rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem tudom kinel vannak a jogok. Gondolom a Sony megtartotta maganak😊
De keszul a VGP3 is (bar nem F1 liszensz, es nem is egy grafikai csoda😄), de a fizika/gumi alapjai inkabb a netKar/LFS paros fele kozelit.
Alexease
Lehetni lehet, csak nem erezni hogy mit csinal😉 Tovig tekerem, aztan vagy osszejon vagy nem😉 Persze, azert egy jol beallitott MOD-dal, gumival, kormennyal mar sokkal jobb a helyzet mint regebben, de meg nem az igazi😉
lac coo
Ja, néha kis szerencsével, és fõleg fékezéskor ....Soha nem lehet olyan bátran tolni neki mint pl. Netkar-nak ...F1-rõl beszélek, természetesen .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
hát azért lehet rF alatt is így korigálni 😊...majd felveszek 1-2 jelenetet 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csókolom

Esetleg meg van valakinek a WTCC-bõl átkonvertált török pálya?
Nagyon kéne, csak nem lehet sehonnan sem leszedni.

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

lac coo
Hát arra meg gondolom várhatunk ....😊)))
EA nem akar valami használható F1 cuccot csináltatni PC-re? Vagy rosszul tudom, hogy most náluk vannak a jogok ?

És azt nézted már , ha tövig tekered a kormányt majd rögtön nyomsz egy satuféket, egészen olyan mintha valami kicsi sebességföggõ kormánysegítség lenne állandóan, kikapcsolt álapotban is ( CRC).....F1 -nél vettem észre .

bardocz
ctdp-ben ha álló helyzetben tövig forgatod a kormányt,és elinduész lassan,akkor aszem a külsõ kerék nem forog(vagy a belsõ?mind1),eléggé vicces😄
Alexease
Ezt nem lehet javitani, ezt ujra kell irni😉 Mar regen rossz, amikor a levegobe emelkedo kerek "bent/fent marad" a kerekdobban, es nem rugja le magat (mintha nem is lenne rugo)😊 <#idiota><#zavart1>
lac coo
Az a fõ baj, hogy én semmi esélyt nem látok rá, hogy ezt javítanák valaha is ...😞 Gondolom túl nagy átalakítást igényelne ....
Pedig ezekre az akcíókat öröm nézni ! 😊))rF-ben meg tiszta lutri, legtöbbször semmire sem reagál mikor már így megindult 😞

Alexease
Tobbek kozott ezert (sem) csipem az F1-et az rF-be (vagy az ISI engine-ben), mert meg a lassabb autoknal sem erezni a kaszni mozgasat, csavarodasat, a sulyathelyezeseket, es persze a gumik "allapotat". Anelkul meg "csak" reflexjavito celzo jatek😊 A videokon is latszik, hogy meg a jol vett kanyarokban is minimalisan mindig utana kormanyozgatnak, mert valszeg erzik mi tortenik😊
lac coo
Na hát jó lenne ha rF-ben is valami hasonlóan mûködne, mint itt 0:30- nál ! 😊))

Alexease
Forma1 2008 Australia Qual "osszefoglalo"😊 <#idiota><#zavart1>
Alexease
Az rF NASCAR MOD-ban ugy mukodik ahogy Te akarod? Ha igen, akkor szerintem bongeszd vegig az rFM file-t (NSCRS06.RFM), abban benne vannak a szabalyallitasi lehetosegek.
gviski
Sziasztok!

Kéne nekem egy kis segitség, mert megint vak vagyok, pedig biztosan a szemet szúrha ki...

Na szóval azt akarom beállitani hogy amikor teljes sárga zászlós szitú van a pályán és bejön a SC akkor a vonalig lehet elõzni, én meg azt akarom hogy a SC mögé a teljes pályás sárga zászló elötti sorrendbe állitsa fel a mezõnyt.

Szóval pl elsõ körbe balesett bejön a SC de az elsõ körbe még a vonali (cél) lehet elõzni és csak utána csinál sorrendet, én meg azt akarom amint már irtam hogy a teljes pályás sárga zászló beintése elötti állapotokat vegye figyelembe és ez alapján csináljon sorrendet a SC mögött.

Remélem magyarosan szépen leirtam hogy mit is akarok.

Nascarba igy megy, de F1-be is ezt akarom...

Virtual SimRacing

Köszi mindenkinek, sikerült megoldani.Van még egy kérdésem a 2007-es mód után feltettem a 2008 modot, de ha a kocsi kb.220 km/h fölé gyosul, eszméletlenül ráz.A 2007-es rft-ben nem rázott semmit.Ez most direkt ilyen?<#wow1><#help>

JuanG
t-cam állásban egyáltalán nincs virtuális tükör? vagy csak a középsõ hiányzik??

más modoknál is?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Rearview="1" // 0=Off, 1=Center and Side, 2=Center only, 3=Side only (virtual mirrors only, in-car mirrors are on/off)

Próbáltam, de csak a fülkében ülve lehet a virtuális tükröket behozni, t-cam állásban semmi.

baaka
ok bocs!

T-cam állás.Tudod, amikor az autó felsõ részén lévõ fedélzeti kamerával látod, hogyan vezet,vált, stb.

Alexease
Itt NINCS warez, erdeklodj az F1RFT-nel, ha mar warezelnek...
Az ezzel kapcsolatos tovabbi hozzaszolasokat torolni fogom! THX!
Alexease
Mi az a felso kamera allas?!😊
Probald ezt: Allow Rearview In Swingman="1"
baaka
sziasztok!letöltöttem az rFACTOR-t full 1255 innen letöltöttem a crackot hozzá és amikor felraktam a gémet utáma a crackot is felakartam de mikor telepíteném minig azt írja ki hoyg binkw32.dll nem található!nem tudja valaki mi lehet a baj?<#help>

Köszi,alakul, de felsõ kamera állásban még mindig nincs tükör.Belsõnél már van.Segitenél? Más számot irjak????<#help>

Alexease
..\rFactor\UserData\TENEVED\TENEVED.PLR

Notepad-del nyitsd meg a fenti file-t, keresd meg a lenti sort, es ird at igy😊

Virtual Rearview In Cockpit="1"
Sziasztok!Feltettem az rFctort, akkor még volt a "3" gombbal állitva volt tükör külsõ kamera ill. belsõ kamera nézetben is./ felül a három/ A 2008RFT.<#wow1><#conf><#help> mod felrakása után nincs, bármit állitgatok.A "3"-as gombbal már csak azt állitja, hogy van, vagy nincs tükör, csak az autó kettõ tükre.Felsõ tükröket nem tudom elõhalászni. Segitsetek légyszives!!Nagyon köszönöm elõre is.

SitatiS
<#kuss><#nevetes1><#nevetes1>

Let the good times roll.

Smicy2
/off
Bocsi, de akinek nincs rFactora az így oldja meg a drift kérdést. <#vigyor><#vigyor>

Charade GTti

Nem. Hanem a beállításokat akartam magyarul látni. Annyira analfabéta nem vagyok ,h a race és hasonló szavakat ne értsem. Nem rég szimulátorozom:-) Kb. 5 éve:-)

Alexease
Mit szeretnel pontosan Magyaritani rajta (Race, Test Day, Options, es hasonlo bonyolultsagu szavakat)?😛
Elvileg van valami, keress ra a topicban.
Hi.
1.255 höz van magyarosítás? Tud valaki ilyenrõl?

leho94
Én is így gondoltam dehát 1 próbát megért 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Sõt szerintem még az igazi pályákat sem fejezték be 😊

Alexease
Meg meg sem csinaltak😉 Sot, meg a pontos nyomvonalat sem lehet tudni😉 Majd ha lefutott ott a verseny, talan majd lesz ra esely. Addig max csak "probalkozni" lehet😉

De ha lement a verseny, beszereznek minden pontos infot, videot, fenykepet, adatot, stb., akkor is tobb honap egy palya elkeszitese - normalis minosegben.

De alllitolag Singapurt mar hegesztik...😉 De Singapurt mar en is csinaltam, meg tavaly az elozetes nyomvonal tervek alapjan (ami azota erosen valtozott);DD

http://alexease.extra.hu/files/rFactor_Singapur_TEST2_Alexease.wmv
leho94
Valakinek nincs meg véletlen a Singapore-i pálya , illetve a utcai Valencia pálya ? Az F1RFT ligának lenne nagyon fontos!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ninja

<b>T.D.Team csapata ZondaRS v1.1 rFactor Moddal bajnokságot indít, melynek második TESZTfutama ma (2008.03.13. csütörtök) esedékes!</b>

Csatlakozás a szerverhez:
* Szükséges szoftverek: rFactor v1255
* ZondaRS v1.1 - Kiegészítõ festések (Letöltésekben)
* Szervernév: DriversTeam(Zonda)
* IP: 195.56.146.149:34298
* Jelszó: ZondaHun
* A bajnokságban való részvétel Ingyenes!
* TeamSpeak: 87.229.7.55:8767
* Jelentkezés helye: tdt.tx.hu Forum-ban

Versenylebonyolítás:
A bajnokság futamaira Március - Április hónapokban minden csütörtökön kerül sor. 20 órai kezdéssel.

Versenykörülmények:

* Versenytáv: 150Km (Körre átszámolva)
* Idõtartam: kb. 40 perc
* Üzemanyag fogyasztás: Normal
* Gumikopás: Normal
* Meghibásodás: Normal
* Törés: 50%
* Idõjárás: Száraz
* Zászlószabály: FULL - Teljes
* Engedélyezett segítségek: Automata kuplung
* VersenyRajt: Felvezetõkör/Állórajt
* 1 Boxkiállás kötelezõ

Bajnokság Pályái:

- 2008.03.13 Phill Island(Tesztfutam-32 kör)
- 2008.03.20 Imola1994 (30kör)
- 2008.03.27 Nogaro (18 kör)
- 2008.04.03 Magny-CoursGTL (34 kör)
- 2008.04.10 Vallelunga (36 kör)
- 2008.04.17 DoningtonGTL (36 kör)
- 2008.04.24 Brno DTM (26 kör)

Zonda Bajnokság Szabályzatát kérjük olvassátok el!
Gyertek minél többen! Akinek ez még új az ismerkedjen a moddal , akinek pedig nem, az mutassa meg mit tud.

Jó szórakozást!

gviski
semmi gond

Virtual SimRacing

Firerock
bocsi😊
csak gondoltam szólok😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gviski
igen a HSW-n is fent van már tegnap este óta

Virtual SimRacing

Firerock
Kijött a Track Pack az F1Rft módhoz
innen letölthetõ

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gviski
kikapcsoltam és igy 180-200 FPS nem a VGAéval lesz baj

8600GT 512Mb

Virtual SimRacing

Vagy egy erõs VGA-t 😄

gviski
ja akkor kell venni egy olyan monitor ami 1280*1024-be is képes 100 feleti Hz-re

Virtual SimRacing

Istencsászár
Vagyis, inkább másolom mert énis leirhatnám, de nem biztos h megérted😊

"vsync= vertikális szinkron

Célja, hogy a videokari ne küldjön képkockát a monitornak, míg az rajzolja az elõzõt, ezáltal ne csúszkáljon szét a kép."

Magyarán ekkor az max FPS a képfrissítéhez igazodik, vagyis ahány hertzen megy a monitor annyi a max fps... ha kikapcsolod lehet 200 fps is de a kép megfog törni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Igen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gviski
Meg találtam be volt pipálva a VSync On, amugy ez mit csinál?

Virtual SimRacing

SitatiS
DTM 07'

Let the good times roll.

gviski
Na egy kis segitség kéne nekem.
Olyan gondom van, mint ha a játékba be lenne az állitva hogy fps max 75 legyen (CS_source van is ilyen parancs). Nem tudom hogy most a játékba (plr, ini fájlok) állitottam el valamit, de nem hiszem, vagy a video kártyánál
8600GT-m van és fix 75 fps csinál....

Virtual SimRacing

gviski
1500Ft a nevezés, és igen ami a képen és a videon van azzokkal lesz...

Virtual SimRacing

bardocz
lesz valami nevezés vagy akármi,mert egy g25-öt kipróbálnék már nagyon😊