rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak lesz ....!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vakon ismerni kell az utat, mind a kb 80 kanyarjával, álmodból felkeltve 😊
Amúgy nekem nagyon õszies lett az 1.x hez képest 😄
Kevés a zõõõd 😊
Ja és az ugratót eddig nem is tudtam az elsõ hosszabb egyenesben, amelyikben az enyhe kerékvetõs kanyar van. Olyan 2 perce a rajttól.
Mentem egyet rajta 320 as bmw vel (raceX) és 2 keréken fejeztem be a manõvert 😊 Eddig ez nem tûnt fel semmivel 😊
- Ez az FSOne esos track meg olyan amilyen😉 Ilyet mar en is csinaltam regebben, de eleg hulyen nezett ki, foleg a fix tukrozodes (se az auto, se az objectek nem latszanak) es az eso hianya miatt😉 Pedig en, a palyarol csinaltam felulrol egy global rendert, abbol Cube Map-ot, es azt tettem a palyara tukrozodesnek😊 Pedig esot meg elvileg lehetne csinalni, ugyanolyan overlay plugin megoldassal mint a TV-Style...
De sok ertelmet nem latom, meg kell varni az rF2.0-at, ha egyaltalan lesz...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Talán a BLINNDIFFUSET0T1REFLECT.VSH. shader lehet nem tom nem értek hozzá 😊)))Lehet oltári nagy hülyeséget írok, ...😊))))
Talán ez lehet : VS20_BLINNDIFFUSET0T1REFLECT.VSH.
Egyébként mielõtt kérdeznél, érdemes szétnézni a centralon, vagy TRF -en... <#nezze>#nezze><#wink>#wink>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Az rFactor-hoz is jo a GTR2 Topic/FAQ-ban olvasott FFB ertekek? Koszonom!
Szvsz tényleg valami modellszinten megy el, az a 0 amit mondtál az mit jelöl ?
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
2. Importnal/Exportnal "elmaszik" az object Pivot pontja es/vagy a object center.
ui.: Az autokhoz (sem) ertek, de pl. mas jatekban ugy van megoldva a kerek, hogy mind a negy kozepre van pakolva (vagyis egykupacba az auto ala, 0.0.0 kooordinataba), es a program onnan "szedi ki" a fizika szerint (TRD). Itt nem tudom hogy van, de tuti hogy szamit a beallitas.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de egyébként már a PCC legelsõ verziójánál jelentkezett ez a hiba évekkel ezelõtt
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
help! köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Amolyan szegény ember TrackIR-je:
TIR
Akinek bejön arrol irhatna hogy milyen beállitással és ledekkel használja.