rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Ma lecseréltem egy 6850-re..készülök az rf2-re <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Toby0501
Nade az egy 4650-es kari, ami azért nem olyan szar. Nekem X1950-en minden gond nélkül elfut, nem kell hozzá erõmû. 😊
Ez inkább VRAM lehet, esetleg driver.

Nightt
Nekem is elfutott 9600-zal ha egyedul voltam, de ha tobben voltunk a szerveren 10-nel ugyanez volt... Lehet, h mar farad a kartya....

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Hát én nem hiszem hogy kevés neki.
Nekem egy kurvarégi Ati radeon 9250esen meg egy 9600 -on is simán elfutott az Rfactor. Igaz volt néhány mod ami sok kocsival szaggatott.

Maxwell!
Esetleg próbáld meg a játékon belül állítani a grafikát, lentebb. Vagy ha csak akkor csinálja amikor sok autó van körülötted akkor az ellenfelek részletességét próbáld.
Az eredeti pályákon pl Toban-on is ilyen?

Nightt
Keves az a VGA a rf-hez, egy 4850 mar szepen viszi.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
a rajtszám a lényeg 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Persze, rögtön a bajnok autója kell.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
#3-as foglalva 😉

bosco05
nice job 😊
<#worship>

zolee145

Üdv!
Olyan gondom van az összes F1 modnál mikor versenyt indítok vagy sok a kocsi körülöttem akkor ezt csinálja:
Már mindent próbáltam:drivert,directx-et frissítettem, videókártya + proci csere volt, OP rendszert ujratettem és már nincs ötletem mi lehet a baja.

Intel Pentium 4 3.0 GHz (Hyper Threading Technology)
1792 MB DDR RAM
Gigabyte Radeon HD 4650 1GB AGP
Windows Xp Professional 32bit

Elõre is köszönöm!
zolee145

Beraktam a veichle-mappába az SFX-eket is de nincs hangja! Valami más ??
Nightt
Mivel meg nincs kiesz es csak zartkoruen teszteljuk. Ha kesz lesz, Zoli biztos kirakja ide is.

SimaSuna
berakod a hangot, a vehicle mappába az SFX-et is be kell rakni..
jelszót kér kicsomagolásnál:S
Helló! az miért van hogy berakom az auto soud mappáját a helyére de a játékban nincs hang????
ajjaj. hõemelkedés, megfázás. holnap munka. kormány vissza az asztalra😊 köszi!!!
Hehe, pont ma délelõtt rakták ki az új hswre, a mod linkjeit.
LINK

az e30 az nincs még benne ha jól látom😞 azt várom már nagyon, de nem vagyok telhetetlen. az tetszik az egész mod-ban a legjobban hogy egy õsrégi gépem van, mégis a géphez képest magas grafon szaggatás nélkül megy.
zolee145

V43 1105
Ha van template, egy 3ds modell, képek szívesen próbára tenném magam <#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zolee145
0.51 van. Természetesen készül az újabb verzió is, csak idõ kérdése.😊

F1 classicon van topikja, ott találsz linkeket, de amúgy ide is be volt linkelve.

Most éppen a 92-es DTM szezon autóit festegetjük, de ezen kívül is készülnek újabb autók.

sziasztok!

A shift street mod felõl érdeklõdnék. Nekem a 0.5-ös verzió van meg, ezt is nagyon nehezen találtam meg talán valami spanyol lapon. Érdeklõdnék, hogy dolgoznak-e még ezen a modon a készítõk, vagy van már kint frissebb, amirõl nem tudok? láttam itt képeket anno ha jól emlékszem olyan autókról, amelyik a 0.5-ben nincs benne. Szerintem ez egy fantasztikus mod, a ladákon kívül csak ezt használom, érdekelne hogy lesz-e folytatás?
rF-be nincs esõ ha erre gondoltál, ettõl függetlenül vannak olyan pályák amik olyanok mintha esõs lenne.
Azért irja ki mert valami rossz helyen van vagy nincs is.
nincs kedvem privit irni
privibe kérném a választ!! kosaz
Jah és azt miért irja ki egy autónál hogy : error opening mas file ???
Helló! Valaki tudja hogy lehet esõbe versenyezni?:???????????
SimaSuna
próbáltam.

újraraktam az rF-et.
Csak a DTM modot raktam be csak ezt a pályát és mûködik 😊
Ulvar
DXt állítsd át, 7,8,9 próbálgasd.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Nyugodtan.😊

Köszi a kamerát Zolee, mindig is utáltam õket csinálni! Ha nem bánod akkor ezt betenném a pályámba!

zolee145
TV kamera a 92-es verzióhoz

A többivel nem néztem, hogy mûködik-e.

Az AI azért bajban van a rázókövekkel.😄 Mentem volna egy 10 körös futamot, de egyrészt magukat is összetörték, másrészt 3-mal a vége elõtt engem is.😄 Viszont a BMW-k meglepõen jól mennek itt gépi irányítással, bár az elején 2 Merci volt.

Jók ezek a régi DTM pályák. Tilke? Ugyan már... Reptér, pár bója, rázókõ, szalagkorlát és kész, kezdõdhet a futam.😊

SimaSuna
minde benne vannak, mind jóhelyen...

foggalmam sincs :/
Nekem elindul minden layout.
Berakni meg csak jól raktad be, nem nagyon lehet elrontani. A gamedata/locations/diepholz-ba kell lennie a 3*2 layout mappáinak 2 .tdf és 7 .mas fájlnak. Esetleg nézd meg nem e hibásan töltötted le, és nem rakta be minden .mas fájlt. A bka material a sky.dds-t használja ami nagy valószínûséggel a Diepholz_WET_SKY.MAS vagy Diepholz_DRy_SKY.MAS fájlokból vesz ki. Nézd meg ezek ott vannak e neked a gamedata/locations/diepholz mappába.

zolee145
<#eljen><#worship>

Köszi! Nagyon jó, most próbáltam ki.😊

SimaSuna
ez jelenik meg.

szûz rF. tehát semmi modding.. :/
SimaSuna
kabbe.

ezt meg tõled megszokhattuk, hogy beszólsz 😛
Toby0501
Sunánál az ilyenen ne lepõdj meg, mindig van valami kínja.<#idiota>

hmm.... más még nem szólt hogy gond lenne.
Dietrich
<#eljen>

SimaSuna
viszont nekem BKA hibával kidob :/
SimaSuna
Köszönöm!

DTM '92höz épp jó lesz 😊
Elkészültem a 8. pályámmal, ez egy reptéri pálya, a németországi Diepholz, amit a több bajnokság is használt már a 70-es évektõl. A legismertebb sorozatok akik használták a pályát a német túraautó illetve késõbb prototípus versenyek is voltak, majd formula autókkal is versenyeztek a pályán.

Három különbözõ vonalvezetést készítettem a pályához, ezek a DTM vonalvezetések, 84-87-ig, 88-91-ig, illetve 92-96-ig, 97-ben már teljesen más vonalvezetésen mentek. Mindhárom nyomvonal elérhetõ mind száraz mind esõs verzióban.
Jó szórakozást hozzá.

Link:
Diepholz Airbase 1.0 – Released
A probléma ezzel az, hogy szerintem ez csak az olyan kormányokhoz jó, amiken külön lehet mindegyik sebességbe kapcsolni, nekem csak fel-le lehet váltani.

ZSÁMÓ!! xd
Ja tényleg, elfelejtettem a másik linket. Kösz újra!

1. In your plr file you should have "Gear Select Button Hold" enabled, and "Auto Clutch", "Auto Blip", and "Auto Lift" disabled.

2. Unpack the archive to your rFactor installation folder (e.g. C:\Program Files\rFactor).

3. In rFactor, go to the Controller panel, and map a key to the "Neutral" function.

4. Also in the Controller panel, make sure Upshift and Downshift are unmapped, as these affect how rFactor treats shifts.