó (az rF ebben eddig erõsebbnek tûnt mint az oválban), és oválon meg nem. Ehhez képest oválra elég jó autót lehet csinálni, roadon meg vacakol.

A Full install nevû cucc van fenn (asszem letölthetõ volt ez a mod darabokban is), de már nem is nagyon látni az nros oldalán, már csak a Sprint Cup van fenn. Ahogy olvastam abban már csak COT van.

gordon 24
Nincs valami fasza BTCC mod az rfactorhoz?

Downhill!!

gordon 24
Ugyan ezt csinálja Infineonon is. Nem jó az a mod. Szerintem az rfactor NR modok cuzámmen felejtõsek!

Downhill!!

megyek én is kipróbálom 😊

zolee145
Rákerestem, de nem talált semmit a keresõ, szóval lenne egy kérdésem:

NROS Nextel 2007 mod, Watkins Glen. Jövök ki a pitbõl, és nem lehet úton tartani az autót, még nevetségesen alacsony sebességnél sem, gondolok itt 30-40 mph-ra. Visszamegyek, állítok mindent ami csak eszembe jut, de semmi. Aztán elkezdem figyelni a gumikat.
Ahogy elindulok 35-tel a pitbõl már melegszik, mire kiérek a pályára már a hátsó be is sárgul, és lényegtelen milyen tempóban (tempó? <#nyes> kb 40-50 mph) megyek elszáll a kocsi, de van úgy, hogy a kanyarig sem jutok, egy kövérebb gáz kettesben és viszlát.
Van erre valami megoldás, javítás... vagy Watkins Glen felejtõs?

Ginger17
No mégegyszer... <#vigyor2>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

zolo
Ma újra játszottam azt a futamot, ugyanazok a beállítások,Adelaide,10 kör, simán végig tudtam menni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Ginger17
Dehogymá... <#nyes>

Freedom88
nekem is nagyon tetszik😊

T.T.