rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez inkább VRAM lehet, esetleg driver.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nekem egy kurvarégi Ati radeon 9250esen meg egy 9600 -on is simán elfutott az Rfactor. Igaz volt néhány mod ami sok kocsival szaggatott.
Maxwell!
Esetleg próbáld meg a játékon belül állítani a grafikát, lentebb. Vagy ha csak akkor csinálja amikor sok autó van körülötted akkor az ellenfelek részletességét próbáld.
Az eredeti pályákon pl Toban-on is ilyen?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Olyan gondom van az összes F1 modnál mikor versenyt indítok vagy sok a kocsi körülöttem akkor ezt csinálja:
Már mindent próbáltam:drivert,directx-et frissítettem, videókártya + proci csere volt, OP rendszert ujratettem és már nincs ötletem mi lehet a baja.
Intel Pentium 4 3.0 GHz (Hyper Threading Technology)
1792 MB DDR RAM
Gigabyte Radeon HD 4650 1GB AGP
Windows Xp Professional 32bit
Elõre is köszönöm!
LINK
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
F1 classicon van topikja, ott találsz linkeket, de amúgy ide is be volt linkelve.
Most éppen a 92-es DTM szezon autóit festegetjük, de ezen kívül is készülnek újabb autók.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
A shift street mod felõl érdeklõdnék. Nekem a 0.5-ös verzió van meg, ezt is nagyon nehezen találtam meg talán valami spanyol lapon. Érdeklõdnék, hogy dolgoznak-e még ezen a modon a készítõk, vagy van már kint frissebb, amirõl nem tudok? láttam itt képeket anno ha jól emlékszem olyan autókról, amelyik a 0.5-ben nincs benne. Szerintem ez egy fantasztikus mod, a ladákon kívül csak ezt használom, érdekelne hogy lesz-e folytatás?
Azért irja ki mert valami rossz helyen van vagy nincs is.
nincs kedvem privit irni
A többivel nem néztem, hogy mûködik-e.
Az AI azért bajban van a rázókövekkel.😄 Mentem volna egy 10 körös futamot, de egyrészt magukat is összetörték, másrészt 3-mal a vége elõtt engem is.😄 Viszont a BMW-k meglepõen jól mennek itt gépi irányítással, bár az elején 2 Merci volt.
Jók ezek a régi DTM pályák. Tilke? Ugyan már... Reptér, pár bója, rázókõ, szalagkorlát és kész, kezdõdhet a futam.😊
Berakni meg csak jól raktad be, nem nagyon lehet elrontani. A gamedata/locations/diepholz-ba kell lennie a 3*2 layout mappáinak 2 .tdf és 7 .mas fájlnak. Esetleg nézd meg nem e hibásan töltötted le, és nem rakta be minden .mas fájlt. A bka material a sky.dds-t használja ami nagy valószínûséggel a Diepholz_WET_SKY.MAS vagy Diepholz_DRy_SKY.MAS fájlokból vesz ki. Nézd meg ezek ott vannak e neked a gamedata/locations/diepholz mappába.
Köszi! Nagyon jó, most próbáltam ki.😊
Három különbözõ vonalvezetést készítettem a pályához, ezek a DTM vonalvezetések, 84-87-ig, 88-91-ig, illetve 92-96-ig, 97-ben már teljesen más vonalvezetésen mentek. Mindhárom nyomvonal elérhetõ mind száraz mind esõs verzióban.
Jó szórakozást hozzá.
Link:
Diepholz Airbase 1.0 – Released
2. Unpack the archive to your rFactor installation folder (e.g. C:\Program Files\rFactor).
3. In rFactor, go to the Controller panel, and map a key to the "Neutral" function.
4. Also in the Controller panel, make sure Upshift and Downshift are unmapped, as these affect how rFactor treats shifts.