rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Gratula!
már fenn is van az RFcentralon a mûved!<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Intel Core2 Duo E6550/4M/1333 38.900
Athlon X2 5600+ S940 AM2 29.900
GF 8800 GTS 320 DDR3 1.1 ns (dx10) 62.900
vagy
GF 7900 GT 65.000
1 GB/1066 MHz DDR2 Kingmax Mars 11.900Ft (ebbõl kettõ kellene az 23.800Ft)
ez egy nem átlagos közepesen erõs gép ma már. 😊

mondjuk az egész pénz kérdése..de a deszkán és a tápon nem szabad spórolni! Az a kettõ ami szinte állandó tényezõ éveken át feltéve ha nem döglik be. Ha nem vagy tuning õrült és a stabil konfig kell akkor intel deszkát ajánlanék. kb. 25.000Ft
Tápnak 500W-os csifit 15-17.000Ft és az egészet egy szép fekete csifi házba raknám amirõl nyáron nem kell levenni az oldalát mert olyan jó a belsõ keringése a levegõnek a ventik által..olyan 20-22.000Ft

én ha most évekre akarnám meghatározni a konfigom, dx10-es vga kártya menne bele de nem egy nagyon lebutitott 8500-as
A 7900GT is nagyon jó még 1-2 évig, de ugye õ nem dx10-es..

ez pl. egy bivaly kategória 😊
GF 8800 GTX 768 DDR3 1.1 ns 80.000Ft

nyílván lehet olcsóbbat is összerakni nem kétlem..de jobbat ennyibõl nem hiszem csak ha nagyker ismeretség áll fen 30-40% kedvezménnyel 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Akkor nem tudom sajnos, innentõl kezdve bármi lehet ...;(((
Írogass a forumukba .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Van, de azzal is ugyanezt a hibát kapom.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

lac coo
Trackpack nélkül nem megy szvsz, nincs valami mini-trackpack a letöltések között ?

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Én szeretnék játszani a HF1League-ben, feltelepítek mindent, abban a sorrendben, ahogyan kell (kivéve a Trackpack-et a jelszó miatt), és amikor szeretnék játszani a moddal, akkor azt írja ki, hogy a HF1L_Starter program hibát követett el, ezért kilép.

A HF1L-eseket nem tudom elérni, se emailben, se IRC-n, gondoltam, megpróbálom itt is, hátha tud valaki segíteni.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

lac coo
Steam csinált egy elég komoly online felmérést, ott nézz körül. Bár nálunk átlagban sokkal erõsebbek a pc-k mint külföldön, gondolom ott inkább konzolt használnak játékra .

Alexease
THX!
Mi szamit most egy atlagos, kozepesen eros gepnek? AMD-bol gondolom a 2500-3000, Intelbol a P4 3000 vagy valami 6000+ Core2 Duo, nVidia az olyan 6600-7600, ATI-t egyaltalan nem ism,erem, sosem volt😊
2007-08-19 21:07:47 - rFactor
Frames: 4466 - Time: 60000ms - Avg: 74.433 - Min: 55 - Max: 101

Core Duo 6400, GF7600GT, DirectX9, 1024x768, minden maximumon és minden bekapcsolva

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Ha van mûködõ AIW hogyhogy nincs racegroov? Nincs texturája a mas.-ban?

lac coo
2007-08-19 20:23:16 - rFactor
Frames: 2179 - Time: 60000ms - Avg: 36.316 - Min: 21 - Max: 83

Intel 3000. 2G ram, X800XT PE

Minden max kivéve árnyékok az csak high, 6X antialias, 16 X anizo.

Jóvan, nem arra válaszoltam amit kérdeztél... <#bohoc>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ebben a könyvtárban legyen minden, a mas almappa is!
..\rFactor\GameData\Locations\RaceParks

Én szivesen tesztelném ha adnál rendes és mûködõképes linkeket, de ez másképp nem mûködik.
Ez a két ZIP ebben a formában ahogy kiraktad egyáltalán nem mûködõképes, másolgathatom jobbról-balra vagy éppen balról-jobbra, ez tuti nem megy.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Igazabol megtetszett ez a palyaepitosdi, valszeg barkacsolok majd vele, de elotte kellene egy kis help😉 Ha mar hozzapiszkalok, akkor ne vakon tegyem, leggyen valami tampont😉

1. Milyen bugok vannak, hibak, mit kellene modositani, javitani, stb. (szelesebb palya, nagyobb terulet kilove!😛). Es ez ervenyes a Flash-re, programra, grafikara, kamerara, stb. Johetnek otletek is.

2 Kellene egy sebesseg (fps) teszt, hogy altalanossagban mennyire megy szarul😊 Normalis, altalaban hasznalt beallitasokkal, felbontassal, 4 AI-val. Ehez itt van egy pfs zabalo teszt palya:
FPS_Teszt.zip, es hozza egy visszajatszas: FPS_Teszt_Replay.zip

FRAPS-sal kellene tesztelni, beallitani a Benchmark-ot 60 masodpercre, replay indit, TV-kamera, es ahogy megmozdulnak az autok start (alapbeallitasban F11). Ha letelt az 1 perc, akkor ujra mutatja az FPS-t. A Fraps konyvtaraba keszit egy Frapslog.txt file-t, abbol kellene ez a sor:
2007-08-19 19:12:59 - rFactor
Frames: XXXX - Time: 60000ms - Avg: XXX.XXX - Min: XXX - Max: XXX

THX!
arty
Alexease, gratulálok! Nagyon hangulatos kis videok keletkeztek a ZSENIÁLIS ötletedbõl ... sztem is érdemes lenne ebbe picit több idõt ölni 😊

Forza.

lac coo
Elnézést, hogy ismét jövök a gyerekes dolgaimmal, de most megint örülök mint majom a farkának; ez a szárny 9 hónap tanulás eredménye ...<#idiota>.
És még ugyanennyi hátra van ...<#idiota>.

Tomievo
Nagyon kir ez a pályaösszerakó Alex, grat és köszi.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Dzsezi
Üdv!
Leszedtem és bemásoltam ezt a AI waypoint editing tool-t a fõkönyvtárba és onnan indítom. (remélem jól csináltam) és nekem nem jelenik meg a bal sarokban a menü.
mi lehet a baj?
elõre is kösz.
Alexease
FIAT Abarth
Banner, TRF SKRO, Historic FIA GT (Pt. 1+2 of 3 final), vagyis a GTL konvert 2/3 resze😉
pointer4
Nagyon jó 5let az 1xû pályaszerkesztõ, de engem az a verda izgatna. Nemtaláltam meg 3 perc alatt. Lelehet húzni valahonnan vagy magán ? 😊 Mi az amúgy? Fiat 500??
Akarunk egyet haverokkal nyomni vele Norfdschliefen 😊 egy 3om köröset 😊 kb 66km 😄 Majd viszünk elemózsiát is 😊
gviski
Asszem az össze rFhez való pálya

Virtual SimRacing

Alex én egyre inkább biztos vagyok benne, hogy erre a cuccra érdemes lenne idõt és energiát szánnod, esetleg más emberek segítségét igénybe venned és így fejleszteni rajta.
Nagy az érdeklõdés iránta, talán ezt érdemes lenne kihasználnod 😊

lac coo
Ezek mind rF alá valók ?

gviski
irl meg akinek kell delphi82 össze publikált alkotása:

http://srf-delphi82.ath.cx/tracks/

Virtual SimRacing

irlindy
thx ez már müxik

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Alexease
Elcsesztem a linket😊
RaceWay AIW
irlindy
nálam is

lac coo
Not Found ..

Alexease
Tessek RaceWay AIW (a 3 "gyari" palya kozul az egyik)😊 RaceWay_AIW.zip
#28717 Benne van a csomagban😉 RaceWay😉 De gondolom, vicc volt😉))

Amugy update-eltem a szerveren az alap AIW file-t, most mar a pit nyomvonalat sem kell megcsinalni, benne van😉 Raadasul kissebb is, es nem ir hibat (viszonylag stimmel minden palyaval az alaputvonal😉 De azert meg csinalni kell egy normalisat mindegyikhez😉
SimaSuna
a pálya nem kerülhetne fel vmi tárhelyre? 😄
lac coo
Ha má megvan, az AIW-t is linkelhetnéd😊)))Legalábbis ha jól emlékszem ez a pálya acsomag része, tehát mindenkinek megvan ...

lac coo
Ha fennakad mert magas abban mi nem reális?😊))
Számtalan esetben kerülik az autóversenyzõk a kerékvetõket mert veszélyes:magas, vízes, csúszós stb....Ez most az a fajta amit nem lehet jól támadni, illetve csak a szélét lehet ...

b-type
hmm..van is amin ki szeretném próbálni 😊
A cucchoz meg én is grat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Most neztem vissza az idot, es latszik hogy nem bonyolult😉 Fel ora alatt leirtam hogy kell AIW-t csinalni, megcsinaltam (az mondjuk 3-4 perc;D), lenyomtam egy 5 koros versenyt, csinaltam belole videot es feltoltottem😉 Vagyis nem kell megijedni, csak elsore bonyolult😉
De sokkal jobb AI ellen versenyezni, ha meg bena is egy kicsit, megis csak RacePark😉 <#vigyor3><#zavart1><#zavart2>
Alexease
Az AIW keszites nem bonyolult, csak izgalmas a program miatt😉 Millio hibalehetoseg😉 Amit leirok, az mukodik, hasznalhato, de ha valakinek nem megy, probalkozzon, nem is erdemes kerdezni, mert annyi problema lehet;( Lehetetlen online kitalalni mi nem jo;(

A menuben baloldalt szamok vannak, azokat irom a lepesek el!

- AIW elmentese, ha esetleg meghal😉
- Program indit: rFactorAIWEditor1150.exe
- TEST, belepes
- kiallni a startra
- 1. RECORD PATH. Korbemenni LASSAN a palya, KOZEPEN! NEM az idealis utvonalon! Ha korbeert, valtozik a menu, es ott...
- 1. ADD NEW PATH AS MAIN
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 5. RECORD LEFT PATH Vegig menni csak baloldalt. Ha korbeert...
- 1. STOP RECORNING
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 3. FIND CORRIDORS ez keresi meg a palya szeleit.
- 7. SAVE WAYPOINTS

Most a PIT utvonal jo😊

Kimenni az utra, a pit ele, a lampaoszlopig erdemes (~50m), az ut baloldalara
- 1. RECORD PATH Lassan elmenni a pitig, nagyivben bekanyarodni, vegigmenni, kimenni, es az ut baloldalan menni ~50 metert, megallni😊
- 1. PRESS TO STOP
- 2. ADD NEW PATH AND MARK AS 1st PIT
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 6. SHOW HIDE menuben bekapcsolni a...
- 2. SHOW WP CONNECTION-t

A zold keresztek az utvonal pontok, a lila vonal ami osszekoti oket. Most ossze kell kotni a pit utvonalat a fo utvonallal! Minnel nagyobb szogben, hogy ne derekszogben forduljanak ra az utvonalra😉

Ki kell jelolni a pit utvonal elso keresztjet (eger bal klikk nyomvatartas) es utana a fo utvonalon a hozza kozel allo keresztet. Valtozik a kettonek a szine.
- 6. JOIN AS BRANCH
- 7. SAVE WAYPOINTS

Megegyszer ugyanez csak a masik oldalon😉
- 6. JOIN AS BRANCH
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 3. FIND CORRIDORS
- 7. SAVE WAYPOINTS

Kilepni a FOMENUBE, aztan vissza😊
- 3. FIND CORRIDORS
- 7. SAVE WAYPOINTS

Elvileg ennyi😉 2-3 perc alatt meg van, mukodnie kell, csak sok a hibalehetoseg😉

termeszetesen meg rengeteg allitasi lehetoseg van az editorban (gyors-lassu utvonalak, szaraz-vizes nyomvonal, pacecar, tobb pit, elozesi, fekezesi pontok, stb. Kismillio😉 De az elozovel mar mukodnie kell "hasznalhatoan"😊

Kozben csinaltam egy AIW-ot es az AI versenyrol egy videot😉 Ezekkel az alap beallitasokkal igy megy:

Nem az a bajom, hanem az, hogy elõfordul, hogy valaki lecsúszik az egyik kerékkel a kerékvetõrõl (én is Clio-val mentem) és itt - sajna - fennakadhat. Szerintem ez nem annyira reális. De így is nagyon tetszik.

lac coo
Clio-val próbáltam ezt a Race Park pályát, elég élvezhetõ 😊))))
Laccoo3

Alexease
AIW Editor itt: AI waypoint editing tool

Mindjart irok egy rovid helpet hozza😊 De sajnos eleg szeszelyes az editor, imadkozni kell hogy mukodjon😉))
lac coo
GTR2 konvert , az jó ....De linket nem tudok rá így hirtelen 😞
Próbáld így keresni : Delphy82 track....

irlindy
vááá..sehol nincxs egy normális Spa....1iken rossz az ég másikon olyan mintha egy nagy völgyben mennék közben elkenõdnek a háttérben a fák...
nem tudtok egy olyat ami normális?

lac coo
A zászlószabályokat kapcsoljátok ki !!!Ha kirúgnak a pályáról nem méri az idõt 😊))

lac coo
😊))))
Na látod...Amirõl múltkor beszltem: Valamit csinálsz amin nem lehet padlógázon menni, vagy esetleg beragadós a kavicságy stb., az egybõl nem tetszik a népnek😊)))))

cselt
Ezt az új AIW készítést elmondanád közérthetõen, hogy hogyan kell? Letöltöttem egy AIW editort, de így elsõ ránézésre nem sokat tudtam vele kezdeni.
OK. Errõl az editorról van szó?
"AIW CAM Editor 27"

Alexease
- A masodik kortol elvileg szamolnia kell a koridot. Bar nem 100%, mert palyatol fuggoen lehetnek gondok az AIW-val, mert az csak egy temp (elofordulhat, ha nagyon sokszor van "rossz irany" akkor nullazza a kort. De az AIW editorral nehany perc csinalni hozza egy mukodo AI-t (persze, ha nem fagy le, nem lazad valami hulyesegert😊

- A kerekveto olyan amilyen😊 Sokat filoztam rajta (szelesseg, magassag, doles), plusz a mogotte levo plusz ket "csik" (az elso egy kemenyebb "gumi", a masodik mindig a racsos mûfû vagy a racsos "kavics/homok". De nem kell moge engedni az autot, es akkor jo😊)) Nem lehet buntetlenul keresztul repulni rajtuk, az teny, de en ezt szeretem😉 <#vigyor3>
Hi! Nagyon tetszik a pályaszerkesztõ! Két "bajom" van vele.
- Ha teszt-et megyek, akkor jó az fps, de az idõt nem számolja;
- Kicsit magasak a szegélykövek ill. mögöttük alacsonyan van a föld...

Alexease
Erosen OFF😊
TerranceG
Úgy legyen!

Igyunk sört jól!