rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://prunndesigns.freeforums.org/rfdynhud-widgetset-f1-2011-v1-000-t24.html vagy regisztrálj ide és itt van minden a hud-hoz
😞 hát akkor marad az xp
nekem win7 64 bit van és azon megy a rfdynhud simán de ment 32 biten is ,keress rá a neten PRUNN névre ,õ csinál a rfdynhudhoz dolgokat hátha látssz ott valamit ami segit

http://prunn.xtreemhost.com/rfactor/?p=735 na ezt nézd meg !!!
bosco05
x64-en nálam egyébként semmiféle kompatibilitási probléma nincs
bosco05
passz, minden esetre win7 x64-re van kitalálva, úgyhogy ettõl függetlenül sem ajánlom x86-ra
win7-en egyáltalán nem megoldható?
bosco05
talán annyit, hogy felejtsd el az x86-ot, arra használj xp-t
Sziasztok. Nemrég raktam fel windows 7-et a gépemre. Azt tudom, hogy sok problémája van a kompatibilitással, de rápróbáltam. Az a bajom, hogy nem tudom mûködésre bírni az rfDynHUD plugin-t. Hiába változtatok rajta bármit (mármint a widget-eken a szerkesztõben), nem változik semmi játék közben. Win7 Ultimate x86-om van és a Java-m is a legfrissebb. rfDynHUD-bõl is a legújabbat szedtem le, de semmit nem segít. Tudna valaki segíteni?
hali.nootbokon mi a minimális rendszer amin elmegy?
cselt
Van egy ini file amit szerkeszthetsz, abban vannak beállítások, de én pl nem nyúltam hozzá, jó úgy ahogy van 😊
Csabesz6
G25 játékon belüli finombeállításához megfelelõ a Leo's FFB plugin? Vagy van esetleg egy jobb eljárás? Netalán itt is van valamilyen .log fájl szerû (GTL) amibe érdemes turkálni, hogy még realisztikusabb legyen az irányítás?
Köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

OK
mcmoha
Probald meg mar a telepitest is rendszergazdakent futtatni.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Írtam hogy az kilõve, hisz a legújabb van fent, így régebbi alapból nem mehet fel.

Gyors leszedtem a steamos Race WTCC-t is és az sem megy... LFS vagy Counter Strike gond nélkül...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zolee145
<#eljen>

Szólj ha elkészült.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

cselt
Nekem akkor szokott ilyet csinálni amikor nincs fenn directx. Próbáld meg a support mappában lévõt feltenni.
Lesz Diepholz....<#wave>
Totti5
Az teljesen lényegtelen szempont amikor a videó beállításra is ezt írja, de igen meg.

Norbi1990
Megvan véve?
Totti5
Feltettem a játékot hosszú idõ után, de nem igazán jött össze az elsõ próbakör...

Bármilyen ötletet szívesen várok a telepítsed újra a windózt vagy a tedd újra a vga, dx, .net drivereken kívül:

Tudan valaki segíteni nekem hogy mivel lehet pályákat átszerkeszteni?
Pl.: plussz rázókõ, épület stb...
Smici1985
Nem lenne rossz egy ilyen bajnokság.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

zolee145
Most néztem kicsit komolyabban utána: van Diepholz wip ahogy írtam, 2 éve nincs hír. Van Wunstorf, arról idén is volt hír, az talán elkészül. Van Singen wip, de arról régebb óta nincs hír mint Diepholz-ról. Plusz ha Brünn = Brno (márpedig videók alapján igen akkor az is van rF-hez.

zolee145
Nem ment teljes szezont 92-ben az Audi. Inkább az a nagyobb kérdés, hogy pálya hogyan lesz. Eddig van Avus, Norisring, Hockenheim short, Zolder, és ugye Mainz, ami nem volt már 92-ben, de azért még belefér. Láttam készülõ Diepholz repteret, de nagyjából 2 éve semmi hír, szóval gyanús, hogy az nem lesz mostanában befejezve. nagyjából ennyi, a többi pálya esélytelen. Hacsak nincs meg másik gmotor2-es játékhoz és át lehet konvertálni.

az nincs a shiftben

Norbi1990
Audi mikor lesz? 😄
Dietrich
Ha nem mondod nekik nem fognak tudni róla.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Smici1985
A nagy kedvenc is megérkezett. 😄 Gyönyörû. Mikor jutunk hozzá?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Toby0501
Ne nekem mondd, hanem 20 másik embernek.

SimaSuna
egy DTM bajnokság rendel.

Merci vs BMW 😊
Toby0501

Smicy2
köszönöm 😄

Charade GTti

Smici1985
Itt találod:

Varano

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ha indycarról van szó akkor nincs zöld lámpa de ha a WTCC repülõ rajtját nézzük ott a zöld jelzésre indulnak.
A rajt sebességet ne mtudod beállítani, csak a felvezetõ kör sebességét, azt az rFm-ben illetve a pálya GDB file-jában is be tudod állítani, FormationSpeedKPH =
A rajtolási sebességet ki kell tapasztalni, mennyi az a sebesség amiért nem büntet, illetve a zöld jelzés "megkapása" attól is függ mikor éri el az SC a pit vonalat. Egyébként elõbbi kérdésedre, ahol kérdezted a Green illetve a Züld jelzést, ezt simán meg lehet csinálni, a Sao Paulo-i pályámban is van zöld jelzés Green-re.
Roger6
Persze, és nem csak ingyen letöltheted, hanem kapsz egy félórás demo-t a letöltéshez ráadásul!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ide muszály reggelnem ami nem baj de utána ingyen tölthetem??
Köszönöm!
Smicy2
ehhez a pályához tudnál linket adni? 😄 köszi

Charade GTti

Dietrich

Hello, Az lenne a kérdésem ha neten akarok játszani akkor mindenfélekép meg kell vennem a játékot??? És az eredeti játékre is rá tudom rakni a Project D módot??? Illetve magát a játékot és a teljes módot honan tudom letölteni???
Így tiszta köszi! Az elõre beállított értéket hogy mennyi legyen a tartandó sebesség azt hol kell beállítani? rfm?
Dietrich

Dietrich
A szabály úgy szól, hogy van a felvezetõ kör, majd az utolsó harmadban felkell venni egy fix tempót amikor a PC kimegy a pitbe (ez egy elõre beállított érték legyen mondjuk 180km/h)majd elhangzik a Green Green Green ami azt jelenti, hogy tolhatod neki (gyorsítasz)de úgy hogy csak az azonos sorban melletted lévõt megelõzheted a rajtcél vonal elött, de az elötted sorban lévõt nem. Tílos a pole-ban lévõt megelõznie a 2-nak szintén a rajtcél vonal elött.

Plett!
repülõrajtnál nincs lámpa csak a starter kezében lévõ zöld zászló..vagy a sárga ha szabálytalan a rajtfelállás pl.

Köszönöm a segítségeket! 😉
mcmoha
A mod .rfm-ben:

// Whether passing is allowed on starts and restarts before the start/finish line; default=0, possible values
// are 1=passing on right is legal, 2=passing on left is legal, and 3=passing anywhere is legal.
PassingBeforeLineOval=1
PassingBeforeLineRoad=0

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Azt is belehet állítani hogy a vonalig nem lehet elõzni a green elhangzása után, de azt is hogy amint green már tolhatod neki, nem tudom pontosan hogy kell de azt tuti hogy belehet, mert a MaSzimnál Indycar alatt sokszor változott ez a szabály.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Roger6
A green falg nem csak azt jelenti, hogy tolhatod neki, de rajtvonalig nem elõzhetsz? Csak kérdezem, én sem tudom...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egyelõre AI-kkal tudtam csak kipróbálni de ha elkezdtem elõzgetni õket green flagre akkor büntetést kaptam. De lehet online mûködik a green flag, akkor viszont jó is lenne, ez lenne a logikus. 😊