rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ha nem elég, akkor indítás után a feljövõ ablakban keress olyat hogy "license renewal" vagy ilyesmi, aztán utána megadod az email cimedet amire aktiváltad, meg az "activation code" -ot, és kész 😊...remélem az activation code megvan 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
Ok!

Na de ha nem elég nem irna valaki nekem pár sort hogy hogy tudok ujjat kérni??
Mert nekem az is jó... Sõt talán jobb is..

Downhill!!

JuanG
ja 😊 ...

de rémlik valami, hogy az 1.255-ös peccs óta a trymedia mappa lementése nem elég...de majd kiderül...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
ez az!!! Megvan! THX..

Akkor az application Data-ból a trymedia kell?

Downhill!!

autoszimulator
rejtett fájlokat mappákat jelenitsed meg

.: mobilize.hu :.

gordon 24
Na hát ezt nem találom meg ugysem..

Alex! Te a multkor aktíváltad! Leirnád mit irjak nekik? Elküldöm mailba egyszerübb. Aztán ha fent lesz az uj win remélem lesz már aplicaton data könyvtáram is😄

Downhill!!

gordon 24
Nem nincs meg! Addig nem akarom ,mert nem tudok a ligába menni vele😄

Ma lesz race.. Tehát csak akkor törlöm a wint ha utánna ujra tudom aktiválni az rfactortz!

Downhill!!

bardocz
de már megvolt a win reinstall?mert ha igen akkor nem azért tünt el?
gordon 24
De most erre mit mondjak... esküszöm csinálok képet róla:😄D

Downhill!!

JuanG
az ki van zárva 😊...

gordon 24
De nincs! Pedig hivatalos game! Hát amikor felraktam legutobb a trymedia küldött is üzit hogy vették a dolgot.
De mégsem találom, az egész gépen nincsen Application data könyvtár sehol.. Már a keresõbe is beirtam nem talál😄

Downhill!!

Alexease
Akkor a "All Users" helyett a TENEVEd vagy hasonlo (vagyis a Win logined). Ha hivatalos a jatekod, akkor kell lennie ilyennek. Enelkul nem menne😉
gordon 24
Hmm. Nekem nincs ilyen... Ez a fasza... Akkor?

Downhill!!

Alexease
Ha nem valltozik a hardware, akkor a: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\ konyvtarat lemented, es Win install utan visszamasolod.
gordon 24
Sziasztok!

Az a helyzet hogy a windowsom megint olyan állapotban van, hogy ujra kellene raknom, de elment a 3 telepitésem!

Irna nekem valaki egy rövid angol szöveget és azt ,hogy hova kell elküldenem hogy adjanak ujjat? Nem tudok angolul ugyhogy szeretném ha segítenétek ebben. Vagy valami tippet, hogy tudnám az uj aktiválást meg sporolni..

Elõre is THX!!

Downhill!!

bardocz
jó tudi ilyenekrõl😄 na majd megkeresem😊
lac coo
Rakd fel a real ffb plugint... ( Vagy mi a neve ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
hát sajnos azt kell,hogy mondjam,fs-nek sokkal jobb a fizikája😞 most,hogy így mentem pár kört sauberrel,sokkal jobban lehet érezni,eleve a FFb sokkal jobb😞 remélem 2.0 lesz olyan jó majd mint lfs😊
JuanG
<#eljen>...na igen...

JuanG
10-bõl 6-szor összejön 😊)...amúgy egyetértek veled az lfs-el kapcsolatban, csak azt mondom meg lehetne csinálni az F1-et is reálisabbra rF alatt...persze nem én, mert bár összehoztam egy jónak tünõ gumit a BMW judd-hoz meg az SR8-hoz, elég gány munka, nem igazán vágom mit állítottam 😊))...

Alexease
Sajnos az Angol tudas sem segit sokszor, probalgatni kell😉
Elvileg az elso (FreezeOrder = 1) lehet a jo megoldas (a sargazaszlo beintesekor fixalodik a sorrend.).
A masodik a sargazaszlo alatti futambefejezeshez tartozik.

De en meg nemigazan foglalkoztam autokkal, szabalyokkal, igy en is csak talalgatok a szoveg alapjan😊
gviski
Keresem de nem találom, talán ez lenne az:

ezeket találtam:
// Whether order of vehicles is frozen when the full-course yellow is first shown. If necessary, server will
// correct the order as people cross the start/finish line; default=0, possible values 0 or 1.
FreezeOrder = 1

// Behavior if full-course yellow is active at the end of a race; default=0, possible values are
// 0=race finishes normally, 1=finish will be delayed one time only and will allow one lap after the green flag,
// 2=finish will be delayed one time only and will allow two laps after the green flag, 3=finish can be delayed
// multiple times, with only one lap allowed after the green flag (not sure this option works as expected),
// 4=finish can be delayed multiple times, with two laps needed after the green flag. Note that a full-course
// yellow called on the very last lap will NOT currently delay the finish. Also note that this feature does
// not work for timed races.
FinishUnderCaution = 2

angol tudásom nulla, igy még nem sikerült megfejtenem hogy melyikkel mit is állitok pontosan....

Virtual SimRacing

irlindy
Swift kupán most dolgozik vki? Régebben láttam a fórumban pár képet...

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Smicy2
Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani valamilyen F1 2007-2008 as Forma 1es modot vagy ami szerintetek a legjobb😊?

Már régebben volt valamilyen 2007 es mod de az még nagyon béta volt, nem tudom, hogy most mik vannak!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

irlindy
nem szóltam 😛 megtaláltam

irlindy
hmm...lehet h kicsit láma vok h nem emléxem rá 😄 de Seat Leon Szuperkupa magyar skinek elkészültek már? És ha igen, honnan lehet leszedni?

bardocz
na most kipróbáltam,háát,ha rFactorban úgy lehetne fogni a kcosit mint lfs-ben akkor nagyon király lenne,most olyanokat csúskáltam benne
bardocz
hát nem tudom,szerintem F1-es verda nem gyökkettõvel kanyarodik😄 legalábbis szerintem túl kicsi a kanyarsebessége
lac coo
Vagy túl reális és mi vagyunk kisfiúk egy F1 verdához ! 😊

bardocz
akkor nem csak én gondolom azt róla,hogy szar 😉
lac coo
Az elég rossz lett szvsz ....Minden azért nekik sem sikerülhet 😊)))

bardocz
errõl jut eszembe,kinek menyire jön be lfs-es bmw sauber?egyszerüen én nem érzem:S
lac coo
Majd he ehez hasonló csúnya elaszásokat is így lehet érezni, és így lehet korrigálni akkor lesz tuti 😉 LFS .

Tomievo
Jó kis vid. Látom sokaknak nem ment az autó beállítása. 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

bardocz
ez szép volt! V8 moddal lehet még szépeket csúszkálni,monacoban mentem vele,5 körös versenye legjobb köröm akkor vol amikor hoszu egyenes utáni balost(ami célegyenes utáni kanyar utáni elnyújtott kanyarok utáni balos<#idiota>)keresztbe vettem,az se volt gond,hogy 3x érintettem a falat utána😄
lac coo
Hát akkor hajrá ! 😊

Megnéztem, ez tazért sokszor összehozom Spet fizikájával is, de még mindig szerencsejáték az egész 😞 Az a bátorság hiányzik ami LFS-ben van, ott körrõl-körre többet válalok be, mert ott minden fogható ha nem szúrom el 😊)))Itt sokszor az ISI-motor "kezében vagyok " 😊))

JuanG
nah, ha az általam csiszolgatott Radical SR8-al meg lehet ezt csinálni, akkor F1-hez is meg lehet ....

SR8

bardocz
igen
JuanG
azé vágjátok hogy F1CH-ban mozogtak a fák???<#idiota>

JuanG
bírom amikor b-type (#31) a 8. perc környékén ráveti magát a kanyarra, amikor 3-an kiesnek elõle...azt a vigyort lekapnám 😊))

Smicy2
<#eljen><#smile>

Charade GTti

JuanG
egy kis nosztalgia a magyar autószim liga õskorából 😊))

ETCC Canada futam 1-2

JuanG
Gp4-es melbourne??

bardocz
hát én ma idegbajt kaptam,amikor akárhogyan állítottam ctdp-ben az egyensúlyt meg féker ferrarin,utolsó elõtti kanyarban melbourneben mindig megpördültem,és szinte foghatatlan,hátul már max stab volt,meg 0.50 öszetartás,ami még detomaso panterának is sok gtl-ben😄
JuanG
de amúgy a motor sajátosságaiban egyetértek veled 😊

JuanG
hidd el Ingy barátunk meg tudná úgy gumizni az F1 modokat hogy reálisabb legyen 😄DD

lac coo
Hát, én továbbra is azo na véleményen vagyok, hogy ez a motor sok helyen sántít, ha extra fogható az autó minden más olyan fura ûrhajós lesz benne 😊))
Ha gázadáskor nem olyan fogható azt még lenyelem ,de tényleg néha megindul és négy kerék satuzása ellenére is csak forog-forog...😊))

JuanG
ja, F1-re gondoltam én is...hát sajna a legfrissebb F1-modok se tudják ezt ilyen szinten, de toltam anno sokat a BMW Sauber-t mikor Ingy-nek segítettem a videókhoz, és TC nélkül néha összejött valami hasonló...

most próbálgattam MMG-t, meg F1 2008-at, de 1-2 paraméter nevetséges...mindkét modnál (meg a ISI-s BMW-nél is) röhej, ha megcsúszol kanyarkijáratnál, és a menetiránnyal 90 fokban hagyod csúszni, csúszik vagy 15 métert mintha jégen lenne 😊))...

biztos, hogy F1-hez is meg lehetne csinálni egy gumit ami úgy is viselkedik...de sztem az F1 modok többségénél csak a korhû modellek számítanak, a fizikára már nem gyúrnak rá annyira...

lac coo
Hát ha jó linket találtam...nem olyan ronda az 😊