rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
épp 1iket sem csinálom..napi 2-300ft-ból nehéz lenne valamit is csinálni..
tudom milyen szervert fenntartani..
majd ha valahova felvesznek akkor megpróbálok félretenni belõle..
imádom a megane-t és a lacettit 😊
Istencsászár
Csak gondolj bele mennyit iszol, cigizel, bulizol és költesz el hülyeségekre. Lehet nem dohányzol, lehet nem iszol, az is lehet h nem mész sehova, de....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Knife
Legnagyobb sajnálatomra a szerver tulajdonosa sem milliomos, pedig a szervert fenn kell tartani valamibõl.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Knife
Ha regisztrálsz az oldalon, minden szükséges infót megtalálsz.
Setupot pedig olyat használsz amilyet akarsz, lehet alap, saját gyártmány, kölcsönkért, talált...

SimaSuna
há szeretnék én a megane-ba is indulni..csak hát nálam az anyagi körülmények igen csak forint/nap-ra számolhatók..
gordon 24
Mondanál valami infot a server dijjakról mivel lehet menni (autóra gondolok) Setup van-e vagy sajátot kell gyártani ilyesmiket?

Downhill!!

gordon 24
Javul javul! De ez nem olyan aminek lennie kéne!

Downhill!!

Knife
Suna, azonak akik még nem klubtagok az év hátralévõ részére a beugró csak 2500HUF.

A ChampCar pedig továbbra is ingyenes, így nem tudom mire gondoltál 4k alatt.

Jacek
Ez igy van! a jelenlegi imprezzaval nem lehet bajnoksagot nyerni mar! mert egy balna, es porra verik aszfalton ezek a kis rovid autok amik most mennek😊

SimaSuna
ha lenne feles 4k-m simán mennék..már csak az Eurospeedway, Macau és az A1-Ring emlékek miatt is 😊
Lacetti powa!! 😄
Knife

Figyelem Kedves Érdeklõdõk!

Az OWClub 2007 októberi kezdéssel új bajnokságot indít WTCC 2006-os autókkal.
Elõljáróban:

Helyszínek:
- Eurospeedway: 2x 14 kör
- Estoril: 2 x 12 kör
- Barcelona: 2 x 10 kör
- BrandHatch: 2 x 14 kör
- Mugello: 2 x 10 kör
- Brno: 2 x 10 kör
- Zandvoort: 2 x 12 kör
- Macau: 2 x 10 kör
- HiddenValley: 2 x 16 kör
- A1Ring: 2 x 12 kör

Menetrend:
00.00 - 20.00 Edzés (prequali) TS használata ajánlott.
20.00 - 20.30 Qual (30perc - NoLimit Laps) TS használata kötelezõ.
20.30 - 20.40 Átmozgatás melegítés (WU)
20.40 - 21.40 Felvezetõ kör, Állórajt, Verseny 1-2

Versenykörülmények:
* Versenyidõ: Pálya hosszától függ
* Üzemanyag fogysztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung

További részletek az OWClub oldalán, a fórumban, illetve segítséget kérhetsz Ninjától és tõlem.

Azért ez már máshogy fest... így már tetszik 😊

JuanG
hát ettõl félek én is hogy 1-2 év és a régi modellek nem hogy olcsóbbak, hanem drágábbak lesznek mint most 😞((...de remélem nem, különben hogyan fogok beszerezni magamnak egyet? 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csinálnak belõle:

kép 1 és kép 2

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Alexease
Nincs.
Az FSOne keszit "esos" palyakat a jatekhoz, de az csak barkacs. Videot talalsz lejebb a topicban.
Gabisan
Hi All!Lattam esos kepeket az rFactor Centralon,van mar eso mod a jatekhoz?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Alexease
Mar jonehany napos hir😉 De a lenyeg, hogy ingyenes lesz😉
gordon 24
Persze! A többi gyártó szinte kivétel nélkül ilyet alkalmaz már. Ford, Citroen, Skoda, stb min ez a kategoria. De sajna ez nem sikeredett túl jól. Még azt is elfogadnám hogy leválltják erre de legalább lenne olyan karakteres mint az eddigi imprezzák.

Downhill!!

Istencsászár
'BMW M3 Challenge' Announced

10Tacle and Blimey!Games announce BMW M3 Challenge, a new new freeware game created to bring to life the powerful engine of the new BMW M3. Developed in close co-operation of the BMW engineers, this free download will demonstrating (Sept. 11, 2007) for the first time the impressive power of the 420 hp bolide, which launched earlier this year.

The authentic driving experience is once more based on the award-winning technology of the internationally acclaimed “GT Legends” and developed together with the close co-operation of the BMW engineers. It was closely calibrated to match the brand new model launched this year. Road performance, sound and optics, as well as the detailed distance conversion of the Nürburgring, one of Europe’s most challenging race tracks, provide the player with a realistic test drive of the newest sports car under race conditions.

“We are very excited to be working as a premium partner with one of the world’s most successful car companies to realise this project. Our Blimey!Games team once again proves its impressive efficiency in the field of motor sports simulations with their newest BMW M3 Challenge game,” says Michele Pes, chairman of 10TACLE STUDIOS AG. The launch of the new game will take place at the IAA International Motor Show in Frankfurt. Visitors to the trade show will get a taste of the first laps in the BMW M3 simulator. The joyride will afterwards be available on four game modes at home. Players can compare their own driving abilities with those of other drivers in the extensive online mode. Up to 16 cars will be waiting at the starting line when the traffic light turns green at this winter’s BMW M3 Challenge online competition. BMW will award prizes to the best international drivers.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Pegutó kétszáz hat wéercé?

Alexease
Versenyben nem biztos hogy rossz😉 Tobb autogyarto is gondolkodott hogy ilyen es hasonlo, kissebb, csapottabb autot kellene hasznalni, atepiteni, mert jobb a sulyelosztas lehetosege miatt. Azt hiszem a WTCC-ben is felmerult itt-ott...
SimaSuna
svsz az Impreza marad a WRCben..
ez meg olyan "kis" autó lesz..ami a nagyközönségé lesz..
a felsõ 10E-nek maradhat a WRX stb..
bár kitudja...a subaru akkor is a WRCé marad. 😊
Alexease
OFF:
Beke poraira;/

Amugy, mint utcai auto nem rossz, kinezetre es muszaki adatokra sem. Csak hat ezt nem Imprezza neven kellene futtatni... Igy elegge illuzio rombolo. Nem baj, az elozo 2-3 valtozat ara erosen tartani fogja magat es/vagy felkuszik az egekbe😉)))
De igazabol nem is ertem. Ugy tudom, a Subaru-nak van mas "utcai\csaladi" autoja, miert nem lehetett meghagyni az Imprezza-t olyannak amilyen (nem csak kinezetre, muszakira, hanem kategorianak)?!?! Olyan mintha valamelyik masik komoly gyar, a sajat sport valtozatat lebutitana, hogy tobbet tudjon belole eladni😊 Sok ertelmet nem latom😉

De igazabol hidegen hagy, mert se jogsim se semmim, meg a ennek a visszapillantojat sem tudnam megvenni😉)
gordon 24
Ormotlan ronda olyan mint egy Deawoo. Magyarul jól elba..ták. Nem lesz réteg autó az biztos. Sok ember fogja megvenni tehát ebbõl a szempontból nem fognak csalódni. De mi nagyon. Egy karakteres brutális eszméletlen szép autót csesztek el már megint. Azt nem értem ha ez a vágyuk miért nem lett a neve mitudomén homasita😄 És maradt volna az impreza impreza és nem egy Daewoo kaloz. Hát szomorú vagyok de gondolom nem csak én. Gondolojatok bele milyen lesz Wrc-be ez. Ha egyátalán csinálnak belõle.

Downhill!!

JuanG
off

vége van, ennyi <#rinya>
izé

on

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
igaz.
Pannonia Ring volt most ugye? Kiváncsi leszek majd a beszámolóra.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

avcom
olvastam, hogy iszonyú szoros volt, de sajnos egy percet sem láttam belõle, majd letöltöm vagy valami ilyesmi (GyOB-on voltam)

WRC-t nem tervezek, maximum akkor, ha mondjuk Grönholm-ot leszerzõdtetné a McLaren Alonso helyére, de ez ugye "elég váratlan fordulat" lenne <#vigyor>

az igazság az, hogy mostanra kezd letisztulni, hogy mirõl is szól a dolog igazából, szinte kizárólag preferencia alapján íródik a blog, tehát arról posztolok, ami érdekel annyira, hogy gondolkodjak rajta. A WRC-t nézni jó, de a ralizás és a pályaautózás nemcsak vezetéstechnikailag gyökeresen eltérõ dolgok, hanem két külön ág. Ha elkezdenék WRC-zni, akkor kéne IRC-t is komolyan figyelni, magyar bajnokságot, esetleg Dakar-t, tereprally-t, stb stb és ez külön embert kíván. Nézni megnézek szinte mindent, de komolyabb 5-8-10 ezer karakteres dolgokat nem lehet csak TV nézés meg netolvasás útján írni. Illetve lehet, csak szar lesz.

Szóval maradni fog a 100%-ban pályaautós csapásirány, de az arányok változni fognak. Valszeg kevesebb lesz a magyar bajnokság, mert gáz, kicsit kevesebb F1 is kéne és több félig underground bajnokság. Örültem, hogy idejött a WSR, arról rengeteg cuccot ki lehetett tenni (pl Ragnotti papáról is készült egy kép, meg van itt egy dvd néhány mp attrakcióval), GP2-rõl is lehetett volna, csak nem volt akkor idõm, jó lenne több hely a Porsche Supercup-ra, esetleg a DTM-re, kisebb-nagyobb márkakupákra, ilyesmi. Télen ráhajtok a RoC-ra meg remélem a Speedcar Series-re.

#29068: ez teljesen egyértelmû, kicsit elrugaszkodtunk a "mibõl alakítanak át mivé micsodát" alap tézistõl

Freedom88
én most néztem vissza az összefoglalót, hát huh, nagyon kemény..

T.T.

JuanG
naja, 3 tizeddel még senki sem nyert asszem 😊) ... amúgy nagyon faszák ezek az újzélandi pályák is 😄

b-type
tényleg Misu, mit szólsz a hétvégi WRC-hez? 😊
Nem gondoltál még arra hogy néha-néha írsz a WRC futásokról is az oldaladon?
Ez elég hibátlan rally volt 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Általában a józan ész is ebben az irányba mozgatja a dolgokat, azaz népszerûsíteni egy márka modelljét akkor érdemes ha széles körben elérhetõ, megvásárolható.

b-type
A mostani motorsport veekend-ben Prialux beszélt a gázfröcsös fékezés technikájáról, és miértjérõl.

avcom
az FIA által kontrollált bajnokságokban stimmel, amit írsz, tehát WTCC, GT, WRC stb esetén igaz

márkakupát már azzal rendez az ember, amit akar

Danecay
Igazából ha egy kicsit szétnéznél, magadtól is megtalálnád a keresett dolgokat. A banner tartalmaz szinte minden olyan linket ahol érdemben foglalkoznak az rFactorral. Na de, hogy nehogy azt mondd, hogy nem segítek, lásd kivel van dolgod.

Az
rFactor Web-rõl letöltöd a játék 1.115-ös verzióját melynek mérete 689MB. Ezt követõen letöltöd a 12,2MB-os 1.125-ös patch-et, majd feltelepíted ugyan ebben a sorrenben. A játékot így is ki tudod próbálni, de ahhoz, hogy az össze beépített, valamint a netrõl letöltött MOD-ot elérd, meg kell venned a játékot, vagy keresel hozzá okosítást.
CLIO kupát pl. az rFactor Central-ról is tudsz letölteni, mint ahogy nagyon sok minden mást is, de ha szétnézel akárcsak itt a topicban is találhatsz másikat is, ligamodot stb.
Sok szerencsét!

Alexease
Minden link kint van a banner alatt:
- Letoltes: rFactor Web (Demo/Trial vagy fizetos)
- Clio Cup: HUNGARIAN CLIO CUP 2006
lippet
Hello! Bocsi de az Rfactor honnan tudom letölteni? És létezik hozzá oan kieg hogy Renault Cli Cupa? Elõre is köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Istencsászár
Biztos lehetsz benne h nyereséges.

Danecay
Nem is arra gondoltam, hogy melyik platformra értékesítenének több F1 játékot, hanem arra hogy megéri e a SONY-nak továbbra is birtokolnia az F1-es jogokat, hogy nyereségesek e annyira a PS-re fejlesztett F1 játékok, hogy mondjuk a SONY újabb 5 évre liszenszelje a jogokat, vagy hagyja a fenébe az exkluzivitást.

Danecay
Nem is arra gondoltam, hogy melyik platformra értékesítenének több F1 játékot, hanem arra hogy megéri e a SONY-nak továbbra is birtokolnia az F1-es jogokat, hogy nyereségesek e annyira a PS-re fejlesztett F1 játékok, hogy mondjuk a SONY újabb 5 évre liszenszelje a jogokat, vagy hagyja a fenébe az exluzivitást.

lac coo
Olvas a halál annyira nem érdekel 😊))))Számomra némi halvány reményre ad okot, hogy az rFactor minden F1 futamon kint van ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Azért ennek olvassál utána, hogy mi is a helyzet a THQ-val és a Blimey féle GTR-el 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Nem véletlen kell a Simbin-nek is konzolra fejleszteni 😉

Istencsászár
A konzolos F1 eladásokat nem kell a pécével összemértni mert a fele sem lenne...

Danecay
Ja és még annyit, ha már szóbakerült az F1. Remélem az elmúlt 5 év alatt a SONY jóvoltából kiadott official F1 játékok nem arattak nagy sikert és nem akarja meghosszabbítani a liszenszet, mert ha jól számolom akkor ez év végén fog lejárni az 5 év és akkor el fog hárulni az akadaly az elõl, hogy PC-re is kapjunk egy jó kis F1 szimulátort, mondjuk az ISI vagy a SimBim tálalásában 😄

Danecay
Az esõs témához hozzászólva, tényleg akkor lenne értelme a dolognak, ha rendesen meg lenne csinálva vagyis rendesen meg lehetne csinálni, értem ez alatt, a dinamikusan változó idõjárást, felszárradó ideális íveket, túlmelegedõ esõgumikat a felszáradt pályaszakaszokon, boxtaktika, stb. amit MOD-ként nem hiszem, hogy ngyon meg lehet oldani, bár annyira nem értek hozzá. Dícsérendõ az FSONE ez irányban tett lépései, de ez így sajnos nem lesz több mint egy pálya a megszokottnál kisebb tapadással, ami még több balesetet és bosszankodást fog elõidézni, különösen online versenyzés során.
Az rFactor 2-vel vagy (és) az új patch-el kapcsolatban kapcsolatban is jó lenne többet tudni, mert olvastam valahol, hogy valószínûleg, õsszel lesz várható a dolog, de sajnos annak ellenére, hogy már elég közel vagyunk hozzá, sõt, semmi érdemi infót nem lehet tudni ezzel kapcsolatban. Töredelmesen bevallom, hogy nekem nem eredetiben van meg az rF, de mindenféleképpen meg szeretném vásárolni, de arra várok, hogy mi lesz. Lesz e egyáltalán a közeljövõben valami, ha lesz akkor milyen formában, rF 2.0, vagy patch a jelenlegi verzióhoz, esetleg mindkettõ, melyik mennyibe fog kerülni, melyiket lesz érdemesebb megvenni az árakat és a patchelgetéseket figyelembe véve, ill. hányszor kell találnom valakit és megkérnem arra, hogy vegye meg nekem a játékot, mivel nincs megfelelõ bankkártyám.
Szóval tényleg jó lenne többet tudni!

aki érti a témát megnézné a trace file-omat?

mostanában folyton kiakad az rfactor 😞
csontra fagy és vagy resetel a gép pár sec múlva, vagy a monitort küldi készenlétbe, hogy csak a reset-el tudom megoldani..

jelenleg a trace-ben a PCC07+Nord v2.0 kombó, de bármelyik autó/pálya együttesel ugyanez van sajnos

rFactor trace file

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Remélem F1-et megcsípik, nagyon ott legyeskednek már második éve...
Persze ehez konzolra is ki kéne asni a cuccot, bár biztos megoldják ha kell ...

pointer4
kettõ verzió is szomorkás idõ volt, de van vagy 7, majd nézem 😊
Nemtom, az M3 kupában pl nem tûnt fel 😊
Ginger17
Mer' az õszi (late season) pályán körözöl. Van ott nyári verzió is. Az ugrató sztem eddig mindegyikben benne volt... még a GPL -esben is. "Szálljunk fel, én is akarom..." <#buck>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
mibõl gondolod, h nem ismerem? Ti mindent kõkeménynek vesztek?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."