61525
  • arty
    ebben ugytudom van gymkhana

;)
  • macleody
    Gonosz vagy :)
  • Ulvar
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • GX25
    Melyik a legjobb gymkhana mod rFactorra?
  • hugoagagyilo
    Sziasztok!

2011 11.22 -én kedden este rFactor Obhunracing Rally Magazin a Simsport TV 1 csatornáján.
    Benne: Hírek Interjúk (Zolee145) Bemutatók Aktualitások.

• brendon566
    Köszi, hogy nem feledkeztél meg rólam. :)
  • zolee145
    Azt mondták, hogy elvileg megy win7 alatt, igaz wiki szerint nincs hozzá driver.
  • BarikaBHP
    Hali! Valaki tudna nekem segíteni? Leszedtem a Rally World 4.0-t, és amikor elindítom a játékot a menüben 1 másodperc múlva kb kifagy és hibaüzenet :S Jól telepítettem fel, mert előbb az alap modot raktam fel, és utána a Kit Cart. Mi lehet a gond? Előre is köszi!
  • brendon566
    Nagy segítség lenne, köszi.
  • zolee145
    2 emberről tudok akinek sidewindere van, csak a win7 nem biztos, de nagy rá az esély, hogy az. Majd este tudok rákérdezni tesztfutamon.
  • brendon566
    Valaki meg tudja mondani hogy az MS sidewinder usb-nek van WIN 7 alatt ffb je?
  • bosco05 #59216
    10-ből 7 lúzer
  • Debilon
    ez már vagy egy hete volt lassan a steam-el, amúgy meg elég nagy léúzer aki egy pass-t használ ennyi és ilyen helyekre
  • arty
    ezért "jó" a keepass, a fejlesztő oldaláról letöltve - ez nem tolja el oroszba az adataid: ezer éve létezik, MINDEN platformra megvan, forráskódostul, stb

jelszotárolásra ez a "kváziszabvány" :)
  • Alexease
    A legtutibb megjegyezni vagy felirogatni valahova, valamibe amit tuti nem dobsz ki (p. valami jobb konyv).

Ismerosom leszedett valami extra progit, ami offline/online mukodik, "ezerbites" kodolos, szuperbiztos tuti cucc, amivel barmikor, barhonnan, barmit elerhet. Ez igy jol hangzik. A gond abbol lett, hogy vagy az alap program volt fake, vagy mar belenyultak es/vagy warez, es az osszes abban tarolt adatot a progi feltolta valahova, valakinek:) Vagy 2 tucat altala karbantartott weboldal elereset kellett modositani, mert az osszes oldal Orosz-spames lett;))))
  • arty
    keepass egy pendrive-n :)

(néha mentsd a pw adatbázis fájlt)
  • SimaSuna #59211
    annyi jelszavat használok már mindenhez, hogy nem győzöm memorizálni...

1x kénytelen leszek valamit kitalálni h ne felejtsem el :D
  • bosco05 #59210
    szerintem megoldják :D
  • SirAlo
    aztan ha nem is lennenek lekodolva nem hinnem hogy mernenek vele vasarolni... konnyen elkapnak azzal oket
  • bosco05 #59208
    Sokaknak ua a jelszava levelezéshez steamhez online bankoláshoz, ha az egyik megvan már bukó. Na de ez itt nem téma, amúgy pedig aki ezt fel tudja törni, az vissza is fejti :)
  • arty
    önmagában a feltörés még nem akkora gáz, a banki adatok kodolva vannak, ha pedig használod a steam guardot akkor belépni se tudnak az accodra, sehogy
  • bosco05 #59206
    Nekem a steam eddig csak nehezítette az életemet :D
  • Alexease
    Sajnos, nem sajnos, ez igy mukodik. Minden dolog, ami fejlodest hoz, elorelepest, meggyorsitja, egyszerusiti, megkonnyiti az eletunket, az bizonyos fokig "veszelyes" is:) Lasd vonat, auto, repulo, elektromossag, foldgaz, atomenergia, bankkartya stb. :D
  • bosco05 #59204
    Feltörték a steamet. link

Ugye egyszer volt itt erről egy kisebb vita, csak halkan jegyzem meg, pont ezért nem bízom az ilyen oldalakban és szeretem a játékokat dobozosban megvenni... Nem akarok újra vitát gerjeszteni, ez csak a "deugyeénmegmondtam" hsz :D
  • V43 1105
    Neeem .. :) Rájöttem mi volt a baj, DXTBmp-vel egyszerűen nem tudok rendes DDS-t kimenteni, letöltöttem az Nvidia féle Photoshop plugint és voálá :-)))
  • Debilon
    úgytűnik :D küldhették volna később is, vagy karácsonyra :D
  • Dietrich
    ma mindenki kap ilyen 40%-os kupont? :)
  • Dietrich
    azt nem tudok de egy jó kamionos modot igen ;)
  • Roger6
    Hát mondjuk hogy rózsaszínűre festetted?
  • V43 1105
    Sziasztok!

Próbáltam készíteni skint .. megfestettem a cuccot és DXTBMP-ben kimentettem alpha csatornával DDS5-be a fájlt, azonban az autó sajnos rózsaszín mikor a játékban megnézem.. mit basztam el ? :(((
  • SirAlo
    Ment Pm
  • Debilon
    bakker, -40%-os kupon a logitechtől, csak mai beváltásra.. jövő hónapban küldhették volna :(
  • Smici1985
    Valaki nem tud Kassel-Calden nevezetű pályáról rfactorhoz? Mert GTLhez és GTR2höz megtaláltam. Vagy netalántán valaki átkonvertálná?
  • BarikaBHP
    Hali! Akit érdekel egy Ladás rally bajnokság, az írjon! :D Lehet indulni 21074-el, VFTS-el és az ezerkettes csodával :D Elérhetőség: www_pont_ facebook.com/groups/230631996992564/
  • Dietrich
    "kamijon"..na persze..

• Smici1985

Legközelebb majd jobban figyelek.
  • bosco05 #59191
    akkor kék
  • zolee145
    Jó szemetek vagytok...
  • polux
    fekete nincs?
  • Szabi1991
    van fehér kamijon is