rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért itt is látszik , hogy néhol ugyanazt csinálja a GMT importer mint a SimEd, a kéményeknél meg azon a kis szárnyon hátul 😞(((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Törölheted a hsz-eket , Alex ....
Ez az eredeti material ....
Valamiért a szélvédõrõl lekerült a smooth vagy nem tom, de szép szögletes lett .😊))
Meg ez valami tex1 tex2 +cube mep materialt használ , mindkét text-en ugyan az a dds van, az üveg meg teljesen mást mutat kívül mint belül 😊))
Majd gyúrok rajta ....
Nem igen tudtam mit vállaltam ezzel a 07-es F1 autóval, de rengeteget tanultam rajta.
És mindenkinek mégegyszer kösz a sok segítséget 😉
Amúgy lehet csak kéne valami mod-topik, gondolom ez a sok hülyeség nem sok mindenkit érdkekel, és visszakeresni is sokkal könnyebb lenne !
- Az alpha csatornanal megcsinalod a textura alphajat, kimented (DXT5), es a material editorban, a material beallitasnal beallitod a Source/Dest Blend-et.
- A Chroma Color-nal az alphacsatornan kivul, az atlatszo reszeket egyfele szinure fested (pl. magenta vagy cyan), es ezt a szint allitod be a textura beallitasoknal (ennel a Source/Dest Blend-et NEM kell bekapcsolni!).
Meg ugye ez egy importált , átalakítot autó, elvileg ha a dds-t nem is találja a material típus az az eredeti ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
THX !
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
az ISI-s max5-ös 3 file-t (dlt, dlu) bemásoltam a max/plugins könyvtárba...
Tobben kertek, foleg kinti forumokon, es mivel egyszeruen megoldhato (+15Mbyte), lesz RaceParks Dirt version😉 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Egyszeruen csak a Flash editorban kell 1 kapcsolot allitgatni (Asphalt/Dirt), es a kimenet eszerint valtozik😉
Egy beta-s kep😛 <#zavart1>#zavart1><#vigyor5>#vigyor5>
Alt+középsõ egérgomb, vagy alul Arc Rotate, Ctrl+Alt+középsõ egérgomb pedig a zoom....Legtöbbször ezeket használom.
GMT Import az már húzosabb, én most jutottam el arra a szintre hogy ki is tudom venni és vissza is tudom exportálni (ez a nehezebb).
maxben viszont:
- eddig nem tudtam gmt-t beimportálni
- nem tudom forgatni a nézõpontot a pálya körül, így nem látom rendesen mit csinálok
szal ezt a több vertexes dolgot kéne megoldanom, és könnyebb dolgom lenne...na meg a nézõpontot beállítani normálisan...
Talán emlékszel egy éve már írtam neked, hogy gáz van a vertexszámmal simeden keresztül.A vertexduplikációval az a baj, hogy vele szétcseszõdik minden. Duplikálódik a face is, és ugye mivel hirtelen ugyanazt a teret 3 vertex tölti ki duplikálódott élekkel, soha a büdös életbe nem lesz jó, nem tudzs sem weldelni, sem optimalizálni, semmi.
Sztem rally-n sincs nagyobb, max mégis átnyúlnak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha mégis visszatérnél ebbe a széttöredezett állapotba akkor Break gomb .
Ezt pl. akkor szokás használni ha egy speciális rácsot (pl. arc)hoznak létre vonalakból, sok kis négyzetet rajzolva, Abból lesz a majdani rács de ugye mivel mindegyik kis négyzet külön object ,így egy vertex valójában az egymás melletti négy négyzet egy-egy sarka (vagyis négy vertex ), széleken három .Ahogy most nálad is ...
én azt hiszem rallyben lehet kihasználni a DFP és G25 eme elõnyét..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Esetleg amit mozgatsz vertexet az "alatt" nincs még egy másik vertex is ?
És ugye a scale and move gombal mozgatod (nyilaskerszt 😊))?
2. hát ez az hogy a vertexbe megy 3-5 edge, de csak 2 megy a ponttal ha mozgatom 😞...
2. -Ezt a kérdést nem értem 😊Ha egy vertex elmozdul vele eggyütt megy a megfelelõ edge is. Legalábbis a Select and Move -vel így kellene lenni , feltéve ha nincs szétszabdalva a hálód ...
feltettem a max5-öt, és lenne 2 kérdésem:
- hogy kell beállítani azt, ha pl. csak a perspektiv képet akarom látni, a többit nem!
- hogyan tudok úgy vertexet mozgatni, hogy az összes a vertexbe futó szál is vele együtt mozogjon (nekem mindíg csak 2 mozog együtt a ponttal)
Gjon kérdezte hogy jó ez az editor dolog mindtam neki megazsírkirályság <#fogmosas>#fogmosas>
Csak így tovább cimbi 😄
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
MAX-ban az lcd-hez ki van osztva egy textura egy specular map és egy cube map .....Definiálva alapból csak a textura van , cube mapot adtam neki specularnak meg egy dds-t ami legelõször a kezembe akadt....Viszont most nézegetem Simed-el, hogy nincs is engedélyezve a specular ..Kép.
Ezt valahol MAX-ban is meg lehet lesni mi van engedélyezve, vagy egyáltalán mi ez amit a Simed mutat enable alatt ?
Ami gond volt: a tükörre illetve szélvédõre olyan anyagok voltak kiosztva ( DX9) , amik nem is voltak texturázva, semmi dds nem volt definiálva, most valamit találomra ráraktam ( 😊 ) és jó a játékban meg semmi nem látszik belõle 😊)))))) ( Mondjuk azt nem értem CTDP így hogyan tudta konvertálni, talán nekik valami jobb cuccuk van a MAX-hez ???
A másik gond:ha a material ablakban valamelyik submaterial van megnyitva, ha így lépek tovább lefagy a script és kilép valami 10 oldalas halandzsával 😊))))))
Csak hát mire ezekre rájöttem..... 😛
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______