rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De keszul a VGP3 is (bar nem F1 liszensz, es nem is egy grafikai csoda😄), de a fizika/gumi alapjai inkabb a netKar/LFS paros fele kozelit.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Esetleg meg van valakinek a WTCC-bõl átkonvertált török pálya?
Nagyon kéne, csak nem lehet sehonnan sem leszedni.
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
EA nem akar valami használható F1 cuccot csináltatni PC-re? Vagy rosszul tudom, hogy most náluk vannak a jogok ?
És azt nézted már , ha tövig tekered a kormányt majd rögtön nyomsz egy satuféket, egészen olyan mintha valami kicsi sebességföggõ kormánysegítség lenne állandóan, kikapcsolt álapotban is ( CRC).....F1 -nél vettem észre .
Pedig ezekre az akcíókat öröm nézni ! 😊))rF-ben meg tiszta lutri, legtöbbször semmire sem reagál mikor már így megindult 😞
Kéne nekem egy kis segitség, mert megint vak vagyok, pedig biztosan a szemet szúrha ki...
Na szóval azt akarom beállitani hogy amikor teljes sárga zászlós szitú van a pályán és bejön a SC akkor a vonalig lehet elõzni, én meg azt akarom hogy a SC mögé a teljes pályás sárga zászló elötti sorrendbe állitsa fel a mezõnyt.
Szóval pl elsõ körbe balesett bejön a SC de az elsõ körbe még a vonali (cél) lehet elõzni és csak utána csinál sorrendet, én meg azt akarom amint már irtam hogy a teljes pályás sárga zászló beintése elötti állapotokat vegye figyelembe és ez alapján csináljon sorrendet a SC mögött.
Remélem magyarosan szépen leirtam hogy mit is akarok.
Nascarba igy megy, de F1-be is ezt akarom...
Virtual SimRacing
más modoknál is?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ezzel kapcsolatos tovabbi hozzaszolasokat torolni fogom! THX!
Notepad-del nyitsd meg a fenti file-t, keresd meg a lenti sort, es ird at igy😊
Virtual Rearview In Cockpit="1"
Bocsi, de akinek nincs rFactora az így oldja meg a drift kérdést. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Charade GTti
Elvileg van valami, keress ra a topicban.
1.255 höz van magyarosítás? Tud valaki ilyenrõl?
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
De ha lement a verseny, beszereznek minden pontos infot, videot, fenykepet, adatot, stb., akkor is tobb honap egy palya elkeszitese - normalis minosegben.
De alllitolag Singapurt mar hegesztik...😉 De Singapurt mar en is csinaltam, meg tavaly az elozetes nyomvonal tervek alapjan (ami azota erosen valtozott);DD
http://alexease.extra.hu/files/rFactor_Singapur_TEST2_Alexease.wmv
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
<b>T.D.Team csapata ZondaRS v1.1 rFactor Moddal bajnokságot indít, melynek második TESZTfutama ma (2008.03.13. csütörtök) esedékes!</b>
Csatlakozás a szerverhez:
* Szükséges szoftverek: rFactor v1255
* ZondaRS v1.1 - Kiegészítõ festések (Letöltésekben)
* Szervernév: DriversTeam(Zonda)
* IP: 195.56.146.149:34298
* Jelszó: ZondaHun
* A bajnokságban való részvétel Ingyenes!
* TeamSpeak: 87.229.7.55:8767
* Jelentkezés helye: tdt.tx.hu Forum-ban
Versenylebonyolítás:
A bajnokság futamaira Március - Április hónapokban minden csütörtökön kerül sor. 20 órai kezdéssel.
Versenykörülmények:
* Versenytáv: 150Km (Körre átszámolva)
* Idõtartam: kb. 40 perc
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung
* VersenyRajt: Felvezetõkör/Állórajt
* 1 Boxkiállás kötelezõ
Bajnokság Pályái:
- 2008.03.13 Phill Island(Tesztfutam-32 kör)
- 2008.03.20 Imola1994 (30kör)
- 2008.03.27 Nogaro (18 kör)
- 2008.04.03 Magny-CoursGTL (34 kör)
- 2008.04.10 Vallelunga (36 kör)
- 2008.04.17 DoningtonGTL (36 kör)
- 2008.04.24 Brno DTM (26 kör)
Zonda Bajnokság Szabályzatát kérjük olvassátok el!
Gyertek minél többen! Akinek ez még új az ismerkedjen a moddal , akinek pedig nem, az mutassa meg mit tud.
Jó szórakozást!
innen letölthetõ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Virtual SimRacing
"vsync= vertikális szinkron
Célja, hogy a videokari ne küldjön képkockát a monitornak, míg az rajzolja az elõzõt, ezáltal ne csúszkáljon szét a kép."
Magyarán ekkor az max FPS a képfrissítéhez igazodik, vagyis ahány hertzen megy a monitor annyi a max fps... ha kikapcsolod lehet 200 fps is de a kép megfog törni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Olyan gondom van, mint ha a játékba be lenne az állitva hogy fps max 75 legyen (CS_source van is ilyen parancs). Nem tudom hogy most a játékba (plr, ini fájlok) állitottam el valamit, de nem hiszem, vagy a video kártyánál
8600GT-m van és fix 75 fps csinál....
Virtual SimRacing