rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
a rar méretét írtam be..sorry <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Pontos, biztos hirek nincsenek😉 Ha esetleg kapnanak egy fizetos, kiadoi megrendelest egy jatekra (mondjuk F1 😄), akkor nem biztos, hogy ki kellene adniuk a 2.0-at, az uj feature-okkal, mert ugyanaz lenne a sorsa, mint a SimBin cuccoknak... konvertalnak, piszkalnak, stb.😉
lac coo
Hogy hogy ha lesz ? 😊)))
Csak lesz ....!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pointer4
Ehhez a hozzászóláshoz csatlakozok 😊
Vakon ismerni kell az utat, mind a kb 80 kanyarjával, álmodból felkeltve 😊
Amúgy nekem nagyon õszies lett az 1.x hez képest 😄
Kevés a zõõõd 😊
Ja és az ugratót eddig nem is tudtam az elsõ hosszabb egyenesben, amelyikben az enyhe kerékvetõs kanyar van. Olyan 2 perce a rajttól.
Mentem egyet rajta 320 as bmw vel (raceX) és 2 keréken fejeztem be a manõvert 😊 Eddig ez nem tûnt fel semmivel 😊
Alexease
Ha nem ismered Nord-ot, akkor annyi kozod lehet az autosporthoz, mint nekem az atomfizikahoz😉
Alexease
- Nem lehet atrakni a shader-t, ahoz a programot is modositani kellene. Nem kezeli le egyelore a Cube Map-ot (de a kezdemenyezese mar benne van a plugin-ban ha megnezed😄). Amugy amikor a GTR2 megjelent, kiprobaltam, termeszetesen😄

- Ez az FSOne esos track meg olyan amilyen😉 Ilyet mar en is csinaltam regebben, de eleg hulyen nezett ki, foleg a fix tukrozodes (se az auto, se az objectek nem latszanak) es az eso hianya miatt😉 Pedig en, a palyarol csinaltam felulrol egy global rendert, abbol Cube Map-ot, es azt tettem a palyara tukrozodesnek😊 Pedig esot meg elvileg lehetne csinalni, ugyanolyan overlay plugin megoldassal mint a TV-Style...

De sok ertelmet nem latom, meg kell varni az rF2.0-at, ha egyaltalan lesz...
lac coo
De tuti valami modell szinten megy el, pivot vagy valami, mert ha visszarakom az eredeti mas.-t akkor jó a dolog. Persze jó lenne tudni mi alapján számolja ki a fizika a kerék és felfüggesztés pontos helyét, és annak hogy kell állnia .Nyílván ha elállítom a pivot-ot (mondjuk) akkor ez alapján helytelenül fogja kiszámolni a kerekek helyét még ha a hdv változatlan maradt is ...Majd kikisérltezem .

pontosan nem tudom,de az biztos,hogy ez az érték csak a pályára betöltött autónál érvényesül.ha a showroom-ban jó,akkor ezzel kell kísérletezned.Attól,hogy nem nyultál,csak a .gmt-hez,attól még lehet ilyen gondod.(nekem is volt😄)
SimaSuna
nekem telepítve 188,699 mb.
nagyon szépen néz ki 😊
Istencsászár
184

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dietrich
97MB a mérete!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

lac coo
Alex , azt nem lehet, hogy a GTR2 gfx.gtr file-ból átrakni a megfelelõ shadert az rFactor Shared.mas file-ba, és még talán a maxba is, aztán egyszerûen lekoppintani az anyagot?
Talán a BLINNDIFFUSET0T1REFLECT.VSH. shader lehet nem tom nem értek hozzá 😊)))Lehet oltári nagy hülyeséget írok, ...😊))))

Talán ez lehet : VS20_BLINNDIFFUSET0T1REFLECT.VSH.

Ginger17
Itten van e...

Egyébként mielõtt kérdeznél, érdemes szétnézni a centralon, vagy TRF -en... <#nezze><#wink>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Ezt már felvetettem itt mint ötletet, hogy cube mapal lehetne tükrözõdést rakni a betonra...De legalább jó ronda 😊)))

CodeRed
Hát ha jól látom ugyanaz a tükrözõdés van az aszfalton ami az autón lévõ map. Talán még egyszerre is mozog :-D De legalább van valami.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

de azért egy futam alatt tuti hogy ki fogok akadni a vizes aszfalt erdõs tükrözõdésérõl fõleg Monacoban 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

CodeRed
Készülõ FSone07 esõs mappack bemutató! <#buck>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Az értékek Ízlés szerint állítandók, de a leírás jó ehez is !

Jo estet!

Az rFactor-hoz is jo a GTR2 Topic/FAQ-ban olvasott FFB ertekek? Koszonom!

lac coo
No de HDV-hez hozzá sem nyúltam ! 😊))) Csak és kizárólag a gmt-t modosítottam, új texturákat rendeltem hozzá ....Akkor hogy mehet el a hdv?
Szvsz tényleg valami modellszinten megy el, az a 0 amit mondtál az mit jelöl ?

A fizika okozza.A.hdv-ben lesz a gond sztem.A suspension-ban a left és right wheel base-t nézd meg.Tedd "0"-ra és ugy jó lesz sztem.
irlindy
vki nemtud egy craftsman truck series mod-ról rf-hez?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Najó...Akkor megint csak marad a teszt 😊))) Megnézegetem különbözõ pivot-poziciókkal...

lac coo
Fizikához véletlen sem nyúltam, a Tyre.mas-ban csak gmt-k vannak, tehát az kizárható, hogy valamit elpozicionáltam a fizikában , hdv, vagy valami ..

Alexease
Gozomsemsincsen😉 <#idiota><#zavart1>
lac coo
És valamivel meg tudnám nézni,hogy helyesen hol vannak a pivotok ? Simed vagy valami ...

Alexease
A banner alatti linkeken + Google + Live + Yahoo + stb. 😉
lacica
Sziatok!!!!Assen-i pályát merre keressek???? Kötyi!!!!!

Alexease
1. Fizikai beallitasok (lasd #29017 😄)
2. Importnal/Exportnal "elmaszik" az object Pivot pontja es/vagy a object center.

ui.: Az autokhoz (sem) ertek, de pl. mas jatekban ugy van megoldva a kerek, hogy mind a negy kozepre van pakolva (vagyis egykupacba az auto ala, 0.0.0 kooordinataba), es a program onnan "szedi ki" a fizika szerint (TRD). Itt nem tudom hogy van, de tuti hogy szamit a beallitas.
JuanG
a showroomban úgy teszi be mint a maxban...viszont a pályán már a fizikához igazítja a kerék és felf. pozíciókat...szal a fizikával kapcs. gubanc lehet..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Mezõnyben kell menni oszt nem lesz az.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Valakinek van valami tipje arra, hogy miért vándorolnak el a kerekek F1 autónál, ha megnyitom Max-ban, új texturát adok a moddelnek majd konvertálom és visszarakom ??? A showroom-ban még jó helyen van, de a már játékban össze-vissza áll . És a felfüggesztést is berakja az autó közepe alá egy csomóba ....<#nemtudom><#fejvakaras>

JuanG
jóó, nyilván vannak pályák, ahol izgalmasabb, én mentem vele Assenben, Zhuai-ban, meg Hunringen, tök uncsi 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tomievo
Érdekes sztem viszont elég faja lett. Próbáld ki MMM Zandvoorton.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
nem sok a változás az autó külsejét leszámítva, tesztelgettem itt ott, és nem bírtam megpörögni vele (lehet ennyire király vagyok <#idiota> )...egyedül Nordon volt izgalmasabb, mert a pálya dobálgatja 😄D...de még a motorhang is szar sztem, olyan bádogdobozos 😄DD

Istencsászár
A megoldás x éve igy megy, feljebb nehezen menne😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a megoldás: a biosban aperture texture size(vagy valami ilyesmi 😄) feljebb vétele

de egyébként már a PCC legelsõ verziójánál jelentkezett ez a hiba évekkel ezelõtt

Istencsászár
Arról beszélek énis😊 egy autó, és nemvolt 20 fps se😄

Ginger17
Báááz!!! Egy autóval is olyan, mintha diafilmet nézne az ember. Elõször azt hittem, hogy skinek miatt van, de fölraktam a low változatot és simán tök egyedül is szaggat. Remélem kiadnak vmi cuccot hozzá. A PCC05 nem különbözik sokban, de az ok nálam.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Alexease
Ha warez, akkor ezeregy gond lehet vele. Raadasul regi verzio, azon mar eleg keves MOD, palya es egyeb kiegeszites futna. Google.
köszi a segítséget! én is így gondoltam, de a cheat részbe nem tok semmit írni! az miért van? nekem az 1.020-as verzió van meg! Lehet h ez a baj??
help! köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Alexease
CHEAT
Test/Race, chat reszbe beirni: ISI_BABYFACTORY (igy nagy betukkel😄), kilep, es orul.
www.ctdp.net új formában

Istencsászár
Hát, high grafon ( nem full ), a Nordschleife + PCC kombó baromira nem 30 fps😊, talán 17 ha van...

repvez
nem tudom ismeritek-e ezt a progit,de talán itt is tudjátok hasznositani.Én kiprobáltam és müködik a játékkal.igaz amire akartam azzal még nem jött össze(repszim).
Amolyan szegény ember TrackIR-je:
TIR
Akinek bejön arrol irhatna hogy milyen beállitással és ledekkel használja.
lac coo
TÉK !!!<#idiota>

lac coo
Ja a mod kuka, fõképp nálam 20 autóval 8 fps-t produkál 😊))))CTDP 20 al nagyritkán megy 40 alá ....Van már elég Porsche szal gondolkodás nélkül fogom törölni 😊))

JuanG
ez a porsche tényleg ilyen unalmas autó lenne? <#idiota> ...alig akar megpörögni...már megint nem lesz kedvenc 😄DD

viszont a Nordschleife über <#worship>