rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ertem, koszonom SimaSuna!)

Elnezest Alex az offert!<#vigyor5>

Ginger17
Tökmindegy. Ha a progit telepíted elsõnek, a telepítés közben kéri a csatlakoztatást... így is úgy is jó.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
Gyönyörû... <#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

SimaSuna
kormány csati..logitech G25 driver felrak..
és megy
Estet all!

OFF
A Logitech Driving Force EX kormanyhoz eloszor a Logitech Gaming szoftver 5.00.182-et kell feltenni vagy eloszor a kormanyt kell csatlakoztatni? Koszonom

Sorry

SimaSuna
+lehet valahogy fabrikálni a hangokat?
ezalatt azt értem h pl hangosabbra venni a váltó,difi,turbo,menetszél hangjait?
ha igen ezt hol tehetem meg?
JuanG
na végre 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

irlindy

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Alex, nem tudod újból felrakni azt a Super F1 Karting nevû játékot?

gordon 24
Ugy van ahogy B Type irta. Kell lennie sorozatgyártásban olyanak amit ilyen seriában inditanak.
Pl ott van a Nascar nem indulhat el mazda mert amerikába nem gyártanak sorozat gyártásban mazdát.
Azért indul a Dodge Toyota a Ford és a Chevy mert évenkénti 100-ezer db-s eladásuk van az USA-ban.
Ugyan igy van az europai seriákban is. Minden seriában kell egy bizonyos db-számu sorozatgyártott autó az induláshoz. Persze ebbe nem tartozik bele a prototypok versenye.
Nem véletlen az sem hogy a Wtcc-ben 2000cm+ -be és 300le -be maximálták a teljesitményt. Mivel ezek a motorok a seria autókban megtalálhatóak.
És van ezen kivül egy rahedli szabály ami a donor autó tulajdonságait teszi kötelezõve a verseny autóban is.
Tehát pl egy elsõ kerekes Seat nem lehet hátsó kerekes mert azzal jobban ratol stb.

Downhill!!

nyuny01
én is ugy tudom hogy a gyártónak lekell gyártani pár darabot abbol a szériábol és csak utána indulhat az autó versenyeken

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

b-type
mármint az ebay-re nézve,...de McLaren F1-bõl is eladtak mittomén (japóknál sorozat is volt) mennyit, pedig annak darabja 1milla dollár...és akkor még erõs volt a dollár is. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Saleen S7-t 150 000 usdollárért most is vehetsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem tudom...miért ne adnának el 100db-t belöllük??
De egyébként nekem a 100db még régrõl van meg, lehet már mások a követelmények..de bizonyos megkötések vannak.
azon kivûl hogy a szériaalapnak meg kell lennie, azon kivûl fõdaraboknak, méreteknek (tengelyhossz..ilyesmi) és egyéb szabályzat szerint elõírt dolgokank stimmelnie kell.

SimaSuna
pl saleen s7 😊
még a bmw m3 gtr hagyján...
még a Maserati sem éri el szvsz a 100at..
hacsak nem az arab sejk nem vesz annyit..
lac coo
És GT osztály? Ott tuti nem adnak el 100-at némelyikbõl 😊)))

b-type
persze a prototipusoknál mehet bármi a szabályok adta keretek között.
De a szériaalapú sorozatoknál min. 100 eladott autó kell a homologizációhoz.

lac coo
Már miért ne indítanhatnának el olyan autót, ami nincs széria gyártásban ?
Az persze más kérdés, hogy abszolut új autóra is rárakják utólag a széria kasztnit, hogy vigye a nép...
De egyáltalán nem törvényszerû minden bajnokságban az a kitétel, hogy csak sorozatgyártásban is készülõ autók indulhatnak versenyen .

gordon 24
Persze ez teljesen világos.
Ha a Subarut nézed a wrc subaru elvileg a wrx verseny változata.
De miért kell a wrx? Azért mert ha nincs sorozatgyártásban egy sport autója az adott cégnek nem indithat a bajnokságban autót.

Ugyan ez a helyzet a többi gyártóval. Ha nem lenne leon cupra akkor nem indithatnák el a versenyeken sem.

Persze ezek után teljesen igazad van abban, hogy nem ugy készül egy ilyen hogy bemenek a Seathoz és vesznek egy kész autót és azt átalakitják. Kifejezetten erre gyártják õket.

Downhill!!

avcom
az átalakítás egyáltalán nem helyes szó

Zengõék széria Cliokat és Suzukikat alakítottak át és lettek versenyautók, a Supercopakat pedig speciálisan versenycélra építik kézzel, (nem robotok által) döntõ részben versenycélra fejlesztett alkatrészekbõl

attól, hogy egyértelmûen marketing okokból kifolyólag a versenyautók egyik vagy másik variánsa hasonlít az utcaira, attól még nem jelenthetõ ki, hogy rokonságban is áll azzal.

nézz meg egy WRC-t meg egy utcai autót és a logo-n kívül nem nagyon találsz rajtuk közös elemet, de mondhatnám a Renault Mégane Trophy-t is meg az utcait.

a SEAT kapcsán ugyanez a helyzet

gordon 24
28958. Miért szerinted nem igy van? Persze az igaz hogy a Cupra Diesel, de attól még azt is rakják versenysorozatokba.

Downhill!!

Sziasztok, amatõr Forma 1 liga indult, akinek van kedve és heti 1-2 alkalommal részt is tud venni az látogasson el a www.ahf1cl.atw.hu oldalra ahol minden információt megtalál.
dmx
1 kérdes: A letöltött setup-okat hova kell bemásolni és hogy kell használni?

Burn tire, not your soul!

avcom
ha már ennyire képben vagyunk, akkor a 2. képen egy Altea XL van...

#28958: ez meg lol

Alexease
Ezen sehogy, csak teszteltem, aztan toroltem😉
dmx
Köszöntem!<#eljen>

lac coo
Át kell ugratni ! 😊)

petesilver
Azért ez giga LOL! 😊 Én így hagynám, igazán nagy fun!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Apró probléma, hogy megszakítás nélkül hogy követed a nyomvonalat? Egyáltalán hogy van ezen a nyomvonal? 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Smicy2

Charade GTti

dmx
Linket tudsz adni?Lehet én vok vak de az rfactorcentral-on nincs csak wtcc pálya

SimaSuna
a wtcc 87-es bömös nem jó neki?
CodeRed
Csá! Nem..nincs.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

dmx
Csátok! Nincs a játékhot BMW e30 vagy e30 M3-as?

Knife
Lesz bizony!
Online-World Club
Igaz, csak Klubtagoknak. <#wink>
A Champ Car(szeptember 4.-én kezdõdik) széria ingyenes.
F1(már zajlik), Derby(vége felé jár), WTCC(hamarosan indul) pedig klubtagságot igényel, mely 4000HUF egy esztendõre.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

irlindy
télleg...ezzel a wtcc moddal nincs vmi rF liga? Csak mert nekem eléggé tetszik leszámítva azt, hogy az ablak meg a lámpa kicsit sötét...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

gordon 24
Tudom tudom! Lacco irt hogy az utcán nem tudja megkülönböztetni õket ezért irtam.

De valóban ugy van ahogy Tzsoltika irta. A supercupába a Cuprát tették. A Wtcc-be pedig a sima utcait.
Ha Bmw-ket nézitek a Wtcc-be a sime e90-es van. Régen meg az e30-as. A nagyobb kategoriákba meg az M3-as. Ugyan ugy néz ki de retentõ sok difi van köztük.

Downhill!!

Tényleg, a lökháritón jól látszik.

Szóval: A Seat Leon Supercupban Seat Leon Cuprat alakitották át és WTCCnek a családi Seat Leont.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Alexease
Ez valoban OFF volt, mert most nem a Seat tipusok kulonbsegeirol volt szo, hanem a Seat leon-bol epitett Super Cup-as autorol, es a WTCC-ben hasznalt leon-rol😉 <#idiota><#zavart1>
leho94
fu a leon-on kivül egyikse teccik nekem😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gordon 24
Pedig tök egyszerû. Mind a Toledonak mind az Alteanak és mind a Leonnak más a hátulja. Ráadásul ahogy a méret nõ nagyobb az elsõ fényszoró mérete is, és más az elsõ lökös is.

A leon hátulján vékony csik lámpák vannak és kis autó:

Az Altea egy nagy egyterû és a hátulján nagyobb és más formáju Lámpa van:

A Toledo nagy autó és annak meg is van törve a hátulja:

na kb ezek a szembetünõ különbségek közöttük meg persze a méret. Az igaz hogy egy kaptafára készült, de azért jelentõs diferenciák vannak.
Ugy mint régen a Fiat-nál. A 3 ajtos volt a Bravo az 5 ajtos a Brava a sedan a Marea és a kombi a Marea Weekend. Mind a 4 ugyan ugy nézett ki elölrõl. Õk igy különböztetik meg a méret különbséget.

Boccs az offért

Downhill!!

lac coo
De pl. F1-ben most nagyon benne vagyok, hogy modellezgetek új autót, a legkissebb részlet is a fejemben van , olyan dolgok amiket eddig észre sem vettem 😊))))
De igaz ami igaz, ha látok az utcán egy Seat Leon-t vagy Altea-t gondokodnom kell, hogy most melyik melyik ..😊))))

avcom
de újra és újra kimászom belõle <#eplus2>

Te akkor olyan vagy mint Én és totál nem látod át a dolgokat és nem érzékeled az eltéréseket. Annyi az eltérés, hogy én tudatlanságommal néha a sírba teszem Misut 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
köszi, nem rossz de valami más kéne...közben találtam murva textúrát a Rally Trophy-ból, majd azt probálom megszerkeszteni 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Hát ja , elég egyformák, nekem ....Sose voltam nagy autó-buzi 😊))))

avcom
valójában az utcai SEAT-ok is egy kaptafára készülnek, szal...

JuanG
most értem haza, most cliofutam aztán lecsekkolom, megathx!!!