rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
az autosport.com szerint "he accidentally activated his pitlane speed limiter as he cleaned his visor." 😊

a Trabiról meg jujj... Nekem csak utcai 601-esben (de vagánynak tûnik 😄) volt szerencsém ülni, ez arra egy kicsit sem emlékeztet 😊 mennyire más a versenyverzió, mint az utcai? A 4 gangos pisztolyváltó benne van? 😊

bardocz
lál,tényleg,de gáz 😄
bardocz
én még azt olvastam,most meg nem néztem meg😊
lac coo
Dehogy tépett, nem tépett az semmit...😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
letépett egy réteget a sisakjáról,és akkor nyomts meg véletlen😊
lac coo
Ez milyen vicces 😊))))) Kovi miután leelõzte Alonsot ,(szvsz) örömében a levegõbe csapott és megnyomta limitert, íyg balonso vissza tudta elõzni... 😊))))

bardocz
csak nem albert park?😊 ctdp-vel csak 1:33-at mentem ma legjobb idõnek :S
2007 MMG mod-hoz nem jött még ki hang frissítés? Szépnek szép,fizika kicsit archados,de elmegy. A hangok viszont borzalmasan gyengék..
Dietrich
lehet régebbi a winrarod, legyen a legújabb fenn..ha legújabb van nálad mégis, lekell szedni még1x.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Letöltöttem és azt irja ki amikor kitömöritem hogy: Az archívum sérült :S

Virtual SimRacing

lac coo
Azért néga tényleg érdekes, hogy jobban reagál a rákormányzásra, mint az ellenre ! 😊)))Video ....

Nem lehet , hogy ez az engine ilyen megforgásokat valahogy az object középpontja körül számolja? Legalábbis szemre tök olyan... és így az ellenkormányzás pont jó helyzetbe rakja az elsõ kerekeket, hogy tovább forogjon a kasztni ....

Vagy nem tom ! 😄DD

Smicy2
még WIP

Charade GTti

w77d
van trabant mod?

Smicy2

By HSW

Charade GTti

bardocz
lejebb biztos nem veszem,van hogy így is átmegyek az egész mezõnyön,alapból idõmérõt már nem megíek😄
JuanG
sztem az AI-nál nincs olyan hogy segítség ki vagy be...vedd lejjebb az erõsségüket...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
kérdés:AI pilóták azokat a beállításokat használják mint én,itt a kipörgésgátlóra gondolok elsõsorben meg társaira(ugyanis én egyiket sem használom,és így nem tudok úgy kigyorsítani mindg mint õk)
Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy miért nem hajlandóak az AI pilóták egyes modoknál (ChampCar 05-06, Formula Nippon, stb...) a nevem.PLR fájlban a Fixed Setups, és a Fixed AI Setups sorok 1-es értékre állítása után se betölteni a setupomat, amit beállítottam nekik?
Más modoknál ez gond nélkül mûködik (CTDP 05, FsOne 06, F3 Euro 07).
Az utóbbiaknál, miután elkészítettem a setupom, csak rákattintok hogy "ASSING" - a garázsban, és az AI pilóták máris az én beállításomat használják.

Köszi elõre is a segítséget!

Formula 1 Fan

b-type
😊) jaja, ..csak hogy ne csak a döngetés számítson, hanem némi realitást kapjon ezen a téren is a dolog 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lacica
Ezt,amit leírtál,hogy kell érteni???<#conf><#conf>

JuanG
hmmm...kis rpg/strat mi? 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
copy/paste magamtól 😊 :
Mostanában összefaragtam egy 'Ferrari day' moddot magamnak, ott játszadoztam el a gondolattal, hogy megszervezek egy szimulátorbajnokságot..a következõképpen:
Veterán Ferrari autók indulnak a hagyományos, dobfék és tárcsafék kategóriákban...ezen belül egy két alkategóriában (mondjuk kg/LE).
A legfontosabb hogy minden résztvevõ kap egy bizonyos pénzösszeget az elején..de aztán ebbõl gazdálkodik a végéig.
a futamok hasonlóan árnyaltak lennének mint egy GT-NGT mivel term. a különbözõ kategóriák más és más tempóban közlekednek, de minden autótörés egy módosított HDV-t jelent a következõ futamra...amennyiben a pénzbõl tellik, akkor a versenyzõ megveheti a részegységet(+javítási költség), de az idény elõrehaladtával akár el is lehetetlenülhet a pénz hiányában.
..vagy esetleg csak a javítást veszi meg, de akkor csökkent teljesítmény mellett fut majd amíg teljesen ki nem javítja/cseréli.
Ez valamennyire közelebb hozná a realitást, és több figyelmet kapna az autó megõrzése mint általában, a sérülés mindenre vonatkozik a gumit kivéve, futómû..karosszéria-aerodinamika (ha van), ..stb.
Futamokonként term. minden rajthoz állásnak költségei vannak, gumi-fék-üzanyag, nevezési díj..stb.
Ezt kiegyenlítendõ több teljesítményt is lehetne díjjazni...abszolut helyezés, kategóriahelyezés, elõzések és körvezetés kategóriánként és abszolutban...stb.

Term. a versenybalesetben vétlen részvevõ sérülését, vagy a balesetet okozó, vagy a rendezõ társaság állja.
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Firerock
akkor lassan már kispolákkal fognak versenyezni😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
az fasza

b-type
csökkent leszorítóerõ...szabály által célzottan butított aerodinamikai kihasználtság.
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Firerock
"buta aerot" ez meg micsoda?
még nemhalottam róla

JuanG

Én is Opel Astra F blueprintet keresek, ha valaki tud segíteni megköszönném.
gviski
Hali!

Pályahõmérsékletett lehet valahol változtatni?

Virtual SimRacing

Dietrich
Bourdais rendesen helyre tette Alonsoékat..hiába no aki 4 évig Tracyn nevelkedett annak ez meg se kottyan 😊
csak a gané ferka motor nem bírta..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

avcom
Alex, amit említesz, egy remek dolog, csak felbomlás elõtti IndyCar-nak és kezdeti CART-nak hívják. 😊 Szerintem a probléma sokkal egyszerûbb és nem a 11 féle autó a gond, hanem az, hogy egy világbajnok Raikkönen 19 kört szenved egy tápos Honda mögött, mert hiába gyorsabb, szélárnyékban semmi tapadás nincs. Aztán a Renault-t hajtó másik világbajnok nem bír lenyomni egy Toro Rosso-t, mert nincs rendes gumija hozzá...

Én sokat vártam az idei új szabályoktól (be is jött, Massa szépen megtalálta az elsõ lehetséges falat) de verseny szempontból már asszem elkezdhetem várni 2009-et, a buta aerot és a slick gumit...

bardocz
akkor mégegy kis off😛 :
F1-nek pont ez a lényege,hogy ki tud jobb autót építeni,prototípus verseny,egy egyenkasztnival elvesztené az értelmét,de ez a sok motorszabály is megöli,nem 22 autóval kéne spórolni a globális felmelegedésen
Alexease
Nem elvesztene, hanem akkor lenne ertelme😉 Legalabbis azoknak, akik versenyt is szeretnenek latni😉 Mert pl. Kimi tavaly vilagbajnok lett, vagy majdnem Hammilton. De hany pilotaval kelett megkuzdeniuk valojaban?! Legjobb esetben is 3-4-en voltak meccsben, a tobbi csak toltelek😉 Azert en sokkal tobbre tartanam azt a VB cimet, ha 20 ember ellen kellene kuzdeni, versenyrol versenyre;P

De szerintem, itt az F1-et hanyagoljuk, abbol mindig problema van, arra ott a Forma 1-es "spam" topic😄
lac coo
Edzés onboard videot néztem, volt valamelyik Force India kocsit olyan kamera ami valahol a kopofogó környékén lehetett oldalt... És nem ez a marha nagylátószügõ volthanem valami normál..na , így más sokkal barátibb ,autósabb az egész 😊
Szal rF 60-70 fokos látószöge eléggé felgyorsít mindent 😊))))

Hogy ez hogy jön ide azt meg nem tom ! 😛

Diffuzor szerpét kellene ismét elõtérbe hozni, sokkal több elõzés lenne, ismét visszatérne a jó kis szélárnyékos, oda-vissza elõzgetõs buli 😊))

bardocz
úy elvesztené az egész az értelmét...
Alexease
Egy fokkal jobb volt😉
De ha tovabb menetelne a BMW, meggyogyulna, erosodne a Toyota, Honda, felzarkozna a 2 Red Bull, azert izgalmasabb lenne😊
Es persze a pilotak, akiket jobb lenne elorebb latni tobb lehetoseggel, ne az auto/csapat hatraltassa oket (Bourdais, Vettel, Rosberg, stb.).😊

Meg egy kicsit homogenizalni kellene az autokat (pl. kasztni, felfuggesztes). Igy talan meg olcsobb lehetne az egesz "cirkusz" - lenne 1 kasztni gyarto. De megis megmaradhatna a automarka es a prototipus jellege (motor/valto fejlesztes/gyartas).
lac coo
És így TC meg a sok kütyü nélkül már tetszik ? 😊

Alexease
Semmilyen drukker nem vagyok😉 En csak jo versenyeket akarok, nem erdekel hogy melyik csapat vagy pilota nyer.

Csak azert volt a videboan Hammilton hosszan, mert rola volt egy teljes kor visszajatszas, es csuszott meg tobbszor (legalabbis amit mutattak)😊
lac coo
Ez az MMG F1 2007 Srver Edition tartalmazza a sima verziót is? Tehát ahol nem egyformák a kocsik paraméterei ...Mert akkor azért csak elrakom magamnak .

Firerock
a videóról ítélve Hamilton drukker vagy😊

lac coo
F1-et mindig leszedik a köcsögök, alig lehet találni normális videot ...
Rakd Videa-ra , ott fenntmarad 😊))

Mindenesetre némi nyugolommal tölt el, hogy Massa is képes ugyanúgy eldobni a kocsit mint én , és hogy Kimi ugyanott fékezte el magát ahol én is elszoktam 😊)) Az egy rohadt becsapós kanyar, még messzinek tûnik a kavics de hamar ott van ... 😊)

Alexease
Nem takartam ki az RTL Klub logot a videorol😊 Hogy lekaptak mar a YouTube-rol😊 <#idiota><#zavart1> Meg gondolom, az F1 miatt sem tetszett nekik😊))
Legalabbis, csak ezek miatt szedhettek le...
gordon 24
Oké! Asszittem mbonyolultabb! THX!!

Downhill!!

JuanG
kösz! 😊

Alexease
http://csc.trymedia.com/csc/request/

Name, E-mail, Order Number (az e-mailben volt ilyen neven), es alura a kerest, amit nem kell tul bonyolitani😉
Give me a new code, please! THX!😊
I ask for a new activation code. THX!
My code was left! 😛
NEW codes! Please! 😄
CODE!
JuanG
Race: Caterham...

de a drift mod - Sprinter gumija van alatta 😊))

amikor 1.255-re pecselsz,utána mentsd ki azt a trymedia mappát,és azal mûkszik utána.nekem ment.A "régi" trymediával nem megy
bardocz
király! é végig a fejed mozgatásával irányítottál<#idiota>

amúgy ez melyik mod?
JuanG
kis csúszkálós video Joux Plane-ból:

kisvidi

gordon 24
Persze az megvan, meg minden.. És melyik kell neki az eredeti vagy az amit 3x lehetett használni?

Downhill!!