rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Thank you for your purchase of rFactor.
You have used coupon .................... for this product. You now
have FULL access to it.
No CD-ROM will be shipped since it is not required.
The license you have purchased is only valid for your computer. In the
event of a license loss, a change in your computer's configuration or if
you wish to install the software on additional computers, you will have
to RENEW your license by providing us with your:
ACTIVATION CODE: ...............................
You have the right to acquire 2 RENEWALS without charge.
To renew your license, simply you must reinstall the original program
you were using. You can always get a free download here:
http://fe.trymedia.com/d/imagespace/rfactoru9/imagespace/rFactorSetup.exe?curr_selected=USD
and click on the "Already Paid" link. Enter
your activation code from above, and start using the program again.
It's that easy.
Your coupon discount information appears below
Miért küldtek 2db-t?
Downhill!!
Istenke éltessen sokáig füled érjen bokáig!
Boldog szülinapot Alex!<#taps>#taps>
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Na mindegy, azt a keveset így is ki tudom várni 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spet féle fizika, kicsit dúrvább motorfékkel stb... Szupi !<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.youtube.com/watch?v=Y2-l8vyIGTQ
Virtual SimRacing
Gondolom engem is elért a szolgáltatók háborúja a torrentezés ellen, szvsz õk korlátozzák le az én letöltési sebességemet torrent használatkor ....
Semmit😊, ha külsõ progival korlátozol bannolhatnak, ha letöltõ progiból akkor pedig ha levszed a feltöltést akkor a letöltés és belassul..., mást meg nemtudok😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Muszály kicsit torrenteznem, mit lehet tenni a letöltési korlátozás ellen ? Ųtorrent progi ...
Virtual SimRacing
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Több éve készült , innen-onnan konvertált F1 pályák vannak , ahol még a box-ok az akkori sorrendbe vannak ....És az autók sorszám szerint állnak a boxba, ha az éppen egy minardi festést visel ,akkor abban fog állni hiába bmw az autó ..
Érted, bari ... ? 😊))
Downhill!!
Virtual SimRacing
Virtual SimRacing
Igazából felkértek a Hungarian Virtual Drift Leaguetõl (http://lfsdrifter.hu/) hogy a LFS mellet segitsek az rFactoron is megvalósitani a Drift bajnokságot, köpni nyelni nem tudtam. Amúgy elég nagy támogatói vannak ennek az egésznek, pl Logitech, Drifter.hu, Totalcar, Fix.tv és még van 1-2 nem tudom pontosan. És most lenne rá két hetem hogy megcsináljam a pályákat ehez, de nekem ehhez nulla tudásom van, az AIW tudom talán egy kicsit modositani azt ennyi, szóval aki tudd nekem ebbe a pályamodositásos dologba segiteni megköszönném
Virtual SimRacing
amúgy olvastam mást is: FSONE bevádolta az F1FRT2008-at hogy az õ modjából vannak dolgok benne engedély nélkül ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.youtube.com/watch?v=llXYznGC87k
Virtual SimRacing
De van, hogy kigyorsításnál is megpördülök fõleg mikor állóra fékezem a kocsit és 1esbõl indulok újra és azonnal 2esbe kell váltanom, hogy ne pördüljek ki!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Lenne pár kérdésem a vezetéssel kapcsolatban.
A lényeg az, hogy már kb 1 éve játszottam a játékkal F1 modokkal kb a török pályán 200 kört tettem meg mire ráéreztem de akkor se volt tökéletes.Most újra elkezdtem és a maláj pályán próbálkozom de már nem nagyon emlékszem, hogy hogyan is kell és folyton megpördülök, természetesen kormánnyal játszom de nem a legújabbal sõt Microsof SideWinder FFW. nem tudom, hogy ez megfelelõ-e vagy jobb ha bill.el próbálkozom!?
A kérdés meg az lenne, hogy nincs e valami leírás, hogy hogyan lehet jól vezetni természetesen minden segítség nélkül (csak F11)!
Elõre is köszönöm a választ!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!