rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Downhill!!
Downhill!!
"Az Attila úttól induló menetben elõbb a Dakar Rali résztvevõi vonulnak fel, akik átmennek a Lánchídon, majd a Roosevelt téren is tesznek egy kört. A folytatásban régi, történelmi Forma1-es autók jönnek, köztük a két osztrák sztárpilóta Niki Lauda és Gerhard Berger egykori kocsijukkal."
Downhill!!
Budapest, Alagut, Clark Adam ter, Lanc-hid, Roosevelt ter. Besenyei repulozik, Palik autozik. Eredetileg az alaguton akart keresztul repulni, de nem engedtek (jogosan). Red Bull F1 bemutato is lesz a Roosevelt teren (de gondolom, a Clark Adam teren is mennek par kort😉
Amugy az autok mar tegnap ott voltak a Krisztinan.
Downhill!!
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Debilon, próbáltam. Iszonyatosan alulkormányzottak az autók, és nem is igazán lehet rajta korrigálni (vagy nekem nem sikerült). Az NROS modnál azért be tudtam állítani úgy is, hogy a kanyarban eldobja az autó a farát, szóval ez valamivel jobban tetszik nekem. Alulkormányzott autóval nem tudok menni, ráadásul az nr2003-ban is inkább a túlkormányzott autót szoktam meg, ahhoz hasonlóan próbálom ezeket is beállítani.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Indycar volt a nevük..
maga a CC nem, hiszen ezt a nevet 2003 óta használhatják más csapatok, fõnökök és jóval kevesebb szponzor....
1996 óta csak TG és bandája mehet rajta kivéve a 2000-es évet amikor a tilalmat feloldották.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Na mindegy, ha nincs akkor nincs...😞
Én még kísérletezgetek vele egy kicsit, persze nem nr2003, de nem olyan rossz ez.
Downhill!!
Downhill!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Downhill!!
Watkins viszont gatya...😞
Ez mondjuk vicces, mert épp azt vártam, hogy roadon nagyon jól vezethetõ lesz az autó (az rF ebben eddig erõsebbnek tûnt mint az oválban), és oválon meg nem. Ehhez képest oválra elég jó autót lehet csinálni, roadon meg vacakol.
A Full install nevû cucc van fenn (asszem letölthetõ volt ez a mod darabokban is), de már nem is nagyon látni az nros oldalán, már csak a Sprint Cup van fenn. Ahogy olvastam abban már csak COT van.
Downhill!!
NROS Nextel 2007 mod, Watkins Glen. Jövök ki a pitbõl, és nem lehet úton tartani az autót, még nevetségesen alacsony sebességnél sem, gondolok itt 30-40 mph-ra. Visszamegyek, állítok mindent ami csak eszembe jut, de semmi. Aztán elkezdem figyelni a gumikat.
Ahogy elindulok 35-tel a pitbõl már melegszik, mire kiérek a pályára már a hátsó be is sárgul, és lényegtelen milyen tempóban (tempó? <#nyes>#nyes> kb 40-50 mph) megyek elszáll a kocsi, de van úgy, hogy a kanyarig sem jutok, egy kövérebb gáz kettesben és viszlát.
Van erre valami megoldás, javítás... vagy Watkins Glen felejtõs?
http://flickr.com/photos/zolika90/