rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már fenn is van az RFcentralon a mûved!<#eljen>#eljen>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Athlon X2 5600+ S940 AM2 29.900
GF 8800 GTS 320 DDR3 1.1 ns (dx10) 62.900
vagy
GF 7900 GT 65.000
1 GB/1066 MHz DDR2 Kingmax Mars 11.900Ft (ebbõl kettõ kellene az 23.800Ft)
ez egy nem átlagos közepesen erõs gép ma már. 😊
mondjuk az egész pénz kérdése..de a deszkán és a tápon nem szabad spórolni! Az a kettõ ami szinte állandó tényezõ éveken át feltéve ha nem döglik be. Ha nem vagy tuning õrült és a stabil konfig kell akkor intel deszkát ajánlanék. kb. 25.000Ft
Tápnak 500W-os csifit 15-17.000Ft és az egészet egy szép fekete csifi házba raknám amirõl nyáron nem kell levenni az oldalát mert olyan jó a belsõ keringése a levegõnek a ventik által..olyan 20-22.000Ft
én ha most évekre akarnám meghatározni a konfigom, dx10-es vga kártya menne bele de nem egy nagyon lebutitott 8500-as
A 7900GT is nagyon jó még 1-2 évig, de ugye õ nem dx10-es..
ez pl. egy bivaly kategória 😊
GF 8800 GTX 768 DDR3 1.1 ns 80.000Ft
nyílván lehet olcsóbbat is összerakni nem kétlem..de jobbat ennyibõl nem hiszem csak ha nagyker ismeretség áll fen 30-40% kedvezménnyel 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Írogass a forumukba .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lenne egy kérdésem. Én szeretnék játszani a HF1League-ben, feltelepítek mindent, abban a sorrendben, ahogyan kell (kivéve a Trackpack-et a jelszó miatt), és amikor szeretnék játszani a moddal, akkor azt írja ki, hogy a HF1L_Starter program hibát követett el, ezért kilép.
A HF1L-eseket nem tudom elérni, se emailben, se IRC-n, gondoltam, megpróbálom itt is, hátha tud valaki segíteni.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mi szamit most egy atlagos, kozepesen eros gepnek? AMD-bol gondolom a 2500-3000, Intelbol a P4 3000 vagy valami 6000+ Core2 Duo, nVidia az olyan 6600-7600, ATI-t egyaltalan nem ism,erem, sosem volt😊
Frames: 4466 - Time: 60000ms - Avg: 74.433 - Min: 55 - Max: 101
Core Duo 6400, GF7600GT, DirectX9, 1024x768, minden maximumon és minden bekapcsolva
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Frames: 2179 - Time: 60000ms - Avg: 36.316 - Min: 21 - Max: 83
Intel 3000. 2G ram, X800XT PE
Minden max kivéve árnyékok az csak high, 6X antialias, 16 X anizo.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
..\rFactor\GameData\Locations\RaceParks
Ez a két ZIP ebben a formában ahogy kiraktad egyáltalán nem mûködõképes, másolgathatom jobbról-balra vagy éppen balról-jobbra, ez tuti nem megy.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
1. Milyen bugok vannak, hibak, mit kellene modositani, javitani, stb. (szelesebb palya, nagyobb terulet kilove!😛). Es ez ervenyes a Flash-re, programra, grafikara, kamerara, stb. Johetnek otletek is.
2 Kellene egy sebesseg (fps) teszt, hogy altalanossagban mennyire megy szarul😊 Normalis, altalaban hasznalt beallitasokkal, felbontassal, 4 AI-val. Ehez itt van egy pfs zabalo teszt palya:
FPS_Teszt.zip, es hozza egy visszajatszas: FPS_Teszt_Replay.zip
FRAPS-sal kellene tesztelni, beallitani a Benchmark-ot 60 masodpercre, replay indit, TV-kamera, es ahogy megmozdulnak az autok start (alapbeallitasban F11). Ha letelt az 1 perc, akkor ujra mutatja az FPS-t. A Fraps konyvtaraba keszit egy Frapslog.txt file-t, abbol kellene ez a sor:
2007-08-19 19:12:59 - rFactor
Frames: XXXX - Time: 60000ms - Avg: XXX.XXX - Min: XXX - Max: XXX
THX!
Forza.
És még ugyanennyi hátra van ...<#idiota>#idiota>.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Leszedtem és bemásoltam ezt a AI waypoint editing tool-t a fõkönyvtárba és onnan indítom. (remélem jól csináltam) és nekem nem jelenik meg a bal sarokban a menü.
mi lehet a baj?
elõre is kösz.
Banner, TRF SKRO, Historic FIA GT (Pt. 1+2 of 3 final), vagyis a GTL konvert 2/3 resze😉
Akarunk egyet haverokkal nyomni vele Norfdschliefen 😊 egy 3om köröset 😊 kb 66km 😄 Majd viszünk elemózsiát is 😊
Nagy az érdeklõdés iránta, talán ezt érdemes lenne kihasználnod 😊
Virtual SimRacing
#28717 Benne van a csomagban😉 RaceWay😉 De gondolom, vicc volt😉))
Amugy update-eltem a szerveren az alap AIW file-t, most mar a pit nyomvonalat sem kell megcsinalni, benne van😉 Raadasul kissebb is, es nem ir hibat (viszonylag stimmel minden palyaval az alaputvonal😉 De azert meg csinalni kell egy normalisat mindegyikhez😉
Számtalan esetben kerülik az autóversenyzõk a kerékvetõket mert veszélyes:magas, vízes, csúszós stb....Ez most az a fajta amit nem lehet jól támadni, illetve csak a szélét lehet ...
A cucchoz meg én is grat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De sokkal jobb AI ellen versenyezni, ha meg bena is egy kicsit, megis csak RacePark😉 <#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
A menuben baloldalt szamok vannak, azokat irom a lepesek el!
- AIW elmentese, ha esetleg meghal😉
- Program indit: rFactorAIWEditor1150.exe
- TEST, belepes
- kiallni a startra
- 1. RECORD PATH. Korbemenni LASSAN a palya, KOZEPEN! NEM az idealis utvonalon! Ha korbeert, valtozik a menu, es ott...
- 1. ADD NEW PATH AS MAIN
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 5. RECORD LEFT PATH Vegig menni csak baloldalt. Ha korbeert...
- 1. STOP RECORNING
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 3. FIND CORRIDORS ez keresi meg a palya szeleit.
- 7. SAVE WAYPOINTS
Most a PIT utvonal jo😊
Kimenni az utra, a pit ele, a lampaoszlopig erdemes (~50m), az ut baloldalara
- 1. RECORD PATH Lassan elmenni a pitig, nagyivben bekanyarodni, vegigmenni, kimenni, es az ut baloldalan menni ~50 metert, megallni😊
- 1. PRESS TO STOP
- 2. ADD NEW PATH AND MARK AS 1st PIT
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 6. SHOW HIDE menuben bekapcsolni a...
- 2. SHOW WP CONNECTION-t
A zold keresztek az utvonal pontok, a lila vonal ami osszekoti oket. Most ossze kell kotni a pit utvonalat a fo utvonallal! Minnel nagyobb szogben, hogy ne derekszogben forduljanak ra az utvonalra😉
Ki kell jelolni a pit utvonal elso keresztjet (eger bal klikk nyomvatartas) es utana a fo utvonalon a hozza kozel allo keresztet. Valtozik a kettonek a szine.
- 6. JOIN AS BRANCH
- 7. SAVE WAYPOINTS
Megegyszer ugyanez csak a masik oldalon😉
- 6. JOIN AS BRANCH
- 7. SAVE WAYPOINTS
- 3. FIND CORRIDORS
- 7. SAVE WAYPOINTS
Kilepni a FOMENUBE, aztan vissza😊
- 3. FIND CORRIDORS
- 7. SAVE WAYPOINTS
Elvileg ennyi😉 2-3 perc alatt meg van, mukodnie kell, csak sok a hibalehetoseg😉
termeszetesen meg rengeteg allitasi lehetoseg van az editorban (gyors-lassu utvonalak, szaraz-vizes nyomvonal, pacecar, tobb pit, elozesi, fekezesi pontok, stb. Kismillio😉 De az elozovel mar mukodnie kell "hasznalhatoan"😊
Kozben csinaltam egy AIW-ot es az AI versenyrol egy videot😉 Ezekkel az alap beallitasokkal igy megy:
Laccoo3
Mindjart irok egy rovid helpet hozza😊 De sajnos eleg szeszelyes az editor, imadkozni kell hogy mukodjon😉))
Próbáld így keresni : Delphy82 track....
nem tudtok egy olyat ami normális?
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Na látod...Amirõl múltkor beszltem: Valamit csinálsz amin nem lehet padlógázon menni, vagy esetleg beragadós a kavicságy stb., az egybõl nem tetszik a népnek😊)))))
"AIW CAM Editor 27"
- A kerekveto olyan amilyen😊 Sokat filoztam rajta (szelesseg, magassag, doles), plusz a mogotte levo plusz ket "csik" (az elso egy kemenyebb "gumi", a masodik mindig a racsos mûfû vagy a racsos "kavics/homok". De nem kell moge engedni az autot, es akkor jo😊)) Nem lehet buntetlenul keresztul repulni rajtuk, az teny, de en ezt szeretem😉 <#vigyor3>#vigyor3>
- Ha teszt-et megyek, akkor jó az fps, de az idõt nem számolja;
- Kicsit magasak a szegélykövek ill. mögöttük alacsonyan van a föld...