rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
máshonnan nem lehet ezt?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A Forma 1 számára meg csináltam másik profilt, abban maradt az eredeti 270° , az úgy jó.
Ginger: Ha már az igazi városi autóban/túraautókban is 900°-ban tekergetheted a kormányt, akkor szerintem ez így sokkal élethûbb.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Forza.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
mostanság valami jó autós játékot keresek, amivel lehet neten játszani.
ez gondolom szimulátor. van rá lehetõség hogy kiprobáljam? és hol tudom megvenni?
Hanem hogy a játékban a sofõr csak 90°-ban fordítja a kormányt, és így nem érzem az összhangot, mint pl a Haulinban, ahol a kamion kormánya teljesen úgy mozog, mint az elõttem levõ.
Esetleg tudsz mutani egy képet, vagy le tudnád írni , hogy nálad a játékon belül milyenek a beállítások? Deadzone stb.
Hálás lennék
T.T.
Mert hiában állítottam be, a kormány csak °90°-ban fordítja sofõr mindkét irányba, és így lehetetlen játszani.Ha nem tudja a játék, akkor viszont az én kormányomat kell átállítani, de így elveszik a legfõbb elõnye a DFP-nek 😞
delta s4
mert a hsw.hu-n megvan az összes de találtam már más oldalon is
Most ha lesz idom, mas egyeb melett, ezt is barkacsolgatom. A jelenlegi 9 palyaelemet felbovitem 39-re.😛 Ezekben lesz 3 uj sikan valtozat es 5 uj kanyarkombinacio😉 A komplett shaderezes kesz (1 uj kep fent van az rFactor Centralon, amin latszik a hatasa😄)
Egyelore az optimalizacio miatt nem tudom mennyit lehet majd nyerni a file mereten, de az elozetes szamitasok alapjan, olyan 5-700 Mbyte kozott lesz😊 <#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Hogy mikor, azt passzolom😉 Ha jol megy, naponta 2-8 palyaelemet tudok osszerakni, es utana meg ujra kell irnom a komplett HTML/Flash/PHP scripteket😉 A jelenlegi kattintgatos megoldas hasznalhatatlan a sok palyaelemhez. De a script rugalmas lesz (most is az😄), vagyis kesobb, 1-1db 20 Mbyte-os MAS letoltessel lehet boviteni az elemeket (johetnek majd a kanyar/sikan otletek😊)
Sajnos a szintkulonbsegek megoldasa extremul megnoveli a file-meretet, 1 fele magassaggal is 3x akkora lenne a file!😊 Sajnos ahoz, hogy igy online lehetssen osszerakni, mindent le kell gyartani elore, ami brutalis mereteket eredmenyez. Amugy, ha EN offline, MAX-ben pakolnek ossze egy palyat a meglevo elemekbol, valtozo szintkulonbsegekkel, nem lenne tobb 1 palya 20 Mbyte-nal...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Más: valahogy megoldható a játékban ( file átírogatás nélkül ), hogy ha kevesebb ellenfelet választok mint amennyi a modban van, akkor ki tudjam válsztani kik legyenek azok ? Mintha lett volna errõl szó korábban....
Ha valamit azt megtanultam, hogy a MAX nem egy stabil program, gondolom nem is mai gyerek....Komolyabb számításoknál dobálom a kereszteket erõsen 😊)))
Most egyelore szivok😉 Tegnap mindent optimalizaltam, szetszedtem, osszeraktam az objecteket, csoportositottam, teszteltem, megcsinaltam az osszes materialhoz (>50) a shadereket, stb., es az utolso tesztnel, lefagyott, es meghalt a MAX file😞 Pedig mindig, folyamatosan mentek, es mindig masneven, hogy tegnap miert maradt el, nem ertem😞 Vagyis kezd elolrol😉))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
- Eredetileg, full arnyekokkal 180 fps
- Optimalizalva 260 fps
- Full shaderezve (eddig nulla shader volt;D) 230 fps
- Ujra optimalizalva, csoportositva 280 fps😊
- Gondoltam, a fakat kivaltom negyed annyi poligonbol allo Shadow Objectekkel: 250-270 fps, folyamatosan valtozo?!?!
Igazabol egy bazinagy tesztet kellene csinalni, hogy mit szeret, nem szeret az engine: sok/keves textura, kicsi/nagy textura, sok/keves poligon, atlatszo objectek, shaderek, stb.
Mondjuk a hozzászólásokat érdemes elolvasni a YouTube oldalán a videónak.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amit az editorhoz alap AIW-t toltottem fel, abba be van kapcsolva az AutoGenGrid (editor plusz lehetoseg, a sok kozul;D). Vagis, lehet, hogy alapbol csak 4 AI-t raktam be (mint ajanlas), annyi fix hely van a racson, de a programnak es a szamitasainak koszonhetoen, automatan tud belole szamolni (amit ha en irnek meg, mar eleg nehez lenne😄).
Ez az alap AIW-val keszult, amit a program rugalmasan tud hasznalni:
Valszeg, valami extra barkacs programozassal, sok idovel ossze lehetne dobni valamit, de meg az is elmaradna hasznalhatosagban, minosegben attol, amit nehany perc alatt barki megcsinal az editorral😉
Az editorral csak korbe kell autozni 2x. Utana mar meg van a palya kozepe, szelessege, ha korbemesz megegyszer az idealis iven, akkor meg van az idealis nyomvonala is az AI-nak. Utana mar csak egy gombnyomas (Find Corridor), es az editor kiszamolja korrektul az aszfaltot, a kerekvetoket es palya szeleket, a palya kulso reszet az utkozo objektumokig (korlatok, keritesek). Automatan szamolja, felirja a palya szakaszok hosszat, idejet, az uzemanyagfogyasztast, stb. Ha ezeknek a felet leprogramoznam valahogy, mar kiraly lennek, de megis nem sokat erne, ugyanugy hasznalhatatlan lenne.😊
De tenyleg csak par perc az AIW. Ha nem kell a pit (nincs AI edzes, nem kell pitelni verseny kozben), es nem fontos az idealis iv (Fast Path) akkor eleg 1x korbe menni, beallitani Main Path-nak (ut kozepe), egy Find Corridors, Save, es mar kesz is😉
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az a beragadas inkabb ISI bug😉 Sajnos MOD-tol, autotol fuggoen, foleg az ilyen "kiallo" alkatreszeseknel (elsoszarny), gyakori a beragadas;( Az utkozes object hatrebb van, igy ezeknel a leesheto alkatreszeknel, elofordul hogy "beleszamolja" magat valamibe😊 Allitolag irjak az uj utkozes vizsgalatot...
Megneztem, tenyleg rossz😞
De itt egy mukodo verzio, a hianyzo file-okkal😄D
http://alexease.extra.hu/files/rFactor_AIW_Editor_1150.zip
Gondolom HSW-t nézegetik ott is, onnan szedték a videot, ha nem lesz kilinkelve a cucc akkor nem találják meg, egyelõre .
Frames: 4067 - Time: 60000ms - Avg: 67.783 - Min: 49 - Max: 118
(Athlon64-X2 @2540mhz(5000+), 2g ram, 7600gt, 1280x1024, minden HIGH, AnisoFilter4x, AA nincs)
(szvsz egy közepes gép mamár egy kétmagos, legkisebb processzort jelent(intel E2160/x2 3600+), 8600GT/2600XT/1950PRO/7900GT videoval, 1g rammal)
Forza.
"Üdv!
Leszedtem és bemásoltam ezt a AI waypoint editing tool-t a fõkönyvtárba és onnan indítom. (remélem jól csináltam) és nekem nem jelenik meg a bal sarokban a menü.
mi lehet a baj?
elõre is kösz."
C:\-re rakjam gamét vagy nyomjak valami bill parancsot?
bocs de nekem ez még új és szívesen várnék választ.
Alexesease gratulálok fantasztikus munka,kár hogy alapterület marad.