rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
nem az
amivel a videón mennek

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gviski
hát asszem F1RFT lesz

Virtual SimRacing

Firerock
ez milyen mod lehet amivel mennek?jólnézki

gviski
hali

http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10961

hát ez érdekes lehet majd :-)

Virtual SimRacing

Firerock
nem,nekem se mûködik
egyik toppicba 16oldalt kellet visszaolvasnom úgy hogy za összes hsz-t el kellett olvasnom:S

lac coo
Nektek megy itt SG-n a keresõ ???
Nagyon szar, hogy nem mûködik nekem, most pl. nagyon kellene ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Na jó , feladtam ! 😊)))

Nekem sehogy nem sikerül hozzászólnom F1RFT forumban, legalábbis a megcélzott topikban 😊)))

lac coo
És kicsit nagy a papírlap !
(Bár nem csípem a félszemû nõket...)

JuanG
kicsit sok az enter is 😊)

ui: az elõzõ hsz értelemszerûen leho94-nek ment...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
kivéve ha brazil vagy valami...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

leho94
Neki meg a szolárium XD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Smicy2
Másik topicban vót <#idiota>

Charade GTti

Firerock
bocsi a sok offért
de rájöttem
ha kilépek.úgy van olyan gomb hogy hozzászólás küldése
de ha belépek akkor nincs
nomost kiléptem
rámentem arra hogy hozzászólás küldése utána kirakta a belépõset
rányomtam
és ezt írta ki:
Információ

Ebben a fórumban nem küldhetsz hozzászólást.
Szerk:de most nézem vannak másik topicok abba meg tudok írni

Firerock
lol
most regiztem a kedvedért
aztem tök könnyû lessz és majd jó porba alázhatlak hogy milyen balfasz vagy(csak viccelek)
de én se találom
nagyon aktívan keresgélek
hátha meglessz😊

leho94
XDD

lac coo
F1 topikból :

lac coo
Off..

F1RFT forumhoz hogy a fenébe lehet hozzászólni ? 😊
Regisztráltam, minden, de esküszöm nem jövök rá, hogy tudok hsz-t írni 😊))) Úgylátszik sokkal lámább vagyok, mint amilyennek gondoltam magam ...😛

ChuckyHUN
alap😄
majd felnézek vmikor estefelé

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gviski
Nem, meg amugy se lehet ellenörizni hogy kivan eredetileg és ki van warez változattal... tényleg csak FUN jeleggel, TS-re ha akarsz akkor gyere mert a szövegelés megy a futam alatt :-)

Virtual SimRacing

ChuckyHUN
Engem funból érdekelne!
Origi kell hozzá?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Dietrich
2 éve történt a legutóbbi eset a CC-benLegge ép bõrrel úszta meg..még csak csontja sem repedt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Sziasztok!
Hátha valakinek lesz kedve

VSR belül van egy oval versenyt szeretõ társaság 4-5 fõ jelenleg, de néha verõdnek még hozzánk. Szóval hétfõ és kedd este a 20:30-tól szoktunk versenyezni, külömbözõ modokkal és külömbözõ oval pályákon, ez teljesen FUN dolog, itt egy baráti társaság van, aki segitik egymás és jól érzik magukat, ha van itt valakinek kedve, azt szivesen várjuk a serverünkön, ami hétfõn és kedden is egész nap szokot lenni, és 20:30tól vagy kicsit késõbb 20 körös FUN raceket megyünk.

Ezen a héten Texas-ba megyünk a Street Stock Shootout v2.0-ás moddal

Vagyis egy kis Retro lesz :-)

StreetStockShootoutV2.0
http://www.calrace.com/Mods/StreetStockShootoutV2.0.rar

JNS Texas 08
http://jnstracks.net/home/e107_files/downloads/rfactor/tracks/jnstexas_2008.zip

Aki szeretne csatlakozni a VSR fórumon többet megtudhat

VSR fórum

Virtual SimRacing

Smicy2

Charade GTti

JuanG
az új Joux még nincs feltöltve, és nem is lesz míg "véglegesre" nem pofozom...addig az AIW-t külön le kell szedni 😊))

triskay
sziasztok aki tud auót skinelni az kérem írjon
[email protected] ez az msn címem

lac coo
Inkább a felfüggesztés törne, ha 300-al keresztül bukok egy rázókövön 😊)))Az amúgy képes letörni az útról érkezõ ütésektõl, vagy csak ha valaminek ütközik ? Mert én már estem le hegyoldalról is Lienz-ben de semmi baja nem lett , pedig hát a kis agyam szerint az is ütközés ...😊)))

b-type
Na tessék, akkor még egy érték a sorba aminek a valósághûsége lehet pontos ha egyszer nem jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Bele lehetne programozni, de ez mindenkepp egy "veletlen esemeny", es eleg kicsi az aranya. Ha az indulo autokat (~ 22), a versenyek szamat )~ 18), az elozo 5 evet es a leszakadt szarnyakat (~ 5) nezzuk az ~ 1:500. 😊
Ingy
pl.: a gumiknal irrealis a tapadasvesztési szög kb a duplaja mint a valos erteknek stb... de nem kötekedni akarok 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
kompromisszum mindig van, de nem arrol van szo hanem hogy háttal ült neki <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Teljesen mindegy mit pötyögsz bele, sehogy nem kapsz minden tekintetben élethû viselkedést 😊))Valami mindig gagyi lesz a végén .
De nem baj, nekem ez a kedvencem, pedig LFS Forma 3000-hez képest sehol nincs....

Tavaly nem volt, de Räikkönennel kétszer is megesett, hogy spontán leszakadt a hátsószárnya. 2002-ben Barcelonában és 2004-ben Hockenheimben.
b-type
Na ez kicsit olyan dacos lett 😄DD
Szal kicsit bõvebben kifejtve, most hogy már 2. napja nem tudok leszállni róla:
-Egyfelõl biztos vagyok benne, már régóta egyébként, hogy ez a program..mármint az rFactor nem alkalmas arra hogy valósághû adatokat belepötyögve valósághû viselkedést kapj.
Ezt számtalanszor tapasztaltam, teljesítmény és nyomatékgörbék alkalmával váltóáttétellel, felfüggesztések átfésülésénél, súlyváltoztatások alkalmával...stb.
Ezért én már ezt nem tartom fontosnak, minnél több sikerül annál jobb, de nem számít.
-Ami miatt viszont nagyon tetszik ez a mod, az a vezetés nehézsége:élménye aránypár, szerintem nagyszerûen sikerült, gyengék a fékek..és az elsõ körökben nem tapad be az eleje, de aztán szépen belemelegszem az autóval együtt...ma reggel HunRing-n és Donnington-ban csapattam, mivel ez még az egyik utolsó 'puhafutómûves' sportkocsi, kiváncsi voltam HunRing sikánján hasonlóan jön-e át mint az OB-s egyik kedvencem a Fiat X1/9, és igen. 😊
Valmint Donnington-ban amekkora egyensúlyozást lehet vele csapni Coppice bemenetén és kigyorsán, az bitang.
Szal pont ott nehéz ahol jó...pontosan kell vele fékezni, mert nem ûrfékjei vannak könnyen lehet vele ívet rontani, óvatosan kell felülkormányozni mert bár meg lehet fogni a csapkodást is, de rengeteg idõ.
Szal alig van rajta fogás,..lehet hogy mások a számok (mint ahogy máshol is azok egyébként..és onnan kezdve mindegy mennyivel), de szal szerintem az egyik legélvezetesebb autó amit rFactor alatt hajtottam.
Valmint sztem a legjobb kuplunggal vezetni, van ahol semmit nem érezni, csak az illúzió kedvéért használom, itt meg még azon is elfilóztam hogy nagyon lent fog a kuplung.
Biturbóhoz képest kicsit sok a nyomatéka lent, és a belsõ gázelvételi hang is lehetne kicsit vadabb, pláne biturbósabb.

Nem lehet hogy rajta maradt a sebességfüggõ kormányzásod mikor nézted? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

leho94
Gyere msn!

N o N a m e
Valaki legyenszives küldje el a Config.ini fájlját privátban. Köszi
OK, azért köszi az infót

Formula 1 Fan

Istencsászár
Ez nem lenne realisztikusság... ilyen esetek valami extrém anyaghiba és anyagfáradás miatt léphetnek fel... tavaly ilyen nem is volt szerintem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ugy tudom ezt nem lehet megoldani. De nem sok ertelmet latom, olyan ritkan tortenik.
b-type
Ez valszeg így van, de ez is csak egy vélemény mint ahogy az enyém is az.
..és bár a tiedet is nagyra becsülöm és figyelembe veszem, számomra a sajátom a döntõ.

Sziasztok !

Lenne egy elég hülye kérdésem. Próbáltam keresni valami infót, de nem találtam semmit. Nos, a kérdés az lenne, hogy esetleg megoldható-e valahogy az, hogy a játékban spontán, az akaratomon kívül leszakadjon mondjuk a hátsó szárnyam, miközben egy egyenesben megyek, mint ahogy az a való életben is néha elõfordul az F1-ben? Ha valaki nagyon ért hozzá, szerintem meg tudná csinálni, és így a a játék is realisztikusabbá válhatna. Természetesen ezt az opciót is ki leehtne kapcsolni, a mechanikai meghibásodásokkal együtt.

Formula 1 Fan

Ninja
Valóban nem sajátom, csak modomban van menni vele<#wink>
Nekem jelenleg R8 van, az sem marad el tõle nagyon<#eplus2>

Firerock
megcsináltam😊

Alexease
Gondolom nem a sajatod?!😊 <#idiota><#zavart1> Planet Exclusive?! <#vigyor3>
Ninja
F430 sokat van e kezem s lábam alatt, pici összehasonlítás van<#ravasz1>
De az rFactor játék s csak közelíti a valóságot, reméljük egyre jobban<#wink>

Ingy
tudom csak ha fele olyan jol viselkedne mint a de tomaso pantera az enthusiaban akkor dicsérném <#idiota>
Juan: Jouxra gyurtam egy 600 lovas rwd skylinet, bokafosatós a pálya <#idiota>

Alexease
A bizonyitas valszeg eleg nehez lesz, mivel itt meg senki nem vezetett Ferrarit (gondolom)😊 <#idiota><#zavart1>
avcom
írj egy másikat, addig akkor fel se rakom <#idiota>

lacica
Köszönet!!<#worship><#worship>

Firerock
szerintem meg nagyon jó😊
most próbáltam ki a Lianz Festivalos pályán
és én nemszeretek menni az ilyen zárt kasznisokkal,de ez nagyon jó és még fogok vele menni páraat😊(a Formula1-et azért nem ûbereli)😊

Ingy
nem akarok minden jónak elrontoja lenni, ( 288 gto a kedvenc ferrarim)
de abszolut nem jön be a fizika és nem csak a szamokra gondolok a fizikai fileokban (azon kivul hogy nagyon messze vannak a valos ertekektol) ha valojaban is igy viselkedne az utcai gto, Enzo Ferrari sirva fakadna a sírjában <#idiota>