rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Le a kalappal!<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Smici1985
Új Porsche Supercup mod. Csak sajnos még privát.
Készítõ: Team GSMF

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

F1 CTDP 2006 modban hogyan tudom átfesteni a sisakokat? A 2005-ösben voltak a sisakoknak saját .dds fájljai egy .mas fájlban, de itt nincsenek benne, meg máshol se 😞 Tudna valaki segíteni?
Egy apró orvoslás momora. Amatõr módszer de nem rossz. Vegyél egy dörzsis mosogatószivacsot hajtsd félbe és gyömöszöld be a fékpedálhoz ahol csatlakozik az aljához. Ezután kalibráld. Eredmény jóval keményebb fékpedál. Egy két naponta ellenõrizd mert hajlamos a szivacs kicsúszni.(Sajnos ide squash labda nem fér el)Itt egy jó kis progi is ami sok kormánnyal együttmûködik.

Smici1985
Meg van a probléma oka. Az rFm nem csipte a legujabbat. 😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

JAVA fenn van ,mert az kell hozzá,ha nem látod a játékban akko az lehet a gond
Smici1985
Segítséget kérek rFDynHud ügyben.

Ezt a hibát írja ki, amikor meg el akarom inditani az editor-t. De a játékban sem látható semmi. Légyszi segítsetek.

Üdv. Valaki esetleg tudja, hogyan tudom lecserélni az aszfalt textúráját valami sötétebbre a Bobs Track Builderben?
V43 1105
Lehet már láttátok, ha nem akkor : LMT 2010 FULL . Töltsétek kíváncsi vagyok a véleményekre.😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hivatalos isi fórum de van FB oldaluk is, ott is lehet véleményezni. Ha komolyat írsz szépen kifejted, vagy valami, és jó, tuti figyelembe veszik. Esetleg a fórumon csinálsz neki egy külön topicot, már ha érdemes, és nincs még a témáról.

egyéb kontakt meg itt. rfactor.net
Jamirofan89
Melyik fórumon lehet javaslatot adni mélyen tisztelt Camaj bácsinak vagy legalábbis az ISI-nek? Van egy pár.<#whatever> A gumi modell eddig szuper.

nem rossz o.0

Köszi megpróbálom ez alapján.

Nightt
Probald ki a cikk alapjan beallitani, hatha valami el van allitva. A kormanyzarad jol be van allitva?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Tudom, hogy semmi köze a kormányhoz, csak a hab a tortán. 😄
Kösz a plugint, holnap megnézem.

Dietrich
annak semmi köze a kormányhoz.

próbáld ki a Leo FFB plugint.
innen

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

De legalább ne lenne mismatch a frissen felrakott F1RFT-vel, ha online fel szeretnék menni...

Ulvar
Gyerekek, a MOMO egy szar. ezt mindenki tudja mióta kiadták. Ritka eset hogy valakinek hibátlanul mûködik évekig. Szar a pedál rész teljesen, a kormány is hamar beadja derekát, és elavult egy DFPhez képest is ....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Valami nagyon nem stimmel a MOMO-val rFactor alatt, legalábbis az én kormányommal...
Vagy az is lehet, hogy szarul állítottam be a kormányt rFactor alatt. Merthogy más játékban semmi gondom nincs vele.

Kezdem feladni. Újra és újra átfutom ezt a problémát, állítom az axis-t is, de különösebb változást nem tapasztalok.

Nem segít sajnos. Gyanítom, a tengelyek érzékenységénél lesz a kutya elásva.

nekem volt momo-m és rfactorral játszottam vele,az általad emlitett f1rft 2009-el is mentem,sztem nehezebb vele menni mint a EX-el illetve DFGT-vel,próbáld meg a rfactorban a sebességfüggö irányitást 0%.ra állitani illetve a difizáron állitgatni,ja és sztem használd a erõvisszacsatolást is,az EX-el ellentétbe ami nálam a tápegység nélkül jobban müködött a MOMO-t mindenképpen csatlakoztatni a kell a 220V-ra

www.asracing.hu
Elsõsorban MOMO tulajokat kérdezem. Van egy furcsa problémám, F1RFT-zek, legalábbis próbálok (most épp a 2009-essel nosztalgiáznék), de egyszerûen vezethetetlen az autó. Próbáltam már másnál tutira mûködõ setupokat, de a probléma ugyanúgy fennáll. Fékezni például szinte nem is tudok, mert mindig ott hagyok egy tonna gumiréteget az aszfalton (persze, próbálom puhán nyomni a féket, amennyire csak lehet, csak akkor nem tudom lelassítani a megfelelõ sebességre az autót). A kocsi persze nem kanyarodik... És azt is furcsának találom, ha egy lassú kanyarba érkezek meg, a kigyorsítás sokáig vacakol. Mintha egy darabig "alapjáraton" menne. Aztán persze, gyorsít, de ott is rémesen instabil. Egyszerûen vezethetetlen.
Nem hiszem, hogy velem lenne a probléma, mivel más játékokban relatíve jó idõket futok, és ott semmilyen problémám nincs a kormánnyal. Volt már valakinek problémája MOMO-val rFactor alatt és sikerült megoldania? 😊

Dietrich
GTR2-hez van...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Ahogy nézem nyakig van ültetve, és fel van keményítve a felfüggesztés mint az állat. Plusz a motor meg a 4wd. Gépátvételen lenne baj vele.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Smici1985
Valaki nem tud GP3 modról ami el is készült?

laller82
Nem túl bonyolult, de semmi köze a valósághoz.
Rakj alá egy nagyobb-egyenlõ 200LE motort, írd át a hdv-t összekerekesre és állíts be F:R 0.05-0.95 hajtást. Videón lehet hogy marha látványos de kb ennyi...

www.skincentral.hu

SimaSuna

ilyen fizikát szeretnék 😊
Ez bejött! KÖSZÖNÖM!! 😊
mackosajt
Kedves Target barátunk nem bírja ki, hogy ne modellezzen.
Mi meg nem bírjuk ki, hogy ne segítsünk neki megvalósítani az ötleteit.
Ennek az eredménye, egy igen furcsa kinézetû gépezet.
Íme:
Thunderfrog WIP

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

aerolive
Sziasztok

Azon tûnõdtem, hogy lehet elõkapom az rfactort most nyárra, amúgy sem sokat játszottam vele régebben. Nyilván moddolva. Tudtok ajánlani valamit bele? Amit tudom, hogy kell a nordschleife, meg gyorsabb széria autók esetleg. Szétnézek mindjárt, hogy mi a kínálat, csak hátha van valaki, aki tud konkrét modokkal szolgálni.

Elõre is köszi.

A GTR-Masters -en találtam.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

igazad volt, mindenki az idõmérõs gumival kezdi a futamot,ugyhogy vigyázni kell idõmérõn mennyire koptatjuk el

thx mégegyszer

asracing
Azt gondoltam. Nekem az aktuális vonalvezetésû pálya kellene. A GTR2-höz és az rFactorhoz van.

teljesen aktuális tuti nincs, még azt se láttuk hogy néz ki most 😄

Kicsit off.
Látott valaki aktuális Hungaroringet Race07/Stcc2 -hoz?

Azt hiszem arra gondoltam.
@juve60: Minek aggódsz? Így szép versenyt nyerni! 😄
másnak nincs ilyen problémája a ligában ,ujraraktam a windows 7-et egy másik verziót raktam fel hátha az a gond,a idõmérõn nem megy le a gumi 50-60%ra, de igy meg eggyel többször kell kiálnom a boxba mint a többieknekasracing
cselt
Nálam itt vannak ezek a file-ok: Plugins\rfDynHUD\config\
Amit Anonymus20 mond az szerintem a Users\neved\AppData\Local\ vagy Roaming mappa. Itt is körülnézhetsz hátha találsz valami rf-re vonatkozót.
Van ebben a fránya win7-ben valami rejtett mappa, ahol ugyanúgy megtalálni a telepített programokat, és ha ott módosítassz a fájlokon akkor mûködik, nekem legalábbis egyszer így sikerült elérnem eredményt valamivel. Ez a rejtett mappa elég mélyen van, valahol talán a felhasználó neved után kell elkezdeni a keresést, és 3-4 mappába is be kell lépned mire elõjön ami neked kell. Az is lehet hogy ez csak a régebbi win7-nél volt így, mert mostanában nekem nem volt már erre a módszerre szükségem. Egy próbát talán megér, hogy ott töröld ezeket az ini fájlokat.
zolee145
Esetleg valami parc ferme szabály be van állítva, és az idõmérõs gumikkal kell kezdened a futamot?

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

akkor valami nagyon összevan keveredve nálad, sztem egy uj rfactor plussz uj hud felrakása lehet hogy segitene,nálam is van egy megmagyarázhatatlan jelenség : amikor át van téve versenyre a szerver a gumik a 100 % helyett 50-60 %-on vannak a hud és a rfactor saját kijelzõje szerint
Sajnos ez sem jött be. Hihetetlen, de miután töröltem az overlay-es fájlokat (kivéve a sima overlay.ini-t, ahogy tanácsoltad) még mindig képes volt megnyitni õket a szerkesztõ program! És az a megmaradt egy overlay.ini sem reagál a játékban a változtatásaimra. Bármit törlök, vagy változtatok benne, a legkevesebb eredménnyel sem jár 😞
3dsmax
Tudan valaki segíteni nekem hogy mivel lehet pályákat átszerkeszteni?
Pl.: plussz rázókõ, épület...
Dietrich
nekem a régebbi TV tuner nem mûködik csak 32 bites win7-en.

nálam igy lett jó a mnetések mer mindig átváltott amig erre rá nem jöttem
mondom a megoldást ,ha felrakod a hud-ot abban a rfdynhud-- config mappa és ott töröld ki a
overlay-garage.ini
overlay monitor big ini
overlay monitor small ini
overlay race ini fájlokat

igy a overlay-ini fájl marad és mindig edzés-idõmérõ-futam ugyanazok a widgeteket látod

de most olvasom hogy nem változik semmi ha állitod, akko nem a hud-dal van gond ......