61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
ebben ugytudom van gymkhana
;) -
Gonosz vagy :) -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Melyik a legjobb gymkhana mod rFactorra? -
hugoagagyilo #59223 Sziasztok!
2011 11.22 -én kedden este rFactor Obhunracing Rally Magazin a Simsport TV 1 csatornáján.
Benne: Hírek Interjúk (Zolee145) Bemutatók Aktualitások.
-
brendon566 #59222 Köszi, hogy nem feledkeztél meg rólam. :) -
Azt mondták, hogy elvileg megy win7 alatt, igaz wiki szerint nincs hozzá driver. -
BarikaBHP #59220 Hali! Valaki tudna nekem segíteni? Leszedtem a Rally World 4.0-t, és amikor elindítom a játékot a menüben 1 másodperc múlva kb kifagy és hibaüzenet :S Jól telepítettem fel, mert előbb az alap modot raktam fel, és utána a Kit Cart. Mi lehet a gond? Előre is köszi! -
brendon566 #59219 Nagy segítség lenne, köszi. -
2 emberről tudok akinek sidewindere van, csak a win7 nem biztos, de nagy rá az esély, hogy az. Majd este tudok rákérdezni tesztfutamon. -
brendon566 #59217 Valaki meg tudja mondani hogy az MS sidewinder usb-nek van WIN 7 alatt ffb je? -
10-ből 7 lúzer -
Debilon #59215 ez már vagy egy hete volt lassan a steam-el, amúgy meg elég nagy léúzer aki egy pass-t használ ennyi és ilyen helyekre -
ezért "jó" a keepass, a fejlesztő oldaláról letöltve - ez nem tolja el oroszba az adataid: ezer éve létezik, MINDEN platformra megvan, forráskódostul, stb
jelszotárolásra ez a "kváziszabvány" :) -
A legtutibb megjegyezni vagy felirogatni valahova, valamibe amit tuti nem dobsz ki (p. valami jobb konyv).
Ismerosom leszedett valami extra progit, ami offline/online mukodik, "ezerbites" kodolos, szuperbiztos tuti cucc, amivel barmikor, barhonnan, barmit elerhet. Ez igy jol hangzik. A gond abbol lett, hogy vagy az alap program volt fake, vagy mar belenyultak es/vagy warez, es az osszes abban tarolt adatot a progi feltolta valahova, valakinek:) Vagy 2 tucat altala karbantartott weboldal elereset kellett modositani, mert az osszes oldal Orosz-spames lett;)))) -
keepass egy pendrive-n :)
(néha mentsd a pw adatbázis fájlt) -
annyi jelszavat használok már mindenhez, hogy nem győzöm memorizálni...
1x kénytelen leszek valamit kitalálni h ne felejtsem el :D -
szerintem megoldják :D -
aztan ha nem is lennenek lekodolva nem hinnem hogy mernenek vele vasarolni... konnyen elkapnak azzal oket -
Sokaknak ua a jelszava levelezéshez steamhez online bankoláshoz, ha az egyik megvan már bukó. Na de ez itt nem téma, amúgy pedig aki ezt fel tudja törni, az vissza is fejti :) -
önmagában a feltörés még nem akkora gáz, a banki adatok kodolva vannak, ha pedig használod a steam guardot akkor belépni se tudnak az accodra, sehogy -
Nekem a steam eddig csak nehezítette az életemet :D -
Sajnos, nem sajnos, ez igy mukodik. Minden dolog, ami fejlodest hoz, elorelepest, meggyorsitja, egyszerusiti, megkonnyiti az eletunket, az bizonyos fokig "veszelyes" is:) Lasd vonat, auto, repulo, elektromossag, foldgaz, atomenergia, bankkartya stb. :D -
Feltörték a steamet. link
Ugye egyszer volt itt erről egy kisebb vita, csak halkan jegyzem meg, pont ezért nem bízom az ilyen oldalakban és szeretem a játékokat dobozosban megvenni... Nem akarok újra vitát gerjeszteni, ez csak a "deugyeénmegmondtam" hsz :D -
Neeem .. :) Rájöttem mi volt a baj, DXTBmp-vel egyszerűen nem tudok rendes DDS-t kimenteni, letöltöttem az Nvidia féle Photoshop plugint és voálá :-))) -
Debilon #59202 úgytűnik :D küldhették volna később is, vagy karácsonyra :D -
ma mindenki kap ilyen 40%-os kupont? :) -
azt nem tudok de egy jó kamionos modot igen ;) -
Hát mondjuk hogy rózsaszínűre festetted?
-
Sziasztok!
Próbáltam készíteni skint .. megfestettem a cuccot és DXTBMP-ben kimentettem alpha csatornával DDS5-be a fájlt, azonban az autó sajnos rózsaszín mikor a játékban megnézem.. mit basztam el ? :((( -
Ment Pm
-
Debilon #59196 bakker, -40%-os kupon a logitechtől, csak mai beváltásra.. jövő hónapban küldhették volna :( -
Valaki nem tud Kassel-Calden nevezetű pályáról rfactorhoz? Mert GTLhez és GTR2höz megtaláltam. Vagy netalántán valaki átkonvertálná?
-
BarikaBHP #59194 Hali! Akit érdekel egy Ladás rally bajnokság, az írjon! :D Lehet indulni 21074-el, VFTS-el és az ezerkettes csodával :D Elérhetőség: www_pont_ facebook.com/groups/230631996992564/ -
"kamijon"..na persze..
-
Legközelebb majd jobban figyelek.
-
akkor kék -
Jó szemetek vagytok...
-
polux #59189 fekete nincs? -
Szabi1991 #59188 van fehér kamijon is