rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
FERRARI 288 GTO CHALLENGE 1.0-nál
a Jaux a töltés 3/4-edénél megáll😞
mitcsináljak?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

b-type
köszi 😊

Firerock:
sztem Juan javította már az eredeti letöltés, szal sztem nem kell felülírni, de egy próba után rögtön kiderül 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Firerock
ha ezt letöltöm akkor jólessz minden?
mert láttam ezt az aiw-filet
akkor a pályának az aiw fájlját kell átírni erre?
ezt nemértem😊

pajti
<#taps> Tényleg jó😉 Öröm volt nézni a vidit! Grat.
<#worship>

b-type
Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a Ferrari 288GTO-ba...régen csíptem már ennyire vezetni valamivel, kis videó:
direkt link, Rouen FerrariGTO 35mb
<#eljen>nagyon jól sikerült verda szvsz

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Smicy2

Charade GTti

lacica
Szia!!Mi mikór mehetünk ilyen pályán???Ez RBR-bõl van???<#wow1><#wow1><#worship><#worship>

b-type
'reggelt 😊

Mi használja a SKY-t, mi az ami cserélgeti?
Valmiért rettenet felbontást állít neki, pedig lehúztam az rFc-rõl a 24h-s eget, és a PS-ben szép meg minden, aztán esti versenyen meg úgy néz ki az ég mintha szénné lenne mosva. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pajti
<#eljen> Kira'

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Firerock
guttustalan<#hehe>

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hali!

nem tudjátk h vista alatt h lehet életre kelteni a tv stylet?:/
Firerock
megyünk<#finom>

Firerock
F1RFT Trackpacról mit lehet tudni?

Dark05

Várunk szeretettel mindenkit a F1TeamHungary ingyenes bajnokságon F1TH

gviski
Hát igen én is igy voltam vele H-váltó és kuplung <#vigyor3>

Virtual SimRacing

b-type
Full egyetértés!
Izgalmas vezetni ezt a GTO-t, végre kedvem volt visszatenni a kuplungot és a H elrendezést.
Egy icipici kifogásom lenne...illetve kettõ (csapjon belém a villám), szal végül is mindkettõ a fordulat visszaesésével kapcsolatos.
Igaz még csak az egyik csoport autóit hajtottam, de kicsit nyögvenyelõs a váltás ideje..gondolom szándékos, és ezért mellette is vagyok, csak egy kicsit túl hosszú szvsz.
A másik,..talán nem is lenne baj hogy ilyen hosszú, ha a motorhang a fordulat visszaesésénél méltó lenne az autóhoz..és egyébként a mod többi részéhez.
Egy kihegyezett vezérlésû,..pláne karburátoros V8-s duplaturbónak motornak kegyetlen vérforraló hangja van fordulatesésre.
ez nagoyn hiányzik.
Egyébként élvezet vezetni, egészen jó lett a csúszás és hibázás esetén a terhelésváltás érzése.
Jó cucc sztem is..<#eljen><#eljen>

gviski
Nekem 0 segitséggel nagyon bejött...

Virtual SimRacing

b-type
off:
Nem sokára nyit a kacsa 😊)..oda gyülhetünk. Bratyómék is koncerteznek majd (megvolt már a 2. is a Molothow-ban)

Smicy2
Egyre több SG fórumozót találok a környéken 😮OO 😊

Charade GTti

Istencsászár
Esztergom powa😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Smicy2
Dorogon? 😊))

Ott lakom, jövök én is. <#idiota>

Charade GTti

lac coo
TC nélkül nekem tetszett , úgyahogy ...

gviski
Nagyon jó lett ez a 288 GTO mod, régen adtak ki ilyen jó modot szerintem rFactorhoz, végre megint ugy érztem mint ha valós autót vezetnék, mert sajnos azt tapasztalom hogy mostanábba egyre több arcade-os modokat csinálnak, mint pl a MMG 2007, vicces a fizikája, nem élvezetes vezetni olyan mint NFS de most nem?

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

JuanG
nõtök én is, de attol még 1 este 1 héten mehet nem? 😄DD

FT-t köszi nagy rajongó vagyok...DVD-n könyvtárból megszerzem mind 😊))

tavaszról jut eszembe: ütközhetnénk valamikor Dorogon 😄D...ha jó idõ lesz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Smicy2
yeah 😊))

Charade GTti

Firerock
hellosztok
nincs vmi indycar carset?vagy vmi olyasmi ami ilyen open wheel és ovalos
remélem érthetõ volt😊

Alexease
Alexease
bardocz
ha v8 factorban akarok új csapatot csinálni akko azt hogyan csináljam?
b-type
Nem hiszem,..nagyon visszaszorult a szimezés, nõzök tavasz van. 😄DD
viszont kapsz tölem valamit offban:
FAWLTY_TOWERS Iévad, 2rész
megcsinálom az egész sorozatot valkinek, ha kell privben küldöm majd a linkeket.
min. egy részt és egy pálinkás teát mindennapra...erre esküszöm <#idiota>

JuanG
örülök hogy tetszik, én is régóta akartam már rajta nem rally autóval menni...radical, clio állat...a BMW Judd meg félelmetes 😄DD

fejlesztgetem még kicsit, de sokkal szebb nem lesz, ahhoz átkéne objectezni újakkal, lásd raceking pálya 😊))...de kamerát kell valahogy csinálni...

Zondára nem jössz?

JuanG
ezt most nem értem 😄D

JuanG
ez a raceking egyre jobb, szép pálya nagyon, klassz videó, csak azt nem értem hogy lehet ilyen "egyenesen" menni rajta??? <#alien>

lac coo
Ahogy a videot nézem árnyékokkal nem spóroltál 😊))

Hexenking
Sziasztok!!!

Megkérdezném szerintetek csinálnak még az MMG F1 2007 hez pályákat, vagy csináld magad müvelet lesz. Sajnos nem találtam semmi szöveget a pályákról.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Smicy2

Charade GTti

Gabisan
Szia!
Melyik palya ez?!Honnan lehet leszedni,nagyon allat!!!

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Smicy2
sry <#pardon1><#zavart1>

Charade GTti

Firerock
hellosztok
hogyha a formula1-es pályákat be akarom rakni a játékban 1 mappába akkor azt hogy kell megcsinálni?

b-type
Juan ez nagyszerû <#eljen><#eljen>..grat neked és ha jól láttam AtiWRC-nek.
már csak egy külsõ kamera kell, ..sztem ezzel érdemes foglalkozni, nagyszerû hegyi futó pálya.
szal grat nektek és köszi! <#eljen>

Udv!

Mi a kulonbseg a RaceX es a masik WTCC konvert kozott? En csak az utobbival mentem. RaceX jobb?
copass
hoppi nemoda! 😊
köszi!<#worship>

copass
köszi!<#worship>

Firerock
és ha letöltök hozzá pályákat akkor hogy tudok championsipet jáccani?

JuanG
javítottam, próbáld újra!

copass
nemtudom leszedni a pályát,felraknád megint vhová?lécilécci <#help>

JuanG
cote-al van egy kis gond, nem tudjuk kiszedni az egészet, csak az út és a domborzat van meg, semmi object 😞((...